Borç verdik pişman olduk.. Şimdi ben ne yapayım...

İnsan üzülüyo da işte muhatap vermeyen değil ki eş.
Sen niye gidip tüm birikimini veriyosun elin adamına? Banka mı yok yani gitsin 2 tosun teminat göstersin çeksin kredisini.
Ben eşime kızıyorum valla. Kendim kullanıyorum 5 yıllık android telefon, hanımlara gittik 12bine telefon aldık yani.. Ama benimki saf. Neymiş onların hattının telefon alma şeyi doluymuş. Ayy sinirlendim yine :KK45:
Yok bu adamlar akıllanmıyor.. Tüm birikimimiz değildi.. Ev alacak kadar parayı biriktirmiştik ama o vermeyince evide alamıyoruz... Eşimede bi daha ara illaki bul buluştur ver.. De diyorum.. Olmaz diyo 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️bu arada sizin durumda kötüymüş 🙄🙄🙄

Nasıl yani 12 bin tl bi telefon için eşinizmi ödedi başka için 😓
Ablası telefon istiyomuş da iphone beğenmişler. Hattın üstüne alınca taksitlendirme oluyor diye bizimki dolu seninkine alsak ya biz sana öderiz taksitleri dediler. 2 gün memlekete gittik, borçlandık, telefonu verdik ellerine sonra taksit zamanı gelince ablası enişten halledicek diyo. Enişte arıyo 2 ay çok doluyum sonra 3 taksidi de öderim diyo. 3 taksit parası beklerken ilk taksidin yarısı geliyo falan :KK53:
Artık aramıyoruz da taksidiniz noldu diye arada gönderiyo kafasına esince 200 lira işte. Sorsan o ödedi telefonu.

ben olsam gercekden ortaligi ayaga kaldirirdim. karnimdaki cocugun hakkini yiyorsunuz der, agzima geleni sayar, serefden namusdan haysiyetten girer ay sonuna kadar vermezseniz rezaletinizi her yerde anlatacam diye bitiririm
Ahhh ahhh kardeşim valla hislerime tercüman oldun tamda söylediklerini yapmak istiyorum ama eşim izin vermiyor 😥😥😥

Ablası telefon istiyomuş da iphone beğenmişler. Hattın üstüne alınca taksitlendirme oluyor diye bizimki dolu seninkine alsak ya biz sana öderiz taksitleri dediler. 2 gün memelekete gittik, borçlandık, telefonu verdik ellerine sonra taksit zamanı gelince ablası enişten halledicek diyo. Enişte arıyo 2 ay çok doluyum sonra 3 taksidi de öderim diyo. 3 taksit parası beklerken ilk taksidin yarısı geliyo falan :KK53:
Artık aramıyoruz da taksidiniz noldu diye arada gönderiyo kafasına esince 200 lira işte. Sorsan o ödedi telefonu.
Aboooowww 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️

Ablası telefon istiyomuş da iphone beğenmişler. Hattın üstüne alınca taksitlendirme oluyor diye bizimki dolu seninkine alsak ya biz sana öderiz taksitleri dediler. 2 gün memelekete gittik, borçlandık, telefonu verdik ellerine sonra taksit zamanı gelince ablası enişten halledicek diyo. Enişte arıyo 2 ay çok doluyum sonra 3 taksidi de öderim diyo. 3 taksit parası beklerken ilk taksidin yarısı geliyo falan :KK53:
Ne kadar utanmaz insanlar varmış ya, bana öyle dedikten sonra o telefonu ben alırdım ellerinden 😡

Ne kadar utanmaz insanlar varmış ya, bana öyle dedikten sonra o telefonu ben alırdım ellerinden 😡
Hiç düşüremem kendimi. Evliliğin ilk yılında gördüm ne mal olduklarını.. Saf gibi ödesin eşim de ablasının telefonunu bana ne.
Ölmezsek, ayrılmazsak daha kaç yıl yüz yüze bakıcaz. Tüm kredileri bitti tek telefonla.
100 lira ver sokakta kaldım dese vermem bu saatten sonra.

Borcu verdiğinize dair elinizde belge vardır inşallah.
Önce arayın,paranızı isteyen. 7 gün gibi bir süre verin. Ödenmediği taktirde elinizdeki belgeyle dava açacanızı belirtin. Hata yazılı olarak isteyin msj Vs. Elinizde delil olarak saklayın

adam o paranın üzerine yatacak belli, bu da ders olsun valla bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.Sen telefon etmek yerine mesajla haberleş bi şekilde cümle içinde meblağ da geçsin.Bu da yazılı kanıt sayılır.Yani öyle bi cümle kur ki şu zamanda aldınız bak 11500 sıkışığız hala ödemediniz vs birkaç mesajlık konuş.sert dur ama öyle minnoş konuşma.Avukata verin sonra.Ararsan ses kaydı alırsan suç olur diye biliyorum.

Ama adamın bir sürü ineği tosunu var.. Arabası var.. Kos koca tavuk çiftliği var...
Ve bu adama aciyip borç mu verdiniz ?

Eşiniz niye,herkese rezil etme fikrine sıcak bakmıyor ?
Duyan da yilbaşina günler kaldı sanacak.Yila daha yeni girdik sayılır.Şaka mi yapıyorlar.

Önce arayın,paranızı isteyen. 7 gün gibi bir süre verin. Ödenmediği taktirde elinizdeki belgeyle dava açacanızı belirtin. Hata yazılı olarak isteyin msj Vs. Elinizde delil olarak saklayın

Elden vermişler maalesef.

Parası olsa verirmiş diyor eşim.
.. Eşimi gerçekten paraları olmadığına inandırmışlar ama ben inanmıyorum... Eşim çok iyi niyetlidir.. Resmen bunu kullanıyor adam...

o kadar mali olan adamin parasida vardir. isteyeceksiniz, ay sonuna kadar bile mühlet tanimayin haftaya pazar diyi satsin hayvanlarini versin

Birine borc verirken ya altin ya dolar olarak vermek lazim. 1 sene sonra o 11.500tl nin degeri artacak mi, hayir.
Tabi geri odeyeceginden emin oldugunuz kisilere borc verin. Yoksa boyle paranin degeri 3 kurusa dusene kadar oyalar sizi

Elimizde kanıt yok.. Ama eşime baskı yapıyorum sürekli ara iste diye... Yüz yüze bakıyoruz ayıp olur diyor.. Aile dostumuzdu güyaaa resmenn bize kazık attı 60 yaşında adam 🙄

Adam sizi mal sanmış sahip olduğu canlılar gibi, yemin edip vereceği borç yerine bir de utanmadan üstüne borç istemiş. Şimdi bu adama şu tarihte bilmemne bey siz, bizden eşinizle bizden borç istediniz şu tarihte vereceksiniz dediniz hala borcunuzu vermediniz diye detaylı mesaj yazın. Bu mesajı hem kadına hem adama atın. Sms attığınız hatlar kişilerin ismine mi onu da kontrol edin. Olmadı ses kaydı yaparsanız elinizde kayıt olur. Sakın savcılığa gideceğim vs deneyin şimdiden. Ararsa da telefona ARC uygulaması veya başka bir ses kaydı uygulaması ile kayıt edersiniz. Ben sizin yerinizde olsam böyle üst üste mesaj atar ve bşr avukata sorardım. Sonra da her yere şikayet ederim, olmadı rezil eder ve adamın satılabilecek danasını alırım. Ama şirretlik yapıp eğer hayvanı alırsanız o sizi şikayete gidebilir.

Son düzenleme:
Back
X