Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

umarım canım diloşu çok özledim neti de açmıyo sanırım yada misafir olarak okuyup çıkıyodur
oy maşallah 2. diş allah kolaylık versin canım dikkat edin kendinize havalar iyice soğudu haftasonu çpk soğuk olacakmış sanırım
iklimsuda uğramadı melekler bırakmıyo galiba
ilsu nerdesin canım
kendinize ve meleklerinie iyi bakın öpüldünüz canlarımm

Kızlar günaydııın!
Uzun süredir uğrayamamıştım sonunda müjdeli haberle geldim: HAMıLEYııııMMM :sm_cool:
Bu sabah evde test yaptım çift çizgiyi gördüm, zaten hissediyordum da bel ağrısı kocaman göğüsler bolca akıntı açılan iştah falan :1rolleyes:
Çok mutluyuum çoook bebişim çok bekletmeden geldi hihoyyyt
Darısı tüm isteyenlerin başına...

canım benim sabah sabah bundan daha güzel bir haber olamazdı ya,
inan o kadar sevindim ki :teytey:
darısı diloşun ve zeytinin başına inşallah.
senden güzel haberler bekliyordum zaten. hadi hayırlısı canım. tebrik ediyorum.
bir de kan testi yaptır ona göre doktoruna gidersin,
inşallah bu sefer sağlıklı olarak kucağına almak nasip olur :Saruboceq:

canım benim günaydın,
bu sabah açılışı sen yapmamışsın, hayrola iyisin dimi
bak ne güzel allegra hamileymiş darısı senin ve diloşumun başına inşallah :Saruboceq:

ay canım sorma ya, gelmedi gitti şu ikinci diş.
gece 1 de uyudu ilayda 5 de uyandı. saat 7 ye kadar da uyumadı. 7 gibi yatırdık. 1 saat ancak uyudum. 8 de eşim gitti. bidaha da uyuyamadım sersem gibiyim kafamçokkarıştı
ama yaramaz halen uyuyor kaydirigubbakcemile2

evet canım haftasonu yağışlı ve soğuk geçecekmiş. artık bundan sonra kış iyice yüzünü gösterir. gerçi sizin oralar o kadar soğuk olmaz ama yine de kış yani.

evet iklimsu gelirdi aslında ama minik yaramazdan fırsat bulamadı herhalde. belki iklimin de yeni dişleri geliyordur. ay çok zor şu diş dönemi ya.

diloş gelecek olsa gelir canım ya, misafir olarak falan takılacağını sanmam.
evde ya şimdi geleni gideni çok oluyormuş akşamları da eşi ilgi istiyormuş :dilcikar:
o yüzden gelemiyor canım ya ama bizleri unutmadığını biliyorum :1hug:

bu sayfaya artık okuyucu olarak gireceğim malesef yaprakcım kırıldım söylediklerine .hepinizi seviyorum iyi günler.

bu sayfaya artık okuyucu olarak gireceğim malesef yaprakcım kırıldım söylediklerine .hepinizi seviyorum iyi günler.

sen bilirsin canım, ben kırılacağın bişey söylemedim ayrıca.
ben de sana daha önce kırılmıştım ama hiç de uzatmadım.
sen zaten girmek istemiyordun bu da bahane oldu. olsun girip yazanlar yeter bana.
kimseyi biryerde zorla tutamam. şu yaptığına inan ben daha çok kırıldım.
niye gelip yazmıyorsunuz demek neden kırıcı oluyor onu da anlamadım, iklimsu da benzer şeyleri söyleyip hatta beni desteklemişti ama sen nedense bana kırılıyorsun.
benim de kırıldığım çok şeyler var ama neyse tartışmıyayım şimdi.

şimdi tekrar dönüp baktım da yazdığım yazıya
sana özel yazılmış ve seni kıracak hiçbir şey yok,
aksine girip yazsanız eskisi gibi ne güzel olur demişim
çoğul konuşmuşum ayrıca özellikle ilsu sen böyle yapıyorsun şöyle yapıyorsun dememişim
tamamen yanlış anlamışsın, senden hiç beklemezdim, çok kötü hayal kırıklığına uğradım.
benimle ilgili özel bir problemin varsa özelden yazarsan sevinirim.
artık sayfalarda tartışma istemiyorum gerçekten
çok yoruldum uğraşamıyorum bu tip şeylerle.

kızlar sayfaya giremiyodum sabahtan beri hata verip duruyo sanırım bizim nette problem var
işim çok geçmişi okuyamadım kendinize iyi bakın allagra sevimdim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı diloşla bana
yaprak ilsu iklimsu öpüldünüz kocaman meleklerinize iyi bakın

Kızlar teşekkürler iyi dilekleriniz için opuyorumnanaktan
Bugün de aksi gibi çok yoğun bi gün iş yerinde, foruma ancak girebildim tekrar...
Doktora gidicem ama ne zaman gideceğime karar veremiyorum şu an 4-5 haftalık falan hamile olmam lazım, sizce biraz bekleyip haftaya cuma falan mı gitsem? Gitmişken kalp atışını da duymak istiyorum yoksa stres olabilirim geçen deneyimden sonra. Kararsızım yardım ediiinn :)

merhaba kıslarr nasılsınız bakimmm.....

yaprakcığım cnm diş olayınız mı var çok zorr cnm çokkk

benim alişim iki dişi birden çıktı ama hiçbişey hissetmedik bi baktık çıkmış
ama ömerim çokkk yıpratıyor beni ....sanırım o 4 diş çıkarACAK kabarmış damakları
o kadar zorlanıyorumki ömer gece gündüz ağlıyor cnm kafayı yemek üzereyim alişimde oyun istiyor
ömer mız mızlık yüzünden kucak istiyor ....alişim oyun için bunalıma girdim resemn
topladım valizi anneme geldim ....ne kadar kalacağım bilmiyorum ömer çıkarmadan mahfetti beni yani

allah sabır versin hepimizee

meraba canım kusra bakmaya bir kaç gündür giremiyorum malun bildiğin konular morelim hala bozuk bide iklim hn da huzursuz mızmız her zamanki gibi bunların üstünede nette bir problem 10 saat bekliyorum alıntı yapmka için o yüzden bir alıntıda 2 mesajına cevap yazacağım yoksa saatlerce sürüyor sinir ediyor beni ,
vallahi sen iklimin amcasına çok teşekkür ettiğimizi söyle kızımız severek yiyor bugün 2 öğün verdim yine hurmada alcam aklımda yarın tekrar yapcam yine bitti meyvemiz ,
ah canım eşim bir ara resimlere bilgs.atacak ben sana yollarım sen bizim albümüzüde yaparsın teyzesi ben pek beceremiyorum sen bilgs.operatörü olarak vallahi anlamadığın şey yok bacım senin ya senle gurur duyuyorum yasakkelime
ya canım geçen bir mesajında sormuştun iklimin diş aralığını bizimki 2-3 ara ile çıkardı yavrum o yüzden çok zorlandı gerçi ilaydanoınkide yakındır bu gidişle bu kadar huzursuzluk oluyorsa az kalmıştır canım ya maşallah kızıma demek ayakta dikiliyor çok erken yaptı ilayda bunu yani 8 ayından önce yapan pek bebk yok yada ben görmedim ablamın kızı hatta 11 aylık ken yaptı bizim ki netdeyse 9 aylık ayakta zor duruyor ayağa kalkmak gibi bir çabasıd ayok anlayacağın sende çok herkese söyleme klava:ay bende ne geri kafalıyım ama nazara çok inanıyorum gerçi tıbbi bişey ispatlanmış nazar hurafe deil bak bacına nazarlara geldik :çok üzgünüm:sırnaşık şey yakında kafayı yiyecem artık arif verimliye giderim
neyse bacım çok öpüyorum seni ve minik prensesini yine kimseler yok gelen giden yok artık gelin kızlar ya

canım benim, niye kusura bakayım, aşkolsun
ben senin durumunu biliyorum canım, buradan konuşmak istemiyorsun biliyorum, mail atmıştım sana aldın mı bilmiyorum ama geçicek hayatım inan bana. herkes belirli bir dönemde bu tür sorunlarla karşılaşıyor o yüzden üzme kendini, sen üzülüp kendini salarsan bebeğinin hali ne olur. o yüzden düzelecek inşallah bu durum. Allah yardım eder ben çok inanıyorum.

ah canım benim, yarasın benim prensesime annesi, yesin de büyüsün cokacimcoook maşallah ona
evet ilayda da seviyor o karışımı, kokteyl gibi bişey, eşim de beğenmenize çok sevindi. ben buradan bilgi ve deneyimlerimizi paylaştığımız için çok mutlu oluyorum inanki, senin yazdığını görünce bir heyecanla giriyorum, senden birşeyler öğreniyorum, ne de olsa annelikte birbuçuk ay benden daha tecrübelisin ve senin izindeyim bu konuda.
ya bi de canım ben tamamen tuzsuz peynir bulamadım. bir defasında babama sipariş verdim. onlar daha merkezde oturuyor, onun yıllardır alışveriş yaptığı güvendiği peynirciler var adamcağız almış akşam tadına baktık eşimle tuzlu yine de ya. adam demiş bide en tuzsuzu budur abi, daha da tuzsuzu olmaz. ya nasıl olmaz arkadaşım almış ama diyorum nerden almış diyor istanbuldan dedim.
istanbula mı gidip alalım yani diyor
ya bursada da vardır da niye bulamadık ki, bugün de eşime sipariş verdim o da bulamamış daha doğrusu almış bir peynir ama yine de tuzu var yani. sen,n dediğin yörük peyniri gibi değil. biraz suda bekletelim gider tuzu diyor da güvenemiyorum. acaba kahvaltılık lor peynirleri var onlar epey tuzsuz onlardan mı alsam ki. yani protein ve kalsiyum değeri peynirdeki gibi olurmu acaba, bir araştırayım bakalım.

canım tamam sen yollarsın fotoları ben yaparım iklime albüm.
yok be canım bilg operatörü olmak kim ben kim. sadece ilgi duyduğum bişey varsa uğraşıp çözüyorum. bilmediğim çok şey de var ayrıca. ama albüm yapmak takvim yapmak falan bunlar çok basit sen de yaparsın da zaman ayırmak lazım sadece.

canım evet bu dişler çok zorluyor bizi ya, uyku düzeni bozuldu resmen. alttan bir diş çıktı yanında bir tane daha çıkması gerekiyor ama çıkmadı hala. yani alt iki dişin çok yakın aralıklarla çıkması gerekmiyormu, ben arada mayıs annelerinin dişlerle ilgili topiğini okuyorum çoğunun alt iki dişi peşpeşe çıkmış. iklimin dişler 2-3 ara demişsin 2-3 hafta ara ile mi demek istedin öyleyse bizimki de o şekilde olabilir. bayramın son günü çıktı biri ki 2 hafta oldu nerdeyse. bakalım 1 hafta daha bekliyelim gerekirse doktoru arayıp sorarız. ay çok sıkıntı yapıyor ya, 2-3 gecedir 3-4 saatlik uykularla duruyorum ya. dün gece 12 gibi uyudum ben ilayda 2 demi ne uyumuş eşim bekledi onu, 3.30 da da uyandı emdi biraz mızmızlandı jel falan sürüp uyuttum, ama ben uyuyamadım sabaha kadar, bugün de temizliğe kadın geldi, çok erken geliyor kadın, yarın akşam misafirlerim gelicek bi de böyle talaşlarım var işte. bu ara çok yorgunum ya. sen de öylesin sanırım. acaba iklimin üst dişleri mi çıkacak diye düşündüm bende.

canım evet ilayda tutunup ayağa kalkma işini bir keşfetti pir keşfetti. o günden beri nerede tutunacak bir yer bulsa hemen ayağa kalkmak istiyor o yüzden ben de hep başındayım. emeklerken bile gidiyor tutunacak bir yer bulup dikiliyor hemen. hırslı biraz sanırım .
yok canım herkese söylemiyorum zaten ben de inanırım nazara, geri kafalılık değil canım ya öyle düşünme bence. ama her çocuğun ilgi alanı farklı işte, iklim de yapar ben eminim ama o emeklemeyi seviyor ben de ilaydanın iklim ablası gibi seri bir şekilde emeklemesini tercih ederdim ama o pek tercih etmiyor, emeklemek kaslarını gelişmesi için önemli evet. ben de çok ilgisini çekecek bişey koyuyorum önüne ona ulaşana kadar emekliyor sonra pat oturuyor. bizimki de böyle tembel kaydirigubbakcemile

evet canım, alt dişlerden biri bayramda çıktı biz de pek anlayamadık.
ama ikinisi çıkmadı hala ve çok zorluyor yavrumu, sürekli mızmız huzursuz
geceleriuyumuyor doğru dürüst tabi bizi de uyutmuyor,
kaç gecedir uykusuzum kafamçokkarıştı, uykuyu da geçtim hadi ben dayanırım da bebişlerin acı çekmesi çok kötü. jelle, ağrı kesici şuruplarla idare ediyoruz. mayıs annelerinin diş topiğine baktım geçende de çoğu kişinin çok yakın aralıklarla çıkmış alt iki diş ama bizim 1 tanesi yok henüz. 2 hafta geçti neredeyse. umarım biran önce gelir de biraz rahatlar. zaten çıkana kadar onun zorluğu patlayığ ucu görününce yeni dişler gelene kadar biraz rahat edecekler. ay ne zormuş bu işler ya. Allah sağlık versin de bir şekilde geçicek inşallah.

canım senin işin gerçekten çok zor. valla ben 1 tanesiyle zor başa çıkıyorum ki 2 taneyi düşünemiyorum. valla Allah sana sabır versin, yardımcın olsun inşallah. annenler var iyiki de destek çıkıyorlar sana bak ya onlar da olmasaydı ne kadar zor olurdu işin. ben öyle toplanıp anneme falan da gidemem ben gitsem eşim gelmez ben de onu bırakamam. onlarda buraya uzun süreliğine gelemez, annem rahatsız zaten gelse de bakamaz. en zorlu dönemlerde bile ben yalnız veya eşimle baktım şimdi artık sadece biraz sabırla atlatıcaz inşallah bu süreci de mafoldumben.

canım 2 hafta daha beklerim sabrederim diyorsan bekle o zaman. ben sabredemeyip gitmiştim en azından keseyi görürüm demiştim.
ama sen en azından doktoruna telefonla ulaşıp durumu bildir belki bir şeyler önerir. ilkinde düşük olduğu için progestan, bebe aspirini falan kullanmanı isteyebilir. tabi sen bilirsin yine de, ama ilk 3 ay dikkat et kendine.

evet yaprakcığım annemiz iyiki var ....benim eşim geliyor çünki eşim bir ayın 2 haftası yok iş için seyhatte...mecbur geiyoruz yani...........
bizim alinin alta 2 diş çıktııı ömer beydeee sıkıntısı varr
rabbim herkese sabır versinn

slm arkadaşlar bende 2007 nisanda boş gebelik yaşadım 9 haftalıkken kürtaj oldum 4 yaşında birkızım var onda hemen hamile kaldım şimdide 1 senedir uraşıyoruz boş gebelikten sonra 8 ay korundum beklenmeyen bir gebelikti sonrasında doktora gittim herşey yolunda bebek yapabilirsiniz dedi ve kimyasal gebelik yaşadım 2 aydır deniyoruz olmuyo yumurtlamam güzelmiş bu ay klomen kullandım ve 2 tane çatlatma iğnesi yaptılar beklemedeyim işallah olur benim gibi aynı sorunları yaşayanlar varsa tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

günaydın kızlar naıslsız ben iyiyim karnım ağrıyo hasta olacam bugün söker artık başlar maraton allah hayırlısını versin
ay dişler başladı meleklerde ağrısız çıkarırlar inş. geri kalanlarını
yaprak ilsu iklimsu kendinize ve meleklerinize iyi bakın öpüldünüz canlarım

herkese günaydın,
nasılsınız kızlar
pek gelen giden olmamış.
haftasonu temizliğim vardı,
sonra misafirler falan derken fırsatım olmadı.

zeytincim sen de gelmemişin, hayırdır bir terslik yok umarım.:sm_confused:

bu arada dilekle görüştüm, gayet iyiymiş,
evde olduğu için geleni gideni çok oluyormuş,
yatılı misafiri falan da gelmiş, sonra o da geziyormuş
ama iyiydi yani, hayatından memnundu,
hepinize selamı var ayrıca, fırsat bulunca gelicem inşallah dedi.:1hug:

hadi hayırlısı canım,
inşallah bu sefer eşin gitmeden bu iş hallolur.

geçmiş olsun canım,
evet son yıllarda bu boş gebelik dış gebelik ve kimyasal gebelik vakaları arttı malesef.
çevresel faktörler, beslenme alışkanlıkları falan sperm ve yumurta kalitesini bozuyor
ve sonuçta normal olmayan bazı şeyler oluyor insan vücüdunda.
ama ne güzel bak bir evladın varmış, Allah bağışlasın. yine olur inşallah.
2 ay çok kısa bir süre canım. ben tam 5 ay beklemiştim. daha da fazla bekleyen arkadaşlar var.
stres yapma, bak tedavine de başlamışsın sonuç güzel olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…