- 15 Şubat 2013
- 25.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.262
- 798
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Söyle pasta da almasınOna buna yedirirseniz kapanmaz tabii. Sefilin biri bitti öteki geldi ya. İşe evden yemek götürün. Uzun bir süre kıyafet bilmem ne alışverişi yapmayın. Erkek arkadaşa hediye, yok yemek yok gezme tozma yapmayın. Evde buluşun makarna yiyin yeter. Ama belli ki akillanmayacaksiniz hâlâ daha erkek arkadaşımla bilmem ne hesabı yapıyorsunuz
önerim public seks borçlar için önerim yok belki onlyfans olabilir
Demek siz zor durumda kalsanız onlyfans açacaksınız, iyi para var mı bari belli ki önerecek kadar biliyorsunuz piyasayı (!)
Ben de dünden beri bunu düşünüyorum, yaptıkları tek aktivite evde pasta yemekti. Naptı da 140bin borc yaptı diye? Kumar borcunu mu üstlendi acabaSöyle pasta da almasın
belki içinden dansöz çıkan pastalardandı...Ben de dünden beri bunu düşünüyorum, yaptıkları tek aktivite evde pasta yemekti. Naptı da 140bin borc yaptı diye? Kumar borcunu mu üstlendi acaba
Gezme,dışarda yeme işlerini acilen bırakacaksınız,alışverişi de tabi ,ne yapacaksınız ki başka ben anlamadım?Arkadaşlar bu kadar nasıl battım bilmiyorum. Tam iki senedir çalışıyorum ilk aylarda hiç fazla borcum yoktu sonra ben kredi çektim baktım banka kredi veriyor sürekli çektim şu an hali hazırda 5 tane kredim iki ek hesap ödemem (toplam tutar aylık 4.570 TL) ve 27.750 tutarında kredi kartı borcum ve 6.500 tutarında banka borcum var . Şu an ek hesapta -9800 bakiyedeyim , gerçekten ne yapmam gerekiyor. Hala hafta sonu erkek arkadaşım ile İstanbul da görüşüp aparta kalıp hala bi şeyler yaşama derdindeyim . Kıyafet alıyorum dışarıdan yiyorum. Ne yapacağım lütfen yardımcı olun bu kadar borcu nasıl ödeyeceğim ben
wuu retorik konusunda sizinle yarışa giremem nası argümanlar böyle sustum yerin dibine geçtim
Sizde konu sahibinin avukatımısınız herkese beğenmedim atan kimse zorunluyu pohpohlamak zorunda değil bak kimseye cevap bile vermiyor çünkü apartta olmayan paralarıni eziyordurDemek siz zor durumda kalsanız onlyfans açacaksınız, iyi para var mı bari belli ki önerecek kadar biliyorsunuz piyasayı (!)
Fuhuşa teşvik resmen.önerim public seks borçlar için önerim yok belki onlyfans olabilir
Peki bu borcu yapılandırsam sanırım 36 ay vadeli olmuyor artıkYaptığınız hataların bedeli bu. Ama hala yapmaya devam ediyorsunuz. Ne diyim Allahım sağlıklı düşünme yetisi versin size.
Şimdi, maaş aldığınız bankaya gidin, tüm borçlarınızı tek bir kredi ile ödemek istediğinizi söyleyin. Kredi çekerek tüm borçları kapatın. Maaş aldığınız banka olduğu için yeni kredi otomatik maaşınızdan çekilir zaten. Kredi kartlarınızı kapatın. Tek bir tane düşük limitli kalsın. Acil sağlık durumları vs. İçin.
Bunun dışında, evinizde yemek yapmaya başlayın. Sosyal hayatınıza ara verin. Yürüyüş yapın bol bol. Beyninize oksijen depolansın. Belki daha doğru düşünmeye başlarsınız. Erkek arkadaşlarınıza zerre para vermeyin, masraf karşılamayın. Sizi seven insan sizin yanınıza gelir zaten. Sizin borcunuz bu kadar çokken size para harcatan insan sizi sevmiyordur. Boşuna zaman kaybeymeyin.
Ha bir de, maaşınıza icra gelirse disiplin cezası alırsınız bunu da unutmayın. Kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?