Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

ay diloşum kaçırmışım seni ya
yedim valla diloşum.
ilaydayı aşıya götürdük. çıkınca da evde yemek yok diye dışarda yedik.
maviş kuzum da uyudu orda, hiç sesi çıkmadı maşallah . kimseyi rahatsız etmedi kuzum.
kız kim salata yaptırıyor sana. patron mu. yormasın benim arkadaşımı bakalım:mymeka:

yaprakcım canım benim ne güzel şeyler yazmışsın benim için ayyy yerim seni ben
ben az bile yazdım onlara daha neler yazmak vardı da
basmasınlar laz damarıma

canım benim az bile yazdım senin için de
iyice de abartmıyayım, buraya da gelip sataşırlar falan neme lazım

canım dediğin gibi onlara söylenecek çok laf var da
işte forum kuralları vs. dikkat etmek adına çok ileri gidemiyoruz.
senin laz damarınla benim çerkez damarım birleştimi
voltranı oluştururuz kız diloş kaydirigubbakcemile5

Herkese selaam! a.s. Döndüm sonunda seyahatten buarada hasta da oldum yeni sürece ilk adımı attık bakalım hayırlısı. Haftaya da dr.a gidicem kontrole. Eee sizler neler yapıyorsunuz görüşmeyeli?

Herkese selaam! a.s. Döndüm sonunda seyahatten buarada hasta da oldum yeni sürece ilk adımı attık bakalım hayırlısı. Haftaya da dr.a gidicem kontrole. Eee sizler neler yapıyorsunuz görüşmeyeli?

hoşgeldin canım.
umarım iyi geçmiştir seyehatin .
seyahatten döndüm, hasta oldum falan deyince
direk aklıma domuz gribi geldi kafamçokkarıştı,
ay Allah korusun.
sen gitmeden önce konuşmuştuk ya,
bilinçaltıma yerleşmiş demekki.

sen adetten bahsetmişsin meğer
hayırlısı olsun canım, doktora gittinmi,
başlayın dedimi. ama erken haftalarda olduğu için düşüğün başlatıyorlar genelde.
inşallah çok beklemezsin canım. biran önce gelir bebişin.

günaydın hatunlar kadromuz tamam canlarım eski günlerimize döndük ne güzel nasılsınız

günaydın canlar,
ilaydayı uyuttum, sabah sporumu yaptım, sonra hafif bir kahvaltı
ve size bakmaya geldim ama zeytin hariç kimseler gelmemiş.
zeytin de şimdi diyecek, ne o beni beğenmiyomusun?
beğenmemmi hiç canım, sen olmasan bu sayfanın tadı olmaz a.s.

kızlar, 15-20 dakikadan beri ilaydaya Atatürk'ü anlatıyorum.
bişey anlamıyor tabi, ama en azından kulağında kalsın diyorum.
tv de gösteriyorum, bak bu Atatürk, Türkiye Cumhuriyetini kurdu annecim diyorum,
anıtkabiri falan gösterdim, Atatürk burada yatıyor, burası anıtkabir, anıtkabir Ankarada.
ben gittim oraya annecim, ilerde seni de götüreceğim inşallah diyorum.
sessizce dinliyor kuzum ya gamyoncuiremsu.
sonra Atatürk'ün sevdiği şarkılardan biri çıktı, eski zaman ağır klasik sanat müziği şarkılarından,
ben severim aslında o tür şarkıları, ama doğal olarak bizim mavişi sarmadı tabi
daha fazla dayanamadı ağlamaya başladı senağlama.
yeter bu kadar anne diyordur yasakkelime.
hikayeler tamam da, şarkılar olmadı demek istiyor sanırım :roflol:

Son düzenleme:

hihoyyyt-tatlicadiarzu-alkisalkisalkis

geldim kuşum sorma biraz zor oldu ama çok şükür geldik , sizleri çok özledim
ttalım senide arayacağım son gelişmeler için ama tel.patronda olabilir diye aramak istemedim rahatsız etmemk adına sen müsait olunca muakka çaldır konuşuruz

yaprakçığım bnede bugün iklime anlattım atamızı mustafa kemal atatürk ü zaten tv açtım saat 9 gibiydi bende çok etkisinde kaldım anıtkabiri görünce , bende kısmet olursa seneye yaza götürmek istiyorum kızımı anıtkabire babmız günü birlik gider geliriz diyor kısmet olursa o zaman kadar da yürür beraber merdivenlerden çıkarız kızımla sizede resimlerimizikoyarız buraya ,,,,,
iyiki bu ülkede doğmuş bu vatanın bir evladıyım bununla geçmişimle atamla hep gurur duyuyorum turkbayragibi bizimde evlatlarımız inş. vatanına milletine atasına hayırlı birer evlat olurlar bunun için çok dua ediyorum ,

bu arada yaprakçığım 3 takviminde çok güzel şimdi ekliyeceğim 1.en çok onu beğendim ellerine sağlık canım arkadaşım

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
bacım yaprak çizelgeyi yapıştırıyorum site yönetimi bu msj gönderiyor ben mi beceremiyorum ya sinir oldum 3. denedim ama olmadı

günaydın canlarım allah güç kuvvet versin kızlar meleklerineze ve sizlere sağlık versin nasılsınız
diloşşş nasılsın canım
yaprak iklimsu ilsu sizler ve melekleriniz iyi umarım
pazar günü göçüyorum allah kısmet ederse kesinleşti günü
kocam 1 ay sonra ancak gelecek galiba hayırlısı olsun sağlık olsunda herşey gelip geçiyoo
yine girmeye çalışırım topiğe kızlar buaralar işlerim yoğun öpüldünüzzz calarım

günaydın arkadaslar

iklimcim ve yaprakçım ne güzel konulara değinmişsiniz dün , onların bebek olduklarına bakmayın aneeleri herşeyi anlarlar onlar .
küçükken asılamak lazım zaten bu tip şeyleri ben öyle düşünüyorum .

sinemcim nasılsın güzelim
sizin oralarda havalar nasıl buralara nazaran daha iyidir dimi ?

evet kızlar ya, daha şimdiden aşılamak lazım bebişleri bu konuda. ortalık karışık.
en azından bebişler atasını tanısın, sevsin. bilinçlensin bu konuda.
sen de anlat ilsu. seninki de algılar artık.

ben de götürücem ilaydayı anıtkabire inşallah. yakından görsün tanısın. ama şöyle 4-5 yaşına falan gelsin, daha bir bilinçli olsun diyorum. kalmaya gerek yok canım evet. biz öyle çeşitli sebeplerle kaç kez gittik ankaraya sabah gidip akşam döndük.
gidilir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…