Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

sağol canım evet buay hızlandırdık işlerimizi bayağı allahım hayırlısını versin
yaptırdım parazit testlerini de 2 defa ama bir şey çıkmamıştı o zaman
ay sabredemiyo bizimkiler gece evde yatırmışlar çişi gelmiş 3:30 da kardeşimi uyandırmış çıkmış dışarı
ay eğer ben kalim diloşşş direk benim yanımda alsın soluğu
inş. gerek kalmadan kalırda gezmeye gelir buraya
yaprağım sen nasılsın canım meleği nasıl rahatlamıştır dişi çıkınca
iklim nerdesin canım umarım herşey yolundadır uğramadın dün
ev hanımı nerdesin canım yaaaa
kendinize iyi bakın hatunlar öpüldünüz canlarım
yaprak kız saat 6:30 da çalıştık bugün fazla yatamadım ama olduğu kadar sabah baktım akıntı gelmiş bayağı uzuyoda dedim yapalım hep akşama yapıyoz geç kalıyoz sanırım 12-24 saat yaşıyomuş ya yumoşlar umarım bu sefer yakalamışızdır allahım hayırlı evlat sağlıklı evlatlar nasip etsin diloşla bana sizlerede sağlık versin güç versin

günaydın canım,
cimcimeyi uyutup geldim hemen
nasılsın bugün, iyisindir inşallah.
evet benim yaramaz dişler çıkınca eyvahedigeldismile eskiye göre daha sakin çok şükür
umarım bundan sonra hep böyle gider

ay inanmıyorum ya gece 3.30 da
kedinin haceti için mi kalkmış kardeşin akannehir
valla sana karada ölüm yok canım
sen bir doğur da onlar senin bebişe canla başla bakacaklar baksana
ne kadar sabırlı ve iyi niyetli bir ailen varmış alkisalkisalkis
o saatte insan kendi çocuğu uyanınca bile zorlukla kalkıyor
kedi için kalktığımı düşünemiyorum bile mafoldumben
ama gerçekten çok büyük bir sevaba girmiş kardeşin bravo valla alkisalkisalkis

kız sinem 6.30 da mı çalıştınız akannehir
sana da bravo ayrıca alkisalkisalkis
o saatte gözümü açıcam da aklıma çalışmak gelicek hayatta lmaz:
evet haklısın yumurtanın yaşama ömrü kısa, ama o saatte de kalkıp gözünü açıp işe koyulmak da büyük mağrifet yani. tebrik ederim seni a.s.
inşallah bu ay bu kadar çabaların sonuçsuz kalmaz ya :Saruboceq:

evet nerde bu kızlar ya
diloşla akşam görüştük, 1 haftadır doruklaymış
o yüzden gelememiş, bugün yarın gelicek inşallah :dilcikar:

iklimsu sen nerdesin tatlım, iklimin peşinde koşturuyorsun kesin kaydirigubbakcemile
genelde ben de öyleyim de, ama uyutup geliyorum,
sen de uyutunca gel bak :1closedeyes:

canım ben yemek yiyip geliyorum umarım o zamana kadar uyanmaz meleğin
evet bizimkiler gerçekten iyi niyetliler canım yaaa allah herkese böyle aile nasip etsin
çocuk olmasını dört gözle bekliyolar işte allahım ol dediği zaman olacak inş.
meleğinin sakin olmasına sevindim canım umarım böyle devam eder
allahım sağlık güç kuvvet versin kazadan beladan korusun bizleri canım
iklim diloşşş gelin kızlar artık
diloş doruklaymış oy yesin onu öp yerime diloşş özletme kendini bukadar

sağol sinemcim,
amin Allah hepimizin yavrularına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
olmayanlara da en kısa zamanda bir evlat nasip etsin inşallah :Saruboceq:

evet canım gerçekten çok şanslısın ailen konusunda
yani kediye bile böyle davranan, bebeğin olunca nasıl davranır kimbilir alkisalkisalkis

hadi canım git ye yemeğini sen
afiyet bal şeker olsun cokacimcoook.

bursada hafiften kar atıştırıyor
sizin oralarda havalar güzeldir
biran önce kış bitse de yaz gelse artık hihoyyyt

çok şükür ya demek mavişim uyudu , oh oh sende dinlenmişsin 2.dişten sonra bizimkide bir ara güzel uyuyordu 3.dişe kadar dinlenirsin biraz

bizimde 2.diş çok zor oldu gerçi bizimki 2-3 gün ara ile çıkardı dişleri ondan çok zorlandı 1 hafta hiç yatmadı yarım saat ata ile uyanıyordu bide ateş yaptı aynı zamanda kafası yanıyordu miniğimin , baklaım 3.dişleri ne zaman çıkacak bizimki gerçi 2-3 gündür huzursuz ama bakalım belki bu ara çıkarır diş jelide bitmiş almam lazım unutmamalıyım ,

zaten en zoru uyukusuzluk insan aptal gibi oluyor sürekli uyu uyan halin kalmıyor neyse bak dinlemişsin iyi artık bu enerjis ana 1 hafta gider inş. mavişimde artık uyur sende biraz
rahat edersin ,

benim adetlerim hamilelik öncesi çok düzenliydi 25 günde adet oluyordum am aşimdi çok sancılı ve günlerim belli olmuyor , aslında gitmek lazım ihmal etmemk lazım

biraz bilgisayar özürlüyüm aslında eskiden iyi kullanırdımda o zman bilgisar bu kadar gelişmiş deildi şimdi benim bildiklerimi 6 yalşında yiğenim var o bile biliyor aman dilek abla diyor bunlar neki zemuszemus

vallahi kızlarımızın isimleri güzel kendileride inşallah kaderleri bahtları da güzel olur canım
hayatta muafak olurlar çok başarılı kadınlar olurlar gerisi gerçekten pekte önemli deil
güçlü kadın başarılı kadın güzel kadındırda aynı zamanda ,a.s.

canım ben zaten hastalık hastası modunda hergün bir yerim ağrıyor ,
dediğin gibi hızlarına yetişmek imkansız sabhatan beri beni haşat etti sonra kendi yattı enerji topluyor şimdi birazdan uyanınca bak gör ,
ay tatlım ne kötüymüş şu heryerden tutunup kalkma şeyi tv nin masası cam ondan tutunup kalkcam diye bir düştü ağzı geldi cama bir ağladı sorma petekten tuttunup kalkmaya çalışıyor hiçbirşey bulamazsa bacağımdan tutunup kalkıyor ya vallahi yetişemiyorum mutfak dolaplarını açıyor sabah nerdeyse eli sıkışıyordu aklım çıktı yetişene kadar hergeçen gün herşey zorlaşıyor , annem derdi bir yüremeye başlasın esas o zamna işin zor diye ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gözüm korktu vallahi ,

maşallah mavi boncuğuma demek kendi duruyor ooooooooooooooooooooooo mavişim ablaıdan önce yürüyecek bu gidişle bizimki z fazla kilo aldı gibi geliyor ondan da pek kaldıramıyor kıçını gerçi koltuktan tutup gidip geliyor ama pek dengesi sağlayamıyor biz arkasında bekliyoruz
bacın ilayda kesin 1 yaşına gelmeden yürürde bizimki pek öyle gibi deil anca yaşında yürür onun amacı emeklemek ve şimdide tutunup ayağa kalkmak ,

canım dün akşam kaldırdım ama bu sabah çıkarmak zorunda kaldım azcık bindi ben mamasını hazırlayana kadar yoksa gelip bacağımdan tutunuyor kalkmak için ara ara koyim bare yürütecine ben yanındayken ne yapim durmuyor yaramaz ,

teyzesi şimdide bay bay yapıyor minik iklim tabiii ben diyince yapmıyor babsı öğretmiş bay bay kızım diyor elini bir sallıyor sorma , alkış performansınıda artırdı tv şarkı çıktımı başlıyor alkışlamaya bide kızım zülfü livaneli hastası sabah tv klibi vardı ay bir seviniyor bir gülüyor bir alkış yapıyor hamile iken zülfü livaneli konserine gitmiştim kız ondan bayılıyor anlaşılan , bizimki ayağaı ile tempo tututyor babsı diyor kesin sanatçı olacak bi 3 yaşına gelsin piyano dersi aldırtacakmış kaliteli müzik seviyor iklim hn :lepi:

bacın gönder gönder mailleri dur bne bir bakim tekrar bende problem olabilir benim amil biraz problemli ,
ay yine bartım neys eben kaçim iklim uyanmadan makinada bulaşığım var onları çıkarim yerleştirim iki ar5ada bir derde iş yapmaktanda yoruldum yarım yamalak

meraba canım ay cevap yazmadan duramdım vallahi bacım bu ay senin bebiş allahımın izni ile gelecek bence bu kadra çalışma bu kadar niyet bu kadar istikrar yani bua sende müjdeli haberi bekliyoruz ,,,
bacım aslında doktorlar sabah yapılan çalışmaların daha iyi olduğunu söylüyor hem spermler daha canlı oluyormuş hamilelik olasılığı daha fazla iyi yapmışsın ama seni gerçekten tebrik ediyorum hayatım sabahın 6:30 bravo başka bişey diyemiyorum :lepi:

bacım istanbul bir soğuk buz dışarla bende sabahtan beri kar yağacak diye bekliyorum ama daha bişey yok yağmur var gerçi eşim aradı o istanbulun en yüksek ilçesinde çalışıyor buarada hafif hafif başlıdı dedi buraya gelmesi akşamı bulur sanırım :içelim:gidemd e bir çay içem hadi gel bacım beraber içek sıcak çikolatamda var sen çayı pek tercih etmezsin sana kekte yaparım sonra yatırırız bıcırıkları kar keyfi yaparız camın önünde

günaydın hatunlar nasılsınız ben iyiyim bir yaramazlık yok melekleriniz nasıl
evet 6:30 da bende kendime inanamadım ama
hayırlısı artık kızlar işlerim yoğun yazarım sonra ok byee görüşürüz

merhaba kızlar bayadır uğrayamadım ....yaprakcığım ismini değiştirmişsin
çokda hoş olmuş
bende dişlerle boğuşuyorum....ömerin 3 cü alinin 4 dişi geliyor artık annemden eve geldim eve adapte olmaya çalışıyoruz çocuklarada öle evde günler daha yoğun
bu arada biz dişbuğdayımızı yaptık linkini veriyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...er/341713-ikizlerimin-disbugdayi-partisi.html

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim işlerim biraz yoğun görüşürüz inş. öpüldünüz canlar

slm canlar gelen giden olmamış ist. da havalar nasıl çok soğukmu o taraflarda

selam kızlar 2 gündür gelemedim ya
herkes iyidir umarım. dırım gelmiş
iklimsu gelmiş. zeytin zaten demirbaş hep burda canım benim a.s.
geçmişi okuyup cevaplamaya fırsatım olur umarım.

dün ilayda kalorifer peteğine tutunup kalkmaya çalışırken
biraz eli yandı ya. yani çok aşırı sıcak değildi aslında petek ama
işte onların ciltleri hassas ya elinin biri biraz kabardı.
buz uygulayıp, yanık merhemi sürüyoruz.
benim biranlık boşluğumdan yararlandı yaramaz hemen
diğer odaya gidip pat yapışmış peteğe
sonra bir ağlama sesi duydum ben de düştü sandım koştum hemen
bir baktım petek biraz sıcak ve eli kızarmış senağlama
hemen buz koydum, eşimi aradım. o da yapmam gerekenleri söyledi
ve dün hiç gözümü ayırmadım üstünden. şimdi yanımda uyuyor da merak etmeyin beni diye gelip yazayım dedim :gitme:.

valla çocuk büyütmek gerçekten çok zormuş hele ki yalnız başına büyütmek daha da zor.
bi de bu aylar tam hareketlendikleri aylar. işim zor yani. aman iklimsu sen de dikkat et canım. iklim de tutunup kalkmaya başlamış mamasını hazırlarken yanımdaydı 2 saniye arkamı döndüm kaçıp gitmiş yaramaz ya kaydirigubbakcemile. yüreğim ağzıma geldi valla. nasıl başa çıkıcaz bilmem. neyse Allah beterinden saklasın

selam canım
evet ismimi değiştirdim, kızımın ismini kullanmak istedim
benim için daha anlamlı oldu böylesi

canım inceledim linki. maşallah. ne güzel olmuş.
ben de istiyorum diş için bişeyler yapmayı 2 dişi çıktı benimkinin de
ama inan hiç enerjim ve gücüm yok.
yardım edecek kimse de yok.
o yüzden bir aşure yapıp birkaç kişiye dağıtayım
ya da birkaç yakınımızı davet edeyim istiyorum ama bakalım
kendimi biraz toparlıyayım da ancak öyle.

Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrularına
sünnetlerini, askerliklerini ve düğünlerini de kutlamayı nasip etsin inşallah

canım benim ay keşke yakın olsak da
şu cadılar kendi kendilerine oynasa biz de çay kahve keyfi yapsak
ne güzel olurdu ya
ama şu an biraz zor tabi
keyif yapmayı çoktan unuttum ben zaten
bak bir anlık boşluğumda neler yaptı yaramaz kaydirigubbakcemile
dünden beri gözümü ayırmıyorum üzerinden
aman sen de dikkat et canım.

dişi çıktı, güzel uyuyor maşallah dedim
2-3 gündür biraz rahattım. şimdi de bu çıktı :gitme:
ay Allah beterinden saklasın canım valla
sersem gibi oldum ya kafamçokkarıştı

iklimin de yeni dişler geliyor sanırım.
epey oldu çünkü ilk dişler çıkalı.
hadi inşallah çok zorlanmadan atlatır benim cimcimem eyvahedigeldismile

havalar çok soğuk canım ya
çocuklar da bizler de bunaldık evler de ama yapacak bişey yok işte
baharı bekleyen kumrular gibi biz de bekleyecez mecburen

ilayda cnm teşekkür ederim güzel sözlerin ilaydayada geçmiş olsun
benimkiler erkek olduğundan olsa gerek ben hiç bakmıyorum yaw
kafa göz yuvarlanıyolar..tabi ikitane olunca aslında relx olmak zorunda kalıyorum
iki çocuk ev işi derken baya zorlanıyorum....bizde diş buğdayımızı annemde yaptık cnm
orada daha fazla akrabalarımız var diye bide annemde kalkdığımızdan uzun süre annem burada olsun dedi.....valla bu partide çocuğu şeyi ben hazırladım ama akrabalardanda yapanlar oldu
çok güsel oldu içime sindi yani...rabbim olmayan herkese önce evlat sonrada tek tek bu güzellikleri yaşatsın derim...hepinizi çok öptüm

ay maşallah çok tatlı olmuşlar allahım sizin gibi güzel bir aileyi nazarlardan saklasın bayıldım çok güzel olmuş herşey tam bu yakışıklı beylere yakışır olmuş vallahi bende diş buğdayı yapacağım am bir türlü fırsat olmadı sizinki süper olmuş ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…