• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş bir alınganlık mı?

sizin için sorun değil
ama anneniz belki damat rahatsız oluyor diye tedirgin olacak
2 kızım var ben olsam olurdun tedirgin

bilemiyorum anneniz kötü bişey dememiş
doğum başlarsa anneniz gelmeden kızınızı da alır gidersiniz
Annem gelmeden başlarsa öyle olacak zaten mecburen

1 saatlik uzaklıktaki insan neden 1 hafta öncesinden gelsin ki ne gerek var... daha önce doğumda yapmışsınız biliyorsunuz bu süreçleri normal doğumsa eğer bir anda hemen doğurmuyorsunuz zaten anneniz size her türlü yetişir
Sezaryen olsa da birden dogmuyor.
Eğer riskli bir gebelik degilse. Gece suyu gelse, nişanı gelse bile sabaha ancak doğurtuyorlar.
Bu kadar evhama gerek yok zaten.

Eğer riskli bir gebelik degilse. Gece suyu gelse, nişanı gelse bile sabaha ancak doğurtuyorlar.
sezeryanda zaten erkenden gelmesi komik olur aynı şehirdeyken, direkt hastanede bile buluşulsa olur sezeryanda ... normal doğumda hadi annesini istedi diyelim sancı ufak ufak hissettirmeye başladığında annesine haber verse annesi rahat rahat gelse hala doğum başlamamış olur... dediğiniz gibi fazla evham var

Evdeki bebek değil 5 bucuk yasinda ama yine de tek kalamayacak yas
Zaten o sebeple dedim
Evet acil olursa diye gelsin dedim
Yoksa ondan evde bir beklentim yok
Acil bir durum olursa kızınızı da alır hastaneye beraber geçersiniz. Çok küçük değilmiş yaşı. Orda bekleyebilir çok da sorun olmaz

Hastaneye çocuğunuzu da alır geçersiniz acil bir durum olsa ufak değilmiş zaten.
Acemi değilsiniz nedir bu stres?
Biraz sakinleşin bence savaşa gitmiyorsunuz.
Doğum başlasa anneniz yetişene kadar eşiniz çocuğunuzla beraber götürür sizi hastaneye anneniz gelince de çocukla geri dönerler. Bu kadar basit bir şey
Dün anlatmayayım dedim ifşa oluruz ama dayanamicam anlatacam.

Ablamın ikinci bebeği 5.5 hafta erken geldi. Eniştem iş seyahatinde o gün biz 8 saat mesafedeyiz. Kimse doğum beklemiyordu haliyle. Büyüğü komşuya bırakmış, doktorunu aramış doğum başladı diye, atlamış arabaya kendi kullanarak hastaneye gitmiş, doğum yapmış. Biz yetiştiğimizde bebek doğmuş, kuvöze alınmış, ablam ayaklanmış geziyordu.

Sezaryen olacağı belli ise günü veriliyor ve o gün verilen saatte doğuyor
Zorunlu sezaryen olmasından söz etmiyorum

Dün anlatmayayım dedim ifşa oluruz ama dayanamicam anlatacam.

Ablamın ikinci bebeği 5.5 hafta erken geldi. Eniştem iş seyahatinde o gün biz 8 saat mesafedeyiz. Kimse doğum beklemiyordu haliyle. Büyüğü komşuya bırakmış, doktorunu aramış doğum başladı diye, atlamış arabaya kendi kullanarak hastaneye gitmiş, doğum yapmış. Biz yetiştiğimizde bebek doğmuş, kuvöze alınmış, ablam ayaklanmış geziyordu.
Olabilir tabii ki
Iste ne zaman dogacagi belli değil cocugun
Ablanız icin belki daha telassiz olmustur bilmiyorum
belki de ben duygulardan dolayı yapiyorum
Estafurullah uzmek degil de ne guzel size elinden geldigince destek olan bir aileniz var alinganlik yapmaya kirilmaya gerek yok anlaminda yazmistim.
Tesekkur ederim
Öyleler sag olsunlar ama mesela küçük kardesimin yirmilik dışı kadar konuşulmuyor şu an benim dogumum 😃
Ben diyorum ki 17 kasim gorunuyor annem diyor ki kardeşine de tel takılacak o tarihte belki de ondan böyle dusundum

Sezaryen olacağı belli ise günü veriliyor ve o gün verilen saatte doğuyor
Zorunlu sezaryen olmasından söz etmiyorum
Benim de zorunlu sezaryendi fakat bebeğim doktorun verdiği gün doğmadı.
Gece 4 gibi suyum geldi 5te kızımı uyandırıp yola çıktık. Sabah 7de annem bindi 9a doğru yanımdaydı. Beni de o sıralar doğuma aldılar.
Sizin kızınız cok küçük olmadığı için sorun olacağını sanmıyorum.

Olabilir tabii ki
Iste ne zaman dogacagi belli değil cocugun
Ablanız icin belki daha telassiz olmustur bilmiyorum
belki de ben duygulardan dolayı yapiyorum

Tesekkur ederim
Öyleler sag olsunlar ama mesela küçük kardesimin yirmilik dışı kadar konuşulmuyor şu an benim dogumum 😃
Ben diyorum ki 17 kasim gorunuyor annem diyor ki kardeşine de tel takılacak o tarihte belki de ondan böyle dusundum
Biraz kardeş kıskançlığı da sezdim ben.
Neden kıyaslıyorsunuz ki? Onun da durumu sizinki kadar önemli annenizin nezdinde. Neden derecelendirme yapsın.

Benim de zorunlu sezaryendi fakat bebeğim doktorun verdiği gün doğmadı.
Gece 4 gibi suyum geldi 5te kızımı uyandırıp yola çıktık. Sabah 7de annem bindi 9a doğru yanımdaydı. Beni de o sıralar doğuma aldılar.
Sizin kızınız cok küçük olmadığı için sorun olacağını sanmıyorum.
Belki sorun olmaz da bilemedim işte daha geniş bakmam lazım belki de olaya

Biraz kardeş kıskançlığı da sezdim ben.
Neden kıyaslıyorsunuz ki? Onun da durumu sizinki kadar önemli annenizin nezdinde. Neden derecelendirme yapsın.
Kıskançlıktan değil de
Bir dış tedavisi ile bir doğum da aynı değil neticede
Derecelendirme istemedim onunki ertelenebilir bir durum daha önce doktoru defalarca da erteledi benim öyle bir durumum yok

Benim annem de beklenen doğum tarihinden 1 hafta önce gelecek üstelik uçakla 3,5 saat mesafedeyiz. Benim ilk bebeğim yani ilk doğum deneyimi olacak. sizinki zaten bir saat uzaktaymış sizin ilk işaretler başladığında atlasa otobüse yine yetişir. Boş yere kendinizi doldurmayın. Asıl doğum sonrası süreçte yanınızda olması önemli. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏻

Benim annem de beklenen doğum tarihinden 1 hafta önce gelecek üstelik uçakla 3,5 saat mesafedeyiz. Benim ilk bebeğim yani ilk doğum deneyimi olacak. sizinki zaten bir saat uzaktaymış sizin ilk işaretler başladığında atlasa otobüse yine yetişir. Boş yere kendinizi doldurmayın. Asıl doğum sonrası süreçte yanınızda olması önemli. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏻
Tesekkur ederim
Insallah siz de sağ salim kucağınıza alırsınız bebeginizi

Kıskançlıktan değil de
Bir dış tedavisi ile bir doğum da aynı değil neticede
Derecelendirme istemedim onunki ertelenebilir bir durum daha önce doktoru defalarca da erteledi benim öyle bir durumum yok
Diş ağrısı yaşıyorsa hiç hafife alınmaz yapmayın lütfen. Diş ağrısı da fena. Ki doğum başlayınca rahat yetişecekse neden diş tedavisini beklemesin. Mantıklı düşünemiyorsunuz gerçekten sakinleşin

Hamilelik hormonlarından dolayı biraz hassasınız sanırım, 1-2 günden ne olacak ki? Zaten 1 saat mesafede diyorsunuz. Birkaç gün önce gelse bile yeter bence.

Diş ağrısı yaşıyorsa hiç hafife alınmaz yapmayın lütfen. Diş ağrısı da fena. Ki doğum başlayınca rahat yetişecekse neden diş tedavisini beklemesin. Mantıklı düşünemiyorsunuz gerçekten sakinleşin
Hayir dış ağrısı değil estetik görünüm için dış tedavisi hafife almıyorum elbette aynı olmadığını söylüyorum

Back
X