Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

hadi göç bakalım canım.
hayırlısı olsun, huzur ve mutluluk içinde oturursun evinde inşallah.
eşin de gelir, bebişin de gelir. sağlık olsun da hepsi olur.vereliniortak

ıLSU, o foto ne güzel kız öyle.
ne kadar büyümüş benim prensesim maşallah ona.
çok havalı annesi çok. bandanasını yerim ben onun.
bizimki kafada ne bandana, ne şapka tutuyor.
ayağından çorabını bile çekip atıyor. çok sıkıntılı çok.
ne yapıcam bilmem kaydirigubbakcemile

hihoyyyt-tatlicadiarzu-alkisalkisalkis

hatun, öyle 2 simge yapıştırıp çıkmakla olmaz bu işler
katılımcı ol biraz :roflol:

canım, sana mail atıcam birara. biraz kafamı toparlıyayım.
biliyorsun yazınca epey yazıyorum. o yüzden kafamı toparlamam lazım.
çok yorgunum kızlar, kafam kazan gibi kafamçokkarıştı

heheh yok domuz gribi olmadım çok şükür kaydirigubbakcemile3
doktora haftaya gidicem canım 2 adetten sonra kontrole gel sonra denemelere başlayabilirsiniz demişti bakalım hayırlısıyla uğraştırmadan olur inşallah opuyorumnanaktan

inşallah çok uğraşmazsın canım.
hadi bakalım, doktora git de gelişmeleri yazarsın yine bizlere.

kızlar nerelerdesiniz ya,
gelen giden olmamış Allegradan başka.
havadan herhalde herkes kabuğuna çekilmiş.

iklimsu canım, sana özelden yazdım, takvimi tekrar dene. ben aynı şeyleri kendime yaptım, ilaydanın takvimini değiştirdim ve oldu. sana da aynı linki verdim aslında sadece şekiller ve yazılar farklı, olmaması için neden yok yani. acaba bilgisayarın mı desteklemiyor diyecem ama, eskiden oluyordu şimdi niye olmasın. bidaha dene bakalım.

benim 9 yaşında bir kızım var kardeşi sun isik mart ayında boş gebelik sonucu mecburi kürtaj oldum 7 ay ara verdikten sonra şimdi yine kese var bebek yok yine kürtaj olmak zorunda kaldım doktorum önümüzdeki ay tahlilere başlıyacak herşeyin hayırlısı ancak bu insanı çok yıpratıyor

Günaydın kızlar nasılsınız işerim yoğun pek giremiyorum canlarım
diş çıkarmak zor allah yardımcınız olsun kızlarrr ben 10 aylıkken çıkarmışım :))) geç olmuş biraz
diloş ilsu iklimsu yaprak öpüldünüz kendinize iyi bakın sık uğramaya çalışacam
bilyecim hayırlısı olsun canım araştırmakta yarar var en kısa zamanda hamiş kalırsın inş.

günaydınlar,
zeytinle ben hariç gelen giden olmamış yine.

ilayda hastalandı kızlar ya, üşüttü sanırım.
sesi kısık kısık yine, babası kontrol etti boğazı kızarıkmış.
ben de onunla uğraşıyorum. calpol ve sekrol şurup veriyoruz.
bi de ıhlamur veriyorum. dün gece epey kötüydü
ama bugün daha iyi gibi maşallah .
ama herzamanki gibi mızırdaklığı var, keyifsiz yani.
şimdi biraz uyudu, umarım biran önce toparlanır yavrum.

canım çok geçmiş olsun sana da.
boş gebelik tekrarlamaz diye biliyordum ama tekrarlayabiliyormuş demekki.
bir evladın varmış bak ne güzel. bizler ilk bebeklerimizi kaybettiğimiz için
çok zor gelmişti, tabi senin için de zordur ama kızınla teselli bulursun
umarım 2. bebeğin de biran önce gelir ve kucağına almak nasip olur.
tabi ne gerekiyorsa yapılması iyi olur, tahlil test falan. genetik testler falan da yapılıyormuş, doktorun yapılmasını ister belki. ama ne güzel hamile kalmakta zorluk çekmemişsin en azından. yine olur inşallah.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/327234-gdo-lu-urunler-bebek-mamalarinda.html

kızlar şunu bir okuyun ya, özellikle ilsu ve iklimsu.
ay çok moralim bozuldu valla, ne yedirip içiricez biz bu bebişlere bilmiyorum.
herşey gdo lu herşey hormonlu.
iş, güç olmasa git bir köye yerleş. herşeyi ek biç, doğal ve taze hem bebeğine yedir hem de kendin ye ama bu şartlarda öyle bir yer varmı orası da meçhul yani.

ben dün gece keçi sütüyle arı diye bir mama pirinç unu tarzı bişey var ondan yedirmeye çalıştım ilaydaya, biraz yedi ama hasta diye sanırım pek iştahı yok. bugün yine deniycem. keçi sütü anne sütüne en yakın süt biliyorsunuz. diğer sütlerden biraz daha pahalı ve heryerde bulunmuyor ama bulup alıcaz artık. hatta bazıları inek sütü içirmeye başlamış bile. mamalardan daha sağlıklı diyorlar. o kadar da çok mama muhallebi varki evde onları ne yapıcam bilmiyorum.

bir arkadaş da kendisi bebe bisküvisi yapmış evde, ama bir diğeri de unlar da gdo lu demiş. kafayı yememek işten değil valla. o linki de kopyalıyayım.
iklimsu canım özellikle bizim için, ilsu daha geçmedi tam olarak sanırım ek gıdaya. ama biz yapabiliriz bebişlere cokacimcoook.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...uz-bebe-biskuvisi-yapmaya-herkes-mutfaga.html

PaylaŞım ıÇın tŞkler cnm
bırde gdo Çıktı napacaĞımızı sasırdık ya
eskılerden bu mamalar yokmuŞ arı mama verırlermıŞ bende duymuŞtm ısmını

ay kızlar allah sizleri ve meleklerinizi korusun canlarım herşey sahte oldu evet gidip köye yerleşmek lazım kendin yetiştirip kendin tüketeceksin allah sonumuzu hayır getirsin
geçmiş olsun yaprağım hasta olmasın meleklerrr
ben iyiyim kızlar öpüldünüzzz
ilsu iklimsu nasılsınız kızlar
diloşşş nerdesin evhanımı

çok geçmiş olsun tatlım , sorma bu havalar tam hasta olma zamanı ıhlamuru iyi düşünmüşsün bir an önce atlatır inş. bizimkininde 10 gündür burun akıntısı var bide diş çok zorluyor huysuz mızmız ayyyyyyyyyyyyyyy , bacım ya ben bu ara biraz ekmek içi falan da verdim bebeğim seve seve yedi ama acayip katı kaka yapıyor yaparken zorlanıyor sindirim sitemi alışmaya çalışıyor biraz azalta azalta devam edeceğim vermeye çok sevdi ekmek içini çorbaya veya domatesin suyuna annesi gibi ekmeği seviyor ,,,,
canım ya bizim iklim hala oturamıyor yani tam anlamı ile 5 dk falan oturuyor desteksiz ama hemen yoruluyor ilayda ne alemde doktorumuzda oturtmaya çalış otursun dedi ama oturmak istemiyor etrafını yastıkla destekliyorum oyuncak veriyorum yinede yok illa emekleyecek ne yapsam sence bir akıl ver

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaprak bunlar ne ya çıldıracağım bacım okurken bile tansiyonum düştü ne yedireceğiz ya bende aptamilin muhalebisine baktım valahi soyalı niş.falan yazıyor bizimkide yiyor bebe bisküvüsünde olduğunu yeni öğrendim kahvaltıda yiyor bizimki 8 adet yakın yoğurdunada katıyor bir kaç gündür keselim şimdi ne yapalım olmazsa ben bir doktorumuz arim bakim ne diyecek haftaya randevu aldım gideceğiz gerçi ama

kardeşim bunların bu kadar zarralı olduğunu bile bile nasıl izin veriyorlar bu sağlık bakanlığı bunlara inanamıyorum resmen insanlar kanser oldun diye uğraşıyorlar sonrada yok efendim niye kanser oranı artıyor diyorlar gdo lu yiyecekler bağışıklık sistemini zayıflatıyormuş , ne yapsak bilmiyorum çok korkuyorum

PaylaŞım İÇİn tŞkler cnm
bİrde gdo Çıktı napacaĞımızı sasırdık ya
eskİlerden bu mamalar yokmuŞ arı mama verİrlermİŞ bende duymuŞtm İsmİnİ

evet canım ya, malesef durumlar hiç iç açıcı değil.
birileri daha fazla para kazanacak diye,
minicik yavrular zehirleniyor, birsürü katkılı şeyler yemek zorunda kalıyor.
unlarda bile varsa gerisini sen düşün

sağol teyzesi. evet keşke hiç hasta olmasalar ama oluyorlar işte.

canım dediğin gibi güzel bir köy bulsak da yerleşsek ama artık köyler de bozuldu.:1no2:

teşekkürler canım, biraz daha iyi gibi bugün.
evet canım havalar kötü, bi de ilayda gece hep üstünü açıyor ya,
uyku tulumu almak şart oldu da tabi onunla da sıkılıp çıkarttırmazsa üstünden.

size de geçmiş olsun canım, sen de ver bak ıhlamur iklimsu ya.
bizimki sevdi valla, suluğuna koyuyorum, su yerine çekiyor. sevdi. bugün 100 cc civarı içti. kış boyu hergün yapmayı düşünüyorum. çok faydalıymış, göğsünü yumuşatıyormuş. bazı kişiler hatta 3-4 aylıkken başlamış vermeye. ben sevmez, içmez diye düşünüyordum ama sevdi maşallah.

canım demekki ekmek içi yediriyorsun. nasıl ekmek veriyorsun, bebek ekmeği mi yoksa normal ekmek mi, bizde ekmek yapma makinesi var aslında, 2 yıl önce almıştık. ilk zamanlar çok hevesliydim, sürekli yapıyordum şimdi hiç yapmıyorum, öyle duruyor. ilaydaya yapsammı acaba.
katı kaka ekmekten de olabilir, muhallebi yani kaşık mamalarından veya cicibebeden de olabilir. bazen ilaydanın da öyle oluyor. hatta zorluyor yavrucağı. ben de zeytinyağı koyuyorum mamasına. o zaman daha rahat ediyor. bir de meyve püresi yediğinde kabızlık hiç olmuyor. biz evde meyve kokteyl gibi hazırlıyoruz 2-3 gün gidiyor.

canım, iklim oturamadığından değil bence, oturmak istemediği için oturmuyor.
ben ilaydayı ancak tv karşısında öyle 10-15 dak oturtabiliyorum. arkasına yastık dayıyorum, yanlar açık. yani çizgi film reklam tarzı bişey varsa kıpırdamadan bakıyor. tv yi kapatınca sıkılıp hemen emekleme, daha doğrusu daha pek emekleyemediği için yuvarlanma ve tırtıl gibi sürünme pozisyonuna geçiyor yaramaz kaydirigubbakcemile
sen de öyle ilgisini çekecek bişey bul, oyuncak ver sen de yanında dur, şarkı falan söyle, resimli bişeyler göster oturtarak. oturur ya, çok zorlama bence. doktora da sorarsın. çok oturmasındansa hareket etmesi emeklemesi daha iyi bence. yorulup daha çabuk uykuya dalıyor o durumda. yoksa uyumuyor ilayda. yorulması lazım yani

ya canım, sorma. ben de okuyunca çok sinir oldum. ne yapabiliriz diye düşünüyorum. bugün neredeyse hiç vermedim mama, muhallebi. meyve püre sebze püre ve yoğurt verdim. bir de ıhlamur. hepsi de ev yapımı. ama meyve ve sebzeler de hormonlu ve gdo luymuş malesef. organik diye sattıkları bile ne derece organik orası da şüpheli. verdiğim meyvelerden sadece kayınpederimin terasta yetiştirdiği siyah üzümler ve yine bahçesindeki ağaçtan topladığımız elmalar organik. üzümleri dondurucuya attık, lazım oldukça gerektiği kadar çözdürüp kullanıyoruz da elmalar bitmek üzere. yine manava, pazara talimiz yani. valla Allah sonumuzu hayır etsin bacım, nereye gidiyor bu insanlık bilmiyorum. eskiler ne güzel hep doğal beslenmiş, ama giderek hiç doğal bişey bulamayacağız :tomato:.

sen yap canım o cicibebe tarifinden, ben pek bisküvi vermiyorum ilaydaya. çok alıştırmadım yani. evde var ama günde 1-2 tane ancak mamaya katıyordum artık onu da katmıyorum. gerekirse evde yaparım ben de :hulya:.

canım artık tv bu konu çıktımı kanal değiştiryorum anacığım herşeyin içinde varmış o lanet gdo yani ne bebklerimizi nede kendimizi güvenceye alamayız bilip bilmediğimiz o kadra çok şeyde varki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…