- 1 Mart 2013
- 271
- 289
- 103
- 36
- Konu Sahibi leylimley11223344
-
Yok bu adamlar akıllanmıyor.. Tüm birikimimiz değildi.. Ev alacak kadar parayı biriktirmiştik ama o vermeyince evide alamıyoruz... Eşimede bi daha ara illaki bul buluştur ver.. De diyorum.. Olmaz diyoİnsan üzülüyo da işte muhatap vermeyen değil ki eş.
Sen niye gidip tüm birikimini veriyosun elin adamına? Banka mı yok yani gitsin 2 tosun teminat göstersin çeksin kredisini.
Ben eşime kızıyorum valla. Kendim kullanıyorum 5 yıllık android telefon, hanımlara gittik 12bine telefon aldık yani.. Ama benimki saf. Neymiş onların hattının telefon alma şeyi doluymuş. Ayy sinirlendim yine
Ablası telefon istiyomuş da iphone beğenmişler. Hattın üstüne alınca taksitlendirme oluyor diye bizimki dolu seninkine alsak ya biz sana öderiz taksitleri dediler. 2 gün memlekete gittik, borçlandık, telefonu verdik ellerine sonra taksit zamanı gelince ablası enişten halledicek diyo. Enişte arıyo 2 ay çok doluyum sonra 3 taksidi de öderim diyo. 3 taksit parası beklerken ilk taksidin yarısı geliyo falanNasıl yani 12 bin tl bi telefon için eşinizmi ödedi başka için
Maalesef hiç bir kanıtımız yokama adama güvenmiştik eşimin uzaktan akrabası oluyor.. Birde üstüne 15 bin daha istiyor.. Eşimde yok artık demiş...
Ahhh ahhh kardeşim valla hislerime tercüman oldun tamda söylediklerini yapmak istiyorum ama eşim izin vermiyorben olsam gercekden ortaligi ayaga kaldirirdim. karnimdaki cocugun hakkini yiyorsunuz der, agzima geleni sayar, serefden namusdan haysiyetten girer ay sonuna kadar vermezseniz rezaletinizi her yerde anlatacam diye bitiririm
AboooowwwAblası telefon istiyomuş da iphone beğenmişler. Hattın üstüne alınca taksitlendirme oluyor diye bizimki dolu seninkine alsak ya biz sana öderiz taksitleri dediler. 2 gün memelekete gittik, borçlandık, telefonu verdik ellerine sonra taksit zamanı gelince ablası enişten halledicek diyo. Enişte arıyo 2 ay çok doluyum sonra 3 taksidi de öderim diyo. 3 taksit parası beklerken ilk taksidin yarısı geliyo falan
Artık aramıyoruz da taksidiniz noldu diye arada gönderiyo kafasına esince 200 lira işte. Sorsan o ödedi telefonu.
Ne kadar utanmaz insanlar varmış ya, bana öyle dedikten sonra o telefonu ben alırdım ellerindenAblası telefon istiyomuş da iphone beğenmişler. Hattın üstüne alınca taksitlendirme oluyor diye bizimki dolu seninkine alsak ya biz sana öderiz taksitleri dediler. 2 gün memelekete gittik, borçlandık, telefonu verdik ellerine sonra taksit zamanı gelince ablası enişten halledicek diyo. Enişte arıyo 2 ay çok doluyum sonra 3 taksidi de öderim diyo. 3 taksit parası beklerken ilk taksidin yarısı geliyo falan
Artık aramıyoruz da taksidiniz noldu diye arada gönderiyo kafasına esince 200 lira işte. Sorsan o ödedi telefonu.
Parası olsa verirmiş diyor eşim.madem akraba a dan z ye herkese anlatin??? niye susuyorsun ki?
Hiç düşüremem kendimi. Evliliğin ilk yılında gördüm ne mal olduklarını.. Saf gibi ödesin eşim de ablasının telefonunu bana ne.Ne kadar utanmaz insanlar varmış ya, bana öyle dedikten sonra o telefonu ben alırdım ellerinden
Ve bu adama aciyip borç mu verdiniz ?Ama adamın bir sürü ineği tosunu var.. Arabası var.. Kos koca tavuk çiftliği var...
Borcu verdiğinize dair elinizde belge vardır inşallah.
Önce arayın,paranızı isteyen. 7 gün gibi bir süre verin. Ödenmediği taktirde elinizdeki belgeyle dava açacanızı belirtin. Hata yazılı olarak isteyin msj Vs. Elinizde delil olarak saklayın
Parası olsa verirmiş diyor eşim.
.. Eşimi gerçekten paraları olmadığına inandırmışlar ama ben inanmıyorum... Eşim çok iyi niyetlidir.. Resmen bunu kullanıyor adam...
Elimizde kanıt yok.. Ama eşime baskı yapıyorum sürekli ara iste diye... Yüz yüze bakıyoruz ayıp olur diyor.. Aile dostumuzdu güyaaa resmenn bize kazık attı 60 yaşında adamBorcu verdiğinize dair elinizde belge vardır inşallah.
Önce arayın,paranızı isteyen. 7 gün gibi bir süre verin. Ödenmediği taktirde elinizdeki belgeyle dava açacanızı belirtin. Hata yazılı olarak isteyin msj Vs. Elinizde delil olarak saklayın
Elden vermişler maalesef.
Elimizde kanıt yok.. Ama eşime baskı yapıyorum sürekli ara iste diye... Yüz yüze bakıyoruz ayıp olur diyor.. Aile dostumuzdu güyaaa resmenn bize kazık attı 60 yaşında adam
Karısı ve kızı yanımızdaydı... Ben birde eşim... Sayılmazmı acabaKanıt yoksada,şahit varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?