Canım özelden yazıyorum belki açık isimle öneri gibi yazıyo olmam forumda sorun olabilir.fufucum canım senin aldığın vitaminler hangileriydi mesajlarda bulamadım bi türlü
Çok sevindim çok güzellYaptık canım. Kızım olacak inşallahiyi gidiyor şükür her şey yolunda şuan
Bence iyi yapmışsın şu gün bu gün diye kafana takmadan tadını çıkarKızlar sizce yumurtlamadan bir gün önceki ilişki dollenmeyi etkiler mibu ay zamanında yumurtlama oldu. Normalde bugünü bekleyecektim ama şartlar ,
Bu arada bir şey farkettim. Benim yumurtlama akıntısı bir gün önce geliyor sanırım. Dün akıntım vardı. Bugün yok. Dün biraz koyuydu ama tam pik değildi. Bugün pik.
Kendimi yanlış biliyor muşum onu öğrenmiş oldumben dün geceyi değerlendirmiş bulundum bugünü ve yarını da değerlendirecem inşallah pilimiz bitmezse
Bazı insanlarda ovulasyon testi stres yapıyor mesela ben de tam tersi. O günü bilirsem daha rahat oluyorum.Bence iyi yapmışsın şu gün bu gün diye kafana takmadan tadını çıkar
Bata kaç gün kaldı ?Kızlar ben ayakta çok durunca iş yapınca yorulunca kasığımda bıçak ağrısı gibi ağrı oluyor böyle ama normalde yok yorulunca oluyor. Doktora sordum yapışıklık vs olabilir mi diye yok adet akıntın güzel yapışıklık olsa akıntı azalır veya hiç olmaz dedi. Ultrasonla baktı her şey çok güzel dedi ki farklı doktora da gittim aynı şeyi dedi. Kürtaj sonrası sizde de böyle hassasiyet kaldı mı ayakta durup yorulunca okuyor mu böyle bir şey ?Berceste3 munzevimsi
Bugün yeni bitti adetim şu an yok mesela ama adete yakın bir hafta on gün kala o ağrılar başlıyor benim de acaba normal mi veya gebeliği engelleyen bir şey mi bu merak ediyorum neden oluyor yaniBata kaç gün kaldı ?
Ben kürtajdan sonra her ay yumurtlamadan sonra ağrılarım olmaya başladı. Normalde gebelikte yaşadığım şeyleri şimdi her ay yaşıyorum. Geçen ay 2 hafta adetim gecikti ve 2 hafta ağrım vardı. Bir kaç gece uyuyamadım bile. Gebelik var diye düşündüm hatta. Bende var yani ağrılar. Bazen batma gibi bazen adet ağrısı gibi bazen böyle kasıklarımda çekilme oluyor
Valla bilmiyorum canım. Ben doktora da gittim geçen adet olmadan önce. Söyledim ağrılarım var dedim. Sanırım o da gebelik var sandıBugün yeni bitti adetim şu an yok mesela ama adete yakın bir hafta on gün kala o ağrılar başlıyor benim de acaba normal mi veya gebeliği engelleyen bir şey mi bu merak ediyorum neden oluyor yani
İnşallah gebeliktendir canımValla bilmiyorum canım. Ben doktora da gittim geçen adet olmadan önce. Söyledim ağrılarım var dedim. Sanırım o da gebelik var sandıama ertesi gün adet oldum. 42. Günümde. Ve ciddi ağrılar yaşadım yani. Gebeliğin ilk haftasında ki gibi. Ama kist vs bir şey yok dedi. Hatta gebelik testi istemişti.
Cumartesi pazar benimde yumurtlama günlerimdi. O günden beri yine ağrılarım var. Bazen hafifliyor. Bazen baya hissettiriyor. Gebeliğe engel mi bilmiyorum.
Yapışıklık USG ile anlaşılıyor muydu acaba ? Hiç bilmiyorum.bence yoktur ya. Yani inşallah yoktur. Sen bu ay takviye falan aldın mı ?İnşallah gebeliktendir canımben yapışıklıktan korkuyorum ama o da adet akışında düzensizlik yapar yani kanama normalden az olur veya hiç olmaz diyorlar
Yok rahim filmi ile ancak anlaşılıyormuş ama yapışıklık olunca akıntıda azalma oluyormuş işte o yok ben de sadece adete yakın hamilelikte olduğu gibi ağrılarım var. Hormon testi verdim normal çıktı. Takviye aldım doktor önerdi vitaminleri de verdi bakalım artık. Mutsuzum ama üzgünüm sorup da duruyorlar önemseme diyorum kendime ama öyle olmuyor iyice psikolojim bozulduYapışıklık USG ile anlaşılıyor muydu acaba ? Hiç bilmiyorum.bence yoktur ya. Yani inşallah yoktur. Sen bu ay takviye falan aldın mı ?
Anladım canım. Aynı durumdayiz. Seninde iş yapınca artıyor mu kasık ağrısı. Benim yumurtlamadan beri ağrım vardi. Bugün uyandığımda iyiydim. Akşama misafirim var. Biraz zorladım sanırım yine arttı. Şimdi oturdum biraz dinlenmeye. Sanki 3 4 aylık hamileyimYok rahim filmi ile ancak anlaşılıyormuş ama yapışıklık olunca akıntıda azalma oluyormuş işte o yok ben de sadece adete yakın hamilelikte olduğu gibi ağrılarım var. Hormon testi verdim normal çıktı. Takviye aldım doktor önerdi vitaminleri de verdi bakalım artık. Mutsuzum ama üzgünüm sorup da duruyorlar önemseme diyorum kendime ama öyle olmuyor iyice psikolojim bozuldu
Evet yumurtlamadan önce yok ağrım iş yapsam da ama yumurtlamadan sonra biraz iş yapayım ayakta kalayım kaşığım çekiliyor hemen hamilelikteki gibi oturuyorum hemen. Acaba neden oluyor sen doktora gittin mi hiç bunun için. Benimki bir yorum yapamadı yapışıklık olabilir mi dedim hayır dedi adetlerin de düzene girdi bir sorun yok dedi vajinal de baktı sorun yok diyor ama neden oluyor bu ağrıAnladım canım. Aynı durumdayiz. Seninde iş yapınca artıyor mu kasık ağrısı. Benim yumurtlamadan beri ağrım vardi. Bugün uyandığımda iyiydim. Akşama misafirim var. Biraz zorladım sanırım yine arttı. Şimdi oturdum biraz dinlenmeye. Sanki 3 4 aylık hamileyim
etkiliyor evet , sperm 4-5 gün canlı kalıyormuşKızlar sizce yumurtlamadan bir gün önceki ilişki dollenmeyi etkiler mibu ay zamanında yumurtlama oldu. Normalde bugünü bekleyecektim ama şartlar ,
Bu arada bir şey farkettim. Benim yumurtlama akıntısı bir gün önce geliyor sanırım. Dün akıntım vardı. Bugün yok. Dün biraz koyuydu ama tam pik değildi. Bugün pik.
Kendimi yanlış biliyor muşum onu öğrenmiş oldumben dün geceyi değerlendirmiş bulundum bugünü ve yarını da değerlendirecem inşallah pilimiz bitmezse
Aynıyız resmenEvet yumurtlamadan önce yok ağrım iş yapsam da ama yumurtlamadan sonra biraz iş yapayım ayakta kalayım kaşığım çekiliyor hemen hamilelikteki gibi oturuyorum hemen. Acaba neden oluyor sen doktora gittin mi hiç bunun için. Benimki bir yorum yapamadı yapışıklık olabilir mi dedim hayır dedi adetlerin de düzene girdi bir sorun yok dedi vajinal de baktı sorun yok diyor ama neden oluyor bu ağrı
etkiliyor evet , sperm 4-5 gün canlı kalıyormuş
hattaaaa özellikle yumurtlamadan önce döllenme olursa kız olma şansı yükseliyormuş
hadi allah 'a emanet :) 1 tane bile yeter oalcak olduktan sonra :)Aynıyız resmenben de doktora sordum ağrılarım var gebelik yok acaba kist falan mı oldu dedim. Baktı her şey normal. Ağrılarda normal dedi bakalım ne olacak halimiz.
Evet doğrudur canım. İki gün yumurtlama oldu bu ay. Yumurtla öncesi ve iki gün değerlendirdik gerisi Allahtan bakalım
Gebeliği etkilemesin de ağrıyı dinleniriz geçer yaAynıyız resmenben de doktora sordum ağrılarım var gebelik yok acaba kist falan mı oldu dedim. Baktı her şey normal. Ağrılarda normal dedi bakalım ne olacak halimiz.
Evet doğrudur canım. İki gün yumurtlama oldu bu ay. Yumurtla öncesi ve iki gün değerlendirdik gerisi Allahtan bakalım
Aynen o kadar haklısın ki. Nasip bakalımhadi allah 'a emanet :) 1 tane bile yeter oalcak olduktan sonra :)
KatılıyorumGebeliği etkilemesin de ağrıyı dinleniriz geçer ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?