- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Onu bi arkadaş daha yazmıştı ama onuda ben kabul edemem birisi versin kafiBenim babamın değil kendi arabam olduğu halde eşim kabul etmemişti. Kuzeninin arabası gelin arabası olmuştu.
Ev olayını bilemedim bize teklif eden olmadıikisini de kabul eder birini kiraya verirdim herhalde
Bende ikna etmeye çalıştım ama benide anla kabul edemem dedi sağolun hepimizin hakkında hayırlısı olsunBizimde evlendigimizde hiç borcumuz yoktu ,eşim gunduz işine gitti aksamlarida ek ise gitti keza bende öyle deli gibi çalışıyordum nisanliniz gereksiz şeylere gurur yapıyor sırf millete herşeyi kendi yaptı dedirtmek için... Sizin babanıza artık babası sayılır 50-60 milyar borçsuz mis gibi ev varken millet ne der diyor garip geldi bana hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Yok o konu öyle değilmiş mesajlaşırken karşılıklı yanlış anlama olmuşBir süre önce evlenince maaşını bana teslim edeceksin diyen adama göre fazla gururlu davranmış. Tuhaf.
Haklısınız aslında şuan herşeyi nişanlım yapıcak olsa bile ailesinin verdiği bi ev olmuş olcak bilmiyorum kafam karışık zormuş maddi işlerAilelerimizden hic destek almadan borcsuz evlendik. Ne kim ne aldi ne verdi derdimiz oldu ne de taki toka sorunumuz. Siddetle tavsiye ediyorum butun evleneceklere, 3 yil gec evlensinler ama kimseye minnet etmesinler.
Manevi sıkıntım yok çok şükür,Allah kimseyide düşürmesinMaddi sıkıntı bi iki üç yıl çekilir de manevi sıkıntıyı ne yapacaksın bilmem
Birliktemi yaptınız peki herşeyiBiz borçsuz evlendik. Buradan ve çevremden gördüğüm borçlu evlenenler fazlaca yıpranıyor
Amin. Ben ille şu an için demedim zaten. Sadece senin erkek arkadaşın bana yüksek egolu, erkekliği içselleştirememiş bir de gözü dışarda geliyor. Allah mutlu etsin borç bir şekilde ödeniyor. Biz iki sene ödedik ben de çalışmıyordum p zaman daha.="homeostas, post: 44859356, member: 520347"]Manevi sıkıntım yok çok şükür,Allah kimseyide düşürmesin
İki taraftan ev geliyor ama biz yine borç içinde yüzmek :))))İki taraftan ev geliyor daha ne istiyorsunuz diyesim geldi. :)
ben de tam onu dicektimbabanın size vereceği evi kiraya verin sizde eşinin istediği evde yaşayın hem senin istediğin olur hemonun
aklın yolu bir canımben de tam onu dicektim
baban evi madem senin üstüne yapsın, kirasıyla da ilerdeki masrfaları karşılarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?