ayy diloşumda gelmiş
aman yarabbim
sayfamız coştu yine
yaprakcım seninle çok konuşmak isterdim ama
salata yapmam lazımmış emir büyük yerden
görüşürüz sonra
ne rejimi kızlar yaaa
yerim rejimi
ohh sefan olsun yaprağın ye yemekleri boşverrrrr
tadını çıkar
yaprakcım canım benim ne güzel şeyler yazmışsın benim için ayyy yerim seni ben
ben az bile yazdım onlara daha neler yazmak vardı da
basmasınlar laz damarıma
Herkese selaam! a.s. Döndüm sonunda seyahatten buarada hasta da oldum yeni sürece ilk adımı attık bakalım hayırlısı. Haftaya da dr.a gidicem kontrole. Eee sizler neler yapıyorsunuz görüşmeyeli?
kızlar, 15-20 dakikadan beri ilaydaya Atatürk'ü anlatıyorum.
bişey anlamıyor tabi, ama en azından kulağında kalsın diyorum.
tv de gösteriyorum, bak bu Atatürk, Türkiye Cumhuriyetini kurdu annecim diyorum,
anıtkabiri falan gösterdim, Atatürk burada yatıyor, burası anıtkabir, anıtkabir Ankarada.
ben gittim oraya annecim, ilerde seni de götüreceğim inşallah diyorum.
sessizce dinliyor kuzum ya gamyoncuiremsu.
sonra Atatürk'ün sevdiği şarkılardan biri çıktı, eski zaman ağır klasik sanat müziği şarkılarından,
ben severim aslında o tür şarkıları, ama doğal olarak bizim mavişi sarmadı tabi
daha fazla dayanamadı ağlamaya başladı senağlama.
yeter bu kadar anne diyordur yasakkelime.
hikayeler tamam da, şarkılar olmadı demek istiyor sanırım :roflol:
ayy diloşumda gelmiş
aman yarabbim
sayfamız coştu yine
yaprakcım seninle çok konuşmak isterdim ama
salata yapmam lazımmış emir büyük yerden
görüşürüz sonra
ne rejimi kızlar yaaa
yerim rejimi
ohh sefan olsun yaprağın ye yemekleri boşverrrrr
tadını çıkar
oh şükür kavuşturana canım ya.
çok özlettin kendini.
yeni topikten de haberin olmamış. kaç gündür diğer topiğe yazmışsın
canım benim ya.
dediğim gibi özelden göndermiştim sana. açınca hemen gör diye silinmiş malesef.
sorma canım ya aslında daha önce bağlanacaktı tel .ama eşim yanlış ev nosu vermiş ondan biraz uzadı bende sizleri özledim
sorma ya zeytin olmasa kendi kendime deli gibi yazıyom bunlar nerde diyorum ilsuyu arayacaktım ki baktım zeytin yazmış dediğin gibi gönderdiğin özel mesaj gelmemiş neyse yine bir aradayız önemli olan bu
sorma bacım ya bu diş hem kızımı hem bnei mafetti 3 gecedir uyku yok her yarım saate uyanıyor ağlıyor çok huzursuz mızmız ay çok zor bacım ya vallahi bende bittim çok yorgunum gündüz uykusu yok denecek kadar azaldı en fazla 1 saat uyuyor ve sonra hep uyanık uyumakistemiyor yemek istemiyor bende kemik soyuna çorbalar geçtim gerçi tavuk suyuna olanı verdim sonra kemik suyuna ve kıymalı çorbalar büyüdükçe eziyeti artıyor ,,,,
bacım kilo alımı dişten dolayıda düşmüş olabilir bide hastalandı ya oda etkiledi bu ay bakalım almış mı haftaya doktora gideceğiz gerçi doktor bu ayla beraber ayda 250-400 gr alır dedi ama ben baya besiye çekiyorum ama alışacağız biizm kılzarımız zayıf ve uzunnnnnnnnnn , canım süt ister istemez azalıyor bide dediğin gibi ek gıdalara geçince kendileri istemiyor zaten yeterde bizimki 7 ayına kadar emdi sütüm birden kesildi çocukta uğraşmak istemiyor geceleri emziriyorsan uyumadan önce sıcak süt veya salep iç sütün gece çoğalsın bide göhsüne sıcak havlu kompleksi yap aman yine başladım gevezeliğim tuttu
kızlar, 15-20 dakikadan beri ilaydaya Atatürk'ü anlatıyorum.
bişey anlamıyor tabi, ama en azından kulağında kalsın diyorum.
tv de gösteriyorum, bak bu Atatürk, Türkiye Cumhuriyetini kurdu annecim diyorum,
anıtkabiri falan gösterdim, Atatürk burada yatıyor, burası anıtkabir, anıtkabir Ankarada.
ben gittim oraya annecim, ilerde seni de götüreceğim inşallah diyorum.
sessizce dinliyor kuzum ya gamyoncuiremsu.
sonra Atatürk'ün sevdiği şarkılardan biri çıktı, eski zaman ağır klasik sanat müziği şarkılarından,
ben severim aslında o tür şarkıları, ama doğal olarak bizim mavişi sarmadı tabi
daha fazla dayanamadı ağlamaya başladı senağlama.
yeter bu kadar anne diyordur yasakkelime.
hikayeler tamam da, şarkılar olmadı demek istiyor sanırım :roflol:
günaydın hatunlar kadromuz tamam canlarım eski günlerimize döndük ne güzel nasılsınız
oh şükür kavuşturana canım ya.
çok özlettin kendini.
yeni topikten de haberin olmamış. kaç gündür diğer topiğe yazmışsın
canım benim ya.
dediğim gibi özelden göndermiştim sana. açınca hemen gör diye silinmiş malesef.
sorma canım ya aslında daha önce bağlanacaktı tel .ama eşim yanlış ev nosu vermiş ondan biraz uzadı bende sizleri özledim
sorma ya zeytin olmasa kendi kendime deli gibi yazıyom bunlar nerde diyorum ilsuyu arayacaktım ki baktım zeytin yazmış dediğin gibi gönderdiğin özel mesaj gelmemiş neyse yine bir aradayız önemli olan bu
sorma bacım ya bu diş hem kızımı hem bnei mafetti 3 gecedir uyku yok her yarım saate uyanıyor ağlıyor çok huzursuz mızmız ay çok zor bacım ya vallahi bende bittim çok yorgunum gündüz uykusu yok denecek kadar azaldı en fazla 1 saat uyuyor ve sonra hep uyanık uyumakistemiyor yemek istemiyor bende kemik soyuna çorbalar geçtim gerçi tavuk suyuna olanı verdim sonra kemik suyuna ve kıymalı çorbalar büyüdükçe eziyeti artıyor ,,,,
bacım kilo alımı dişten dolayıda düşmüş olabilir bide hastalandı ya oda etkiledi bu ay bakalım almış mı haftaya doktora gideceğiz gerçi doktor bu ayla beraber ayda 250-400 gr alır dedi ama ben baya besiye çekiyorum ama alışacağız biizm kılzarımız zayıf ve uzunnnnnnnnnn , canım süt ister istemez azalıyor bide dediğin gibi ek gıdalara geçince kendileri istemiyor zaten yeterde bizimki 7 ayına kadar emdi sütüm birden kesildi çocukta uğraşmak istemiyor geceleri emziriyorsan uyumadan önce sıcak süt veya salep iç sütün gece çoğalsın bide göhsüne sıcak havlu kompleksi yap aman yine başladım gevezeliğim tuttu
canım benim, gece gelmişsin. ben gelemedim.
aşıdan dolayı ilayda 1-2 gündür huzursuz
bi de dün gece acayip gaz sancısı tuttu ya.
akşamdan bir başladı, saatlerce sürekli ağladı. gece de doğru dürüst uyumadı.
ben de dedim eşime 6 ay bitti, gaz niye bitmiyor diye.
o da bana sen 30 yaşını geçtin gazın bittimi diyor.
yani 6 ayda olsa 10 ayda olsa arada olacak böyle diyor.
sanırım bu hazır kaşık mamaları muhallebiler falan yaptı.
onları azalttım bugün, evde hazırladığım meyve suyundan daha fazla verdim.
ay iklimsu ya,ilaydanın diş çıkaracağı günler daha şimdiden kabus gibi gelmeye başladı bana. çok mızırdak çünkü. o dönemde ne olur bilmem.
akşam saat 7 gibi markete gittik. biraz uzaktaki markete gittik bu sefer, hem gezmiş oluruz dedik. orada çok mutluydu, insanlar sevdi, herkese gülücükler falan saçtı. eve bir geldik başladı. eşim muayne etti. karnı davul gibi bu çocuğun diyor. hazır muhallebilere fazla yüklenme falan diye bana biraz bozuk attı :mymeka:. ya herşeyden veriyorum ama en çok onlar tok tutuyor diye biraz fazlaya kaçtım sanırım :tomato:
canım ben sana o gece mail attım ama geç farkettin sanırım.sen sayfaya gelince bir şekilde bizi bulursun dye düşündüm sanırım. hata yapmışım kusura bakma. bu konuda sorumluluk benimdi çünkü.neyse sonunda buluştuk.
takvim niye olmadı canım ya, acaba yanlış yere mi yapıştırdın. başka topikte bir arkadaşa daha yaptım aynı şekilde onunki oldu. seninkinde ne sorun var acaba ya. tekrar bakayım canım. hatalı bişey varsa düzeltirim. iklim prenses takvimsiz kalmasın :1hug:
canım evin nasıl, yerleştin mi tam olarak, memnunmusun. ablan da yakınmış ne güzel. acil durumlarda önemli çünkü. ben annemlerden epey uzağım arabayla 20-25 dak. yani kendi arabamızla. otobüsle gitsem 1 saati bulur herhalde. ama onlar hiç üşenmezler sağolsunlar ne zaman ihtiyacım olsa çağırırm gelirler.
iklimsu canım, minik iklimin kilosu gayet iyi gerçekten. onun ayında ilayda o kadar da olmaz sanırım. artık 500-600 gr dan fazla almıyor çünkü. bi de önümüzdeki aylarda hareketler daha da artacak, bi de diş kabusu. o kadar da almaz belki. aman ne yapalım sağlıklı olsunlar. dr bize geçen kontrolde kıyma ve tavuk kat çorbalarına rpndodan geçirip demişti. ama tavuklara hiç güvenemiyorum canım ya. hormonlu yani. etler de şüpheli. bakalım şimdi bayramda kurban kesmek istiyorum o yüzden. köyde tanıdığımız bir aile var, kendileri yetiştiriyor hayvanı. aylardır bakıyorlar. güvenilir yani. onlardan alıcaz alırsak. ilaydaya da rahatlıkla veririm herhalde. bide şimdi GDO dalgası çıktı. ne yapıcaz ne yediricez bu bebişlere bilmem valla. bununla ilgili bir topik var kızlar. linki buraya da ekliyeyim siz de okuyun. durumlar hiç içaçıcı değil. Allah sonumuz hayıretsin.:1no2:
yaprakçığım bnede bugün iklime anlattım atamızı mustafa kemal atatürk ü zaten tv açtım saat 9 gibiydi bende çok etkisinde kaldım anıtkabiri görünce , bende kısmet olursa seneye yaza götürmek istiyorum kızımı anıtkabire babmız günü birlik gider geliriz diyor kısmet olursa o zaman kadar da yürür beraber merdivenlerden çıkarız kızımla sizede resimlerimizikoyarız buraya ,,,,,
iyiki bu ülkede doğmuş bu vatanın bir evladıyım bununla geçmişimle atamla hep gurur duyuyorum turkbayragibi bizimde evlatlarımız inş. vatanına milletine atasına hayırlı birer evlat olurlar bunun için çok dua ediyorum ,
günaydın arkadaslar
iklimcim ve yaprakçım ne güzel konulara değinmişsiniz dün , onların bebek olduklarına bakmayın aneeleri herşeyi anlarlar onlar .
küçükken asılamak lazım zaten bu tip şeyleri ben öyle düşünüyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?