Borç verdik pişman olduk.. Şimdi ben ne yapayım...

Şimdi mesaj attım kızına müsait bir zamanda çay içmeye gelmek istiyorum.. Annene söyle dedim.. Gidince ağlıcam zırlıcam isteyecem..

Çok naifsiniz,çayın yanına püskevit de götürün madem :)
Artık durum kibarligi geçmiş,gerekirse yakalarına yapışıp alacaksınız,eşe dosta rezil etmekle tehdit edeceksiniz,böyle minnoş minnoş zor.

Anladığım kadarıyla elinizde borç verdiğinize ilişkin her hangi bir senet yok. Bu durumda izlenecek en mantıklı yol, karşı taraftan borcu olduğunu kabul ettiği bir sms, whatsapp mesajı ya da mail minvalinde yazılı delil başlangıcı dediğimiz bir “belge” elde etmeniz olacaktır.

Size tavsiyem bu günden sonra görüşmelerinizi yazılı ortamda yapmaya çalışın. Nitekim ilerde davalık olursanız elinizdeki yazılı delil başlangıcı ile mahkemede tanıkla dahi söz konusu borcu ispat etme şansınız doğabilir. Hiç olmadı karşı tarafı yemine davet edersiniz duruşmada. Aksi takdirde bu haliyle tamamen karşı tarafın insafına kalmış gibi gözüküyor haliniz .

Ablası telefon istiyomuş da iphone beğenmişler. Hattın üstüne alınca taksitlendirme oluyor diye bizimki dolu seninkine alsak ya biz sana öderiz taksitleri dediler. 2 gün memlekete gittik, borçlandık, telefonu verdik ellerine sonra taksit zamanı gelince ablası enişten halledicek diyo. Enişte arıyo 2 ay çok doluyum sonra 3 taksidi de öderim diyo. 3 taksit parası beklerken ilk taksidin yarısı geliyo falan :KK53:
Artık aramıyoruz da taksidiniz noldu diye arada gönderiyo kafasına esince 200 lira işte. Sorsan o ödedi telefonu.
Cingar çıkartırım. Ne biçim yüzsüzlük bu. Sizin durumunuza daha çok sinirlendim bu konudan :)) onunki gene uzaktan bir akrabaymis güven olmaz diyelim. Siz resmen görümce ve enişteden kazık yemişsiniz. Bir daha güvenebilir mısınız? Ben kullanamadim al sen kullan gibi olmuş :)

Cingar çıkartırım. Ne biçim yüzsüzlük bu. Sizin durumunuza daha çok sinirlendim bu konudan :)) onunki gene uzaktan bir akrabaymis güven olmaz diyelim. Siz resmen görümce ve enişteden kazık yemişsiniz. Bir daha güvenebilir mısınız? Ben kullanamadim al sen kullan gibi olmuş :)
Aynen 1.dereceden akraba tarafından dolandırıldık :KK53: Ne dicem allah aşkına yüz göz olmaya gerek yok. Milletin hakkını yiyip alınan maldan hayır gelmez ben buna inanıyorum. Alın teriyle kazanıp yapıcaksın malını mülkünü. Elbet düşer yine bize işleri. O zaman da eşim yaparsa işte cıngar bizim evde o vakit çıkacak. Parçalarım o kocamı :KK45::KK53:

Arkadaşlar hepinizden Allah bin kere razı olsun.. Bütün mesajlara cevap vermeye çalıştım ama burdan toplu yazayım... Kadına whatsaptan mesaj attım
👉Abla eşimle şimdi hesap yapıyordukta siz bizden ne kadar almıştınız??? Ben yanlış hatırlıyorum galiba dedim
Oda 11500 lira almıştık dedi
Bende tamam abla eşimde öyle söylüyor.. Ben yanılmışım dedim..
Sonra dayanamadım aradım.. Ama itiraf etmeliyimki siz olmasanız kendimde o gücü bulamazdım.. Allah razı olsun... Abla dedim biz size güvenmiştik bu ay parayı verirsiniz diye evde aldık ama şimdi paramız eksik kaldı kaporamız yanacak dedim.. Çok zor durumda kaldık çok üzüldüm dedim... İneklerin falan vardı 2 tane satsan bizin paramızı verirsiniz.. Biz bi daha böyle ev bulamayız dedim.. Oda...... Yok yok hayvan satmaya ne gerek var... Tamam bari yarısını verelim hepsini veremeyiz dedi... Bende olmaz bize hepsi lazım dedim.. Tamam şimdi yarısını vereyim 1 ay sonrada kalanını veririm dedi... Eşimde ısrar etme yeter deyince.. Tamam dedim.. Yarın gelir alırız dedim.. Oda yarın işimiz var dedi.. Olsun dedim oturmayız gelir döneriz.. 😈

şunu bilir şunu söylerim, borcu ödenmemesi halinde can yakmayacak miktarda vermek lazım.
bence sonuna kadar ısrar edin, madem o kadar hayvanları vs var bir şekilde ayarlamaları gerekli. ama en nihayetinde elinizde imzalı bir belge yok. yüzsüzlük yapıp asla vermeme ihtimali bence daha yüksek.

Arkadaşlar hepinizden Allah bin kere razı olsun.. Bütün mesajlara cevap vermeye çalıştım ama burdan toplu yazayım... Kadına whatsaptan mesaj attım
👉Abla eşimle şimdi hesap yapıyordukta siz bizden ne kadar almıştınız??? Ben yanlış hatırlıyorum galiba dedim
Sonra dayanamadım aradım.. Ama itiraf etmeliyimki siz olmasanız kendimde o gücü bulamazdım.. Allah razı olsun... Abla dedim biz size güvenmiştik bu ay parayı verirsiniz diye evde aldık ama şimdi paramız eksik kaldı kaporamız yanacak dedim.. Çok zor durumda kaldık çok üzüldüm dedim... İneklerin falan vardı 2 tane satsan bizin paramızı verirsiniz.. Biz bi daha böyle ev bulamayız dedim.. Oda...... Yok yok hayvan satmaya ne gerek var... Tamam bari yarısını verelim hepsini veremeyiz dedi... Bende olmaz bize hepsi lazım dedim.. Tamam şimdi yarısını vereyim 1 ay sonrada kalanını veririm dedi... Eşimde ısrar etme yeter deyince.. Tamam dedim.. Yarın gelir alırız dedim.. Oda yarın işimiz var dedi.. Olsun dedim oturmayız gelir döneriz.. 😈

baskiya devam, ne kadar alabilirseniz o kardir. o mesajida ekran görüntüsü olarak al, mail olarak kendine at, bide ciktisini al.

baskiya devam, ne kadar alabilirseniz o kardir. o mesajida ekran görüntüsü olarak al, mail olarak kendine at, bide ciktisini al.
Hay sizden Allah razı olsun.. Rabbim bebeğinizi sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin inşallah... Gerçekten siz olmasaydınız arama cesaretimde olmayacaktı.. O kadar çok üzülmüştümki anlatamam.. En azından bugun rahat uyurum.. Peşinide bırakmıyacağım.. Destekleriniz için çok çok teşekkürler 🤗

Hay sizden Allah razı olsun.. Rabbim bebeğinizi sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin inşallah... Gerçekten siz olmasaydınız arama cesaretimde olmayacaktı.. O kadar çok üzülmüştümki anlatamam.. En azından bugun rahat uyurum.. Peşinide bırakmıyacağım.. Destekleriniz için çok çok teşekkürler 🤗
sagolasin allah hepimizden razi olsun..amin insallah.
insallah sizde en kisa zamanda paranizin tamamini alirsiniz

Dersin ablacım gelecek ay da vermezsen ineğin biri nerde diye merak etme...
Yanınızda güvenilir birini şahit olarak götürün.
Valla maymun gözünü açtı. İsteyecem arkadaşım ineğinide isteyecem .. Beni boşu boşuna ağlattılar.. Belliki paraları var.. Yalandan bizi oyalıyorlar.. Kredi çekip dubleks ev yapmış adam.. Ödeyemiyormuş.. Bize mi güvendin 🤦‍♀️

Yuh diyorum!! Siz pardon ama paranız olduğunu neden dediniz? Kim bu bilgiyi verdi? Eşiniz de siz de sallamasın, takmasın bunların surat asmasını.

Geçmiş olsun. Bu zamanda kimseye borç vermemek lazım. Ailesi, babası dedesi fln gibi bir aile büyüğüne söyleseniz etkisi olur mu?
Başka yapacak ne var bilemiyorum da belki aile büyükler araya girerse sonuç alırsını

Valla maymun gözünü açtı. İsteyecem arkadaşım ineğinide isteyecem .. Beni boşu boşuna ağlattılar.. Belliki paraları var.. Yalandan bizi oyalıyorlar.. Kredi çekip dubleks ev yapmış adam.. Ödeyemiyormuş.. Bize mi güvendin 🤦‍♀️
Ay çok kızdım bu adama gece gece😤
Ne sinir.. uyuz...düşüncesiz.. bencil...neyse ban yemeyim...insanlar var..bide dubleks ev mi yapmışş..:sinirli:
Siz yarın mutlaka gidin, öyle ezilip büzülmeden net ve ciddi bi şekilde konuşup alın alabildiğiniz kadar..

tamam yarın yanınıza bi şahit alın gidin bir de kağıt imzalatın, sonradan sorun çıkmasın ayağına şu kadar borcumun şu kadarını ödedim diye imzalasın.

Valla öyle adamın insafına kaldık ama bize yazık değilmi coluğumun çocuğumun rızkı.. Çok üzüldüm vermiyeceğini duyunca 😔😔
ortalığı ayağa kaldırın kadını arayın annesini babasını arayın adamın paranızı alın..madem samimi değildiniz neden verdiniz güvenilir değillermiş

Back
X