- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
med 34 zaten ben durumun varsa demek istedim.ben asla bir günden bir güne maddiyat düşünerek yaşamadım
ama suan tedavi oluyorum
ve gerçekten her hafta epey bir para gidiyor.
biriktirdiğimiz para var evet o civarlarda.med 34 zaten ben durumun varsa demek istedim.
Durumun yoksa böyle birşeyi yapman zaten çok yanlış olur hem kendini hem o kişiyi vebal altında bırakırsın
ben durumum var diyince oyle yazdım
Rabbim şifalar versin kimseyi darda bırakmasın.biriktirdiğimiz para var evet o civarlarda.
ama dediğim gibi arkadaşım tedavi oluyorum
bacım yap daha yorum:)son yorumumu yapayım medciğim borçlar dağıtıldıktan sonra payına düşen aylık harcamadan feragat ederek yardım yapabilirsin anca..eşin okey deyip te elindeki birikimi vermez ise..ki vermezse haklı siz haftalık ödeme yapıyorsunuz tedavi için..
Ben olsam imkanim varsa kesinlikle verirdim. Tabi uzun bir sure o parayi yok varsayabilecegim durumdaysam.. Değilsem de imkanim ölçüsünde verirdim. Anladigim kadariyla yakin bir arkadasiniz. Eminim Esim de kararı birakirdi ya da bir şekilde ikna ederdim. Anlayacagin ben de o durumlara gelebilirim (ki vaktinde geldim) o durumda karesi taraftan nasil bir cevap almak isterim onu bir Düşünürüm. Eminim bunu istemek hic kimse için cokbkolay değildir. Yüzsüz biri olmadigi surece. Allah kimseyi kimselere muhtaç etmesin. Amin
arkadaşlar istenen meblağ eğer 300-500 olsa zaten veririm. ama meblağ çok yüksek. Vefa tabikide var ve emin olun bende ona daha fazlasını bile vermek isterdim..
yok kaçak giriş yapmış erkek üye onla uğraşıyom şu an daha zevklibacım yap daha yorum:)
evet haftalık veriyorum daha doğrusu ben paket aldım 3 taksit yaptı doktorum sağolsun
tabiiki en iyi ben bilirim bakın benmde bir hastalığım var ve inanın kimseye açamadım derdimi.
birilirine en özel şeyini anlatmak çok zor
ve benim için maddiyatta çok mahrem bişey..
Bu desteği vermeye karar verirsen süre belirtmeni tavsiye ederim Med.ben en iyisi ona aylık bağlıyayım 200 lira falan . sanırım böyle yapıcam
hanfendi durumum hala yok demiyorum ki ama ya ben vajinismusu aştıktan sonra başka problemler çıkarsa? yani anlamıyorum ben insanlardaki bu değişik yorumları neyse sağolun yorum içinO sana öğrencilik haliyle yardım etmiş. Öğrenciyken para bulmak zordur. O yüzden onun yaptığı 7000 tl'yle ölçülemez. Bence böyle. Durumumda çok şükür var dedin. Ama şuan benim de ihtiyacım var diyorsun. Ne diyim Allah karşına bir fırsat çıkarmış. Ben olsam değerlendirirdim bunu. Allah bazen dener insanları bu şekilde. Neyse inşallah bir şekilde bulabilirler para, Allah yardımcıları olsun diyorum..
,Durumunuz yoksa sakin dusunmeyin.Bebegine hediye ya da lazim olabilecek esyalar alirsiniz.İmkaniniz varsa daha iyi sartlarda bir is bulmasini saglayabilirsiniz bunlar daha onemli.Tabi illa paraya ihtiyaci varsa uygun bir dil ile borc veremeyeceginizi belirtin.bir kac yil once biz de boyle yakin bit meblag vermistik birine sozde en gec alti ayda gelcekti.gezdiler eglendiler bi 3 yila yakin oldu geri alabildik zorla yalvar yakar.Aman diyeyim.
haklısınız 1 yıl yardım edebilirim bunu en baştan söylemek en iyi sanırım aklıma hiç gelmemişti teşekkür ederimBu desteği vermeye karar verirsen süre belirtmeni tavsiye ederim Med.
6 ay, 1 yıl, 2 yıl gibi... Allah nasip ederse aylık olarak desteklemeye çalışacağım...
Vade, onların önünü görmesini sağlayacağı gibi sana sorumluluğunu tamamlama şevki verir.
o şekil veremem maalesef yarın bir gün benimde çocugum olacak inşallahyardımcı olmak güzeldir iyidir hoştur ama mebla çok büyük riske girmeye değmez ama ben paramın geri dönüşünü beklemiyorum diyorsan ver çünkü geri versin diye beklemek daha zor
hanfendi durumum hala yok demiyorum ki ama ya ben vajinismusu aştıktan sonra başka problemler çıkarsa? yani anlamıyorum ben insanlardaki bu değişik yorumları neyse sağolun yorum için
,
eşimde aynen böyle düşünüyor. Borç almazda vermezde ama işte durum şuan çok farklı
teşekkürler o sizin görüşünüz hanfendi:)Yorumumdaki değişiklik sizi neden rahatsız etti bu kadar ? Konuyu o zaman buraya ''vermeyeceğim ama vicdanımın sesini belki susturacak birkaç üye bulurum'' niyetiyle açmışsınız. Farklı görüşlere tahammülünüzün olmaması bu yüzden olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?