günaydın canlarım iyiyim ben adet olmama 9 gün kaldı hayırlısı bakalım
bizim buralarda havalar yağışlı kar falan olmuyo dağlara yağıyo kar sonrada ayaz oluyo okadar kış fazla sert geçmiyooo
sizler nasılsınız iklim yaprak diloş hepinizi özledim herşey gönlünüzce olsun
meleklerinizin rahatları nasıl umarım iyidir
sizin oralar kar fırtına soğuk allah yardımcınız olsun sağlık versin canlarım
MAŞALLAH CANIM ilaydaya
hayırlı uğurlu olsun dişleri
umarım bundan sonrakileri kolay çıkarır
yaprak sen nasılsın iklim canım sen nasılsın meleğin nasıl
ev hanımı diloşş artık gel yaa çok özlletme kendini
günaydın canlarım nasılsınız yaprağım nasılsın canım meleğin nasıl anneyi üzmüyo umarım
iklim sen nasılsın minik iklim nasıl umarım herşey yolundadır ayyy adetime 8 gün kaldı canlarım
burda havalar soğuk ama dün daha soğuktu günlük güneşlik ama ayaz var aman meleklerinizer dikkat edin hasta olmasınlar allah sağlık versin hepimizeee
hepinizi çok özledim sanırım bu ayda olacam kadın olursan adetin bitsin öyle gel demişti bakalım allah hayırlısını versin herzaman
karnımı çektikten sonra yeniden rahmin dönmemesi için yavaş hareket etmem lazımdı ama bazen unuttum yeniden dönmesinden korkuyorum merdivenden ,inerken bile yavaş ineceksin ben öylemiydimm ooo 3er 5er çıkar inerdim zıplayarak inş. dönmemiştir döndüyse düzeltecek artık buay böyle işte kızlar
görüşmek dileğiyle ay dilek dedimde ev hanımı arkadaşımız özlettiğin yeter artık hadi gel aramıza
öpüldünüz hatunlarr
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim bir yaramazlık yok yaprak adetime 7 gün kaldı memelerim şişmeye başladı ama geçen ay hissettiğim sol tarafımdaki dolgunluk yok bakalım hayırlısı artık canım
ilayda hanım nasıl annesini üzüyomu haftasonuda geliyo havalar hala soğuk mu sizin oralarda
bizim burda yağmur yağacak sanırım yağarsa ılıık olur hava iklim nasılsın canım minik iklim nasıl
artık çok sık uğramaz oldunuz sizlerde haklısınız herkesin kendine göre bir işi var
arada uğrayın ama merakta bırakmayın beni
öptm hepinizi diloşşş nerdesin canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?