Borçsuz evlenmek olmazmış..

Bikere alışıldımı o öyle gider bence :)))

Konuya da yorum yaptık onlara cevabın yok maşallah sende laf sokmaya gelince bülbül kesildin
Oldu, zaten dert olarak yakınırsınız sonra kocişim sevgilim iyi niyetinden söyledi dersiniz
E madem öyle kocişiniz ne istiyosa onu yapın, bize sormayın. Bizim niyetimiz kocişinizki kadar saf temiz iyi değil

Ha evet olmayan maaşınıza göz dikemez ama maaşınız olduğu an göz dikeceğinin sinyalini vermiş :)

Borçsuz evlenmek için ya sağlam bi birikim olmalı yada aileler yardım etmeli başka türlüsü zor sevindim sizin adınıza Allah hayırlı kazançlar versin

mesele tatlıya bağlanıp hallolduğuna göre dağılabiliriz arkadaşlar
Damadın arabası gelin arabası olacakmış, maksat anılarmış
Gökten üç elma düşmüş
Biri iyi niyetli damat ve konu sahibinin başına
Biri kayınpederin lüks ama tenezzül edilmeyen arabasına
Diğeri de biz konular gel bize bazı bazı olmuş diyen kk üyelerinin bir kısmına :)

Maddi olarak dertliyim zaten henüz bi çözüm üretemiyoruz kocişim falan değil o kelimeyi kullanacak bi kişi değilim,sadece haksızlığa gelemiyorum hallettik diyorum maaş kartıma göz dikmemiş asıl derdi evi geçindirmekmiş şimdi bile elimi cebime attırmıyo hem çalışmıyorum sadece bi yanlış anlama olmuş diyorum hala devam ediyosunuz konumuz evlenmek ve maddi durum

Yoo sadece anılar değil kendisi öyle tercih ediyor öyle istiyor napim peki ben durumda hayır illa babamınkimi olacak diye direteyim nedir çözümünüz?

Araba konusuna bende takılmıyorum farketmez açıkçası,fikrinizi değişik buldum teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…