Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

slm iklim iyi olmana sevindim canım
hayırlısı bakalım ne olacak ama ben öbür ay araştırma hastanesine gitmeyi düşünüyorum canım
bekleyelim bakalım
kolay gelsin canım görüşürüz byee

canım benim ben de ilaydayı uyutup, işlerimi halleder halletmez buradayım valla.
seni, diloşu, zeytini hepinizi çok seviyorum. sizlerden güzel haberler almak beni de çok mutlu ediyor inan. ama dediğin gibi bu cadılar pek fırsat vermiyor şu ara.
büyüyünce odasında oynarken daha sık geliriz evet, o zaman da akşam babaları gelince söylerler kesin, annem beni odaya kapatıp bütün gün arkadaşlarıyla internette sohbet etti diye ohaoldumsmile
evet canım ilayda şu an için ilk bakışta babası, ama ayrıntılarda bana benziyor, yüz hatları, burnu, bakışları falan. yani güzelliğini benden almış :1shok: :roflol:

sağol canım benim, ilaydayla maviş olduğu için belki sempatik geliyordur. ama iklim de dehşet bişey olmuş ya, büyüdükçe güzelleşecek bunlar iklimsu, işimiz zor yani.
ama evet dilek teyzeleriyle yarışamazlar gibime geliyor zemuszemus

aman kim yanlış anlarsa anlasın zaten boşver, yanlış anlayanlar gelmez, gelmiyorlar da zaten. kalan sağlar bizimdir kaydirigubbakcemile5

vallahi şimdiki aklım olsa bu kadar erken evlenmezdim ama kısmet tek iyi yani eren evliliğin erken anne olmak oda deyer ,,,,,,,,,,,,,,

yolla meraktayım şu kokoş bacımı

yok canım ya, niye işte ne güzel erken evlenmişsin, erkenden bebişin olmuş. belki 1 tane de oğlun olur 3-5 sene sonra. anladığım kadarıyla iyi bir eşin var. boşver herkesin arayıpta bulamadığı şeyler. öyle düşünme sakın. Allah sağlık sıhhat versin herşeyin üstesinden gelinir bir şekilde.

ben yolladım sana fotoları gelmedi mi, hatta ilaydayla benim fotoları da yolladım, maillerine cevap yazdım. birdaha bak bence gelmiş olması lazım. gelmediyse tekrar denerim.
video yollamayı bilmiyorum ben ya, foto yollamak gibiyse onları da gönderirim.

bacım nasıl becerdiysem yukardaki mesajda içine yazmışım ayyyyyyyyyyy sinir oldum neyse sen okuyunca anlarsın biraz saçma olmuş ama idare et zeytine yzdığım mesajdan önceki anladın sen onu

anladım canım sen merak etme. ben önce zaten kendi yazdığımı okuyorum, ne yazmışım yani sen neye cevap yazmışsın diye. zaten okurken anlıyorum ben böyle akıllı mantıklı cümle nasıl yazmışım diye :roflol: sonra anlıyorum zaten senin yazdığını :1shok:

canım bilmiyorum ya eşim almış deniz suyu mu okyanus suyu mu ne öyle bişey. ben bu sitede de okumuştum ilayda kadar olan bebeklere kullananlar var yani.
ama senin sprey de aklımda olsun, ondan da aldırırım. yeterki işe yarasın. kalorifer petekleri çok kurutuyor tıkıyor burunlarını ya. buhar makinesini çalıştırıyorum da rahatlıyor biraz. sütü de meyve püresiyle ve suyla sulandırıp az bişey veriyorum artık. yani acil durumlarda. mesela sabah ilk kalkınca çok ağlıyor bazen. kahvaltı hazırlamak da uzun sürüyor. hemen biraz süt ısıtıp, meyve püresiyle sulandırıp veriyorum biraz yatıştırıyor midesini, sonra tekrar dalıyor. uyanana kadar da kahvaltısını hazırlamış oluyorum zaten.

neyse ben kaçtım kızlar iklim uyuyor gece 2 de yatı sabah 6-7 arası uyanık şimdi uyuyor uyanmadan evi biraz toplim ay çok uykum var
bir ara gelirim yine öptüm sizi

ay iklimde mi gece 2 ye kadar oturmaya başladı, ay o çok kötü bişey ya, ama sonra uyanmıyorsa yine iyi. ilayda geceleri çok sık uyanmaya başladı bu ara. neredeyse saat başı. tam dalıyorum bir ağlama sesiyle uyanıyorum. hadi tekrar uyutmam yarım saat. sonra tekrar yatıyorum tam dalıcam yine aynı. işim zor yani bu ara. ne derdi var tam anlayamadım. o yüzden yakında doktor yolu gözüküyor bize. ben de çok yorgunum inan. uykusuzluk beni çok yıpratıyor.
tamam canım fırsat bulunca gelirsin yine.
dertleşince kendime geliyorum biraz olumunekankayizsmile

slm iklim iyi olmana sevindim canım
hayırlısı bakalım ne olacak ama ben öbür ay araştırma hastanesine gitmeyi düşünüyorum canım
bekleyelim bakalım
kolay gelsin canım görüşürüz byee

sinemcim, nasılsın canım,
işlerin yoğunmuş sanırım Allah kolaylık versin.

eşin bir süre daha burda demekki.
dur bakalım şu ebenin sihirli elleri sana da bir fayda sağlar belki
ama olmazsa da hastaneye git tabi, tekrar tahlil test falan yaptırırsın, yumurtanın gelişimine göre çalışma yaparsınız. sen daha gençsin. biraz daha sabır canım :teselli:

inş. canım zaten hamiş kalırsam diloşa diyecem bize gelsin onuda o kadına götürecem :))
inş. gerek kalmaz ama hayırlısı artık canım
melekleriniz fırsat vermiyoo demek allahım onlara sağlık versin birer tanede :Saruboceq: diloşla bana versin amin
bende arada uğruyorum işte iş güç
azkaldı 1 saat sonra çıkıcam işten
çıkmadan fırsat bulursam uğrarım sayfaya öpüldünüz kızlar
diloşuuum nerdesin canım
kızlar bende sizleri çok seviyorum burda dertleşmek iyi oluyo
görüşmek dileğiyleee

dünya güzellerimmm
neler yazmışsınız öyle yaaa
bittim valla
kızlar doruk paşam bizde c.tesi gününde beri
haliyle giremiyorum nete
şu an kahkahalar atıyor kuzum
maşallah kuzuma
nasıl güzel bi duygu bu yaa
uyutmak yıkamak güldürmek gezdirmek giydirmek
sinem kuşum çok üzüldüm bitanem yaahayırlısı artık
kızlar güzel müzel diyerek şımartıyorsunuz yaaa
aşkolsun dost var düşman varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlar nasılsınız
diloşşş tahmin etmiştid dorukla olduğunu oy allahım bizlerde yaşatsın o duyguyu
hepinizi öpüyorum

iyiyim özgülüm sen nasılsın canım ay kusura bakma seni görmemişim sonradan gördüm yazını meleğin nasıl büyüdümü albümün falan var mı görsem bi merak ediyorum canım
yaprakkk sen adını mı değiştirdin canım

herkese selam,

kızlar evet kullanıcı adımı değiştirdim ben
ne zamandır istiyordum, mavişimin adına bir kullanıcı adı aldım.
ama siz yaprak demeye devam edersiniz. öyle alıştınız çünkü.

diloşum gelmiş, özgül gelmiş. hoşgeldiniz kızlar
nasılsınız, özgül senin bebiş nasıl ya hiç bahsetmiyorsun
anlatsana biraz ne var ne yok, hayat nasıl gidiyor

diloş sen yine doruğunu bulmuşsun buralara gelmemen normal tabi
ama bizi de unutma ya :gitme:
öp bizim için doruğu
takvim için foto yollıyacaktın hala yollamadın :sm_confused:

kızlar bu arada sarı papatyamın ikinci dişi çıktı çok şükür :içelim:.
biraz zor oldu ama sonunda geldi neyse ki
dün akşam eşim farketti:1shok:.
kaç gecedir süregelen huzursuzluğu bu yüzdenmiş sanırım.
inşallah bundan sonrakiler daha kolay çıkar :Saruboceq:.
haftasonu diş buğdayı niyetine biraz aşure kaynatmeyı düşünüyorum. inşallah fırsat olur ve yapabilirim. kızımın dişi niyetine :icecream: cokacimcoook.

[/URL][/IMG]

dişini çekmeye çalıştım ama açmadı ağzını cadı. biraz uçtan gözüküyor bitanesi ama çok dikkatli bakınca. iklimsu hadi darısı sizin başınıza.

Son düzenleme:
maşallah canım sağlıkla büyüsünler dişide çıkar yürürde konuşurda herşey olur yeterki sağlıklı olsun melekleriniz canlarım
yaprağım nasılsın canım ben iyiyim bugün çalışmalara başlicam

sağol canım,
evet dediğin gibi en önemlisi sağlık
hem onların hem de bizlerin sağlığı
kaç gündür yukusuzluk yorgunluk üst dudğım komple uçukladı
direncim düştü sanırım. bir süre öpemiyecem mavişimi de ya Şeniz

canım sen daha yeni adet olmadın mı, ne çalışması bu böyle erkenden.
ama adet bitiminden itibaren gün aşırı çalışayım işimi şansa bırakmıyayım diyorsun sanırım.
tabi sen de haklısın. bazen yumurtlama günleri değişiyor. ama zor olmıycakmı ya çünkü bu şekilde epey uzar bu iş :roflol:

canım c.tesi oldum adet şansa bırakmamak lazım dimi
:ecrin_bebek:
eşim evde ya ona meryem suresini oku benim vaktim olmuyo dedim oda dün okumaya başladı yakında benim herif hamile kalmasa barii CADIARZU :CüvCüv:
ama okusun iyidir okumak,:Saruboceq:
bugün 6. günüm ayyy bitmez bacım bitmezzz buay herif çocuk olacak diye çıkaracak canımı sanırım bitmemi dört gözle Şeniz bekliyoduu
kaydirigubbakcemile artık allah yardımcım olsun 2 hafta eyvahedigeldismile mahfolurum

ayyyyyy ayyyyyy teyzesi yesin onun minik dişini çok şkür sonunda çıkardı demek 2.dişini çok sevindim canım ya demek huzursuzluğu bundandı mavişimin neyse şimdi rahatlar biraz bizimki 2.dişten sonra üst damakta kızardı ama daha bişey yok biraz ara verdi bende toparlandım inş. mavişimde öyle yapar ,
ay canım allahım kabul etsin aşurenin inşallah ilaydamın diğer dişeride çıkar ard arda bak bende yapmadım daha diş hediğini hep aklımda ama bir türlü kısmet olmadı ondan mı acaba diğer dişleri çıkmıyor neyse ben annemi sıkıştırimde yapsın artık

ay alemsin zeytin ya akşam akşam güldürdün , mafoldumben
canım bu ay tutarda inşallah mahvolduğuna deyer kafamçokkarıştı

dilek hanım azcıkta biz ilgilen hep doruk paşa ne oluyor ya kızkanırız biz söylüm
ara ara gel böyle özlüyoruz seni mavi boncuğum gönderdin eşini oh tadını çıkar doruk la beraber hayatın
vallahi bacım ilk başlarda gerçekten zevk alıyorsun yıkamka tan yedirmektan gezdirmekten ama büyüdükçe hepsi bir kabus oluyor
bizimki banyo filesinden kendini atıyor olmadı elini suya sokmak istiyor olmadı ayağa kalkmak istiyor bu yıkama ya geydirme o daha eziyet kurtmadan kalkıp emkeliyor durmuyor yerinde en az 30 dk giydirme

eeeeeeeee banyo yaptı karnı aç şimdide yerken hapşırıyor elini ağzına götürüyor hop tekrar üstü başı battı değiştir oldumu sana 45 dk ,

eeeeeee sıkıldın azcık gezmeye git arabasında oturmak istemez sürekli ağlar kucak ister arabanın içinde otururken reyondaki sakızları düşürdü geçen

canım anlayacağın yine söylendim ama hepsi gerçekkkkkkkkkkkkkkkkkkk
neyse sen şimdi tadını çıkar bakalım ben görcem seni kafamçokkarıştı
demi yaprak haklımıyım bacım sen söyle ,,,,,,,,
bu arada doruk var diye bizi bu kadar ihmal eden kendi bebeşi olduğunda sayfaya uğramaz vallahi yaprak yine biz iyi geliyoruz sayfaya

ya yaprak bacm benim cevapları yazma iç içe ben cevap veremiyorum böyle olmaz tek tek cevap ver bir dahakine içine yazıyom ben bilgisayra özürlüyüm bilmiyon mu sen bakim,,,,,,,

bu arada adın değişmiş tabiiiki süper olmuş minik ilaydamın adı iyi yapmışın ben sana yaprak derim sonra kafam karışır senle minik ilaydayı karıştırırm ben 2 kuruş aklım var zaten,

canım bende buraya gelince rahatlıyorum iklim uyuyunca hemne bilgisayr başındayım tatlım kime söylerse söylesinler koyacam odasına oynasın zaten ömrüm gitti, her yerim ağrıyor hergün hastayım hastalık hastası olmuşum vallahi bu ara pek kötüyüm mail atcam sana ,

canım mailini aldım ama resim dosyası yok tekrar yolla olur mu ? resimleri yazını okudum cevap yazacağım bir ara ,

bacım ilaydamın sadece gözleri maviş diye deil bakışı duruşu çok tatlı ya maşallah ona ,

canım eşim çok iyidir çok anlayışlıdır gerçekten evine çocuğun açok bağlı bir adam tekrar evlensem yine onla evlenmek isterdim ama erken evlenince insna çok yıpranıyor herşey hayellerindeki gibi olmuyor sadce evlilik 2 insan arasıında malesefki olmuyor yani anlayacağın çok zorlandım belki şöyle 30 yaşla çocuk doğursam daha bilinçli bir kadın olurdum

ay çok teşekkür ederim canım öyle mantıklı falan nerde bizde sende iltifat ediyorsun güzel arkadaşım
ya böyle bir kaç mesaja cevap veremiyorum malesef nasıl oluyor pek anlamadım neyse böyle yazınca anlamışındır sen

canım geceleri geç yatmaya başladı yine bir gün öyle birgün böyle hep değişiyor huyu geceleri çok uyanıyor cnım ya sabaha kadar 4-5 kere uyanıyor sonra salıyorum uyuyor yani çok uyanıyor sabah kadar

ben kaçtım iyi geceler geç oldu ilaydamı çok öp yerime kendine iyi bak

günaydın kızlarrr
nasılsınız
ben iyiyim
iklim sen nasılsın bacım meleğin nasıl allah güç kuvvet versin hepinize
yaprağım miniğin nasıl sen nasılsın
diloşşş kuşum nerdesin arada bir mrb de yaaa özletme kendini bukadar mavi boncuk topiğimizin nazarlığı

günaydın zeytincim.
sende de ne marifetler var valla. çok alemsin :roflol:.
ama aferin sana benim eşim yapmazdı yani ohaoldumsmile.
ama inşallah bunca uğraş ve dua boş çevrilmez inşallah bu ay hamile kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…