- 29 Mayıs 2021
- 15.039
- 98.133
- 548
- 37
Gidin tatilinize, zaten sizde bu koca oldukça zamanla belediyenin havuzuna bile gidemeyecek hale geleceksiniz.Sağolun kızlar yorumlarınız için. Haklısınız, kendi tatilimi iptal etmeyeceğim.
Ben hafta içi hep ne pişirsem hangi indirimden alsam diye düşünürken adamın gamsızlığı beni deli ediyor.
Kaynanam ve kayın babam ikiside çalışıyor üstelik !!
En doğru karar o. Kesinlikle tatiline git ve hiçbir şeyden kısma. Alışveriş vs işlerinde de indirim falan da kovalama. Bir şey derse de “ bizim yurt dışı tatili karşılayacak paramız var ya, 5 kilo muz ne ki ? “ tavrında yaklaş. O zaman üzücü bir durum ki gerçekten… görümceni sen arasan da desen “yok diyemiyor sana ama halbuki çok sıkışığız. Olan bir zaman olsa elimizde bütün tatili bir karşılayalım. Ama şu an biliyorsun ki yeni ev aldık. Sizden bile borç aldık. Zor ödüyoruz. Kırgınlık olsun istemiyorum ama biz böyle bir tatili karşılayamayız” tarzında konuşsan, arkadan seninki hak mı verir, aradın diye söylenir mi ? Benim eşim de birşeylerde annem,kardeşim bilmem ne tutturur. İstemediğim bir durumsa ben gider söylerim. Ona arkadan söylerler ama benimki arkadan bana gelip sadece böyle demişsin falan der. Ben de daha yumuşatıp, şu şekilde söylemiştim. Haklıyım da. Ailen olabilir ama ben de eşinim. Senin artık ilk ailen benim. Onlara benim de fikrimin sorulması gerektiğini söylemedin. Sen söylemezsen ben kendi fikrimi kendim söylerim der geçerim. Ama sonuç itibariyle benim dediğim olur ve bu dediğimde üste çıkamaz. Herkesin yapısı farklı. Seninki nasıl karşılar, bilemediğim için sen de doğrudan şunu yap diyemiyorumSağolun kızlar yorumlarınız için. Haklısınız, kendi tatilimi iptal etmeyeceğim.
Ben hafta içi hep ne pişirsem hangi indirimden alsam diye düşünürken adamın gamsızlığı beni deli ediyor.
Iki dogum gününü kutlayip sana sürpriz yaptilar diye eşin de hak bayram sanıyor.Bir sey desen ama onlar sana sürpriz yapti ne kadar nankörsün der. Öyle adam borca sokulur bırak bundan sonra o takip etsin indirimleriSağolun kızlar yorumlarınız için. Haklısınız, kendi tatilimi iptal etmeyeceğim.
Böyle yapan adamın iki kaşığı varsa birini kıracaksın demiş eskiler.Merhaba kızlar,
Biz ev aldık ve çok borçlandık, aylardır her harcamamı kuruşuna kadar saymak zorunda kaldım. Kışın ev almadan bu yaz için bir tatil planı yapmıştık onunda günü yaklaşıyor ama maalesef kenarda 5 kuruşumuz bile kalmadı.
Aynı zamanda görümcem tutturdu kaynanamların 30.ncu evlilik yıldönümü diye onlara büyük süprizler ayarlıyor.
Dün eşim eve girince görümcemle görüntülü konuşuyordu, eşime demiş ki annemleri tatile yollayalım yurt dışına. Eşimde tamam demiş, bana diyor ki bütçemize göre öderiz. Fakat şu an bütçemiz sadece haftalık alışverişimize bile yetmiyor!!
Eşime sakin bi şekilde anlattım şu zamanda bizim yurt dışına uçak bileti alacak paramız mı var diye ? Çok bozuldum 2 hafta önce benim doğum günümdü bana bi çöp bile almayan adam annesigile 30. yıl hediyesi için tatile yolluyor.
1 ay sonra gitmemiz gereken tatili bile ben iptal etmeyi düşünürken onun yaptığı çok zoruma gitti. Görümcemde düşüncesiz halbuki onlardanda borç aldık hiç düşünmüyordum paramız var mı yok mu.
Görümcem uzakta oturuyor, 2 hafta sonra kaynanam oraya gitme teklifi yaptı ama yine aynı şekilde bi ton masraf çıkıyor. Bize teklif ediyor ama benzini vs hep eşim ödüyor. Bizim zaten tek temel ihtiyaçlarımızı karşılayamazken yine yoktan bi ton masraf çıkartıyorlar. Bıktım eşimin düşüncesizliğinden.
Ne düşünüyorsunuz kızlar ?
Bende bir gün yazarmıyım buraya ev aldım diye.Merhaba kızlar,
Biz ev aldık ve çok borçlandık, aylardır her harcamamı kuruşuna kadar saymak zorunda kaldım. Kışın ev almadan bu yaz için bir tatil planı yapmıştık onunda günü yaklaşıyor ama maalesef kenarda 5 kuruşumuz bile kalmadı.
Aynı zamanda görümcem tutturdu kaynanamların 30.ncu evlilik yıldönümü diye onlara büyük süprizler ayarlıyor.
Dün eşim eve girince görümcemle görüntülü konuşuyordu, eşime demiş ki annemleri tatile yollayalım yurt dışına. Eşimde tamam demiş, bana diyor ki bütçemize göre öderiz. Fakat şu an bütçemiz sadece haftalık alışverişimize bile yetmiyor!!
Eşime sakin bi şekilde anlattım şu zamanda bizim yurt dışına uçak bileti alacak paramız mı var diye ? Çok bozuldum 2 hafta önce benim doğum günümdü bana bi çöp bile almayan adam annesigile 30. yıl hediyesi için tatile yolluyor.
1 ay sonra gitmemiz gereken tatili bile ben iptal etmeyi düşünürken onun yaptığı çok zoruma gitti. Görümcemde düşüncesiz halbuki onlardanda borç aldık hiç düşünmüyordum paramız var mı yok mu.
Görümcem uzakta oturuyor, 2 hafta sonra kaynanam oraya gitme teklifi yaptı ama yine aynı şekilde bi ton masraf çıkıyor. Bize teklif ediyor ama benzini vs hep eşim ödüyor. Bizim zaten tek temel ihtiyaçlarımızı karşılayamazken yine yoktan bi ton masraf çıkartıyorlar. Bıktım eşimin düşüncesizliğinden.
Kendim için diyorum, şu ekonomik şartlarda artık hayal oldu öyle borçlara girmek.Bende bir gün yazarmıyım buraya ev aldım diye.
Ben bu işi çivi çiviyi söker diyerek buldum madem maddi zorluk yokmuş gibi davraniliyor kuralına göre oynadım bol bol harcadım ev aldırdım başının etini yiye yiye araba aldırdım şimdi kendi diyemiyor üç beş atayım kardeşlerime diyeMerhaba kızlar,
O yiyemeyince siz yiyebiliyor musunuzBen bu işi çivi çiviyi söker diyerek buldum madem maddi zorluk yokmuş gibi davraniliyor kuralına göre oynadım bol bol harcadım ev aldırdım başının etini yiye yiye araba aldırdım şimdi kendi diyemiyor üç beş atayım kardeşlerime diye
Tatilinizi iptal etmeyin gidin.sen düşündükçe olan sana oluyor.calisiyormusun.ha esin derse nasıl gitcez tatile.bizimki aylar öncesinden belliydi hayatım annenleri yolladın demekki bizde gidebiliriz sen çözersin bi şekilde dersinMerhaba kızlar,
İkimizde çalışıyoruz ama maalesef eşimin maaşı anca kendi borçlarını ödemeye yetiyor. Aylar önce dedi ki evi alalım imza attık ödeme günü geldiğindeSizin bu kocayla çok işiniz var malesef.
Maaşınız da göndermeyin olduğu gibi. Durumunuz o kadar kötü değilmiş baksanıza.
doğru yapıyorsun keşke bende senim gibi yapsaydım..Ben bu işi çivi çiviyi söker diyerek buldum madem maddi zorluk yokmuş gibi davraniliyor kuralına göre oynadım bol bol harcadım ev aldırdım başının etini yiye yiye araba aldırdım şimdi kendi diyemiyor üç beş atayım kardeşlerime diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?