Niye sapanca bungalov dediniz direktHayatta da müsade etmem.Cok tatile yollamak istiyorlarsa daha az paraya Sapanca da bungalov evler var ondan kiralayip yollasinlar.Ben yokluk icindeyken kimse tatilde keyif catamaz, zaten düsünceli bir anne baba böyle bir hediyeyi kabul etmez.
Cok tatlısın yaBu adam kafasız mı ne yiyip içmeyi düşünüyor ay boyu? Bu kadar basit bir hesabı yapmaktan aciz mi bu adam?
Daha bir yıllık mıevlısınız?Kızlar ben mi yanlış düşünüyorum madem ki 30. yıl evlilik dönümleri bunu kayın babam düşünsün değil mi ? Kendileri bi plan yapsınlar. Biz 1 senedir evliyiz kendimiz bile bi tatile çıkamadık. Biz ne alaka tatil hediye ediyoruz ya bıktım bu işlerden
Abi lükse bakar mısın ya, şöyle sere serpe dal başak yaşayamadım bu hayatı, dünya umrunda değil herifin djdjdj.Cok tatlısın yaof
2 hafta önce doğum günümde bişey ayarlamayan adamdan ne beklicem kiDaha bir yıllık mıevlısınız?
Sizin evlilik yıldonumu gecti mi? O gun için özel bısey yapılmayacak mı
Önceki konuda da yazdım, ev almaniz büyük hata olmuş. Eşinizin borçları ne borçları?İkimizde çalışıyoruz ama maalesef eşimin maaşı anca kendi borçlarını ödemeye yetiyor. Aylar önce dedi ki evi alalım imza attık ödeme günü geldiğinde
doğru yapıyorsun keşke bende senim gibi yapsaydım..
üstelik de k.per k.valide daha 30 yıllık evliKendim için diyorum, şu ekonomik şartlarda artık hayal oldu öyle borçlara girmek.
Sen de çalışıyor musun.tatile kesin gitmelisin.bn de bu tarz durumlarda eşime ben bütün yıl colugumdan cocugumdan uzak kalıp çalışıyorsam onlarla bi tatile gidemeyeceksem boşa calismayim.diyorum.sende de .birde sende durum vahim.Kızlar ben mi yanlış düşünüyorum madem ki 30. yıl evlilik dönümleri bunu kayın babam düşünsün değil mi ? Kendileri bi plan yapsınlar. Biz 1 senedir evliyiz kendimiz bile bi tatile çıkamadık. Biz ne alaka tatil hediye ediyoruz ya bıktım bu işlerden
Yine bir maaş evliliği desenize. Ev de almışsınız hazır, yarın kazara boşanırsanız yarısını alır götürür. Akar kokar tok tutar her türlü yani.2 hafta önce doğum günümde bişey ayarlamayan adamdan ne beklicem ki
Kızlar ben mi yanlış düşünüyorum madem ki 30. yıl evlilik dönümleri bunu kayın babam düşünsün değil mi ? Kendileri bi plan yapsınlar. Biz 1 senedir evliyiz kendimiz bile bi tatile çıkamadık. Biz ne alaka tatil hediye ediyoruz ya bıktım bu işlerden
bu da atanmış öğretmen hanım kız hastalığı evlenince azami 1 sene içinde ev almayanı MEB görevden atıyor sanırımÖnceki konuda da yazdım, ev almaniz büyük hata olmuş. Eşinizin borçları ne borçları?
Tüm maaşı borçlara gidecek durumdaysa neden ev alıyorsunuz? Kendinizle zorunuz mu var ?
Böyle durumlarda kayınvalidem ve anneme dua ediyorum,iki kişi çalışıyoruz ama ancak yetişiyoruz iki çocuğa,tek kuruş istemezler,hatta yardımcı olmaya çalışırlar .Elbette haklısınız,para olsa elbet gönderelim aileleri,her türlü yaşatalım onları,ama borç içinde olacak şey değil.Merhaba kızlar,
Biz ev aldık ve çok borçlandık, aylardır her harcamamı kuruşuna kadar saymak zorunda kaldım. Kışın ev almadan bu yaz için bir tatil planı yapmıştık onunda günü yaklaşıyor ama maalesef kenarda 5 kuruşumuz bile kalmadı.
Aynı zamanda görümcem tutturdu kaynanamların 30.ncu evlilik yıldönümü diye onlara büyük süprizler ayarlıyor.
Dün eşim eve girince görümcemle görüntülü konuşuyordu, eşime demiş ki annemleri tatile yollayalım yurt dışına. Eşimde tamam demiş, bana diyor ki bütçemize göre öderiz. Fakat şu an bütçemiz sadece haftalık alışverişimize bile yetmiyor!!
Eşime sakin bi şekilde anlattım şu zamanda bizim yurt dışına uçak bileti alacak paramız mı var diye ? Çok bozuldum 2 hafta önce benim doğum günümdü bana bi çöp bile almayan adam annesigile 30. yıl hediyesi için tatile yolluyor.
1 ay sonra gitmemiz gereken tatili bile ben iptal etmeyi düşünürken onun yaptığı çok zoruma gitti. Görümcemde düşüncesiz halbuki onlardanda borç aldık hiç düşünmüyordum paramız var mı yok mu.
Görümcem uzakta oturuyor, 2 hafta sonra kaynanam oraya gitme teklifi yaptı ama yine aynı şekilde bi ton masraf çıkıyor. Bize teklif ediyor ama benzini vs hep eşim ödüyor. Bizim zaten tek temel ihtiyaçlarımızı karşılayamazken yine yoktan bi ton masraf çıkartıyorlar. Bıktım eşimin düşüncesizliğinden.
Ne düşünüyorsunuz kızlar ?
Venedik’te bi gondola binmesinler miMerak ettim yurtıdıs olarak nereyi düşündüler acaba
Gayet haklısın. Eşinin işgüzarlığı. Bence tepkini göster. Bugün yurtdışına göndermek ister, yarın farklı yerlere.Kızlar ben mi yanlış düşünüyorum madem ki 30. yıl evlilik dönümleri bunu kayın babam düşünsün değil mi ? Kendileri bi plan yapsınlar. Biz 1 senedir evliyiz kendimiz bile bi tatile çıkamadık. Biz ne alaka tatil hediye ediyoruz ya bıktım bu işlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?