Kızlar günaydııın!
Uzun süredir uğrayamamıştım sonunda müjdeli haberle geldim: HAMİLEYİİİİMMM :sm_cool:
Bu sabah evde test yaptım çift çizgiyi gördüm, zaten hissediyordum da bel ağrısı kocaman göğüsler bolca akıntı açılan iştah falan :1rolleyes:
Çok mutluyuum çoook bebişim çok bekletmeden geldi hihoyyyt
Darısı tüm isteyenlerin başına...
umarım canım diloşu çok özledim neti de açmıyo sanırım yada misafir olarak okuyup çıkıyodur
oy maşallah 2. diş allah kolaylık versin canım dikkat edin kendinize havalar iyice soğudu haftasonu çpk soğuk olacakmış sanırım
iklimsuda uğramadı melekler bırakmıyo galiba
ilsu nerdesin canım
kendinize ve meleklerinie iyi bakın öpüldünüz canlarımm
bu sayfaya artık okuyucu olarak gireceğim malesef yaprakcım kırıldım söylediklerine .hepinizi seviyorum iyi günler.
afiyet olsun benim prensesime, yarasın inşallah cokacimcoook
ben de hergün 2 bazen 3 sefer veriyorum. dediğin gibi, sade olarak biraz sulandırıp meyve suyu niyetine veriyorum bazen, bazen yoğurtla karıştırıyorum biraz da boza bu karışımı da çok seviyor ilayda. sabah kahvaltısına da katıyorum genelde. çok faydalı bişey canım.
eşime söyledim, çok sevindi, afiyet olsun minik bebeğe dedi.
albüm yapmak kolay canım. resimler albümler kısmından albüm yap diyorsun sanırım sonra da istediğin fotoları yüklüyorsun. istersen fotoları yollarsın ben de yaparım sana.
meraba canım kusra bakmaya bir kaç gündür giremiyorum malun bildiğin konular morelim hala bozuk bide iklim hn da huzursuz mızmız her zamanki gibi bunların üstünede nette bir problem 10 saat bekliyorum alıntı yapmka için o yüzden bir alıntıda 2 mesajına cevap yazacağım yoksa saatlerce sürüyor sinir ediyor beni ,
vallahi sen iklimin amcasına çok teşekkür ettiğimizi söyle kızımız severek yiyor bugün 2 öğün verdim yine hurmada alcam aklımda yarın tekrar yapcam yine bitti meyvemiz ,
ah canım eşim bir ara resimlere bilgs.atacak ben sana yollarım sen bizim albümüzüde yaparsın teyzesi ben pek beceremiyorum sen bilgs.operatörü olarak vallahi anlamadığın şey yok bacım senin ya senle gurur duyuyorum yasakkelime
ya canım geçen bir mesajında sormuştun iklimin diş aralığını bizimki 2-3 ara ile çıkardı yavrum o yüzden çok zorlandı gerçi ilaydanoınkide yakındır bu gidişle bu kadar huzursuzluk oluyorsa az kalmıştır canım ya maşallah kızıma demek ayakta dikiliyor çok erken yaptı ilayda bunu yani 8 ayından önce yapan pek bebk yok yada ben görmedim ablamın kızı hatta 11 aylık ken yaptı bizim ki netdeyse 9 aylık ayakta zor duruyor ayağa kalkmak gibi bir çabasıd ayok anlayacağın sende çok herkese söylemeklava:ay bende ne geri kafalıyım ama nazara çok inanıyorum gerçi tıbbi bişey ispatlanmış nazar hurafe deil bak bacına nazarlara geldik :çok üzgünüm:sırnaşık şey yakında kafayı yiyecem artık arif verimliye giderim
neyse bacım çok öpüyorum seni ve minik prensesini yine kimseler yok gelen giden yok artık gelin kızlar ya
merhaba kıslarr nasılsınız bakimmm.....
yaprakcığım cnm diş olayınız mı var çok zorr cnm çokkk
benim alişim iki dişi birden çıktı ama hiçbişey hissetmedik bi baktık çıkmış
ama ömerim çokkk yıpratıyor beni ....sanırım o 4 diş çıkarACAK kabarmış damakları
o kadar zorlanıyorumki ömer gece gündüz ağlıyor cnm kafayı yemek üzereyim alişimde oyun istiyor
ömer mız mızlık yüzünden kucak istiyor ....alişim oyun için bunalıma girdim resemn
topladım valizi anneme geldim ....ne kadar kalacağım bilmiyorum ömer çıkarmadan mahfetti beni yani
allah sabır versin hepimizee
Kızlar teşekkürler iyi dilekleriniz için opuyorumnanaktan
Bugün de aksi gibi çok yoğun bi gün iş yerinde, foruma ancak girebildim tekrar...
Doktora gidicem ama ne zaman gideceğime karar veremiyorum şu an 4-5 haftalık falan hamile olmam lazım, sizce biraz bekleyip haftaya cuma falan mı gitsem? Gitmişken kalp atışını da duymak istiyorum yoksa stres olabilirim geçen deneyimden sonra. Kararsızım yardım ediiinn :)
günaydın kızlar naıslsız ben iyiyim karnım ağrıyo hasta olacam bugün söker artık başlar maraton allah hayırlısını versin
ay dişler başladı meleklerde ağrısız çıkarırlar inş. geri kalanlarını
yaprak ilsu iklimsu kendinize ve meleklerinize iyi bakın öpüldünüz canlarım
slm arkadaşlar bende 2007 nisanda boş gebelik yaşadım 9 haftalıkken kürtaj oldum 4 yaşında birkızım var onda hemen hamile kaldım şimdide 1 senedir uraşıyoruz boş gebelikten sonra 8 ay korundum beklenmeyen bir gebelikti sonrasında doktora gittim herşey yolunda bebek yapabilirsiniz dedi ve kimyasal gebelik yaşadım 2 aydır deniyoruz olmuyo yumurtlamam güzelmiş bu ay klomen kullandım ve 2 tane çatlatma iğnesi yaptılar beklemedeyim işallah olur benim gibi aynı sorunları yaşayanlar varsa tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?