bu sayfaya girdikçe kendimi çok iyi hissediyorum birde bu iklim bıraksa daha sık gireceğim ama neyse biraz büyüsün koyacağım odasına kapıyı kapayacağım burda sizinle sohbet edecem offfffffffffffffff be alsanaalsanasmile
bacım bende babaya benzettim ilaydayı bayada benziyor , tamam canım yollarım bak bakim kime benziyor gerçi herkes küçük mustafa diyor ama sen bana kıyak geçersin canım benim ,,,
hemen bakarım maillerime bende yollayacağım foto sana şu dilek bacımın şık resimlerininde yolladın mı vallahi merak ettim ,
ya sorma teyzesi iklim alkış yapıyor bay bay yapıyor çok tatlı elini yumruk şeklinde kaldırıp sallıyor görsen videosunu çekip yollarım sana sende ilaydanın videolarını çekp yollasana bacım ya , artık ilayda kardeşi gibi tutunup ayağa kalkıyor yada kalkmaya çalışıyor en azından çalışmalara başladı alçak yerlerde kalkıyor ama yüksek yerlede pek beceremiyor sinir oluıyor ve ağlıyor sorma başımız dertte bu kızla kafamçokkarıştı
canım emin ol güzel bakmak bir yana çok güzel ilaydam vallahi ayrı bir havası var sayfamızın en havalısı tabii diloşumda onla yarışır zemuszemus
vallahi hiç körler sağırlar durumu yok biz birbirimizi çok seviyoruz doğal olarakta çocuklarımızıda öyle kimse de yanlış anlamaz herhalde bu kadar paylaşımdan sonra
vallahi şimdiki aklım olsa bu kadar erken evlenmezdim ama kısmet tek iyi yani eren evliliğin erken anne olmak oda deyer ,,,,,,,,,,,,,,
yolla meraktayım şu kokoş bacımı
bacım nasıl becerdiysem yukardaki mesajda içine yazmışım ayyyyyyyyyyy sinir oldum neyse sen okuyunca anlarsın biraz saçma olmuş ama idare et zeytine yzdığım mesajdan önceki anladın sen onu
neyse ben kaçtım kızlar iklim uyuyor gece 2 de yatı sabah 6-7 arası uyanık şimdi uyuyor uyanmadan evi biraz toplim ay çok uykum var
bir ara gelirim yine öptüm sizi
slm iklim iyi olmana sevindim canım
hayırlısı bakalım ne olacak ama ben öbür ay araştırma hastanesine gitmeyi düşünüyorum canım
bekleyelim bakalım
kolay gelsin canım görüşürüz byee
maşallah canım sağlıkla büyüsünler dişide çıkar yürürde konuşurda herşey olur yeterki sağlıklı olsun melekleriniz canlarım
yaprağım nasılsın canım ben iyiyim bugün çalışmalara başlicam
kızlar bu arada sarı papatyamın ikinci dişi çıktı çok şükür :içelim:.
biraz zor oldu ama sonunda geldi neyse ki
dün akşam eşim farketti:1shok:.
kaç gecedir süregelen huzursuzluğu bu yüzdenmiş sanırım.
inşallah bundan sonrakiler daha kolay çıkar :Saruboceq:.
haftasonu diş buğdayı niyetine biraz aşure kaynatmeyı düşünüyorum. inşallah fırsat olur ve yapabilirim. kızımın dişi niyetine :icecream: cokacimcoook.
[/URL][/IMG]
dişini çekmeye çalıştım ama açmadı ağzını cadı. biraz uçtan gözüküyor bitanesi ama çok dikkatli bakınca. iklimsu hadi darısı sizin başınıza.
canım c.tesi oldum adet şansa bırakmamak lazım dimi
:ecrin_bebek:
eşim evde ya ona meryem suresini oku benim vaktim olmuyo dedim oda dün okumaya başladı yakında benim herif hamile kalmasa barii CADIARZU :CüvCüv:
ama okusun iyidir okumak,:Saruboceq:
bugün 6. günüm ayyy bitmez bacım bitmezzz buay herif çocuk olacak diye çıkaracak canımı sanırım bitmemi dört gözle Şeniz bekliyoduu
kaydirigubbakcemile artık allah yardımcım olsun 2 hafta eyvahedigeldismile mahfolurum
dünya güzellerimmm
neler yazmışsınız öyle yaaa
bittim valla
kızlar doruk paşam bizde c.tesi gününde beri
haliyle giremiyorum nete
şu an kahkahalar atıyor kuzum
maşallah kuzuma
nasıl güzel bi duygu bu yaa
uyutmak yıkamak güldürmek gezdirmek giydirmek
sinem kuşum çok üzüldüm bitanem yaahayırlısı artık
kızlar güzel müzel diyerek şımartıyorsunuz yaaa
aşkolsun dost var düşman varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım c.tesi oldum adet şansa bırakmamak lazım dimi
:ecrin_bebek:
eşim evde ya ona meryem suresini oku benim vaktim olmuyo dedim oda dün okumaya başladı yakında benim herif hamile kalmasa barii CADIARZU :CüvCüv:
ama okusun iyidir okumak,:Saruboceq:
bugün 6. günüm ayyy bitmez bacım bitmezzz buay herif çocuk olacak diye çıkaracak canımı sanırım bitmemi dört gözle Şeniz bekliyoduu
kaydirigubbakcemile artık allah yardımcım olsun 2 hafta eyvahedigeldismile mahfolurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?