canım benm, ablamda geçen yıl evlendi.ablam çalışyordu,halada çalışıyor.neyse o da senin gbii hepsini kendisi almaya çalıştı.tabi annemlerde yardım etti.ama bu çeyiz düzmek çok zor bir şey hiç eksik bitmiyor.ablama kocası nişanlıyken "borçsuz gel,evlenince ben borç ödeyemem"demiş.biz çok bozulmuştuk açıkcası.zaten herşeyini tamamladık Allahın izniyle.fakat ablama borçsuz gel diyen enişte beyin borcunu ödemekten artık ablama gına geldi.neyse ki artık borçları yani eniştemin borcunu ödediler.yani ikinizde çalışırsanız sorun olmaz,halledersiniz.bu zamanda zaten evlenmek çok zor.nişanlınla konuşş,fikirlerini söyle aileme yük olmak istemiyorum ilerde sorun olur mu de.hesaplayanınız var mı ne kadara mal oluyor demişsin,misafir odası hariç(misafir odasnı erkek tarafı yaptı)30.000 tl civarı yani eski parayla 30 milyarı bulmuştur.(perdesi, oturma grubu, yatak odası, mutfak eşyaları ıvırlar zıvırlarr ....).Allah yuva yapanlara yardımcı olur,bunları düşünerek moralini bozma üzülme.inşallah bir yastıkta kocarsınızz ve çok mutlu olursunuz:)darısı benim gibi bekarların başına artıkk