- 11 Aralık 2024
- 7
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi ecelendinnn
-
200 bin kadarNe kadarlık bir borcunuz var?
“O” diye bahsettiğiniz kişi sevgiliniz sanırım. Neden pahalı hediyeler aldınız? Hadi siz aldınız o niye daha iş hayatı yeni başlamış küçük yaştaki sevgilisinden bu hediyeleri kabul etti? henry cavill falandır umarım adam.Arkadaşlar 2 yıldır çalışıyordum ama çalışırken borç içine girdim ona pahalı hediyeler aynı şekilde kendime alışveriş derken borç içine girdim aileme de söyleyemiyorum ona da ama artık ona söylemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ne şekilde söyleyebilirim evlilik planı yapıyoruz ama o bunlardan habersizartık icralık duruma geleceğim için bir şeyler yapmam gerekiyor
Yeni borç eklemezseniz, ödenmeyecek bir miktar değil200 bin kadar
Neden söyleyeceksınız ki ?Evet ama bunu ona ne şekilde söyleyebilirim
Neden erkek arkadaşınıza pahalı hediye alma ihtiyacı duydunuz? Olduğunuzdan farklı görünmek için mi?Onun standartları yüksek olduğu için mi?( yanlış anlamayın) Elinizde tutmak için mi ? Yoksa alışveriş bağımlılığı mı var?Ailenize söylemek zorundasınız.Ödeme planı yapın, gerekirse ailenizden sadece harçlık alın.Şimdi önlem almazsanız daha zor duruma düşersiniz.Arkadaşlar 2 yıldır çalışıyordum ama çalışırken borç içine girdim ona pahalı hediyeler aynı şekilde kendime alışveriş derken borç içine girdim aileme de söyleyemiyorum ona da ama artık ona söylemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ne şekilde söyleyebilirim evlilik planı yapıyoruz ama o bunlardan habersizartık icralık duruma geleceğim için bir şeyler yapmam gerekiyor
Bende zorunlu da pentiden her buluşmada çamaşır ala ala bu hale geldi yazacaktım sildimzorunlu geldı aklıma kulakları çınlasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?