Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

selam canım
evet sonunda nihayet çıktı ikinci dişimiz de
ama ben de bittim yani kafamçokkarıştı
üst dudağım komple uçuk -tatlicadiarzu-.
bu sabah da hiç enerjim yok ya
adet olucam sanırım, karnımda ağrı var
ilayda da mızmız, mamasını da yemedi. yatırdım yarım saat uyudu şimdi uyandı yine
tekrar uyurmu acaba diye bekliyorum da zor yani.

haftasonu aşure yapmayı çok istiyorum ama biraz zor gibi. hiç enerjim yok ya. o da epey uğraşlı bişey. bu hafta olmazsa haftaya yaparım belki. bakalım.

çok haklısın canım çok
ama benim diloşum herşeyin üstesinden gelir alimallah
sıkıştığı yerde de imdadına yetişecek genceceik anası var
kayıran Allah bizi kayırsın, biz de böyle sürünüyoruz işte napalım
Allah sağlık sıhhat versin de biz de uğraşıcaz artık.kafamçokkarıştı

tamam canım, tek tek cevap veririm bundan sonra
sayfa geride kaldığı için sürekli dönmek zorunda kalmıyayım diye topluca yazıyorum.
ama sana zor oluyorsa tek tek yazarım ne demek a.s.

evet canım, mavişimin adını alayım dedim. siz yaprak dersiniz tabi canım önemli değil zaten. ben sana iklimsu diyorum ama baştan beri öyle alıştık bi de diğer dilekle karışmasın diye.

senin neyin var canım ya, ay bu yaramaz cadılar bizi iyice hasta yaptı valla kaydirigubbakcemile. ikimiz de sürekli şikayet halindeyiz. büyüseler de biraz rahata ersek. o zaman da farklı bieyler çıkar tabi ama en azından uykumuzu uyuruz, kitabımızı okuruz, gideceğimizi yere gideriz. böyle zor gerçekten ama az kaldı.

ay canım benim sağol ya, benim babam da ilaydayı aşırı seviyor ve bu çocuk bambaşka deyip duruyor da ben de sen dedesi olduğun için öyle görüyorsun herkese yavrusu güzel diyorum yok hayır diğer çocukları da görüyorum ben böylesi yok diyor :1shok:. mavişimin maşallahı var evet ama bize göre öyle. bir başka anneye sorsan ona göre de kendi yavrusu güzeldir. bütün bebekler güzel ya. ilayda, iklimsu, doruk hepsi ayrı güzel maşallah onlara Allah nazarlardan saklasn hepsini. sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.

aman canım boşver, önemli olan sizin mutluluğunuz. Allah evinizin huzurunu, mutluluğunuzu bozmasın inşallah. ömür boyu bir yastıkta kocayın.
zamanla herşey olur, hayallerin de gerçekleşir. kimin hayatı dörtdörtlük ki canım ya. benim hayallerimin hepsi oldu mu sanki ama napalım buna da şükür. sen 30 lu yaşlarda diloşla ben gibi bir tane daha doğrursun o zaman. hem iklimsu da büyümüş olur hem de sen daha bir olgunlaşmış olursun. canım valla sen yaşına göre zaten çok olgunsun. yani yazdıkların falan gerçekten çok mantıklı. benim yazdıklarımı okuyan beni daha çocuk buluyordur. bazen çok abuk subuk şeyler de yazıyorum yani. diloşla ikimizde var biraz delilik. ruhumuz çılgın bizim akannehir diloş da kendi adına konuş diyecek şimdi :roflol:

ya canım mailde fotoğraflar niye gelmiyor ki sana. ben dileğin bana gönderdiği mesajı yolladım sana direk. üst tarafta fotoların linkleri de mi yok. tekrar göndereyim bakalım. senin bilgisayarla ya da hotmail ayarları ile ilgili bir sorun mu var acaba. geçen sorun var, düzelttik demiştin ama hala düzelmeyen bişeylermi var acaba.
ilaydayla benim fotolarda mı gelmedi, neyse göndereyim tekrar.

ay o gece uyanmalarını sen bana sor. artık uyana uyana sersem gibiyim.
eşim de senin dudakların uykusuzluktan uçukladı diyor da çok zorlanmadıkça sen kalkma ben kalkayım demiyor alsanaalsanasmile. ama yarın haftasonu, b gece uyurum inşallah sabah da o kalkıp hazırlasın kahvalrısını banane :dilcikar:

uçuklardan dolayı öpemiyorum mavişimi ama senin yerine koklarım sarılırım teyzesi, ama sen iklimi benim yerime doya doya öpebilirsin.Şeniz

slm canlarım nasılsınız yapraüım oy bağışıklığın düşmüş uykusuzluktan canım ondan uçuğun çıkmıştır geçmiş olsun canım allah sizlere sağlık versin meleklerinizede tabiii
gece sık uyanınca insan sarhoş gibi olur valla allah güç kuvvet versin tüm analara
yaprağım benim koca okur yeterki çocuk olsun diyo bende hayırlısını iste dedim geçen allahım herşeyin hayırlısını versin bizlere
iklim sen nasılsın bitanem
diloşşş kuşum yaa boşadın hepten bizinerdesin canım yaaa

slm kızlar gelen giden olmamışşş
nerdesiniz canlarımmm karşılaşamaz olduk

selam kızlar,
haftasonu diye gelen giden olmamış
benim eşim çalışıyor, o yüzden biz de evdeyiz kızımla.

dün akşam adet oldum, bütün gece karnım ağrıdı
çok üşüdüm. dudaklarım da uçuk. ay çok keyifsizim ya mafoldumben
dün gece uyudum hep, sabah da geç kalktım. eşim evdeydi öğlene kadar
ilaydaya hep o baktı sağolsun. ben biraz geç kalktım.
aşure yapacaktım, bu halde yapamadım, hiç halim yok.
daha sonra yapıcam inşallah.

sinemcim evet direncim düştü tatlım ya
son dönemde ilayda diş nedeniyle çok huzursuz ve uykusuzdu
ben de doğru dürüst uyuyamadım tabi.
inşallah bir süre en azından yeni dişler gelene kadar :Saruboceq: düzene girer de
ben de biraz kendime gelirim :umursamaz:

sinemcim maşallah kocana
çok uyumlu biri desene. Allah mutluluğunuzu daim etsin
en kısa zamanda bir evlat versin size inşallah

canım çok sevindim o minik inciniz hayırlı olsun ,
sorma ya diş çıkarma dönemi çok zor ve sancılı bir dönem allahım hem bebeklerimize hemde bize yardım etsin zor onlar bizden çok yıpranıyor ama doğanın kanunu yapacak pek bişey de yok neyse sağlıklı olsunlarda gerisi önemli deil
çok geçmiş olsun canım ya dikakt et sende kendine iyi beslen c vitamini az alıyorsa olur bende de geçen hafta çıktı ağzımı açmakta bile zorlanıyordum ,

ay bende yei bittim,sorma ya benimde adetlerim çok değişti hamilelikte önceki gibi deil 3 gün oluyorum sonra bitiyor bir doktoruma görünsem iyi olacak 40 dan sonra gel dedi 10 ay oldu nerdeyse bir ara gitmem lazım

canım kendini iyi hissedince yaparsın aşureni önemli olan niyetlenmiş olsun sıkma kendini iyleş yaparsın ,

çok haklısın dileğim çok iyi bakar tabii anneside yardım eder biz halimize yanalım demii
herkes bacım kadar şanslı olmuyor ama bacımada yakışır

vallahi bacım ben bilgisayar özürlüyüm sonra sen zorlanıyorsun ne cevap vermişim diye ,

iyi etmişin boncuğumun adını alarak kızımın adıda güzel hani alınmayacak bir isim deil vallahi ismi ile yaşlansın meleğim ,

tatlım neyim yokki hastalık hastasım resmen eee dıoğru dürüst uyumazsan olacağıda bu birde bütün gün peşine koş şimdi bide yürüme çabaları tutunup kalkıyuor çok korkuyorum üstüne sandelye falan devirecek diye mutfak dolaplarını açıyor yatak odasının dolaplarını açıp elbiseleri yerlere atıyor kendi dolaplarını açıp kıyafetlerini yerlere atıyor her an peşindeyim artık yürüteçte tehlikeli oldu aşağıya sarkıyor ayaklarını kaldıyor korkuyorum tepe taklak olacak diye herhalde 1-2 haftaya yürüteci kaldıracağım ,ay yi,ne şikayet ettim ama ne yapim annem diyor hep şikayet halindesin gerçekten de öyle olumunekankayizsmile

yok be ttalım herkese yavrusu güzel gelir doğru bende onun teyzesiyim gerçi ama yinede dışardan bir göz olarak meleğim çok güzellllllllllllllllllllll

İnsankapısını kapayınca herkes dışarda kalıyor bu doğru ama yinede zor evlilik zor zanat be bacım ,boshayallersmile

canım tekrar yolla maileri muakka seninkileride bekliyorum diloşumun kilerinide

ben kaçtım uykum var iklim ytamışken yatim seni ve minik meleğimi öpüyorum bay

günaydın canlarım nasılsınız kızlar yorgun savaşçılar allah güç kuvvet sabır sağlık versin canlarım hepimize
iklim yaprak umarım dinlenmişsinizdir biraz ben iyiyim haftasonu pek dinlenemedim akşama erken yatarım sanırım acayip uykum var

slm kızlarrr
diloşşş kuşum nerdesin canım yaaa
seni çok özledim arada uğrada kendini bukadar özletme

günaydınlar,

haftasonu güzel dinlendim çok şükür.
dişimiz çıkınca mavi boncuğum da daha bir rahatladı mirmirmirmir
ve güzel güzel uyudu teyzeleri :1closedeyes:
aman nazar değmesin
inşallah bundan sonra da böyle gider :Saruboceq:
iklimsu gelmiş.
canım ya sen de bendensin valla.
birazdan ayrıntılı okuyup cevaplıycam canım.

zeytinim annelik zor gerçekten ama çok da güzel
Allah onlara sağlıklı uzun ömürler versin de zorluklara katlanırız biz.
darısı diloşla sana inşallah :Saruboceq:

ay sorma canım, diş dönemi zor derlerdi de
bu kadar olduğunu sanmıyordum.
yani ilk dişimiz kolay çıktı ya, pek anlamadık açıkçası
ama ikinci patlayana kadar ben de patladım valla mafoldumben
inşallah bundan sonrakiler daha kolay çıkar, bu kadar zorlamaz.
beslenmeden geçtim de, uykusuzluk beni çok yıprattı
eşim de onaylıyor uykusuzluktan oldu diyor beyefendi laelaelaelaelae

neyse haftasonu uyudum da kendime geldim biraz. bayanssulusmile

evet canım ya doğumdan sonra adetler değişiyor nedense
rahmin kendini toplaması zaman alıyor belki de
hoş gerçi benim adetler eskiden daha düzensizdi, şimdi iyi yine de.
ben de gitmedim kontrole falan, ilaydayı bırakacak kimse yok
eşim götürüryor beni genelde arabayla, o yüzden şimdilik çok büyük bir problem olmadıkça o konu beklemede

evet canım kendimi biraz toparlıyayım da kuzumun dişleri niyetine bir aşure kaynatıcam inşallah eyvahedigeldismile

çok haklısın dileğim çok iyi bakar tabii anneside yardım eder biz halimize yanalım demii
herkes bacım kadar şanslı olmuyor ama bacımada yakışır

evet tatlım, bir bebeği gelse gerisi onun için çok güzel olacak inşallah
o da yakındır bence yerimseniben

yok canım ya, bilgisayar özürlü falan değilsin de
çok önemsemiyorsun bu işleri bence :hulya:

evet ikimiz de cadıların ismini aldık bakalım, hayırlısı olsun.
ikisi de i harfiyle başlıyor ne güzel. hem kendileri hem de isimleri çok güzel maşallah onlara ay yine körler sağırlar moduna girdik mi ne akannehir :roflol:

ay sorma canım valla, bu cadılar bizi hasta etti
ben hızlarına yetişemiyorum artık.
ilayda da düz duvara tırmanıcak neredeyse
bi de hızlı emeklemeye başladı iklimsu sorma
tutunacak yer buldu mu da hemen ayakta
bu ara tutunmadan durmaya da başladı, bi de sıralıyor artık.
koltuğun bir ucundan diğer ucuna yan yan ilerliyor
bizim bu cadılar erken mi yürüyecek ne.
iklimsu 1 aya kalmaz yürür bence. maşallah çok yetenekli bir çocuk o.
hele o alkış videosunu gördüm ya. bu kız süper dedim kendi kendime alkisalkisalkis
yani sen yapmıyor, yapmıyor diyordun ya bir yaptı tam yaptı benim kızım işte :hooray:

evet canım sen artık yürüteci kaldır, iklim zaten yakın zamanda yürüyecek annesi
yaşından önce adım atmaya başlayacak inşallah.

canım evet hiçbirşeyin kolay olmadığı gibi, evlilik de kolay değil.
ama girdik bir yola yürütücez mecburen. kocalarımız iyi olduktan sonra bir şekilde yürütürüz inşallah. Allah sağlık sıhhat versin hepimize.

canım tamam mailleri tekrar yollarım ama hata nerede onu çözemedim.
yani benim mailden mi seninkinden mi kaynaklanıyor anlayamadım.
tekrar deniyeyim bakalım vereliniortak

slm kızlarrr
diloşşş kuşum nerdesin canım yaaa
seni çok özledim arada uğrada kendini bukadar özletme

canım sen nasılsın,
iklime cevap verirken seni unuttum sanma
nasıl gidiyor hayat, çalışmalar başladı mı
yorucu bir maraton seni bekliyor desene :1shok: :roflol:

evet ya diloş nerede :sm_confused:
diloooooş niye gelmiyorsun lülülülülülü
tamam anladık dorukun çok daha önemli ama bizi de unutma ya :dilcikar:

slm canlarım nasılsın yaprağım ben iyiyim evet çalışmalar başladı
aklinialirimsmile -tatlicadiarzu- gece 12 de bir yakaldı beni
tam yumurtlama günlerim karnımı çeken kadın iyi ayarladı mı bakalım bu ay belli olacak ay bide kadın çişimin olduğunu bile anladı çişini yap öyle çekim dedmişti bana :1ninca:
haftasonu dinlenmene sevindim umarım hep böyle devam eder canım allah sağlık versin hepimize zaman geçer melekler büyüdükçe düzene girer herşey yeterki sağlık olsun
diloşşş benim annemde yakın sokaktaki kediyi sevip eve alıp çocuk gibi yatırmaya başladı onu kucağına alıp bir sevişi var insanın doğurup veresi geliyo anama al buna bak diye torun sevesileri var ama kediyle idare ediyolar artık lülülülülülü
ama insanın elinde değil ki
allahım en hayırlı zamanda diloşla bana hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin
kız ben hamiş kalırsam dilekte gelir mi buraya o kadına götürsek onu
birde burda bir yatır var oraya gidincede dileğini veriyomuş erkek olursa ismini veriyosun orayada dün gittik kocamla annem bide kardeşim vardı benim bildiğim 5 kişi var oraya gittikten sonra bebeği olan dayımlarım öyle oldu
hayırlısı olsun artık
değilmi ay
çok yazdım galiba
yaprağım iklimim melekleriizi koklayın benim yerime öpüldünüz şekerler

diloşşş ne zaman adet olacan yaw ben merak ediyorum seni arada gel özletme bukadar
yaprağım 2. dişide çıkmış maşallah diğerleride bir çırpıda rahatça çıkarlar inş.
aşuresini yapta yiyelimmmm cokacimcoook

kız sinem sen bu ay iyice coştun valla
ebeler, yatırlar falan hızlandırdın işleri desene
çalışmalar da tam gaz delikafadulden
hadi inşallah olur bişeyler bu ay.

ne demek sen bir hamile kal
ilk uçakla diloşu da göndeririz yanına
hatayda atsın temeli akannehir

kız sinem hamile kalınca o kedi köpekleri pek almayın içeri
kedi köpekten bulaşan bir hastalık var parazit gibi bişeydi
hatta onun testlerini falan yapıyorlar, sana yapilmışmıydı bilmiyorum
toksoplazmaydı sanırım. eğer pozitifse düşüğe neden oluyor
Allah korusun dikkat et aman yasakkelime
anan da sabretsin ya, olacak inşallah yakında bebişin.
onu sever bol bol, kedile nankör olur hemalsanaalsanasmile
insan yavrusuna benzer mi hiç

canım biraz daha sabredin. inşallah hayırlısıyla olacak sizin de
geç olsun ama güzel olsun dimi canım :içelim:

ay inşallah bundan sonraki dişler daha kolay çıkar ya
valla günlerdir sersem gibi oldum resmen kafamçokkarıştı

canım ben bir yapayım aşureyi
kargoyla yollarım sana da :icecream:
hatay ne kadarcık yer ki şunun şurası
kargocuya da derim içinde aşure var
aman sakın dökmeyin
giderken yolda yemeyin sakın falan diye akannehir
adam hemen bakırköyü arar herhalde bir tane deli musallat oldu diye :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…