Borçluyken kaynanamları tatile yollayacak eşim

Niye sapanca bungalov dediniz direkt
İş ortaklarından mısınız?

Daha bir yıllık mıevlısınız?
Sizin evlilik yıldonumu gecti mi? O gun için özel bısey yapılmayacak mı

Önceki konuda da yazdım, ev almaniz büyük hata olmuş. Eşinizin borçları ne borçları?
Tüm maaşı borçlara gidecek durumdaysa neden ev alıyorsunuz? Kendinizle zorunuz mu var ?

Kendim için diyorum, şu ekonomik şartlarda artık hayal oldu öyle borçlara girmek.
üstelik de k.per k.valide daha 30 yıllık evli

yani adam taş çatlasın kadın ilk geceden kalmış olsa 29 yaşında. evlenmiş düğün yapmış eşya almış ev almış. bu durumda eee ne var anamı babamı da tatile yollayayım der

erkeklerin önüne daha yaşı 30 olmadan böyle her şeyi sermeyeceksin....az bi uğraşacak.
iyi bari çocuk yok.

Sen de çalışıyor musun.tatile kesin gitmelisin.bn de bu tarz durumlarda eşime ben bütün yıl colugumdan cocugumdan uzak kalıp çalışıyorsam onlarla bi tatile gidemeyeceksem boşa calismayim.diyorum.sende de .birde sende durum vahim.

2 hafta önce doğum günümde bişey ayarlamayan adamdan ne beklicem ki
Yine bir maaş evliliği desenize. Ev de almışsınız hazır, yarın kazara boşanırsanız yarısını alır götürür. Akar kokar tok tutar her türlü yani.

Aslında ne alaka değil. Görümcen ve eşin gerçekten çok güzel düşünmüş. Ama siz buna müsait değilsiniz. Ya da müsaitsiniz senin haberin yok.

Önceki konuda da yazdım, ev almaniz büyük hata olmuş. Eşinizin borçları ne borçları?
Tüm maaşı borçlara gidecek durumdaysa neden ev alıyorsunuz? Kendinizle zorunuz mu var ?
bu da atanmış öğretmen hanım kız hastalığı evlenince azami 1 sene içinde ev almayanı MEB görevden atıyor sanırım
konu sahibi öğretmen misiniz?

Siz tatile gitmezseniz nasılsa biz gitmiyoruz deyip o bütçeyi direkt ailesine verecek.
Yetmeyenin malını yerler.
Yiyin, düşünmeyin

Eşinizin bekarlıktan kalan borçlarını ödeyin, ev kredisi ödeyin, evin tüm sorumluluğunu alın, evde pişecek yemeğin malzemesini bile ucuzlıktan arayın, maaşınızı eşinize hibe edin; o da bu bollukta ana babasını yurtdışı tatiline göndersin buradan bile sinirlerim bozuldu. Suç sizde.

Böyle durumlarda kayınvalidem ve anneme dua ediyorum,iki kişi çalışıyoruz ama ancak yetişiyoruz iki çocuğa,tek kuruş istemezler,hatta yardımcı olmaya çalışırlar .Elbette haklısınız,para olsa elbet gönderelim aileleri,her türlü yaşatalım onları,ama borç içinde olacak şey değil.

Merak ettim yurtıdıs olarak nereyi düşündüler acaba

Gayet haklısın. Eşinin işgüzarlığı. Bence tepkini göster. Bugün yurtdışına göndermek ister, yarın farklı yerlere.

Vallahi ibretlik konu. Senin kendine zorun ne kuzum ev al borçları öde evi geçindir birde ailesini tatile yolla
Yani çok afedersiniz bir laf var argo bütün kuşlar bitmiş bir Leylek kalmış
Adam önce kendini toplasın
Sessizlik kibarlık ile çözemezsin sağlam bir sınır krizi lazım bu adama
Ev çok mu lazımdı bütün birikiminde gitmiş vallahi içim yandı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…