ayyyyyy ayyyyyy teyzesi yesin onun minik dişini çok şkür sonunda çıkardı demek 2.dişini çok sevindim canım ya demek huzursuzluğu bundandı mavişimin neyse şimdi rahatlar biraz bizimki 2.dişten sonra üst damakta kızardı ama daha bişey yok biraz ara verdi bende toparlandım inş. mavişimde öyle yapar ,
ay canım allahım kabul etsin aşurenin inşallah ilaydamın diğer dişeride çıkar ard arda bak bende yapmadım daha diş hediğini hep aklımda ama bir türlü kısmet olmadı ondan mı acaba diğer dişleri çıkmıyor neyse ben annemi sıkıştırimde yapsın artık
dilek hanım azcıkta biz ilgilen hep doruk paşa ne oluyor ya kızkanırız biz söylüm
ara ara gel böyle özlüyoruz seni mavi boncuğum gönderdin eşini oh tadını çıkar doruk la beraber hayatın
vallahi bacım ilk başlarda gerçekten zevk alıyorsun yıkamka tan yedirmektan gezdirmekten ama büyüdükçe hepsi bir kabus oluyor
bizimki banyo filesinden kendini atıyor olmadı elini suya sokmak istiyor olmadı ayağa kalkmak istiyor bu yıkama ya geydirme o daha eziyet kurtmadan kalkıp emkeliyor durmuyor yerinde en az 30 dk giydirme
eeeeeeeee banyo yaptı karnı aç şimdide yerken hapşırıyor elini ağzına götürüyor hop tekrar üstü başı battı değiştir oldumu sana 45 dk ,
eeeeeee sıkıldın azcık gezmeye git arabasında oturmak istemez sürekli ağlar kucak ister arabanın içinde otururken reyondaki sakızları düşürdü geçen
canım anlayacağın yine söylendim ama hepsi gerçekkkkkkkkkkkkkkkkkkk
neyse sen şimdi tadını çıkar bakalım ben görcem seni kafamçokkarıştı
demi yaprak haklımıyım bacım sen söyle ,,,,,,,,
bu arada doruk var diye bizi bu kadar ihmal eden kendi bebeşi olduğunda sayfaya uğramaz vallahi yaprak yine biz iyi geliyoruz sayfaya
ya yaprak bacm benim cevapları yazma iç içe ben cevap veremiyorum böyle olmaz tek tek cevap ver bir dahakine içine yazıyom ben bilgisayra özürlüyüm bilmiyon mu sen bakim,,,,,,,
bu arada adın değişmiş tabiiiki süper olmuş minik ilaydamın adı iyi yapmışın ben sana yaprak derim sonra kafam karışır senle minik ilaydayı karıştırırm ben 2 kuruş aklım var zaten,
canım bende buraya gelince rahatlıyorum iklim uyuyunca hemne bilgisayr başındayım tatlım kime söylerse söylesinler koyacam odasına oynasın zaten ömrüm gitti, her yerim ağrıyor hergün hastayım hastalık hastası olmuşum vallahi bu ara pek kötüyüm mail atcam sana ,
canım mailini aldım ama resim dosyası yok tekrar yolla olur mu ? resimleri yazını okudum cevap yazacağım bir ara ,
bacım ilaydamın sadece gözleri maviş diye deil bakışı duruşu çok tatlı ya maşallah ona ,
canım eşim çok iyidir çok anlayışlıdır gerçekten evine çocuğun açok bağlı bir adam tekrar evlensem yine onla evlenmek isterdim ama erken evlenince insna çok yıpranıyor herşey hayellerindeki gibi olmuyor sadce evlilik 2 insan arasıında malesefki olmuyor yani anlayacağın çok zorlandım belki şöyle 30 yaşla çocuk doğursam daha bilinçli bir kadın olurdum
ay çok teşekkür ederim canım öyle mantıklı falan nerde bizde sende iltifat ediyorsun güzel arkadaşım
ya böyle bir kaç mesaja cevap veremiyorum malesef nasıl oluyor pek anlamadım neyse böyle yazınca anlamışındır sen
canım geceleri geç yatmaya başladı yine bir gün öyle birgün böyle hep değişiyor huyu geceleri çok uyanıyor cnım ya sabaha kadar 4-5 kere uyanıyor sonra salıyorum uyuyor yani çok uyanıyor sabah kadar
ben kaçtım iyi geceler geç oldu ilaydamı çok öp yerime kendine iyi bak
selam canım
evet sonunda nihayet çıktı ikinci dişimiz de
ama ben de bittim yani kafamçokkarıştı
üst dudağım komple uçuk -tatlicadiarzu-.
bu sabah da hiç enerjim yok ya
adet olucam sanırım, karnımda ağrı var
ilayda da mızmız, mamasını da yemedi. yatırdım yarım saat uyudu şimdi uyandı yine
tekrar uyurmu acaba diye bekliyorum da zor yani.
haftasonu aşure yapmayı çok istiyorum ama biraz zor gibi. hiç enerjim yok ya. o da epey uğraşlı bişey. bu hafta olmazsa haftaya yaparım belki. bakalım.
çok haklısın canım çok
ama benim diloşum herşeyin üstesinden gelir alimallah
sıkıştığı yerde de imdadına yetişecek genceceik anası var
kayıran Allah bizi kayırsın, biz de böyle sürünüyoruz işte napalım
Allah sağlık sıhhat versin de biz de uğraşıcaz artık.kafamçokkarıştı
tamam canım, tek tek cevap veririm bundan sonra
sayfa geride kaldığı için sürekli dönmek zorunda kalmıyayım diye topluca yazıyorum.
ama sana zor oluyorsa tek tek yazarım ne demek a.s.
evet canım, mavişimin adını alayım dedim. siz yaprak dersiniz tabi canım önemli değil zaten. ben sana iklimsu diyorum ama baştan beri öyle alıştık bi de diğer dilekle karışmasın diye.
senin neyin var canım ya, ay bu yaramaz cadılar bizi iyice hasta yaptı valla kaydirigubbakcemile. ikimiz de sürekli şikayet halindeyiz. büyüseler de biraz rahata ersek. o zaman da farklı bieyler çıkar tabi ama en azından uykumuzu uyuruz, kitabımızı okuruz, gideceğimizi yere gideriz. böyle zor gerçekten ama az kaldı.
ay canım benim sağol ya, benim babam da ilaydayı aşırı seviyor ve bu çocuk bambaşka deyip duruyor da ben de sen dedesi olduğun için öyle görüyorsun herkese yavrusu güzel diyorum yok hayır diğer çocukları da görüyorum ben böylesi yok diyor :1shok:. mavişimin maşallahı var evet ama bize göre öyle. bir başka anneye sorsan ona göre de kendi yavrusu güzeldir. bütün bebekler güzel ya. ilayda, iklimsu, doruk hepsi ayrı güzel maşallah onlaraAllah nazarlardan saklasn hepsini. sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
aman canım boşver, önemli olan sizin mutluluğunuz. Allah evinizin huzurunu, mutluluğunuzu bozmasın inşallah. ömür boyu bir yastıkta kocayın.
zamanla herşey olur, hayallerin de gerçekleşir. kimin hayatı dörtdörtlük ki canım ya. benim hayallerimin hepsi oldu mu sanki ama napalım buna da şükür. sen 30 lu yaşlarda diloşla ben gibi bir tane daha doğrursun o zaman. hem iklimsu da büyümüş olur hem de sen daha bir olgunlaşmış olursun. canım valla sen yaşına göre zaten çok olgunsun. yani yazdıkların falan gerçekten çok mantıklı. benim yazdıklarımı okuyan beni daha çocuk buluyordur. bazen çok abuk subuk şeyler de yazıyorum yani. diloşla ikimizde var biraz delilik. ruhumuz çılgın bizim akannehir diloş da kendi adına konuş diyecek şimdi :roflol:
ya canım mailde fotoğraflar niye gelmiyor ki sana. ben dileğin bana gönderdiği mesajı yolladım sana direk. üst tarafta fotoların linkleri de mi yok. tekrar göndereyim bakalım. senin bilgisayarla ya da hotmail ayarları ile ilgili bir sorun mu var acaba. geçen sorun var, düzelttik demiştin ama hala düzelmeyen bişeylermi var acaba.
ilaydayla benim fotolarda mı gelmedi, neyse göndereyim tekrar.
ay o gece uyanmalarını sen bana sor. artık uyana uyana sersem gibiyim.
eşim de senin dudakların uykusuzluktan uçukladı diyor da çok zorlanmadıkça sen kalkma ben kalkayım demiyor alsanaalsanasmile. ama yarın haftasonu, b gece uyurum inşallah sabah da o kalkıp hazırlasın kahvalrısını banane :dilcikar:
uçuklardan dolayı öpemiyorum mavişimi ama senin yerine koklarım sarılırım teyzesi, ama sen iklimi benim yerime doya doya öpebilirsin.Şeniz
canım çok sevindim o minik inciniz hayırlı olsun ,
sorma ya diş çıkarma dönemi çok zor ve sancılı bir dönem allahım hem bebeklerimize hemde bize yardım etsin zor onlar bizden çok yıpranıyor ama doğanın kanunu yapacak pek bişey de yok neyse sağlıklı olsunlarda gerisi önemli deil
çok geçmiş olsun canım ya dikakt et sende kendine iyi beslen c vitamini az alıyorsa olur bende de geçen hafta çıktı ağzımı açmakta bile zorlanıyordum ,
ay bende yei bittim,sorma ya benimde adetlerim çok değişti hamilelikte önceki gibi deil 3 gün oluyorum sonra bitiyor bir doktoruma görünsem iyi olacak 40 dan sonra gel dedi 10 ay oldu nerdeyse bir ara gitmem lazım
canım kendini iyi hissedince yaparsın aşureni önemli olan niyetlenmiş olsun sıkma kendini iyleş yaparsın ,
çok haklısın dileğim çok iyi bakar tabii anneside yardım eder biz halimize yanalım demii
herkes bacım kadar şanslı olmuyor ama bacımada yakışır
vallahi bacım ben bilgisayar özürlüyüm sonra sen zorlanıyorsun ne cevap vermişim diye ,
iyi etmişin boncuğumun adını alarak kızımın adıda güzel hani alınmayacak bir isim deil vallahi ismi ile yaşlansın meleğim ,
tatlım neyim yokki hastalık hastasım resmen eee dıoğru dürüst uyumazsan olacağıda bu birde bütün gün peşine koş şimdi bide yürüme çabaları tutunup kalkıyuor çok korkuyorum üstüne sandelye falan devirecek diye mutfak dolaplarını açıyor yatak odasının dolaplarını açıp elbiseleri yerlere atıyor kendi dolaplarını açıp kıyafetlerini yerlere atıyor her an peşindeyim artık yürüteçte tehlikeli oldu aşağıya sarkıyor ayaklarını kaldıyor korkuyorum tepe taklak olacak diye herhalde 1-2 haftaya yürüteci kaldıracağım ,ay yi,ne şikayet ettim ama ne yapim annem diyor hep şikayet halindesin gerçekten de öyle olumunekankayizsmile
yok be ttalım herkese yavrusu güzel gelir doğru bende onun teyzesiyim gerçi ama yinede dışardan bir göz olarak meleğim çok güzellllllllllllllllllllll
İnsankapısını kapayınca herkes dışarda kalıyor bu doğru ama yinede zor evlilik zor zanat be bacım ,boshayallersmile
canım tekrar yolla maileri muakka seninkileride bekliyorum diloşumun kilerinide
ben kaçtım uykum var iklim ytamışken yatim seni ve minik meleğimi öpüyorum bay
slm kızlarrr
diloşşş kuşum nerdesin canım yaaa
seni çok özledim arada uğrada kendini bukadar özletme
slm canlarım nasılsın yaprağım ben iyiyim evet çalışmalar başladı
aklinialirimsmile -tatlicadiarzu- gece 12 de bir yakaldı beni
tam yumurtlama günlerim karnımı çeken kadın iyi ayarladı mı bakalım bu ay belli olacak ay bide kadın çişimin olduğunu bile anladı çişini yap öyle çekim dedmişti bana :1ninca:
haftasonu dinlenmene sevindim umarım hep böyle devam eder canım allah sağlık versin hepimize zaman geçer melekler büyüdükçe düzene girer herşey yeterki sağlık olsun
diloşşş benim annemde yakın sokaktaki kediyi sevip eve alıp çocuk gibi yatırmaya başladı onu kucağına alıp bir sevişi var insanın doğurup veresi geliyo anama al buna bak diye torun sevesileri var ama kediyle idare ediyolar artık lülülülülülü
ama insanın elinde değil ki
allahım en hayırlı zamanda diloşla bana hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin
kız ben hamiş kalırsam dilekte gelir mi buraya o kadına götürsek onu
birde burda bir yatır var oraya gidincede dileğini veriyomuş erkek olursa ismini veriyosun orayada dün gittik kocamla annem bide kardeşim vardı benim bildiğim 5 kişi var oraya gittikten sonra bebeği olan dayımlarım öyle oldu
hayırlısı olsun artık
değilmi ay
çok yazdım galiba
yaprağım iklimim melekleriizi koklayın benim yerime öpüldünüz şekerler
diloşşş ne zaman adet olacan yaw ben merak ediyorum seni arada gel özletme bukadar
yaprağım 2. dişide çıkmış maşallah diğerleride bir çırpıda rahatça çıkarlar inş.
aşuresini yapta yiyelimmmm cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?