Borcu ben ödeyeyim sefasını o mu sürsün. Aslaa.

Ya bence boşanma konusu tartışılır. Her sorunda boşanma düşüncesi parlaması yanlış. Şayet sorunlar devamlı sürüyor ve evliliğinde mutsuzsan,biseyler senin istediğin gibi gitmiyor ve olmuyorsa elbette kendi yolunu çizebilirsin. Ama bu virüs ve arana mevzuysa sadece hemen boşanmalıyım demekte yanlış.Halledilebilir çözümler boşanmaya götürmemeli aksi durumda düşünülür tabi.

Eşiniz tarafının taktığı altınlara ne oldu?
Arabayı satıp krediyi ödeyeceksiniz, eşiniz neyi ödeyecek hiç anlamadım buraları açık yazmamışsınız.
Konunun başında boşanacağımı anladı yazmışsınız sonunda çocuk yapmaktan bahsediyorsunuz.
Bence sizin kafanız çok karışmış, biraz sakinleşin.
Giderse boşanma olacaktı ama gitmedi

Dayanamadım ekleme yapiyorum

Bayaa önceden açtığım bir konuda üstüme çok gelindi. O konuda şunu demek istiyorum sadece, ben çalışmayan kötü yaşasın demiyorum. Bak beni de anlayın, ben emek veriyorum ama ne üstüme başıma alabiliyorum ne anne olabiliyorum ne saygı görüyorum. İnsan emeğinin karşılığı olsun istiyor biraz. O konuda demek istediğim buydu
Boşan bu adamdan.Sakın çocuk yapma

Iyi ama siz krediyi öderken o da kirayı,faturaları falan oduyormus bu durumda cebinizden cikan para hemen hemen aynı olduğunu düşünüyorum . O da benim kirasını ödediğim eve ailen , arkadaşların gelemez dese biraz acaip olmaz mi ?
Sizi anlıyorum bende düğünden sonra bütün takılarımı bileziklerimi neyim varsa düğün borçlarını ödemek için vermiştim ilk yilimda bunu düşünüp dusunup moralim bozuluyordu . Zaman ilerledikçe unutuluyor

Ya çocuk ya intihar diyordu iki konu önce.
Bence ya çocuk ya boşanma daha makul
Hatırlayamadım. Şaşırdım!.
Zaten son zamanlarda gördüm ki, klüpte bir çok kişi aynı konuyu sayfalarca yorum yazılmasına rağmen kırpıp kırpıp istemediği şeyleri çıkarıp yeniden açıyorlar. Farkedince eskiye de artık dönmek istemiyorum.

Her olayda eşinizi boşanmayla mi tehdit ediyorsunuz?
Evet şuan ailesinin yanına gitmek istemesi doğru değil ama giderse boşanacak miydiniz gerçekten?

Araba meselesine gelince kendim dahil etrafımda ki birçok kişi düğün takılariyla ev yada araba aldılar üstünü borçlanarak. Bu aman aman bir mesele başa kakilacak bir konu değil ki.

Benim aldığım arabayla gidecek beni bırakacaktı demek tuhaf ve itici açıkçası. Karşınızda ki kişi sizin eşiniz ev arkadasiniz değil. Karşılıklı olarak yapıp ettiklerinizi mi hesap ediyorsunuz ? Siz arabanın kredisini ödüyorsanız eşinizde evin diğer giderlerini karşılıyormuş.

Tamam kadınlar eşlerine kartlarını vermesinler ama bu kadar senin maaşın benim maaşın ayrımı benim evlilik anlayışıma ters, baştan yanlış başlamış bu konu sizde.

Çalıştığınız için ekstra saygı bekliyorsunuz bu tamda size uygun bir istek. Eşinizin size saygı sorunu varsa bunu çalışmanın haricinde dert etmelisiniz.

En ufak şeyde boşanmayı düşündüğünüz adamdan çocuk isteyip, bebek fotoğraflarına bakıp ağlamak ise hiç anlaşılir değil.

Dayanamadım ekleme yapiyorum

Bayaa önceden açtığım bir konuda üstüme çok gelindi. O konuda şunu demek istiyorum sadece, ben çalışmayan kötü yaşasın demiyorum. Bak beni de anlayın, ben emek veriyorum ama ne üstüme başıma alabiliyorum ne anne olabiliyorum ne saygı görüyorum. İnsan emeğinin karşılığı olsun istiyor biraz. O konuda demek istediğim buydu
Biz size o konuda bunun icin kızmadık ki ev hanımlarına onlar evde oturuyor rahat geçiniyorlar biz calışıyoruz geçinemiyoruz diye söylediğiniz için kızmıştık ki birde geliriniz belli gideriniz belli buna göre hesap.yapmayıp yüksek model bir araba aldığınız için arabanın modelini düşürün düzenli bir planlama yapın dedik.. 😌😌 Diğer türlü bugünkü konunuza gelirsek güzel bir düşünceye girmişsiniz sadece bir evlilikte sizlik bizlik olayı olmaması lazım senin paran benim param durumu çok yanlış..ne varse ortaya konulup ona göre bir gider durumu yapılmalı.. Sadece borçlarınızı kapatp daha küçük sizi taşıyabilecek bir araç alınabilir

Size birinin bakmasına gerek yok. Kadın ya da erkek herkes kendi ihtiyaçlarını giderebilir. Siz evlisiniz ve bir hayatı paylaşıyorsunuz, size kimse daha çekici dursun diye hayat arkadaşı denmiyor. Takılar size takılınca sizin, ona takılınca onun olmuyor. Düğün masraflarınızın yük olmaması adına akrabaların verdiği bir hediye. Türkiye'de genelde düğün masraflarını erkeğin ailesi ödediğine göre o altınlar da karşı tarafın o zaman olur mu böyle şey allah aşkına. Böyle saçma bir düşünce olamaz.

Üstünüze gelmiş gibi olmayayım ama bu ekonomik şartlarda araba satmak almak öyle ha deyince olacak mi , bir de şu üreme hırsınızı en azindan salgin bitene kadar ertelerseniz fotolara bakıp bakıp ağlamazsınız. Bir de okudunuz, çalışıyorsunuz vs. diye her şeyi hak ettiğinizi düşünürseniz daha çok üzülürsünüz. Nasip biraz da bu işler. Ikiniz de öğretmenmişsiniz daha 1 ay evdesiniz , kendinize de yazık kocanıza da yazık. Siz boşanmazsınız ama bu gidişle kocanız sizi boşar siz de burada daha çok ağlamalı konular açarsınız.

Haklisin. Kesinlikle araba satilmali. Esin hak etmiyor cunku. Hala da araba istiyor. Hatirladigim kadariyla araba kapida duruyor siz ise servisle gidiyordunuz.
Cocugun masrafini da size yikacak. Cocuk dusunmeyin orasi ayri konu .
Butceleri ayirin bence. Giderleri yari yariya paylasin kalaniyla araba alabiliyorsa alsin

Adamdan memnun değilsin, ailesinden memnun değilsin. Adamda şöyle bir zamanda arkasına bakmadan ailesinin evine toplaşacak kadar hem bilinçsiz ve en önemlisi seni umursamayacak kadar sorumsuz. Ben ortada bir aile falan göremedim. Sen hala çocuk diyorsun. Kusura bakma ama ortada sağlam bir yuva bile yokken sırf kendi egon ve anne olma hevesin için küçük bir canı böyle sorunlu bir ortamın ortasına atmak neden? Sen kendi yanlış tercihlerini kendi çocuğuna ödetmeye niye bu kadar heveslisin. Şu ortamda seni ortada bırakan, çocuğun maddi sorumluluğunu düşünmeyen ve bence halihazırda baba olmayıda istemeyen bir adamı baba yapma ısrarı neden? Bence sen bırak çocuğu falan acilen bir psikolog araştır. Zira sağlam bir psikolojin varmış gibi görünmüyor yazdıklarından.

Ben de yeni evliyken eşime düğünde takılanları, babamdan kalan bir miktar parayı verdim. Ev peşinatı yapti. Annemden kalanların da bir kısmını verdim. Evin borcunu kapadi. ( taksitleri kendi ödedi bu arada)
Açık açık ev benim diyorum. 😆😆
Kendim verdim ama verilmese daha iyi çünkü bir olumsuzlukta kadın mağdur oluyor.

Back
X