ne olay oldu ya 7 milyar için. biz 25-26 yaşında 15 insan bir arkadaşımız için 60 milyarı bir haftada toparlayıp verdik. borç olarak falan da değil, direk yardım olarak. para dediğiniz şey sakındıkça değersizleşir, yardımla çoğalır. ben böyle gördüm. size zamanında maddi yardımı olan biri için bunun hesabını yapmanız bana çok itici geldi. kadıncağız bilse şu konuyu kahrından ölür herhalde.
Merak ettim sakincasi yoksa niçin o ladar para verdiniz? Ayrica helal olsun size. Tebrik ediyorum. Allah kabul etsin. Ne güzel seyler bunlar bravo..
kanser arkadaşımız.ameliyat oldu ama nüksetti. özel bir hastanede tedavi görüyor, can bu git devlette tedavi ol diyemeyiz ki çok çok ayıp bir şey bu zaten. çok agresif bir kanser türü olduğu için de özel bir kemo alıyor devlette falan mümkün değil. doktoru da bu ameliyat konusunda ülkenin en tanınmış cerrahı o da şansa bırakılacak iş değil. durumları da parlak değil hastalığın üzüntüsüne maddi sıkıntı eklenmesin diye böyle bir şey yaptık.
umarım kız buralarda bir yerdedirne olay oldu ya 7 milyar için. biz 25-26 yaşında 15 insan bir arkadaşımız için 60 milyarı bir haftada toparlayıp verdik. borç olarak falan da değil, direk yardım olarak. para dediğiniz şey sakındıkça değersizleşir, yardımla çoğalır. ben böyle gördüm. size zamanında maddi yardımı olan biri için bunun hesabını yapmanız bana çok itici geldi. kadıncağız bilse şu konuyu kahrından ölür herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?