Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim yeni eve alışmaya çalışıyorum yabancı gibi geliyo ama zamanla alışırım inş.
allah herkese nasip etsin canlarım
gelen giden olmamış melekleriniz yoruyo sizleri sağlıklı olsunlarda yorsunlar allahım olmayanlara da nasip etsin kızlar
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın canlarım byeeee

günaydın canım,
alışırsın merak etme, daha yeni tabi hemen alışamaman normal.
yeni evinde ailenle mutlu ve huzurlu bir ömür geçirirsin inşallah.

evet canım bebeişler yoruyor malesef, hem aktivite hem de diş çıkarma dönemi olduğu için bugünler biraz zor geçiyor.

sen de kendine iyi bak canım.

ilsu da gelmiyor artık, diloş zaten bıraktı.
zeytin arada bir uğruyor.
iklimsu ile ikimizin yazıştığı topik gibi bişey oldu
ama ben böyle olsun istemiyorum.

bazen düşünüyorum acaba iklimsu ile ben
sürekli ilaydanın ve iklimin gelişimlerinden uzun uzun bahsettiğimiz için
diğer arkadaşlar sıkılıyor mu, ve o yüzden yazma gereği duymuyorlar mı diye
ama herkes toplansa farklı konular açılsa tabi ki farklı konular da konuşulsun isterim ben.
ama iklimsu ile yazışınca doğal olarak ilk önce bebeklerin gelişimi ile ilgili paylaşım yapıyoruz. kızlar rahatsızlıklarınız varsa paylaşın lütfen.
ben bu topiği açarken daha çok paylaşım yapabiliriz düşüncesi ile açmıştım.
fırsatınız yok belki, herkes işinde gücünde ben buna bişey diyemem
ama farklı bir sebep varsa bunu da bilmek isterim açıkçası
burdan yazmak istemezseniz özelden de yazabilirsiniz :sm_confused:

yaprakcım öyle düşünme ben hep okuyorum seve seve ama cvp veremiyorum yoksa takip ediyorum tatlım sizi :)))

bende sizin gibi uzun uzun seyler yazmak istiyorum ama fırsat olmuyor ancak kısa kısa cvp alr veriyorum ne olur kusura bakmayın oulr mu

canım bizimki kavonoz yiyordu son zamanlarda baya zorla veriyordum demekki bıktı sürekli evde hazırladığım hem çok pratik hemde çok daha fazla tat ilave ediyorum seviyor dün akşam yine yatım bugün taze taze 2 kez verdim hem yoğurtlu hem sade bak hurmayı atlamışım bu hafta sonu ondadn da alim bende 2-3 günlük yapıyorum ,
vallahi eşine çok teşekkür ettiğimizi söyle çok faydası oldu kızıma ,

canım ben arada tekrar dolaşıyom albünlerinizi başka yorum yapan var mı diye ya hayatım albüm yapmayı bilmiyorum ama ya burdan yada sana mail atarım

vallahi canım senle ikimiz bu beslenme konusunda süper ikliii olduk ne versekte bacım bunlar zayıf gerçi biizmki geçen ay baya toparlandı ama bu ay çok huysuz gece beslenmeyide bıraktı bende zorlamıyorum saat 23 gibi yatıyor veriyorum 150cc mama sabaha kadar bir daha içmiyor kalkıyorum hazırlıyorum içmek istemiyor ağlıyor bende emziğini verip biraz sallıyorum sonra yatıyor tekrar
vallahi ilsu minik tuanacık için 7,5 kilo demişti geçenlerde tam tosuncuk yaptı bizimki ondan 4 ay büyük nerdeyse 1 kilo fazla yakında biizmkileri sollar minik melek

alkisalkisalkisalkisalkisalkis canım arkadaşım sana katılıyorum senağlama

bende sizin gibi uzun uzun seyler yazmak istiyorum ama fırsat olmuyor ancak kısa kısa cvp alr veriyorum ne olur kusura bakmayın oulr mu

hayatım önemli olan niyet zaten senin iyi niyetli olduğuna ben çok inanıyorum bütün gün işte akşamda anca kızınla ilgileniyorsun ama eskiden en azından günde 1 kere girer halımızı hatırımızı sorardın çok uzun yazmasan en azında kısa kısa yorumlar yaz

günaydın hatunlar nasılsınız ben iyiyim
ilsu iklimsu yaprak evhanımınıda yazacam gelecek bir gün aramıza biliyorum
kızlar kiloya çok takmayın bebeklerinizde sağlıklı olsunlar yeter çocukken kuru kemik olan çok kişi tanıyorum sonra aşırı kilo alıyolar ve obez adayı oluyolar zayıf çocuk gıdasını yeterli veriyosanız kilo almıyosa üzülmeyin canlarım yakıyo demekki diş çıkartırken biz ne halde oluyoruz onlar daha bebek dayanamazlar canlarım
elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum toiğe günde 4-5 defa girip bakıyorum birileri var mı diye yok olunca insan kendi kendinede sohbet edemiyokii
hepinizi çok özledim kendinize ve meleklerinize iyi bakın canlarım öpüldünüz

yaa uykucu hatunlar hadi uyanın gelin buraya şaka canlarım meleklerinizden fırsat bulup gelemiyosunuz allah böyle güzel telaşlar versin hayatımızaaa

selam kızlar nasılsınız.

ilaydayı ancak öğle uykusuna yatırdım ve geldim.
gerçi her an uyanabilir, kıpırdanıp duruyor. ben de kısa da olsa size bir bakayım dedim.
umarım herkes iyidir.

yaprakcım öyle düşünme ben hep okuyorum seve seve ama cvp veremiyorum yoksa takip ediyorum tatlım sizi :)))

bilmiyorum ilsu ya, umarım ben yanlış düşünüyorumdur.

herkesin işi gücü var tabi, ben kimseye işinizi bırakın gelin buraya yazın demiyorum ki zaten.
iklimsuyla benim işim yok mu, çalışmasak da bebeklerin ne kadar zaman aldığını söylemeye gerek yok. ama işte bir şekilde zaman yaratıp gelip yazıyoruz. eskiden böyle değildi, herkes gelip az da olsa bişeyler yazardı. dilek gelince özellikle herkes sayfada toplanırdı. o yüzden benim de aklıma o geldi, iklimsuyla ikimizin destanlar gibi yazdığımız bebek muhabbetleri sizi sıkıyor ve gelince de yazma gereği duymuyor olabilirsiniz. ben de herkes gelse bişeyler yazsa konular da değişir illa bebek muhabbeti veya bebek beslenmesi hakkında konuşulacak değil tabi. dilek de belki bu yüzden gelmek istemiyordur. ama iklimsu ile bizim de ortak noktamız bu olduğu için birbirimizle bu şekilde fikir alışverişinde bulunuyoruz.

canım bizler hep bildiğin gibiyiz işte
asıl sen nasılsın, yeni evine yerleştin, eşin de geldi.
eşin tekrar gidicek mi yurtdışına? sen şu an çalışıyormusun, eşin geldiği için izin alamıyormusun ? biraz izin al eşinle vakit geçir.
bebek durumları ne alemdeoktora gidicekmisin, yoksa kendi haline mi bırakıcaksınız.
hayırlısı olsun canım.

afiyet olsun benim prensesime, yarasın inşallah cokacimcoook

ben de hergün 2 bazen 3 sefer veriyorum. dediğin gibi, sade olarak biraz sulandırıp meyve suyu niyetine veriyorum bazen, bazen yoğurtla karıştırıyorum biraz da boza bu karışımı da çok seviyor ilayda. sabah kahvaltısına da katıyorum genelde. çok faydalı bişey canım.

eşime söyledim, çok sevindi, afiyet olsun minik bebeğe dedi.

albüm yapmak kolay canım. resimler albümler kısmından albüm yap diyorsun sanırım sonra da istediğin fotoları yüklüyorsun. istersen fotoları yollarsın ben de yaparım sana.

ben de gece yatmadan önce keçi sütüyle muhallebi yapıp veriyorum. ama şu ara dişten sanırım geceleri sık sık uyanıyor, emziriyorum sonra uyuyor yine. geçen gece de şu beşikte ayağa kalkma muhabbetini anlatmıştım ya alıştı artık gecenin saat 4 ünde kalkmış tutunup ayağa dikilmiş. uyuyordum ben de bir hışırtı duydum ne oluyor diyorum. ağlama falan da yok hani. sadece arada düşüyor yatağın içine sonra tekrar tutunup kalkmaya uğraşıyor onun hışırtısı.
sonra bir açtım gözümü bizimki kalkmış, tırmanışa geçmiş :1shok:
mecburen bekledim başında biraz yorulsun bari dedim. 10-15 dak. öyle devam etti. bu arada da yat kızım, yat uyu bebeğim deyip duruyorum. baktım yatacağı yok. aldım hemen emzirdim, sonra da ayağımda salladım o şekilde uyudu yani.

çalışıyorum canım izin almadım eşim evde yerleşmeye çalışıyorum ancak ne yapalım kızlar hayat hepimizin ayrı telaşı var zaman gelecek bizde sizlerden akıl alacaz siz tecrübeli olacaksınız bize yol göstereceksiniz
ayaklanmaya başladı minikler desenize maşallah
allah sağlıkla ananlı babalı büyütür inş.
ev hanımı nerdesin
ilsu iklimsu yaprakcığım öpün melekleri yerime

günaydın canlarım gelen giden olmamış sayfaya nerelerdesiniz umarım bir yaramazlık yok
hepinizi çok özledim öpüldünüz kızlar
meleklerinize iyi bakın

günaydın canlarım gelen giden olmamış sayfaya nerelerdesiniz umarım bir yaramazlık yok
hepinizi çok özledim öpüldünüz kızlar
meleklerinize iyi bakın

sana da günaydın canım, gerçi öğle oldu ama ben ancak gelebildim.

ben iyiyim canım, bir yaramazlık yok çok şükür. ilaydanın ikinci dişini bekliyoruz işte
o yüzden biraz huzursuz, mutsuz. onu mutlu etmeye çalışıyorum bütün gün.
yani gün böyle bitiyor.

evet canım haklısın, olsun siz de akşamları hasret giderirsiniz.
napalım dediğin gibi hayat mücadelesi.

ah canım sizler bir doğurun da
gerekirse ben yapıp kargoyla gönderirim size
özellikle diloşuma, o çok hakediyor herşeyi. canım benim ya :1hug:
niye küstü bizlere mi küstü, yoksa neti de mi açmıyor hiç bilmiyorum ama
umarım yakında çok güzel haberlerle aramıza döner.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…