- Konu Sahibi ecelendinnn
Borcum var diyin bu kadar basitEvet ama bunu ona ne şekilde söyleyebilirim
Ne şekilde derken pastahaneden pasta alıp mum üfleyerek soyleyebilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Borcum var diyin bu kadar basitEvet ama bunu ona ne şekilde söyleyebilirim
Sana pahalı bir hediyem var diyip borç ekstresini de verebilirBorcum var diyin bu kadar basit
Ne şekilde derken pastahaneden pasta alıp mum üfleyerek soyleyebilirsiniz
Gelirim gayet iyi yakin zamanda isimden dolayi 6 senedir calistigim bankadan kartimin limitini yukseltmesini istedim 2 haftadir bekliyorum onay verecekler mi diye bende bunu anlamiyorumbir şey soracağım bu bankalar ;" Sizin bir maaaşınız yok, ne kredi kartı" Ya da " Ne bu borç" Demiyor mu ? Asgariyle çalışıp bu kadar yüksek limitli kart veriyorlar mı ?
Gelirim gayet iyi yakin zamanda isimden dolayi 6 senedir calistigim bankadan kartimin limitini yukseltmesini istedim 2 haftadir bekliyorum onay verecekler mi diye bende bunu anlamiyorum
Galiba bilinçsiz müşteriyi harcamasından anlıyor banka, " Bu düzenli öder boşver, bu kullanıcı 20 bin maaşla 200bin yer bunu yükselt"Gelirim gayet iyi yakin zamanda isimden dolayi 6 senedir calistigim bankadan kartimin limitini yukseltmesini istedim 2 haftadir bekliyorum onay verecekler mi diye bende bunu anlamiyorum
yapikredi bana mesaj atmis 300bine yukselttik kredinizi diye ama benm kredi kartik yok.galiba avans esnek hesap diye birsey bu.iptal edemedim ya da ben almadim diye yok gozukuyor anlamadim ama cok tehlikeli ya .Galiba bilinçsiz müşteriyi harcamasından anlıyor banka, " Bu düzenli öder boşver, bu kullanıcı 20 bin maaşla 200bin yer bunu yükselt"![]()
napti ondan hic ses yok hesabini kullanmiyor galiba ama bence yeni bir hesapla geziniyordur gecmisi temize cekmistirBende zorunlu da pentiden her buluşmada çamaşır ala ala bu hale geldi yazacaktım sildim![]()
Olabilir faiz alabilmek icinde olabilirGaliba bilinçsiz müşteriyi harcamasından anlıyor banka, " Bu düzenli öder boşver, bu kullanıcı 20 bin maaşla 200bin yer bunu yükselt"![]()
Kız aşk olsun geldi ya zorunlu borçlar yine aynı ama en son evlilik böyle bisimi sıkıldım falan diyordunapti ondan hic ses yok hesabini kullanmiyor galiba ama bence yeni bir hesapla geziniyordur gecmisi temize cekmistir![]()
aa haberim yok ayni hesapta mi geldiKız aşk olsun geldi ya zorunlu borçlar yine aynı ama en son evlilik böyle bisimi sıkıldım falan diyordu![]()
Yok değildi yeni bir ben miydi neydi galibaaa haberim yok ayni hesapta mi geldi
Ayyyy gene aynı üye , gene acımasızca bir yorum. Kredi kartı çağın gereği. Gayet faydaları var bilinçli kullanılırsa. Acımıyorum ne demek ayrıca? Üye bizlerden para mı istedi yok. Ne yapabilirim diye akıl danışıyor. Hani burası Bdv ya, hani dert anlatıyoruz ya.ayda 100bin gelirimiz var kredi karti kullanmiyoruz korkumuzdan sizdeki buyuk cesaret.buyuk ihtimal kendinizi kullandirttiriyorsunuz.yazik size .acimiyorum ama zarara bilerek giriyosunuz sonra agliyonuz 200bin nasil yaptiniz anlamadim
bazi insanlara verilen tavsiye aralanan kapi gibidir.kendilerini bir daha o hataya atiyorlar .herkese tavsiye yaramaz benceAyyyy gene aynı üye , gene acımasızca bir yorum. Kredi kartı çağın gereği. Gayet faydaları var bilinçli kullanılırsa. Acımıyorum ne demek ayrıca? Üye bizlerden para mı istedi yok. Ne yapabilirim diye akıl danışıyor. Hani burası Bdv ya, hani dert anlatıyoruz ya.
O tip üyeler burada biliniyor zaten. Yıllardır aynı hatalarını yazarlar. Kimse ciddi cevap bile vermiyor artık onlara. Ama her üyeyi de acımasızca eleştirmeyelim derim naçizane.bazi insanlara verilen tavsiye aralanan kapi gibidir.kendilerini bir daha o hataya atiyorlar .herkese tavsiye yaramaz bence
Açılın bilirkişi gelmiişşşbazi insanlara verilen tavsiye aralanan kapi gibidir.kendilerini bir daha o hataya atiyorlar .herkese tavsiye yaramaz bence