Borçlarımdan dolayı bunalımdayım ne yapmalıyım

Kredi çekip kapat tek bir yere borçlan diyecektim ama faiz oranlarına baktım dehşete düştüm,
Borcun tek kartamı ? , elden mi , kredi borcun varmı hangisi gecikmeye giriyor hangisine daha fazla faiz ödüyorsun tam detay yazarsan planlamana yardımcı olurum

Ptesi işe başlayınca sgk işlemleriniz aktifleşince bordronuzla bankaya giderek yapılandırma konusunda bilgi alırsınız. 200k çok değil, sevgilinize hesap vermek zorunda değilsiniz. Zamanında borç yapmıştım işe başlayınca ödeyeceğim diyerek bilgilendirin hesap veriyormuş gibi değil.

bir şey soracağım bu bankalar ;" Sizin bir maaaşınız yok, ne kredi kartı" Ya da " Ne bu borç" Demiyor mu ? Asgariyle çalışıp bu kadar yüksek limitli kart veriyorlar mı ?
Gelirim gayet iyi yakin zamanda isimden dolayi 6 senedir calistigim bankadan kartimin limitini yukseltmesini istedim 2 haftadir bekliyorum onay verecekler mi diye bende bunu anlamiyorum

Gelirim gayet iyi yakin zamanda isimden dolayi 6 senedir calistigim bankadan kartimin limitini yukseltmesini istedim 2 haftadir bekliyorum onay verecekler mi diye bende bunu anlamiyorum

Benim de bir kartımı bilmem ne bankası 350.000 yapmış. Öyle bir talebim yoktu üstelik. Başka banka da geçen sene 750.000 yapmıştı. Öyle uçan kaçan da bir maaşım yok, memurum yani. Bankaların ne yapacağı belli olmuyor.

Galiba bilinçsiz müşteriyi harcamasından anlıyor banka, " Bu düzenli öder boşver, bu kullanıcı 20 bin maaşla 200bin yer bunu yükselt"😂😂

ayda 100bin gelirimiz var kredi karti kullanmiyoruz korkumuzdan sizdeki buyuk cesaret.buyuk ihtimal kendinizi kullandirttiriyorsunuz.yazik size .acimiyorum ama zarara bilerek giriyosunuz sonra agliyonuz 200bin nasil yaptiniz anlamadim

Galiba bilinçsiz müşteriyi harcamasından anlıyor banka, " Bu düzenli öder boşver, bu kullanıcı 20 bin maaşla 200bin yer bunu yükselt"😂😂
yapikredi bana mesaj atmis 300bine yukselttik kredinizi diye ama benm kredi kartik yok.galiba avans esnek hesap diye birsey bu.iptal edemedim ya da ben almadim diye yok gozukuyor anlamadim ama cok tehlikeli ya .

Ya ne kadar var artık böyle borcum çok vs vs diye ama bakıyorum hep hem borç çok hem de harcamalardan kismiyorlar, ben çok korkuyorum borçtan mesela bu ne cesaret anlamiyorum

ayda 100bin gelirimiz var kredi karti kullanmiyoruz korkumuzdan sizdeki buyuk cesaret.buyuk ihtimal kendinizi kullandirttiriyorsunuz.yazik size .acimiyorum ama zarara bilerek giriyosunuz sonra agliyonuz 200bin nasil yaptiniz anlamadim
Ayyyy gene aynı üye , gene acımasızca bir yorum. Kredi kartı çağın gereği. Gayet faydaları var bilinçli kullanılırsa. Acımıyorum ne demek ayrıca? Üye bizlerden para mı istedi yok. Ne yapabilirim diye akıl danışıyor. Hani burası Bdv ya, hani dert anlatıyoruz ya.

Ayyyy gene aynı üye , gene acımasızca bir yorum. Kredi kartı çağın gereği. Gayet faydaları var bilinçli kullanılırsa. Acımıyorum ne demek ayrıca? Üye bizlerden para mı istedi yok. Ne yapabilirim diye akıl danışıyor. Hani burası Bdv ya, hani dert anlatıyoruz ya.
bazi insanlara verilen tavsiye aralanan kapi gibidir.kendilerini bir daha o hataya atiyorlar .herkese tavsiye yaramaz bence

bazi insanlara verilen tavsiye aralanan kapi gibidir.kendilerini bir daha o hataya atiyorlar .herkese tavsiye yaramaz bence
O tip üyeler burada biliniyor zaten. Yıllardır aynı hatalarını yazarlar. Kimse ciddi cevap bile vermiyor artık onlara. Ama her üyeyi de acımasızca eleştirmeyelim derim naçizane.

Güzel bir bütçe planla ve borçlarını yavaş yavaş temizle. 200k ödenmeyecek bir miktar değil, üzülme. Bu da sana hayat dersi olsun. Ayağını yorganına göre uzatacaksın. Borçlarını bitirmeden evlenme bence.

Açılın bilirkişi gelmiişşş :KK55:

insanların fikir ve tavsiye almak için geldiği sitede "herkese fikir verilmez" diye yorum atmak. Kesin insanlar sizinle vakit geçirmeye bayılıyordur.:KK49::KK200:

:deli::deli:

Back
X