- 26 Temmuz 2015
- 579
- 2.287
- 113
- Konu Sahibi Kirlangiic_cigligii
Yaa siz gerçekten çok komiksinizHaklısınız evde oturup koca parası yiyenler haklıdır ben adamı deli ederim eşek gibi çalıştığım için

Üzülüyorum zihniyetiniz adına ve sizin yetiştireceğiniz çocuklar adına (sadece evlattan bahsetmiyorum size emanet edilen yüzlerce evlattan bahsediyorum)
Zihniyetiniz çarpık ,düşünceleriniz çarpık. Benim annem yıllarca ev hanımıydı Sizin deyiminizle koca parası yedi daha sonra çalıştı, hâlâ çalışıyor. Ama bir gün bile babamdan, öncesi ve sonrasında davranış düşünce farkı görmedi. Ne annem çalışmazken ona evde oturup benim paramı yiyorsun dedi ne de annem çalıştığı zaman ben eşek gibi çalışıyorum, benim param vs. demedi. Ben öğrenciyken bile çalıştım evlendim çocuğum oldu hala çalışıyorum. Mesleğimi de kutsal görüyorum. Çok şükür sizin gibi düşüncelere hiç bulaşmadım. Asla sizin yaptığınız gibi ev hanımlarını küçümsemem. Bu benim aldığım terbiyede de gördüğüm eğitimde de yok.
Okumuşsunuz ama kendinizi geliştirememişsiniz. Okumak para kazanıp kk da artistlik yapmak için değildir. Sizin bütün konularınızı biliyorum. Size çarpık zihniyetiniz ve kirli düşüncelerinizle mutluluklar diliyorum ama bu şekilde hiç bir zaman mutlu olamayacaksnz