Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

Aaaa ben bunu atlamışım ya
murata da nihale de çok teşekkürler
inşallah size de nihale de ilayda gibi güzel kızlar nasip olur :Saruboceq:

canım valla sizlere her zaman kapım açık
ne zaman isterseniz buyrun gelin, çok memnun olurum

ne dalga dümeni mi varmış :1shok:
kimmiş öğren hemen de icabına bakayım alsanaalsanasmile

niye öyle diyor eşin de ya
hiç de bile, benim arkadaşlarım gayet akıllı ve dünya tatlıları a.s.

canım evet ya çok gençsin sen. bu bir gerçek.
hayat hepimizi bir şekilde yıpratıyor işte boşver

ilaydayı da babasına benzetiyorlar :dilcikar:
ama yüzü gittikçe bana benzemeye başladı :sm_cool:
sen birara aile fotolarını da yolla maille de ben de bakayım kime benziyor iklim hanım

ya sorma canım, ev halleri böyleyse gerisini sen düşün.
hepsi ayrı bir havalı, sosyetik yani
ay şimdi geliyor diloşdan domatesler, kaçayım ben :tomato:

canım ben sana fotoları yolladım.
maillerin de geldi, iklime bittim ama ya
hele o alkış videosu, yok böyle bir şirinlik
ilayda bile o kadar seri bir şekilde yapamıyor
ablası geçti onu valla alkisalkisalkis
en kısa zamanda maillerine cevap da yazıcam
fırsat bulursam bugün bulamazsam da yarın inşallah vereliniortak

bacım bitilmeyecek gibi deil hani ilaydam da çok ttalı maşallah ,
bak bak sen enişteye klava benim bacımın yanında ne bahsediyor öyle eskilerden delikafadulden
vallahi doğru tesbit tecrübe ile sabittttttttthihoyyyt

ay canım benim ya
sizlerin güzel bakan gözleri güzel görüyor tabiki a.s.
körler sağırlar birbirini ağırlar gibi olmasın ama
ben de hem iklimsuya hem de doruğa bayılıyorum

evet ya, kalkmış eski dalgaları anlatıyor
şu bursalı hatunun adresini öğren de bir tanışayım ben de alsanaalsanasmile

bacım san koyu saç çok yakışıyor ama göz rengin çıkıyor ortaya ablamında gçöz rengi yeşil onada hep koyu kullan diye baskı yapıyorummmmmm

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet canım
gazı da oluyor sanırım.
keçi sütünü meyve suyuyla karıştırıp veriyorum artık
evet hazmedemiyor olabilir haklısın.
ayağına da gündüzleri kilotlu çorap, üzerine de kısa çorap giydiriyorum.

bi de sanırım gece burnu tıkanıyor nefes alırken zorlanıyor
dün gece çok huzursuzlanıp uyandı yine, sprey sıkınca da çok ağlıyor,
yani uyumadan önce sıkmalıydık ama misafirler falan vardı ihmal ettik klava:
neyse gece buhar makinesini açınca rahatladı ve uykuya daldı.
ay zor ya, anlayamıyorum derdini, deneme yanılmayla bulmaya çalışıyorum hala.
sen daha bir düzen oturttun maşallah a.s.

sorma canım ya, ben de hem üzüldüm hem de çok hoşuma gitti
ama foto çekmek aklıma gelmedi, hemen alıp yatırdım
tekrar öyle bişey olursa hemen çekerim.
evet uykuları gelince her yerde uyuyorlar işte, uykuları yoksa da kesinlikile uyutmak mümkün değil yani

en güzelini yapmışsın sen boşver,
erken yaşta anne olmak en güzeli de aslında
benim şartlar pek müsait olmadı
kısmet böyleymiş napalım

ama dediğin gibi annelik zor, çok sabır isteyen birşey ama çok da güzel tabiki

diloşların fotolarını yollıyalım bari güzellik dergilerine
dünürün afet canım zemuszemus

slm canlarım
yaprağım üzülme canım hayırlısı zamanı var demekki canımeğer meleğim benimle olsaydı şubat 10 da falan 1 yaşında olacaktıı allahım herşeyin hayırlısını versin kendi gittiğim dr.um aşılamaya gerek görmüyo rahim filmi bile çekmedi
doğal olarak oması taraftarı eşim birdaha gidip gelirse ve olmazsa o zaman gidecem artık hem borçlarımız biraz hafiflemiş olur
ya yaprak ben adetimin ilk günü köy ebeleri olur ya yeni taşındığım evimde komşum var 3 kişiyi o ebeye götürmüş 3 de o ay hamile kalmış zorla beni oraya götürdü
kadın dediki rahmin sola dönmüş ordaki yolu tıkamış sağ normal dedi bende olabilir dedim çünkü dr. da kürtaj olduğum da rahmimimn ters olduğunu söyledi
işte bende dedimki zaten soldan yumurtluyorum oda dönmeden kaynaklı tıkandığı için yumurta döllenemiyo aslında mantıklı ve kadın işi biliyo rahmi yumurtalıkları bir sağlıkçıymış gibi anlattı bende sağlık meslek mezunuyum ya az bişeded olsa anlıyorum dur bakalım buay olacakmı hayırlısı olsun kaç kişi gitmiş o kadın ve ertesi ay hamile demekki bir şeylerin vesile olması lazım bide eğer böyle hamile kalsan bebek gelişmez ölürdü karnında dedi bende evet bir defa karnımda öldü dedim
ya işte böyle bakalım 23 gün sonra ne olacak
allahım hayırlısını versin diloşla bana
diloşşş sıra sende canım benim umut öbür aya kaldı
iklim sen nasılsın canım

canım ilginçmiş gerçekten,
peki o hamile kalan kişilere ne yapmış yani nasıl hamile kalmışlar
sana ne yaptı :sm_confused:
aman canım sen yine de işin uzmanı olmayan kişilere pek ehemniyet vermelmaz:
yanlış bir uygulama yaparlar Allah korusun, sonra uğraşıp durursun.
bak diloşun kürtajındaki yanlışlık hala kızı nasıl uğraştırıyor ya
o yüzden aman dikkatli ol yasakkelime.
inşallah doğal yoldan olacak canım, sıkma canını sen.

alttan biş yapmadı canım elle karından bişeler yaptı
eliyle muayene etti karnımdan anladı rahmin dönük olduğunu ki bunu bana dr. da demişti anneminde öyleymiş oda köy ebesine gittikten sonra bana hamile kalmış benden önceki 2,5 aylık düşmüş sanırım genetik kadın yıllarca bu işi yapmış ve genel müdür kızlarmı dersin emnite müdürü torunlarımı herkes gitmiş ve o ay hamile kalmışlar gerçekten çok ilginç
eğer ben hamiş kalırsam bu ay ondan diyecem artık ama eğer adet olursamda temizlendikten sonra gidecem kadın bide senin bişeyin yok iltihabın falan yok dedi rahmin dönük olması kabızlık ve gaz çıkarmada sorun yapar dedi gerçektende öyle canım yaa
bende iltihap yok akıntım falan olmaz onu bile bildi kadın artık gerisini sen düşün hayırlısı olsun bakalım
bende böyle yerlere gitme taraftarı değilim ama bir umut işte

yaprağım sen nasılsın canım meleğin nasıl dişleri ne alemde çıkıyolarmı allah bütün meleklere ve annelerine sağlık versin
ben çalışıyorum işlerim yoğun biraz arada girip bakıyorum
iklim sen nasılsın canım
diloşşşş kuşum nerdesin girmez oldun topiğe doruğun yanındasın değil mi benim yerime kokla onu canım
öpüldünüz hatunlar görüşürüz

slm kızlar gelen giden olmamış benim işler yoğun arada bakıyorum
yazan kimse yok
bende girip yazayım dedim bari
bizde herşey aynı kıslar hayat devam ediyo allahım sağlık mutluluk huzur versin hepimize

selam canım,
bebişi uyutup ancak gelebildim

ciddi bir müdehale yapmadıysa sorun yok o zaman.
sadece karnına mı baktı
diğer hamile kalan kişilere ne yapmış acaba, onların bir problemi varmıymış.
evet canım hayırlısı olsun, yani inşallah yaptığı her neyse sana da tesir eder
ve sen de önümüzdeki ay hamile kalırsın inşallah.
canım sen kabızlık için bol bol meyve sebze ye, kuru kayısı ye ve üzerine de ılık su iç.

canım valla biz halen tek dişliyiz.
diğerleri kabarık kabarık ama gelen giden yok henüz.
ne zaman çıkarsa artık, geç çıkarması daha iyiymiş,
geç çıkan dişler daha sağlam olurmuş diyorlar bakalım öyle mi olacak :sm_confused:

slm kızlar gelen giden olmamış benim işler yoğun arada bakıyorum
yazan kimse yok
bende girip yazayım dedim bari
bizde herşey aynı kıslar hayat devam ediyo allahım sağlık mutluluk huzur versin hepimize

evet canım bu ara ikimizden başka gelen giden yok
iklimsu minik iklimden fırsat bulamıyordur,
diloşun da eşi gidecekti sanırım, o da dorukla ilgileniyorsa gelemez :dilcikar:
olsun fırsat bulunca gelirler nasıl olsa a.s.

mrb yaprağım evet geç çıkan dişler daha sağlam oluyomuş ben 10 aylıkken çıkarmaya başlamışım dişlerimi :))
yürüdükten sonra anlican
karından masaj gibi birşey yapıyo diğerlerinin neyi vermış bilmiyorum ama hamile kalmışlar öbür ay hayırlısı artık
iklim diloşşş nasılsınız kızlar öpüldünüz canlarım
iyi akşamlar canlarım

günaydın kızlarrr nasılsınız canlarım ben iyiyim
gelen giden olmamış melekleriniz çok mu yoruyo sizleri allahım sağlık versin sizlere ve meleklerinize
bunlar güzel yorgınluklar zaman akıyo bir bakmışsınız sizin fıstıklar okula başlıyolar ayy o günleri hayal etmek bile güzel yeterki sağlık olsun değil mi canlarım
yaprak iklimsu nasılsınız kızlar
diloşşş doruk paşayla sanırım gelmedi hiç buralara
kendinize iyi bakın canlarım öpüldünüz kocaman arada uğrarım yine byeee

canım emin ol çok üzüldüm ama hayırlısı diyelim demekki böylesi daha hayırlıymış canım ya allahım en doğru zamanı bilir yetreki sen morelini yüksek tut ve stres yapma eşin sanırım bir kaç ay daha burda olmazsa bu ay doktora gider yumurtanın çatladığı günü öğrenir öyle çalışmalar yaparsınız ,

bu sayfaya girdikçe kendimi çok iyi hissediyorum birde bu iklim bıraksa daha sık gireceğim ama neyse biraz büyüsün koyacağım odasına kapıyı kapayacağım burda sizinle sohbet edecem offfffffffffffffff be alsanaalsanasmile

bacım bende babaya benzettim ilaydayı bayada benziyor , tamam canım yollarım bak bakim kime benziyor gerçi herkes küçük mustafa diyor ama sen bana kıyak geçersin canım benim ,,,

hemen bakarım maillerime bende yollayacağım foto sana şu dilek bacımın şık resimlerininde yolladın mı vallahi merak ettim ,

ya sorma teyzesi iklim alkış yapıyor bay bay yapıyor çok tatlı elini yumruk şeklinde kaldırıp sallıyor görsen videosunu çekip yollarım sana sende ilaydanın videolarını çekp yollasana bacım ya , artık ilayda kardeşi gibi tutunup ayağa kalkıyor yada kalkmaya çalışıyor en azından çalışmalara başladı alçak yerlerde kalkıyor ama yüksek yerlede pek beceremiyor sinir oluıyor ve ağlıyor sorma başımız dertte bu kızla kafamçokkarıştı

canım emin ol güzel bakmak bir yana çok güzel ilaydam vallahi ayrı bir havası var sayfamızın en havalısı tabii diloşumda onla yarışır zemuszemus

vallahi hiç körler sağırlar durumu yok biz birbirimizi çok seviyoruz doğal olarakta çocuklarımızıda öyle kimse de yanlış anlamaz herhalde bu kadar paylaşımdan sonra

vallahi şimdiki aklım olsa bu kadar erken evlenmezdim ama kısmet tek iyi yani eren evliliğin erken anne olmak oda deyer ,,,,,,,,,,,,,,

yolla meraktayım şu kokoş bacımı

aaaaaaaaaaa çok şaşırdım bak sen kadını gerçekten anlattıkları mantıklı olabilir aslında benim anneannemde ebeymiş annemde hep anlatır oda butür şeyleri elleri ile muayene edersonra ya masaj yaparmış ya bişey bağlarmış ve kadın lar o ay hamile kalırmıi bu yöntem ile baya hamile kalan olmuş baklıam hayırlısı bu yönetemide demiş oldun tabii sonra yine sonra yine doktora git hani kadın tedavi etti bir kaç ay beklim deme sakın ha şu borçlarınızda hafiflesin
canım ben iyiyim iklim ile uğraşıyorum bu ara çok hareketli yine durmuyor vallahi akşam yatağa nasıl girdiğimi bilmiyorum bebek olana kadar hayatın tadını çıkarın sonra biizm gibi olursun

bacım nasıl becerdiysem yukardaki mesajda içine yazmışım ayyyyyyyyyyy sinir oldum neyse sen okuyunca anlarsın biraz saçma olmuş ama idare et zeytine yzdığım mesajdan önceki anladın sen onu

neyse ben kaçtım kızlar iklim uyuyor gece 2 de yatı sabah 6-7 arası uyanık şimdi uyuyor uyanmadan evi biraz toplim ay çok uykum var
bir ara gelirim yine öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…