peki nasıl desem bunu ona ya Allah korusun bişey olursa ona..Evet canım hepimizin başına gelebilir hiç belli olmaz bence yardımını esirgeme ama ona gidip 7000 tl de verme.
evet ama inan bana çok altın kalpli biriyidi. Diyorumya bu para onun aylığı idi. Sırf aşkı seçtiği için şuan cok büyük imtihandan geçiyor..
çok lüks bir semtte oturuyordu yani 600 falan asla olamaz. Bebn onda yaklasık 5ay kaldım sonra babamın işleri düzeldi araba aldı bana .
evet ama inan bana çok altın kalpli biriyidi. Diyorumya bu para onun aylığı idi. Sırf aşkı seçtiği için şuan cok büyük imtihandan geçiyor..
çok lüks bir semtte oturuyordu yani 600 falan asla olamaz. Bebn onda yaklasık 5ay kaldım sonra babamın işleri düzeldi araba aldı bana .
medim balpeteğim arım balım kelebeğim valla siz zenginlerin hayatına müdahale edemiyorum ben o hesaplara kafam basmıyoevet ama inan bana çok altın kalpli biriyidi. Diyorumya bu para onun aylığı idi. Sırf aşkı seçtiği için şuan cok büyük imtihandan geçiyor..
ellerine sağlık çok güzel yazmışsın bacımmm:) ben bu tiplere cevap vermiyorumestağfurullah canım ama yalancının mumu yatsıya kadar yanar varya...Atalarımızı fazla derinlere gömdük bir şeyler biliyorlarmışda yazmışlar tarihe sözlerini(işleri güçleri mi yoktu mübareklerin bilmiyorum ki)hani parayı verecen de seninde ihtiyacın var bebek için uğraşırken maddi mevzular boşanmaya kadar gidiyor Allah korusun senin için şu an kocan önemli..birde ben arkadaşıma çeyrek takarım para takarım 2500 liralık bileziği takarsantabi telefonda sana ağlar param yok diye..fazla fazla vermişsin biraz geri dur sen bu arkadaştan..gıda yardımı yap bez yardımı yap ama para verme derim ben.
Giderek çelişkiye gidiyorsun med.teşekkür ederim bunu sordugunuz için
yazıma eklemeyı unutmusum
kalacak yer şöyleki benim evim okuluma epey uzaktı arabam da yoktu o zamanlar
babamın işleride biraz bozuktu malum ticaret ...
o dönemde bu akadaşımın okula yakın güzel bir evi vardı ve bana kira dahi istemeden kalmam için yardım etmişti . babamın durumunu biliyordu..Okula arabayla falan beraber gidiyorduk. Maddi derken bunu kastetmiştim
Eşinizle bir konuşun. Belki eşiniz vermek isteyecek. Gramajı belli altın olarak borç almayı da kabul etmiş. Hani geri öderken kesin olsun diye.peki nasıl desem bunu ona ya Allah korusun bişey olursa ona..
Canım ailesi falan da varsa onlar versin yani sonra ödemede sorun çıkacak yılların dostluğu bozulacak...peki nasıl desem bunu ona ya Allah korusun bişey olursa ona..
Benim sinirlendiğimi nerden çıkardın anlamış değilim ki,zaten sinirlenen ben değilim.Benim evimin düzeninden,ev de kimin söz sahibi olduğundan nasıl fikir sahibi oldun da böyle konuşuyorsun onu da anlamış değilim.Bne konu sahibine laf mı demişim hakaret mi etmişim de savunmaya geçiyorsun.Ayrıca KİM KİME GİZLİ İŞ YAP DEMİŞ.Ve son olarak bu benim fikrim fikrimi söylerim.Beni,m ev deki evliliğimi yargılamak,evliliğim hakkında fikir yürütmek senin hakkın ve haddin değil.Ben konu açarsam fikrini söylersin.Sana da söylenen birşey yok.Konu sahibi de değilsin.son kararı medin kocasının vermesi mi sizi bu kadar sinir etti..sanırım sizin evde sizin sözünüz geçiyor eşinizin maaşına el koymuşta parayı yönetir gibi konuşuyorsunuz..kız zaten saygısızlık etmediki görüşlerimiz çok farklı dedi..ki doğru söylüyor biz eşimizden gizli iş yapmıyoruz cüzdanımız ortak.
yok kız bunun yüzü yumuşak erkekliğe laf gelmesin diye akrabaya da bulaşmıyor kız..med nasılsa verecek diye ona başvuruyor..7000 lira muhabbeti yapıyozda kız 2500 liralık bilezik takmış dedem bana bu kadarlık takmadı bileziğini..Giderek çelişkiye gidiyorsun med.
1.) Öğrenciyken dahi sana araba imkanı sunan bir baban varsa zaten 7000 TL sana koymaz.
2.) Onun evinden arabayla gidiyorsanız onun arabası vardı ve ailesinin durumu son derece iyiydi. Bir hata etti ve kaçarak evlendi, eşi 1000 tl maaş alıyor.Tüm sülale mi sildi durumu iyi olan arkadaşını da borç isteye isteye eski bir üniversite arkadaşına kaldı?
Yakın zamanda para ile bir planınız yoksa arkadaşınızı anlattığınız kadarıyla verilebilir diye düşündüm ben...O eskiden olsa inanın hemen verirdim. Ailesi inanılmaz varlıklıydı bu para aylık hesabına yatıyordu öyle düşünün . Ama şuan çok kötü durumdalar..
Babası torunu görünce bile mi yumuşamamış? Arkadaşınızın işi var mı? Eşinin sabit bir işi var mı?
medim balpeteğim arım balım kelebeğim valla siz zenginlerin hayatına müdahale edemiyorum ben o hesaplara kafam basmıyomemur kafası var bende ..bırak mizanı geçmişi karıştırma sen yeteri kadar yapacağını yapmışsın..bu durumda anamıza babamıza ortalama 20-25 yıllık bir ödeme yapmamız gerekir..bazı şeylerin karşılığı olmaz..fakat ince hesabını yaparsan o karşılığı başka yollarla da vermiş olduğunu görürsün..senin imkanın sstoklarda sınırlı adetteyse zorlamanın alemi yok..sen kocana kibarca anlat mevzuyu hayır derse okey evet derse okey bak önüne..germe kendini gün uzun daha
Eşinizle bir konuşun. Belki eşiniz vermek isteyecek. Gramajı belli altın olarak borç almayı da kabul etmiş. Hani geri öderken kesin olsun diye.
Valla bence med de ne dediğini bilmiyor.yok kız bunun yüzü yumuşak erkekliğe laf gelmesin diye akrabaya da bulaşmıyor kız..med nasılsa verecek diye ona başvuruyor..7000 lira muhabbeti yapıyozda kız 2500 liralık bilezik takmış dedem bana bu kadarlık takmadı bileziğini..
ohoo bugünde herkeste bi atar bi tutar bacım senin evinden banane..kıza yüklenmişsin kocan ne karışır diye..yazıyor profilinde ev hanımı o zaman sorarlar adama tüm para sende mi de kız kocasına danışacak diye yükleniyorsun diye..anladın...anlamadıysan ben daha fazla yorum yazmayayım doğru yoldan anladığında görüşelim..(herkeste bi beni sen ne hakla yargılarsın kafası var ,yargılarım kardeş sen de beni yargıla ..burdan yazınca hakkatten yargılanıyosak devam devam hadi)Benim sinirlendiğimi nerden çıkardın anlamış değilim ki,zaten sinirlenen ben değilim.Benim evimin düzeninden,ev de kimin söz sahibi olduğundan nasıl fikir sahibi oldun da böyle konuşuyorsun onu da anlamış değilim.Bne konu sahibine laf mı demişim hakaret mi etmişim de savunmaya geçiyorsun.Ayrıca KİM KİME GİZLİ İŞ YAP DEMİŞ.Ve son olarak bu benim fikrim fikrimi söylerim.Beni,m ev deki evliliğimi yargılamak,evliliğim hakkında fikir yürütmek senin hakkın ve haddin değil.Ben konu açarsam fikrini söylersin.Sana da söylenen birşey yok.Konu sahibi de değilsin.
bir cafede garsonluk yapıyordu o zaman çocuk. Orda tanıstılar ve gerçekten dillere destan bir aşk yaşadılar. Çok zorlu ve çetin..Öğrenciyken arabası olan arkadaş 1000tl maaş alan kime kaçtı acaba ben çok merak ettim şahsen.
anammmValla bence med de ne dediğini bilmiyor.
Arkadaşı konusunda kafam karıştı. Çok güzel evi olan, öğrenciyken arabası olan bir arkadaştan bahsediyoruz dikkat. Şimdi 1000 tl alan bir kocaya sahip.
Bu da çok yakın arkadaşız diyor ama ödeyeceğinden şüphesi var. Yakınlık nasıl onu da anlamadım. Kuyusunu kazacak az daha beklersek.
Evlilikte benim param diye birşey nasıl olabilir, bizim paramız olur, ona da eşler birlikte karar vermelidir bence çok yanlış düşünüyorsunuz
Ben kocam kadar maaş alıyorum. Her harcamamda danışırım. “sen ne karışırsın diye feministçe bir laf” bana evlilikte çok saçma geliyor.ohoo bugünde herkeste bi atar bi tutar bacım senin evinden banane..kıza yüklenmişsin kocan ne karışır diye..yazıyor profilinde ev hanımı o zaman sorarlar adama tüm para sende mi de kız kocasına danışacak diye yükleniyorsun diye..anladın...anlamadıysan ben daha fazla yorum yazmayayım doğru yoldan anladığında görüşelim..(herkeste bi beni sen ne hakla yargılarsın kafası var ,yargılarım kardeş sen de beni yargıla ..burdan yazınca hakkatten yargılanıyosak devam devam hadi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?