valla muratta ilaydaya bayıldı nihalde takvimden gösterdim resmini bittiler
murat bursayı çok seviyor zamanında gezmiş oraları çok hatta bursalı bi dalga dümeni varmış bursalılar iyidir der hep valla bursa hep görmek istediğim bi şehirdir her an her şey olabilir bitanem bi bakmışsın alooo yaprak ben bursadayım dermişim
eşime az çok senden de bahsediyorum dilekcim aman aman o da delidr senin gibi tüm dilekler deli deli deli diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrlaelaelaelaelae
ah canım benim çok teşekkür ederim , sizin bakışınız güzel olduğu için öyle görüyorsunuz canlarım benim yok dileğim ya ben okadar genç deilim vallahi artık yaşlandım bu kızdan sonra epey gitti benden tabii bu ara bazı problemler onlarda eklenince epey yıprandım yine de teşekkür ederim.
bacım iklim aynı babası sorma yüzü onun kopyası herkes ona küçük mustafa diyor kim görse ay aynen kocan hiç sana benzememiş diyor bir ara sana iklimle babsının fotolarını yollim bak tıpa tıp aynılar ,
bak bak sen adaşıma heyyyyyyyytttttttttttttt:jeyyar: kız yaprak sen de bir acayipsin benim bacıma şık demişin ama onun ev hali birde sen gezme halini gör bak nasıl şıkkk delikafadulden
o resimleri istiyorum bu arad unutmadan,,,,,,,,,,
bacım bitilmeyecek gibi deil hani ilaydam da çok ttalı maşallah ,
bak bak sen enişteyeklava benim bacımın yanında ne bahsediyor öyle eskilerden delikafadulden
vallahi doğru tesbit tecrübe ile sabittttttttthihoyyyt
bacım san koyu saç çok yakışıyor ama göz rengin çıkıyor ortaya ablamında gçöz rengi yeşil onada hep koyu kullan diye baskı yapıyorummmmmm
o zman tamma durmak yok yola devam edelim demi ,,,,
canım keçi sütü çok yarralıymış ver ama istersen sulandır biraz kıvamı çok koyu olduğu için belki hazmı zor oluyor bide sütler zaten gaz yapar ondanda gazı olabilir mümkün olduğunca süt öğününnü öğlen verki gazını gündüz hareketliliğinde çıkarır ama akşam veya gec everirsin zorlar bence ,
ya sorma ayakları üşütmeside çok gaz yapar bne kilotlu çorap giydiriyorum üstüne çorap bide şu altları deri olan patik tarzı şeyler varya ondan aldım giydiriyorum bizimki yürüteçte çok zamna geçirdiği için ayakları üşümesin diye ,
ah canım çok saol ayakkabıların daha çok dışarı çıktığımızda giydiriyorum bide onların sarı rente olanlarındadn da kendime aldım kızımla beraber giyiyoruz heves işte ,,,,
ay yaprak inanamıyorum yerim onu bne ya çokl ttalı demek yürüteç üstünde uyuya kalmış keşke resmini çekseydin ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bittim vallahi şimdi ,
gerçekten öyle uykuları geldimi ses müzik hiç umursamıyorlar bizimkide geçen annemi kucağında uyuyakalmış çok güldük bir tatlı uyuyor ki sorma
vallahi bacım zor evlat bakmak büyütmrk zor emek istiyor özveri istiyor ama bir gülüşüde ömre bedel gerçekten aman sağlıklı olsunlarda gerisi önemli deil , doğanın kanunu
vallahi bacım ben 22 yaşında evlendim 25 yaşında anne oldum tabii benebiraz erkenci davrandım yoksa en doğru zaman senin evlendiğin zaman yada hiç evlenmemek ayyyyy
canım senin anne olduğun yaş tam doğurganlığın en güzel olduğu dönem bence bende ikinciyi yaparsam siz yaşlarda yapcam ,
tatlım çok haklısın onların 3 de sanki güzellikle sayfalarından sıçramış gibiler ,,,, tabii en güzeli benim dünürüm o başka laelaelaelaelae
slm canlarım
yaprağım üzülme canım hayırlısı zamanı var demekki canımeğer meleğim benimle olsaydı şubat 10 da falan 1 yaşında olacaktıı allahım herşeyin hayırlısını versin kendi gittiğim dr.um aşılamaya gerek görmüyo rahim filmi bile çekmedi
doğal olarak oması taraftarı eşim birdaha gidip gelirse ve olmazsa o zaman gidecem artık hem borçlarımız biraz hafiflemiş olur
ya yaprak ben adetimin ilk günü köy ebeleri olur ya yeni taşındığım evimde komşum var 3 kişiyi o ebeye götürmüş 3 de o ay hamile kalmış zorla beni oraya götürdü
kadın dediki rahmin sola dönmüş ordaki yolu tıkamış sağ normal dedi bende olabilir dedim çünkü dr. da kürtaj olduğum da rahmimimn ters olduğunu söyledi
işte bende dedimki zaten soldan yumurtluyorum oda dönmeden kaynaklı tıkandığı için yumurta döllenemiyo aslında mantıklı ve kadın işi biliyo rahmi yumurtalıkları bir sağlıkçıymış gibi anlattı bende sağlık meslek mezunuyum ya az bişeded olsa anlıyorum dur bakalım buay olacakmı hayırlısı olsun kaç kişi gitmiş o kadın ve ertesi ay hamile demekki bir şeylerin vesile olması lazım bide eğer böyle hamile kalsan bebek gelişmez ölürdü karnında dedi bende evet bir defa karnımda öldü dedim
ya işte böyle bakalım 23 gün sonra ne olacak
allahım hayırlısını versin diloşla bana
diloşşş sıra sende canım benim umut öbür aya kaldı
iklim sen nasılsın canım
alttan biş yapmadı canım elle karından bişeler yaptı
eliyle muayene etti karnımdan anladı rahmin dönük olduğunu ki bunu bana dr. da demişti anneminde öyleymiş oda köy ebesine gittikten sonra bana hamile kalmış benden önceki 2,5 aylık düşmüş sanırım genetik kadın yıllarca bu işi yapmış ve genel müdür kızlarmı dersin emnite müdürü torunlarımı herkes gitmiş ve o ay hamile kalmışlar gerçekten çok ilginç
eğer ben hamiş kalırsam bu ay ondan diyecem artık ama eğer adet olursamda temizlendikten sonra gidecem kadın bide senin bişeyin yok iltihabın falan yok dedi rahmin dönük olması kabızlık ve gaz çıkarmada sorun yapar dedi gerçektende öyle canım yaa
bende iltihap yok akıntım falan olmaz onu bile bildi kadın artık gerisini sen düşün hayırlısı olsun bakalım
bende böyle yerlere gitme taraftarı değilim ama bir umut işte
yaprağım sen nasılsın canım meleğin nasıl dişleri ne alemde çıkıyolarmı allah bütün meleklere ve annelerine sağlık versin
ben çalışıyorum işlerim yoğun biraz arada girip bakıyorum
iklim sen nasılsın canım
diloşşşş kuşum nerdesin girmez oldun topiğe doruğun yanındasın değil mi benim yerime kokla onu canım
öpüldünüz hatunlar görüşürüz
slm kızlar gelen giden olmamış benim işler yoğun arada bakıyorum
yazan kimse yok
bende girip yazayım dedim bari
bizde herşey aynı kıslar hayat devam ediyo allahım sağlık mutluluk huzur versin hepimize
günaydın canlarım ben c.tesi sabah hasta oldum kızlar bidahaki aya artık çalışmalar çarş. falan başlar galiba hayırlısı olsun
maşallah sizlerde kaynatmışsınız canlarım allah muhabbetimizi bozmasın hep böyle olsun sayfamız
yaprağım diloş iklim nasılsınız iyisiniz umarım benim karnım ağrıyo biraz idare ederim
hepinizi kocama öpüyorum görüşürüz canlarım
canım evet ya çok gençsin sen. bu bir gerçek.
hayat hepimizi bir şekilde yıpratıyor işte boşver
ilaydayı da babasına benzetiyorlar :dilcikar:
ama yüzü gittikçe bana benzemeye başladı :sm_cool:
sen birara aile fotolarını da yolla maille de ben de bakayım kime benziyor iklim hanım
ya sorma canım, ev halleri böyleyse gerisini sen düşün.
hepsi ayrı bir havalı, sosyetik yani
ay şimdi geliyor diloşdan domatesler, kaçayım ben :tomato:
canım ben sana fotoları yolladım.
maillerin de geldi, iklime bittim ama ya
hele o alkış videosu, yok böyle bir şirinlik
ilayda bile o kadar seri bir şekilde yapamıyor
ablası geçti onu valla alkisalkisalkis
en kısa zamanda maillerine cevap da yazıcam
fırsat bulursam bugün bulamazsam da yarın inşallah vereliniortak
ay canım benim ya
sizlerin güzel bakan gözleri güzel görüyor tabiki a.s.
körler sağırlar birbirini ağırlar gibi olmasın ama
ben de hem iklimsuya hem de doruğa bayılıyorum
evet ya, kalkmış eski dalgaları anlatıyor
şu bursalı hatunun adresini öğren de bir tanışayım ben de alsanaalsanasmile
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
evet canım
gazı da oluyor sanırım.
keçi sütünü meyve suyuyla karıştırıp veriyorum artık
evet hazmedemiyor olabilir haklısın.
ayağına da gündüzleri kilotlu çorap, üzerine de kısa çorap giydiriyorum.
bi de sanırım gece burnu tıkanıyor nefes alırken zorlanıyor
dün gece çok huzursuzlanıp uyandı yine, sprey sıkınca da çok ağlıyor,
yani uyumadan önce sıkmalıydık ama misafirler falan vardı ihmal ettikklava:
neyse gece buhar makinesini açınca rahatladı ve uykuya daldı.
ay zor ya, anlayamıyorum derdini, deneme yanılmayla bulmaya çalışıyorum hala.
sen daha bir düzen oturttun maşallaha.s.
süt gaz yapan bişey normalde biliyorsun ben hamile iken iöemiyordum pek fazla doktorum süt gaz yapıyo dedi ve sonra içmedim hiç yerine yoğurt falan yedim meyve püresi güzel fikir sulanır biraz
canım ya sen şimdiden spreymi kullanıyorsun sprey 2 yaşından önce önermiyorlar ben ilk doğumundan beri gifrerr diye bir burun açıcısı var o çok etkili hemen açıyor sıkıyorsun ve çocuk acayip rahatlıyor ben gece uyandığında sıkıyorum ve sanıırm çok yakmıyor ağlamıyor bir eşinle konuş olmazsa onu al bu doğalgazdan dolayı çocukların burnu tıkanıyor hep ,
sorma canım ya, ben de hem üzüldüm hem de çok hoşuma gitti
ama foto çekmek aklıma gelmedi, hemen alıp yatırdım
tekrar öyle bişey olursa hemen çekerim.
evet uykuları gelince her yerde uyuyorlar işte, uykuları yoksa da kesinlikile uyutmak mümkün değil yani
ay alemsin niye üzülüyorsun sanki çocuk bu ne zaman uyuyacağı belli mi böyle şeyler için sakın üzülme daha üzüleceğimiz çok şey olacak
en güzelini yapmışsın sen boşver,
erken yaşta anne olmak en güzeli de aslında
benim şartlar pek müsait olmadı
kısmet böyleymiş napalım
ama dediğin gibi annelik zor, çok sabır isteyen birşey ama çok da güzel tabiki
diloşların fotolarını yollıyalım bari güzellik dergilerine
dünürün afet canım zemuszemus
slm canlarım
yaprağım üzülme canım hayırlısı zamanı var demekki canımeğer meleğim benimle olsaydı şubat 10 da falan 1 yaşında olacaktıı allahım herşeyin hayırlısını versin kendi gittiğim dr.um aşılamaya gerek görmüyo rahim filmi bile çekmedi
doğal olarak oması taraftarı eşim birdaha gidip gelirse ve olmazsa o zaman gidecem artık hem borçlarımız biraz hafiflemiş olur
ya yaprak ben adetimin ilk günü köy ebeleri olur ya yeni taşındığım evimde komşum var 3 kişiyi o ebeye götürmüş 3 de o ay hamile kalmış zorla beni oraya götürdü
kadın dediki rahmin sola dönmüş ordaki yolu tıkamış sağ normal dedi bende olabilir dedim çünkü dr. da kürtaj olduğum da rahmimimn ters olduğunu söyledi
işte bende dedimki zaten soldan yumurtluyorum oda dönmeden kaynaklı tıkandığı için yumurta döllenemiyo aslında mantıklı ve kadın işi biliyo rahmi yumurtalıkları bir sağlıkçıymış gibi anlattı bende sağlık meslek mezunuyum ya az bişeded olsa anlıyorum dur bakalım buay olacakmı hayırlısı olsun kaç kişi gitmiş o kadın ve ertesi ay hamile demekki bir şeylerin vesile olması lazım bide eğer böyle hamile kalsan bebek gelişmez ölürdü karnında dedi bende evet bir defa karnımda öldü dedim
ya işte böyle bakalım 23 gün sonra ne olacak
allahım hayırlısını versin diloşla bana
diloşşş sıra sende canım benim umut öbür aya kaldı
iklim sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?