- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
- Konu Sahibi ironman_2020
kızlar 5 bin gibi bir param var çok birşey değil.ama yatırım olsun istiyorum. sizce günlük faize mi koyayım? altın,euro mu alayım? bu fiyatlara alınır mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sozum size.degil yanlis anlamayin borsada kaybetmek gercekten büyük ahmakliktir ama kazanmamayi anlayabilirim çünkü surekli takip gerekir. Biz kağıtlardan parayi çektik bitcoin tavsiye ederim :)Şu ana kadar borsadan para kazanan kimseyi tanımadım. Bu iş için sürekli borsayı takip etmek, sürekli alım satım yapmak, piyasalardan anlamak gerekiyor. Bu konulardan anlamıyorsanız, hiç bulaşmayın, var olan paranızda erir gider. Biz şu aralar bonoyla değerlendiriyoruz paramızı ama altın hesabı da güzel bence.
Ben de onu diyorum, bu işleri bilen birileri para kazanabilir ama hiç anlamıyorsanız, yatırayım, dursun deyip takip etmezseniz yandınız. Takip de öyle haberlerde alt yazı olarak geçen borsa değerlerini takip etmekle olmuyor.Sozum size.degil yanlis anlamayin borsada kaybetmek gercekten büyük ahmakliktir ama kazanmamayi anlayabilirim çünkü surekli takip gerekir. Biz kağıtlardan parayi çektik bitcoin tavsiye ederim :)
Aynen oyle takipte, haberlerde alt yazıyla olcak is degil gercektenBen de onu diyorum, bu işleri bilen birileri para kazanabilir ama hiç anlamıyorsanız, yatırayım, dursun deyip takip etmezseniz yandınız. Takip de öyle haberlerde alt yazı olarak geçen borsa değerlerini takip etmekle olmuyor.
Ya kripto paralar bana çok güvenilir gelmiyor. Eşim öyle dursun diye bir tanesinden aldı ama kaybetse de bize zararı dokunmayacak bir meblağ. Ciddi ciddi bütün paramı yatıramam mesela kriptolara. Büyük risk, ben daha garantici bir insanım. =))