Borçluyken kaynanamları tatile yollayacak eşim

Millet tatile diye köye zor zar gidiyor bunlar nerenin prensesi prensi de yurtdışına gidiyor. Bu erkekler hep böyle eşlerine gelince 3 kuruş uok ama analarına gelince sabancı kesiliyor.
Bu kadar borç varken bilet parası, otel parası yrmesi içmesi niye yani.
He maddi durum iyi olur gitsinler sorun yok ama bu durumdayken çok gereksiz. Görümcen kendin ödesin .
Sen de kısma harcamalarını asla kısma al giy, dışardan ye tatilini yap afedersin eşek gibi ödesin bunlara müstahak

Demek ki gizli saklı,kıyıda köşede parası var bu adamın.
Yani ben öyle düşünürüm.
Ayrıca ben kocanızin annesi yahut babası olsam,oglumun da (borç vs..) durumunu bilsem ; o teklif etse bile ben kabul etmezdim.
Kayın ailede bir hayli rahat anladığım kadarıyla.
Hiçbir şeyi iptal etmeyin..
Tatile de gidin doğum gunlerinizde de hediye bekleyin.
Madem parası var siz neden yokluk çekiyorsunuz,madem yoktu nasıl yurt dışına tatil jestleri yapılıyor.

Çoğu kez kavga ettik bağırıp çağırıp evi terketmeyle bile tehdit ettim çünkü o raddeye geldim. Ama anlamıyor dünden beri diyo ki kardeşim bütçemize göre katkıda bulunuruz diyor sanki bütçemiz varmış gibi

Hangi bütçe de . Ben 3 kuruşun hesabını yapıyorum merak ettim ne kadar yardım edeceksin, bütçen ne benden ayrı paran mı var de .

Kusura bakmayın ama bu durumda 1 lirayı bile hakaret sayarım ztn o şansını fazla zorlamış
Anlamaz olurmu işine gelmiyordur

Burada önemli olan eşinizin ailesinin bu zamana kadar olan tutum ve davranışları.Oğlu için fedakarlık yapmışlar mı?Size değer veriyorlar mı?Eğer bu modda olan insanlar ise bence yapılabilir.

ne güzel bir üslup daha güzel anlatılamazdı.

konu sahibi, eşinize o rahatlığı vermiş olabilir misiniz, farkında olmadan ?
Hadi eşiniz 'hayır diyemiyor' diyelim ailesi de bunun hiç hesabını yapmıyor mu? Yani ne gerek var gitmeyelim filan, ben olsam mahcup olurum.

valla bacım hayat bize çok zor, hiç talepkâr bir insan değilim, hazıra konmuşluğu bilmem, önünü sonunu düşünür hep hesap ederim. keşke değişsem dediğim zamanlar çoktur.

Ben olsam tatile giderdim. Maddi konuları sen dert ediyormuş gibi görünüyorsun maşallah esindeki rahatlık kimsede yok. Siz çalışıyor musunuz

Eşinin kenarda parası olabilir mi çünkü yurt dışı uçak biletleri genelde yüksek oluyor birde iki kişi vallahi ben de olsam sinirlenirdi
Beş parası yok sadece karakteri zayıf ve hayır diyemiyor ailesine. Günü birlik yaşıyor kenarda keşke parası olsa gizli onu bile beceremez

Ah şu görümceler ve onlara hayır diyemeyen pasif eşler anneler gününde de görümcem eşimi ikna edip annesilere yatak odası takımı aldırdı kendileri komik fiyat verip en büyük payı eşime karşılaştırdilar bencillik

Arkadaşların çoğu beğenmemiş bizim aile dinamiğimizi

Biz eşimle yeni evliyiz ve her şeyimizi kendimiz yaptık. Evlendiğimizde ikimizin de kartları eşya borçlarıyla doluydu, çok şükür çoğunu bitirirdik.

M miray_sdk eşimin anne babasının da Allah için bize maddi anlamda hiç yardımları dokunmaz ama en azından bize yük de olmazlar. Ben memurum ve daha sevgiliyken ilk söylediğim şey; ticaretin batma çıkması olur, hepsi kabulüm. Ancak Biz bir gelecek kuracaksak çoluk çocuğumuz için battığında bile benim maaşıma icra vs hiçbir şey gelmemeli ki evimize düzenli para akışı olmalı demiştim. Sağ olsun eşim de buna dikkat eder.

Bazı sınırları baştan çizmek iyidir. Bu maddiyatçı olmakla da alakalı değil, günümüz yuvayı diş kuş yapar devri değil. Mevcut ekonomik düzende iki taraf çalışırken bile bir şey sahibi olmak zorKen, anne babanın yükünü zorunlu haller dışında taşımak zorunda değilsiniz.

Hastalık vs olsa ilk ben veririm olmayan paramla bile ailelerimize; ancak keyfi şeyleri karşılamam. Kiii aileler de kabul etmemeli.

O kadar haklısın ki… elimden gelenin fazlasını o kadar yapıyorum ki. Ev yeme içme dışında hiç bir harcama yapmıyorum aylardır. Eşimde her hafta arkadaşlarıyla kafede buluşur onlara bişeyler ısmarlar sanki çok parası varmış gibi. O kadar sinir oluyorum ki anlatamam…
Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum artık, bana çok güveniyor başından beri o tek kirayı ödüyor bense geri kalan herşeyi (alışveriş, ulaşım, fatura..) tüm birikimimide eve verdim artık beş parasız kaldım ama halen bişeyler için çabalıyorum bey efendi keyfinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…