- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
Amin teşekkür ederim sizede mutluluklar dilerim,anca herşeyi aileler yaparsa borç olmuyorBorçluydu eşim ..
Babam destek oldu. .
Borçsuz çok zor. .
Rabbim kolaylık versin. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin teşekkür ederim sizede mutluluklar dilerim,anca herşeyi aileler yaparsa borç olmuyorBorçluydu eşim ..
Babam destek oldu. .
Borçsuz çok zor. .
Rabbim kolaylık versin. .
Kız tarafının alması gerekenleri ailem alıcaklar ama şuan için diğer şeyler nişanlıma kalıyor gibi zaman ne göstericek bilmiyorumSizin çalışma durumunuz ya da sizin ailenizin yardım etme durumu nedir? Biraz denge olsun iki ailede yardım etsin durumları varsa. Borcunuz az olur böylece.
Zaten sadece erkek tarafı yardım ediyorsa ve kız çalışmıyorsa ooooo coşuyor erkek tarafı, köle aldık zannediliyor.
Benimkini her iki aile düğün dahil ortak karşıladı mesela ... Eşim sadece balayını ödedi.
Konu sahibi kimse ona yürünüyor bu forumda ben bunu gördüm ne yazıkki ama bikaç mantıklı yorum almak bile beni mutlu eder diye her sıkıntımı konu açıyorum,keşke ikimiz yapabilsek ama ben çalışmıyorum gelirim yok ailem yardım etmek zorunda malesefki
Ben para biriktirmem demiyorum, evlilik amaçlı para biriktirmem diyorum. Tatil olur, yatırım olur, zor zamanlar olur, eğlence olur vs bunlar için biriktiririm ama bir gün evlenirken lazım olur diye para biriktirmem. Ben çok tasarruflu bir insanımdır. Çalışıyor olacağım için kimse de benim adıma söz sahibi olamayacak. Evlilik için katlanılmaz o kadar sıkıntıya benim şahsi görüşüme göre.Kesinlikle haklısınız ama bence yinede siz para biriktirin illa evlenmek için değilde zor zamanlar için falan,eskiden kolayca evlenilirmiş şimdi hayat zor
Ev kirası ödemeyecekmişsiniz sanırım. Aileniz size tahsis edeceği evin kirasını bir sure en azından size yollayabilir diye düşünüyorum . Siz bir işe girinceye/ borçlar bitinceye dek mesela ...Kız tarafının alması gerekenleri ailem alıcaklar ama şuan için diğer şeyler nişanlıma kalıyor gibi zaman ne göstericek bilmiyorum
Sen neden çalışmıyorsun, bir sağlık sorunun falan yoktur inşallah?Konu sahibi kimse ona yürünüyor bu forumda ben bunu gördüm ne yazıkki ama bikaç mantıklı yorum almak bile beni mutlu eder diye her sıkıntımı konu açıyorum,keşke ikimiz yapabilsek ama ben çalışmıyorum gelirim yok ailem yardım etmek zorunda malesefki
Eşinizin gururu fazla degil bence cok güzel sevinmelisiniz.... burda ne eşler gorduk kayinbaba evinde oturup karisina hala baban bize sunu yapsin bunu yapsin diyen....Şanslisinizİyi akşamlar hanımlar yaklaşık 6 aydır nişanlıyım ev işleri falan konuşulmaya başlandı,nişanlımın babasının işleri bu sıralar kötü adam baya üzgün, nişanlımda işleri düzelene kadar herşeyi ben yapıcam düzelirse babamda yardım eder diyo,babası bi ev veriyo tadilat 30 bin falan tutarmış nişanlım kaba bi hesap yaptı,e bunun daha mobilyası var beyaz eşyası var..Babamda bize bi ev vermek istiyo içi tadilat gerektirmeyen ama nişanlım bunu kesinlikle kabul etmiyo borçsuz evlenmek yokki bu devirde bunu kabul etmem asla diyor,nişanlımın arabası var ama babamın arabası biraz daha güzel ona göre, düğün arabası onu yapalımmı dedim onuda asla kabul etmiyo kayınpederinin arabasına binmiş dedirtmem kimseye diyo bu kadar gurur fazla değilmi evlenince borç sıkıntısı çekmemek tek amacım..
Borc sıkıntısı kotu bisey tabi haklisin. Ama seninkide fazla gururlu sanki bu hem iyi bisey hemde zor bisey senin icin. Yarin oburgun buyuk bisey olsun onun gururu yuzunden biseyleri kacirabilursiniz ama insanlar degisir ikna edilebilir bunu dert etme ilerde degisir huyu zamanla fazla gurur yapmanin yersiz oldugunu anlar ama gelin arabasinda ikna et sanki amcanin arabasi degilki o senin babanin arabasi bunda gurur yapicak bisey yok o benim babam falan de.İyi akşamlar hanımlar yaklaşık 6 aydır nişanlıyım ev işleri falan konuşulmaya başlandı,nişanlımın babasının işleri bu sıralar kötü adam baya üzgün, nişanlımda işleri düzelene kadar herşeyi ben yapıcam düzelirse babamda yardım eder diyo,babası bi ev veriyo tadilat 30 bin falan tutarmış nişanlım kaba bi hesap yaptı,e bunun daha mobilyası var beyaz eşyası var..Babamda bize bi ev vermek istiyo içi tadilat gerektirmeyen ama nişanlım bunu kesinlikle kabul etmiyo borçsuz evlenmek yokki bu devirde bunu kabul etmem asla diyor,nişanlımın arabası var ama babamın arabası biraz daha güzel ona göre, düğün arabası onu yapalımmı dedim onuda asla kabul etmiyo kayınpederinin arabasına binmiş dedirtmem kimseye diyo bu kadar gurur fazla değilmi evlenince borç sıkıntısı çekmemek tek amacım..
Borclu veya borcsuz evlenmekten once, burda nisanlinin ailene karsi tutumunu konusmak lazim.. Ne olurmuş kayınpederina arabasina binince?İyi akşamlar hanımlar yaklaşık 6 aydır nişanlıyım ev işleri falan konuşulmaya başlandı,nişanlımın babasının işleri bu sıralar kötü adam baya üzgün, nişanlımda işleri düzelene kadar herşeyi ben yapıcam düzelirse babamda yardım eder diyo,babası bi ev veriyo tadilat 30 bin falan tutarmış nişanlım kaba bi hesap yaptı,e bunun daha mobilyası var beyaz eşyası var..Babamda bize bi ev vermek istiyo içi tadilat gerektirmeyen ama nişanlım bunu kesinlikle kabul etmiyo borçsuz evlenmek yokki bu devirde bunu kabul etmem asla diyor,nişanlımın arabası var ama babamın arabası biraz daha güzel ona göre, düğün arabası onu yapalımmı dedim onuda asla kabul etmiyo kayınpederinin arabasına binmiş dedirtmem kimseye diyo bu kadar gurur fazla değilmi evlenince borç sıkıntısı çekmemek tek amacım..