Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

evet sinemcim buralarda felaket kış bastırdı
donuyoruz, kar buz soğuk.
sizin oralar daha iyidir evet. güneyde kalıyor.
sen de belkide kar özlemi çekiyorsundur.
tabi seyretmesi, keyfi güzel de ama çilesi de çok
özellikle yoksul kesim için ısınma ve geçim açısından çok zor oluyor
Allah yardımcıları olsun.

ay canım az kalmış adetine
inşallah bu ay beklenen adet yerine minik mucizen gelir artık

hayırlısı olsun kızlar artık
burda güneş var ama ayazda var
soğuk daha doğrusu nemli soğuk hava kuru değil o zaman soğuğu daha çok hissediyosun
allah melekleriniz sağlık versin zaman geçiyo kızlar yaz gelince daha rahat eder parka oyun oynamaya götürürsünüz meleklerinizi
diloşla bende karnımız burnumuzda oluruz o zaman :))

bi dişlerine bak patlicak olan belli eder canım huysuzluğu diştendir başaka bir rahatsızlığı yoksa umarım uykularıda düzelir meleklerinizin

kızlar gelen giden olmamaış neyse kendinize iyi bakın öpüldünüz canlarım iyi akşamlar byeee
hepinizi çok özledim

günaydın hatunlarrr akşamda gelen giden olmamış havalar çok soğudu kendinize meleklerinize iyi bakın canlarım
nasılsınız bugün umarım herşey yolundadır öptm hepinizi byeee

selam kızlar nasılsınız
evet sinemcim senden başka gelen giden olmamış dünden beri
kış gelince kar yağınca herkes kabuğuna çekiliyor sanırım.
ilayda uslu dursa ben daha çok gelirim ama ne mümkün kaydirigubbakcemile

kızlar dün akşam ilaydanın çorbasını hazırlıyordum
eşim de ilaydayla oynuyordu
sonra kucağında ilayda mutfağa geldi
biraz sessiz ol, dinle bak dedi
ben de ilayda bişeyler söyledi sandım
anne baba falan mı dedi dedim
eşim de dalga geçiyor naniknanik
anne çorba nerde kaldı ya diye söyledi diyor akannehir

neyse sessiz olup dinledim biraz katur kutur bir ses
eyvah ağzına sert bişey attı onu mu katırdatıyor diye düşünürken
eşim ilaydanın ağzını bir açtı veeee

mavişim üstten 2 tane birden DİŞ ÇIKARMIŞ kızlar ya :sm_cool:
ay görünce o kadar mutlu oldum ki
bu sefer hiç anlayamadık gerçekten.
10 gün kadar önce alttaki ikinci dişini çıkarmıştı hatırlarsanız
birinciyi taaa kurban bayramında çıkarınca ben ikinciyi de hemen arkasından beklemiştim aslında ve neredeyse iki ay sonra çıkardı o ikinci dişi ve çok zor oldu
meğer arkadan 2 diş daha geleceği için bu kadar zorlu olmuş. yani iki hafta içinde 3 diş birden çıkardı benim kuzum teyzeleri
ben de alttaki diş çıktığı için üsttekilere daha zaman var diye hiç diş falan beklemiyordum
ne jel sürdüm yavruma ne de ağrı kesici verdim daha çıkarmaz diye ama oluyormuş demek. şu an 4 tane dişimiz oldu ya. çok sevindim çok.
darısı iklim prensese inşallah. bence onunkiler de yakındır. çünkü ilaydanın 1 haftadır uykuları yine bozulmuştu meğerse diştenmiş. neyse hayırlı olsun inşallah alkisalkisalkis

MAŞALLAH CANIM ilaydaya
hayırlı uğurlu olsun dişleri
umarım bundan sonrakileri kolay çıkarır
yaprak sen nasılsın iklim canım sen nasılsın meleğin nasıl
ev hanımı diloşş artık gel yaa çok özlletme kendini

sağol sinemcim,
inşallah bundan sonrakiler de kolay çıkar salakcinni
çok zorlamaz kuzumu inşallah :Saruboceq:
ben iyiyim işte canım
soğuk diye evdeyiz hep
ilaydayla uğraşıyorum
uyuttum şimdi bir bakayım dedim
ama yine gelen giden olmamış
evet ev hanımı iyice unuttu bizi valla ben de kızıyorum ona :dilcikar:
dorukla herhalde yine neyse gelince geçerli bir açıklama yapar sanırım fisfisfis

günaydın canlarım nasılsınız yaprağım nasılsın canım meleğin nasıl anneyi üzmüyo umarım
iklim sen nasılsın minik iklim nasıl umarım herşey yolundadır ayyy adetime 8 gün kaldı canlarım
burda havalar soğuk ama dün daha soğuktu günlük güneşlik ama ayaz var aman meleklerinizer dikkat edin hasta olmasınlar allah sağlık versin hepimizeee
hepinizi çok özledim sanırım bu ayda olacam kadın olursan adetin bitsin öyle gel demişti bakalım allah hayırlısını versin herzaman
karnımı çektikten sonra yeniden rahmin dönmemesi için yavaş hareket etmem lazımdı ama bazen unuttum yeniden dönmesinden korkuyorum merdivenden ,inerken bile yavaş ineceksin ben öylemiydimm ooo 3er 5er çıkar inerdim zıplayarak inş. dönmemiştir döndüyse düzeltecek artık buay böyle işte kızlar
görüşmek dileğiyle ay dilek dedimde ev hanımı arkadaşımız özlettiğin yeter artık hadi gel aramıza
öpüldünüz hatunlarr

selam canım, valla rtık gelen giden yok
biz de mi gelmesek diyorum bazen
yani ben çok zor fırsat buluyorum ama yine de sizleri merak ettiğim için
ilaydayla ilgili gelişmeleri yazmak adına geliyorum yine de
yani herkesin kend,ne göre işi gücü var tabi. kimseyi zorla da getiremeyiz
ay pek bir kaprisli hissettim kendimi :dilcikar:

canım inşallah bu ay hamilesindir
o kadın nasıl bişey yaptı bilmiyorum ama inşallah işe yarar :Saruboceq:.
ya rahimle ilgili problemler dışardan müdehale ile normale dönebiliyor mu
hiç duymamıştım ya. yani bir terslik falan varsa dışardan çekmeyle nasıl düzelir ki
sen yine de doktor git canım ya. yani kadın ters bişey yapmaz umarım.
dur bakalım bu ay ve önümüzdeki ay da dene de sonra eşin burda olursa doktora gidin tekrar. hakkında hayırlısı olsun canım ya. ben de ilaydayı uyuttum ve bir bakayım dedim.
her an uyanabilir. dişlerden sonra sempatiksalakcinni gündüz uykuları da değişti iyice

allahım yerim onun dişlerini ben
umarım uykusunu iyi alır sende işlerini halledersin canım
hayırlısı olsun bakalım kocam meryem suresini okuyoo umarım işe yarar

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim bir yaramazlık yok yaprak adetime 7 gün kaldı memelerim şişmeye başladı ama geçen ay hissettiğim sol tarafımdaki dolgunluk yok bakalım hayırlısı artık canım
ilayda hanım nasıl annesini üzüyomu haftasonuda geliyo havalar hala soğuk mu sizin oralarda
bizim burda yağmur yağacak sanırım yağarsa ılıık olur hava iklim nasılsın canım minik iklim nasıl
artık çok sık uğramaz oldunuz sizlerde haklısınız herkesin kendine göre bir işi var
arada uğrayın ama merakta bırakmayın beni
öptm hepinizi diloşşş nerdesin canım yaaa

günaydın canım, nasılsın
biz iyiyiz maviş yaramazı uyuttum teyzesi
bir bakayım dedim. kimse gelmemiş yine herzamanki gibi
iklimsu gelirdi aslında ya, umarım bir sorun yoktur :sm_confused:

az kalmış adetine, hadi bakalım güzel haberler bekliyorum haftaya senden
zeytin eğer hamile kalırsan topikte hamile kalmaya uğraşan bütün hataylılara tavsiye et şu kadını :CüvCüv: valla vardır bir bildiğ baksana gidenler hamile kaldı diyorsun.
eşin daha ne kadar burada. gerekirse doktora da gidin vereliniortak.

evet canım iş çok, işler hiç bitmez ama ben sizleri merak ediyorum özlüyorum ve geliyorum. ama diğer arkadaşların gelmeme sebepleri ne onu bilmiyorum umarım önemli bir sebep yoktur. fırsatları olmadığı için gelemiyorlardır :dilcikar:

slm canım iyi olmana sevindim mavişimiz uyandı galiba yoksun topikte
evet hamiş kalırsam hatayda hamile kalmak isteyenler buraya diye bir topik açar gelenleri o kadına götürürüm kaydirigubbakcemile3
allahım hayırlı evlat nasip etsin bizlere sizlerede sağlıkla büyütmeyi
iklim nerdesin canım merak ediyoruz umarım bir problem yoktur
diloşşş canım sen nerdesin bir hamile kalayım al biletini gel hatay senide o kadına götüreyim en geç 10 güne kadar belli olur benim zaten hamiş değilsem 4 de hasta olurum
öpüldünüz kızlar kendinize iyi bakın

merhaba arkadaslar!!bende yeni katıldım aranıza..3kasımda 8haftalık gebelıgım kalp atısları duyulmadıgı ıcın kurtajla alınmak zorunda kaldı..kurtajdan 35 gun sonra reglımı oldum sonra ıkıncı adetımı 9aralıkta oldum..doktorum sorun yok ıstedıgın zaman haıle kalabılırsın dedı..acak ayının 7sınde tekrar adet oldum ama dr takıbınde yumurtamı gordukten sonra ılıskıye gırmemız gun ıcın 20ocagı ve 5gun sonrasını onerdı uyguladık ama 25ınde bı ufak kanamam oldu tekrar sadece bı leke seklınde sımdı heycanla ne olcagını beklyoruz..rabbım hepımızın yar ve yardımcısı olsun...bu kanamın tecrubesını yasayan varsa lutfen paylassın sımdıden tesekkurler

mrb kızlar geçmişi okuyamadım bir kaç gündür nette problem vardı sizleri çok özledim ve merak ettim umarım herşey yolundadır şimdi kaçıyorum iklimi yatıracağım sonra fırsat bulursam gelirim öpüyorum sizleri

hts07 geçmiş olsun canım inş. meleğin seninledir sanırım o tarihte yumuetlamış olman lazım kaç güne bir adet oluyosun belkide meleğin tuttu seninle allah bütün isteyenlere versin kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin
iklimmm canım bizde seni merak ettik iyi olmana sevindim uğra arada canım görüşürüz kib
yaprağımm günaydın canım nasılsın ben iyiyim bir yaramazlık yok canım umarım sizlerde de herşey yolundadır öpüldünüz kızlarrrr

günaydın herkese, nasılsınız bugün.

sinem gelmişsin yine canım
vefalı arkadaşım benim ya a.s.
inşallah adet olmazsın, ben de senin adına çok heyecan yaptım
inşallah olacak tatlım, üzme kendini
diloşum da yok ortalıklarda belki ondan da bir müjde gelir bu ay :Saruboceq:

iklimsu nerelerdesin tatlım :sm_confused:
biz de seni çok merak ettik.
neyse ki bir sorun yokmuş.
o mühendis kocana söyle hemen halletsin netteki problemi alsanaalsanasmile
ben problem falan anlamam, uzak kalma buralardan olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…