- 24 Temmuz 2016
- 658
- 1.519
- 63
- Konu Sahibi Mericeyncim
Siz Karun musunuz Kral Faysal mısınız? Her defasında borç üstüne borç. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlendikten sonra o kadar degisti ki taniyamiyorum artik.ilk borcu tabiki veririm diyerek verdim.sonra kocasinin inanilmaz sorumsuz oldugunu gorunce annemin parasi, bana odemese bile ona odemek zorunda hissetsin diye kendim verdim o oyle biliyor sadece.sonraki istemeleri anladim ki kocasinin zorlamasiyla nede olsa mericeynde para var senid kiramaz diye oldugunu anladim.gec kaldim tabi1.si
30 yıllık tek ve en yakın arkadaş kavramının içi bu kadar bos olmamalı.Sadece 300 lira vermişsiniz ki 5 kuruş borç da vermeyebilirdiniz.Arkadaslik sadece maddi yardımda bulunmak değil ama siz baya baya 30 yıllık tek ve en yakın arkadaşınızın sizi kullandığından bahsediyorsunuz çok garip geldi nasıl bir yakın arkadaslik bu?
2.si Geri odemeyecegini bildiğiniz halde neden annenize sordunuz kadının da parası arada gitmiş oldu.
Evlendikten sonra o kadar degisti ki taniyamiyorum artik.ilk borcu tabiki veririm diyerek verdim.sonra kocasinin inanilmaz sorumsuz oldugunu gorunce annemin parasi, bana odemese bile ona odemek zorunda hissetsin diye kendim verdim o oyle biliyor sadece.sonraki istemeleri anladim ki kocasinin zorlamasiyla nede olsa mericeynde para var senid kiramaz diye oldugunu anladim.gec kaldim tabiBen sizi hatalı buldum.
300 lirayı vermemiş. Tamam büyük bi para değil insan o parayla ne olur ne de ölür. Ama vereceğim deyip vermemek 10 lira bile olsa çirkin. Ardından 800 lira istemiş. Bende yok ama anneme sorayım demişsin. Yani anneni neden karıştırıyorsun. Net olmak lazım. Bence borcu vermeyecek. Sende başka para kaptırmamaya bak. Para isteme arsızı olmuş bu arkadaş. Bu kadar çok borç istenmez ki yahu.
Evlendikten sonra o kadar degisti ki taniyamiyorum artik.ilk borcu tabiki veririm diyerek verdim.sonra kocasinin inanilmaz sorumsuz oldugunu gorunce annemin parasi, bana odemese bile ona odemek zorunda hissetsin diye kendim verdim o oyle biliyor sadece.sonraki istemeleri anladim ki kocasinin zorlamasiyla nede olsa mericeynde para var senid kiramaz diye oldugunu anladim.gec kaldim tabiMalım seni vereyim de mi kötü olayım
Vermeyeyim de mi kötü olayım?
Der ablamın kv si. Kadından ögrendigim en büyük hayat dersi budur.
Sizin yerinizde olsam. Anneme 800 lira verip kızın borcunu ödediğini söylerdim.
Çünkü siz sebep olmuşsunuz kadının parasına. Önceki borcu ödemeden borç isteyen birine annenizden alıp vermeniz hic şık olmamış.
Annenizi aradan çıkarın.
Hem laf işitmekten kurtulursunuz. Hem kadın rahat eder.
Sonra da parayı unutun. Tavsiyem bu
Enayiyim sayesinde anladim.Siz Karun musunuz Kral Faysal mısınız? Her defasında borç üstüne borç.![]()
Vicdan yaptirdi ikinciyi verdim.agladi zirladi kocam soyle kocam boyle.Vermez ustune sizi suclar vicdan yaptirir bu tipler. Iyi ki 3.de akillanip vermemissiniz
Benim paraya cok sukur sikismayacagimi biliyor.calisiyorum birikimim var yakin oldigumuz icin biliyordu.bu yuzden zaten ne istesem verebilir diye istedi de istedi.Insan 30 yıllık tek dostuna karşılıksız da borç verir. Ama kötü olan şey vereceğim deyip ustune daha fazla miktarlarda borç istemesi. Bazı insanlar para konusunda cok yüzsüz oluyorlar. Bu da o cins belli ki. Tavsiyem annenizin parasını siz verin arkadaşım borcunu kapattı deyin. Arkadaşınıza da aynen böyle söyleyin utandım artik senin adına. Şimdi ben sıkıştım bir an once borcunu ödersen benim icin de iyi olacak deyin. Biraz yüzü varsa oder ama onda o göz yok gibi duruyor maalesef