Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

ay canım çok geçmiş olsun ya görüyormuusn sen yaramazı ,ay ne yapacağız biz bunlarla ya ne kadar dikkat etsekte yine kendilerine zarra verecek bişeyler bulacaklar dediğin gibi allahım betrindne saklasın yinede,

benimde hep gözüm üstünde ama saniyelik emekleyip bir anda kayboluyor bir bakıyorum yatak odasında bir kendi odasında vallahi ben tüm odaların kapılarını kapadım özellikle mutfağın oraya çok dikkat ediyorum ama ne kadar dikkat etsemde bugün gitmiş mutfak dolabındaki plastik şeylerin hepsini yere atmış yere oturmuş dolabı açmış teker teker atıyor yere ,

canım iyi bak o güzel uyursa sende biraz rahat edersin bizim iklim bir kaç gündür geceleri uyanıp yaklaşık 1 saat uyanık kalıyor sallıyorum beşiği tam dalıyor odama gitmeden tekrar uyanıyor sonra ayağımda sallıyorum yine yatıyor beşiğine bırakıyorum uyanıyoar çıldırmak üzereyim birde ağlıyor hıçkıra hıçkara ne yapacağımı şaşırdım bir derdi var ama anlayamadım herhalde diş problemi yoksa herşeyi kontrol ediyorum , gazı yok burun damlasını veriyorum diş jelini sürüyorum mama yapıyorum se veriyorum ama yinede ağlıyor aklıma başka bişeyde gelmiyor yani bende çok keyifsiizm bu ara iklimden dolayı ,

hava çok kasvetli ve soğuk boğuluyorum resmen çok sıkıldım evde iklimde huysuzlanıyor br yandan da ev işleri çok bunaldım bu ara neyseki yarın minik yiğenim sude neherimin doğum günü akşama minik bir kutlama yapacağız arkadaşlarımız falan gelecek bana biraz değişiklik olacak yarın biraz yoğun olcam bişeyler yapim diyorum akşama ablamda olurum
gece fırsat bulursam yazarım yine

günaydın canlarım nasılsınız yaprağım geçmiş olsun canım umarım çok büyük birşey yoktur çabucak geçer inş.
evet dişi çıktı rahatladın dedik allah daha beterinden saklsın kazadan beladan hastalıktan korusun meleklerinizi allah
sizlerede sağlık versin ki meleklerinize bakabilesiniz
iklim sen nasılsın canım
evet kızlar dün uğrayamadım işlerim yoğunlaştı biraz
melekler büyüdükçe dertleri de ayrı büyüyo ayaklanınca gözünün önünden ayırmamak lazım eşimin yeğeni vardı 3 yaşında falandı sandalya koyup mutfak lavabosunda kendini yıkamaya kalkmıştı valla şimdiki çocuklar çok hareketli
elleri dursa ayakları durmuyo illa bir şeyler yapacaklar
sağlıklı olsunlarda insan katlanıyo değilmi kızlar
diloştan ne haber canlarım yaaa hiç gelmez oldu
hepinizi çok özledim arada uğrarım yine öpüldünüz

teşekkürler sinemcim,
ilayda bugün daha iyi çok şükür.
hemen buz uyguladığımız için çok fazla ilerlemedi.
emeklemesi falan da iyi
ilk gün elleri acıdığı için pek emekleyemiyordu. dün epey düzeldi
bugün bitti gibi neredeyse.
çok dikkatli olmak lazım yani.
çocuğun olunca rahatlık falan yok güzelim
o yüzden siz şimdi bu rahat günlerinizin tadını çıkarmaya bakın bayanssulusmile

senin yeğende epey yaramazmış desene.
temiz çocuk, kendini lavaboda bile yıkıyor kaydirigubbakcemile3
aman Allah hepsine sağlık sıhhat ve uzun ömür versin. bizlere de sağlık güç kuvvet ve bol sabır :Saruboceq:

teşekkürler canım,
evet ne kadar dikkat etsek de bir anlık boşluğu fırsat bilip
yapacaklarını yapıyor işte yaramazlar kaydirigubbakcemile
benimki de yeni yeni dolap ve çekmeceleri açmaya başladı.
o yüzden onun erişebileceği yerlerde tehlikeli hiç birşey bırakmamaya çalışıyorum.
lcd tv yi duvara monte ettik, dvd player, kolonlar falan hepsini kaldırdık bir sürelğine.
sehpa ve konsol üstlerindeki biblo heykel türü şeyleri kaldırdım.
benim mutfağım açık canım ya. salon ve mutfak aynı yerde o yüzden mutfağın kapısını kapatma şansım yok. ancak odaların kapılarını kapatabiliyorum. yürüteçteyken kapılar kapalı olunca çok sinirleniyor gip yürüteçle kapılara çarpıp duruyor. ancak ben yanında olursam açıyorum kapıları. bundan sonra böyle. sonra olmadık yerlere gidip kendine zarar veriyor yaramaz mafoldumben

uykuları diş çıkardıktan sonra biraz daha düzene girdi evet ama gece yine 1-2 kez uyanıyor. sabah da erkenden kalkıyor ama saat başı kalkmaları yok şu ara. buna da şükür yani.
bence iklimin yeni dişleri geliyor canım. ilaydada son dişini çıkarmadan 10 gün önce saat başı uyanmaya başlamıştı. jel de sürsem, ağrı kesici de versem yine de uyanıyordu. hatta burada da tartışmıştık. acaba diş mi, enfeksiyon mu oldu yine, acıkıyor mu falan diye. ama dişmiş. bence iklimin de üst dişler geliyor annesi eyvahedigeldismile
artık ısısrıp durur seni. ilaydaya yanağımı uzatıyorum önce emiyor sonra ısırmaya başlıyor yaramaz ohaoldumsmile

bursada da bugün karla karışık yağmur var. hava epey soğudu. sabah kar yağdı birara sonra yağmurla karıık oldu. ay bu sene yaz gelmiycek mi ne. gerçi daha ocak ama sanki bu kış beni çok bunalttı belki çok dışarı çıkamadığım içindir

iyki doğdun minik kızım sude nehir ,,,,

ben de sude nehirin doğum gününü kutluyorum.
sağlıklı ve mutlu nice yıllar diliyorum canım.
iyi ki doğmuş sude nehir :içelim:. ismi de çok güzelmiş.
ismiyle yaşasın alkisalkisalkis .
darısı bizim yaramazların doğum günlerini kutlamaya inşallah :Saruboceq:

mrb canım iklim öğlen uykusuna yatırdım hazırlıklarımıda sabhtan yaptın doğum gününü götürecekleri işim bitti iklim hn uyununca ablama gitcez bir ara bulunca bir bakm bizim kızlara dedim ,

ya yaprak gece rüyamda seni gördüm böyle bahçe içinde oturuyoruz çok güzel bir bahçe yaprak diyorum burası neresi sende diyorsun kayınpederimin eviydi ama 10 gün önce öldü diyorsun çay içiyoruz sonra çok karışıktı gerisi hatırlamıyorum , rüyada ölüm ömrü uzar derler ama ne bilim ,

sorma vallahi yaramazlıkta bir numara bunlar , sevindim elinin düzelmesine mavişimin dün bizimkide kafayı sehpaya çarptı birazcık şişti bizde buz falan koyduk indi öyle düşe kalka büyüyecekler yok başka yolu demi ?

bakalım bacım bende dişten şüpheleniyorum uyanıp ağlıyor çünkü bir yeri ağrıyor herhalde bunlar büyüyene kadar herhalde biz mafolacağız
demek mavişim sısırıyor seni yerim onun o dişlerini ben ay çok tatlı bizimkide jel sürerken ısırıyor parmağımı sonrda ben bağıırnca gülüyor
bu arada iklim anne diyor kızlar dün akşam yerde uzanıyor oyuncakları ile oynuyor eşim kızım anne ver elindekini dedi döndü bana baktı ve anne dedi ay şok olduk tabii bir daha söylemedi ne kadar uğraşsakta eşim bir iki haftaya kadar söyler diyor net bir şekilde çok sevindim acayip mutlu oldum sormayın sırnaşık şey

bu kış bana inanılmaz uzun geldi ay geçmek bilmiyor sanki tabii hep evdeyiz ben artık alış verişe bile gitmiyorum eşime liste yapıyorum o alıyor en azından markete falan gidiyordum şimdi çok soğuk hasta olur diye iklim kapı dışarı çıkmıyorum bu kış bir geçse bacım bize karada ölüm yok seneye kışa kocaman olurlar allahın izni ile ağzını buurnunu sarıp çıkarız dışarıya bu yıl hayal edelim sadce biz -tatlicadiarzu-

ay çok teşekkür ederiz teyzesi
use nehirimin simi de güzel kendide akşam doğun günü resimlerini çekip buraya koyarım ,
ilaydam sude ablasını benziyor ,
amin canım darısı bizimkilerinin başına sağlıkla sıhatle nice uzun mutlu yıllar geçirsinler
inşallah

zeytinciğim canım çok saol biz iyiyiz umarım sende iyisindir dediğin gibi çocuk büyütmek ömür törpüsü
yaprağın dediği gibi tadını çıkarın bebek olunca herşey çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ellerine sağlık canım. hazırlığını da yapmışsın.

hayırdır inşallah. evet kayınpederimin evi bahçeli. hatta terası da var.
malum olmuş desene sana. aman Allah gecinden versin. severim kayınpederimi.
evet hayattaki birini ölü görmek o kişinin ömrünü uzatır derler. inşallah öyle olur.
kız sen bursaya gelicen de ben seni kayınpederimin evinde mi ağırlıycam.
seni kendi evimde başımın üztünde ağırlarım valla. sen gel yeterki :1hug:

ay aman iklimcik başını mı çarptı. çok geçmiş olsun.
biz de sehpaların köşelerine sivri yerlerine köşelik taktık yapışkanlı bişey ama benimki onları çıkarıp kemiriyor valla eyvahedigeldismile.
çok yaramaz bunlar anacım işimiz var yani kaydirigubbakcemile

evet canım iklimin huzursuzluğu büyük bir ihtimalle dişten.
ay hayırlısıyla çıkarır inşallah yeni incilerini benim kızım.

ay anne diyor demek benim prensesim alkisalkisalkis
ay maşallah ya yerim onu ben
bir kere dediyse devamı da gelir canım
bebelactan benim cep tele mesaj geliyor orada da yazıyordu 10 aylık olunca anne baba demeye başlar diye. ilayda daha çok baba demeye çalışıyor. ama bilinçli mi diyor bilmem. bana da anne değil de aye aye deyip duruyor. bi de bu günlerde bişey öğrenmiş. ben bunu çağırırken sürekli gel kzım, gel annecim gel falan diyorum. o da beni mi taklit ediyor artık ne, del del deyip duruyor. ama bizim için erken daha tabi biraz daha zamanı var. önce iklim ablası bir söksün konuşmayı arkadan ilayda gelicek inşallah şutarafagitti

evet canım biz de sadace annemlere gidip geliyoruz. çok ara sıra market veya alışveriş merkezlerine gidiyoruz. hava bu ara epey soğuk. dediğin gibi şu kışı bir atlatsak inşallah sonra belki daha kolay olur bizler için. inşallah öyle olur yani.

tamam canım, fotoları yüklersin bakarız sude nehirimize
demek ilaydayla benziyorlar, merak ettim bak şimdi, maviş diyordun o yeğenin sanırım.
Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepsine.
hep böyle güzel ve mutlu günlerini görmek nasip olsun bizlere de inşallah.

yaprak canım buralarda mısın

canım evet buradaydım ama ben sana cevap yazana kadar çıkmışsın. iklim uyandı sanırım. işlerin de var tabi. kolay gelsin sana. inşallah doğum günü çok güzel geçer ve biraz stres atarsın sen de.

evet çok haklısın canım kafamçokkarıştı

slm kızlar maşallah döktürmüşsünüz okumaya vaktim olmadı ama müsayit zamanda okurum inş.
umarım iyisiniz hepinizi öpüyorum byeee

herkese mrb kızlar ,
soğuk karlı ve fırtınalı bir istanbul akşam üstü ,
2 gündür burası bir soğuk sormayın ya çok bunaldık 2 gündür evlere hapis olduk resmen çok sıkıldım vallahi ay ben kışı ayını hiç sevmiyorum ,

tatlım nasılsın , keyifler nasıl minik mavişim neler yapıyor?

vallahi bacım kayınpederindeydik ,bak nerden bildim adamın bahçeli evi olduğunu erdim ben kesin erdim
canım kayınpederini demke çok seviyorsun evin yaşlısı o evin direğidir derler hep canım senin kayınpederin ömrünü uzatık bak allahım uzun ömür versin yerimseniben

yaprak haftaya eşim bursaya gidiyor iş için diyorum beni yaprağa bırak sen işini hallet beni sonra alırsın diye delikafadulden arabada yer yokmuş 3 kişi gidiyorlar şimdi çocukla orahat etmezsin diyor bide balıkesir e uğrayacak mış ge olur diyor başka bir sefer götürürm dedi senağlama bir sabah ansızım gelebilirim haberin olsun

canım çok yaramaz iklim hiç durmuyor hergün bir yerini vuruyor çok hareketli vallahi yetişemiyorum saniyede kendine zarar veriyor bende koruma lamayı düşünüyorum ama evden çıkamıyoruzki bakalım havalar bi düzelsin de çıkıp alim ,

sorma teyzesi bizim kız çok geveze aynen anası kötükedihüso
yaprakçığım bir kere dedi bir daha demiyor bugün anne diyor eşim dönüp bana bakıyor gülüyor karşılık olarak dede de-de-de gel gel diyor çok inat bizimki ,
canım ilaydam da artık der del del diyordur iklim onun kadarken diyordu anne yi söylemek zor zaten bizimki sadece taklit etti babasını ve bir daha söylemedi sağlıklı olsunlarda geç konuşsunlar ben kız kardeşim 5 yaşında falandı tam söktü konuşmayı sonra susturamadık şakkıdı

yaz gelse bir an önce

slm kızlar maşallah döktürmüşsünüz okumaya vaktim olmadı ama müsayit zamanda okurum inş.
umarım iyisiniz hepinizi öpüyorum byeee

çok saol biz iyyiz canım herşey çok şükür yolunda sen nasılsın evine alıştın mı ?

adet olmana ne kadar var , sizin orda havalar nasıl

günaydın canlarım iyiyim ben adet olmama 9 gün kaldı hayırlısı bakalım
bizim buralarda havalar yağışlı kar falan olmuyo dağlara yağıyo kar sonrada ayaz oluyo okadar kış fazla sert geçmiyooo
sizler nasılsınız iklim yaprak diloş hepinizi özledim herşey gönlünüzce olsun
meleklerinizin rahatları nasıl umarım iyidir
sizin oralar kar fırtına soğuk allah yardımcınız olsun sağlık versin canlarım

selam canlar, nasılsınız

ay evet canım burası da aynı valla sorma
tıkıldık kaldık eve
çocuk üşütmesin diye kıpırdayamadık haftasonu ya
ben de sevmiyorum kışı ama yaza da daha var ya
biraz daha sabır tatlım.

ay canım ya, okuyunca birden sen de geliyorsun sandım ve çok sevindim hihoyyyt
niye yer yokmuş ya, siz de sıkışıverin bir köşeye
daha doğrusu diğerleri sıkışsın bir köşeye siz iklimle rahat rahat oturun buyrunnnnnnnnn
gelseniz ne güzel olur valla. iklimle ilayda oynarlar, biz de sohbet ederiz çay kahve pasta muhabbet ederiz. diloşla zeytine de nispet yaparız :dilcikar:
belki kıskanıp onlar da gelirler diye yani yanlış anlaşılmasın :1shok:

eşinin bu şekilde şehirler arası ziyaretleri olur belki bundan sonra da
ansızın da gelsen farketmez de haber verirsen hazırlık yaparım arkadaşım için :içelim:

evet tatlım senin kalbin temiz, yakında erenlere karışabilirsin yani
kayınpederi gördün demek, bahçeli ev ve adam ölmüş. hayırlara çıkar inşallah.
evet severim, bir zararı yok kendi halinde bir adamcağız
evet Allah sağlıklı uzun ömürler versin.

ay sorma o yaramazlıklar bizde de hat safhada.
nerede girilmemesi, dokunulmaması gereken yerler var, ilayda orada
prizlere dokunuyor, kablolara, eline sert bir cisim alıp pat küt sehpalara vuruyor
gelen misafirlerin saçlarını, takıllarını çekiştiriyor ben alıyorum yine gidiyor kaydirigubbakcemile nasıl başa çıkıcaz bilmem.
uykularımız yine bozuldu 2 gündür. neden bilmiyorum
bi de soğuktanmıdır nedir gazı oluyor hala ya, ayağında 2 kat çorap 1 kat da patik var üzerinde de kadife pantalon ama yine de üşütüyor sanırım karnı ağrıyor. yeni dişler geliyor olamaz dimi. bu kadar üstüste çıkmaz diiye biliyorum ama bizimkinin herşeyi ters olabilir de yani. ay işimiz zor valla kafamçokkarıştı. Allah sağlık versin hem onlara hem bize de herşeyin üstesinden gelebilelim.

olsun canım ya birkere demiş ya yine der anne diye. en azından artık bilinçli olarak kullanıyor kelimeleri. tabiki cümle kurup konuşmaları 2-3 yaşı bulur. ama böyle anne, baba, mama falan demeleri de güzel yani. inşallah devamı gelir. evet dediğin gibi taklit ediyorlar. ilayda da ben ona sürekli gel dediğim için del del deyip duruyor. valla bir konuşmaya başlasınlar o zaman da susturamayız gibi geliyor haklısın ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…