- 1 Mart 2013
- 271
- 289
- 103
- 36
- Konu Sahibi leylimley11223344
-
Valla bendr ondan korkuyorum üstüne yatacak gibi bir hali var.. Birde yılbaşına kadar para bekleme diyor.. Sonrasındada verme garantisi yok yaniparamizi verin diye ortaligi ayaga kaldirin. ciddiyim. o kadar mali olan insan vermem demez. demek ki üzerine yatacak
Hanımıda parayı isterken yanımızdaydı onu arasam mı acaba?adamda ki de ne yüzsüzlük hala para istiyor bravo o parayı almadan rahat bırakmayın tabiki
Valla öyle adamın insafına kaldık ama bize yazık değilmi coluğumun çocuğumun rızkı.. Çok üzüldüm vermiyeceğini duyuncaEşi bilse ne olur bilmese ne olur? Napıcak ki kocasına? Hatta belki de biliyor.
Kimseye borç vermem, kimseden borç almam. Eşim böyle değil. Bir kere sizinki gibi arkadaşının borcunu ödedi 2 sene, bi de ablasına son model iphone almış oldu. Enişte ödüyo sözüm ona zamansız az az paralar göndererek ben veriyorum parasını demeye getiriyo da giden bizden gitti. Akıllanır işalla.
Geçmiş olsun size de adamın insafına kaldınız artık.
Adam uzaktan akraba bi kanıtımız yok maalesef elden aldı parayı Allah şahitBorca dair kanıt var mı? SMS falan
Verin icraya,inegini haczetsinler
İnsan üzülüyo da işte muhatap vermeyen değil ki eş.Valla öyle adamın insafına kaldık ama bize yazık değilmi coluğumun çocuğumun rızkı.. Çok üzüldüm vermiyeceğini duyunca
Keşke vermeseydik ama inanın resmen yalvardılar banka borcu çok acil dediler.. Üzüldük.. Ev alacağımızıda söyledik.. Çok uzun vadede veremeyiz dedik onlarda 1 ay sonra hemen vereceğiz dediler... Yeminler ettiler.. İnsanlara güven olmazmış.. Çok üzgünüm.. Evide alamıcaz galiba.. Paramız eksik kaldıEsi ne yapabilir ki...Keske vermeseydiniz.Benimde bir alacagim var uzerinden yillar yillar gecti istedim sure istedi 4 ay sonra tekrar istedim ayarlamadim dedi boylede yuzsuz oluyorlar.
Nasıl yani 12 bin tl bi telefon için eşinizmi ödedi başka içinİnsan üzülüyo da işte muhatap vermeyen değil ki eş.
Sen niye gidip tüm birikimini veriyosun elin adamına? Banka mı yok yani gitsin 2 tosun teminat göstersin çeksin kredisini.
Ben eşime kızıyorum valla. Kendim kullanıyorum 5 yıllık android telefon, hanımlara gittik 12bine telefon aldık yani.. Ama benimki saf. Neymiş onların hattının telefon alma şeyi doluymuş. Ayy sinirlendim yine
Maalesef hiç bir kanıtımız yokBu devirde kimseye borç verilmez canım birde bu kadar para inşallah geri alabilirsiniz. Kanıtlarınız varmı verdiğinize dair imzalı kağıt, SMS vs..
Valla bendr ondan korkuyorum üstüne yatacak gibi bir hali var.. Birde yılbaşına kadar para bekleme diyor.. Sonrasındada verme garantisi yok yani
Artık adamın insafına kalmış canım allahtan korkuyorsa bi şekilde verebildiği zaman verir, ama vermek istemezse oyalayıp durur kanıtınızda yok bişey yapamayacağınızı biliyorMaalesef hiç bir kanıtımız yokama adama güvenmiştik eşimin uzaktan akrabası oluyor.. Birde üstüne 15 bin daha istiyor.. Eşimde yok artık demiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?