Ayy o kadar yoruldum ki ama yapıcamAynen o kadar haklısın ki. Nasip bakalım
Katılıyorumbu yumurtlama takibi yapacak mısın
Yap yap. Pes etmek yokAyy o kadar yoruldum ki ama yapıcamakıntımın yoğunlaştığı günler ovülasyon testi yapmaya başlarım
Evham yapıyorum bi sıkıntı mı var acaba diye ondan korkuyorum bi de çok yoruldum gerçekten ruhum yoruldu her ay aynı döngü hiç iyi değilim ama yapacak bir şey yok işteYap yap. Pes etmek yokpeşinden koşmak gerekiyor bazen
Peki yorulunca mı oluyordu hep mi vardı canım benim adete yakın yorulunca sızılıyor
Valla yorulmaktan bağımsız ansızın vuruyordu sızlıyorduPeki yorulunca mı oluyordu hep mi vardı canım benim adete yakın yorulunca sızılıyor
Anladım canım benimki daha farklı yorulunca oluyor ve adete yakınken yorulunca oluyor değişik bir şeyValla yorulmaktan bağımsız ansızın vuruyordu sızlıyordu
Rabbim yerini hemen sağlıklı bir şekilde doldursun. İnşallah bu süreci kolaylıkla atlatırsınMerhaba. Dün düşük yapmaya başladım(geçen ay da düşmüştü) doktor bikaç gün kendiliğinden düşmesini bekleyelim dedi. Kürtaj olmaktan korkuyorum 6 haftalık hamileyim. Nasıl denir bilmiyorum ama benim yapabileceğim bişey var mıdır sizce?
Allah yardımcın olsun. İlk haftalarda da olsa ben kürtajdan sonra hafif bir lohusa depresyonu yaşadığımı hissettim. İlk adet olunca üzerimde bir hafifleme olmuştu. İnşallah tez zamanda tekrar nasip olur bu sefer kucağınıza alırsınız. Yumurta rezervini arttiracak takviyeler aldınız mı bilmiyorum. Bu süreçte bunları deneyebilirsiniz. Sağlıklı beslenip egzersiz yapmakta kaliteyi arttırıyor. Allah gönül ferahlığı versinMerhaba, maalesef 9 haftalık bebeğim 6. Haftada gelişimi durması ve kalp atışı olmayışı nedeniyle dün kürtajla alındı, çok üzgünüm, boğazımda bir yumruk var sanki.
2. Gebeliğimdi bu . 11 yaşında bir kızım var. 5 yıldır ikinci bebeğimizi çok istiyorduk. Düşük yumurta rezervi olduğunu ve amh 0.16 olması sebebiyle doğal olarak gebe kalmamın çok zor olduğunu söyledi doktorlar.
Rahim filmi çektirdikten 2 ay sonra tüp Bebek tedavisine başlayacagim ayda doğal olarak gebe oldugumu öğrendim.
Ama maalesef, benimle kalmadı bebeğim..
Şu an hem fiziki olarak hem psikolojik olarak zamana ihtiyacım var biliyorum.
Bu yumurta rezervi düşüklüğü nedeniyle bir daha hamile kalamamaktan çok korkuyorum.
Benim de aynı böyle. Senin de kürtajdan sonra mı boyle oldu? Hep var mıydıAnladım canım benimki daha farklı yorulunca oluyor ve adete yakınken yorulunca oluyor değişik bir şey
Amin inşallah, çok teşekkür ederim.Rabbim yerini hemen sağlıklı bir şekilde doldursun. İnşallah bu süreci kolaylıkla atlatırsın
Allah yardımcın olsun. İlk haftalarda da olsa ben kürtajdan sonra hafif bir lohusa depresyonu yaşadığımı hissettim. İlk adet olunca üzerimde bir hafifleme olmuştu. İnşallah tez zamanda tekrar nasip olur bu sefer kucağınıza alırsınız. Yumurta rezervini arttiracak takviyeler aldınız mı bilmiyorum. Bu süreçte bunları deneyebilirsiniz. Sağlıklı beslenip egzersiz yapmakta kaliteyi arttırıyor. Allah gönül ferahlığı versin
Kendinizi suçlamayın. Muhtemelen sağlıksiz bir gebelikti ve sonlandı. Olumlu yönden bakın. Doğal yolla Gebelik oluyormuş demek ki. Yine olur Allah ın izniyle. Ama dediğim gibi kendinizi egzersiz ve sağlıklı beslenmeyle destekleyin. Ve yumurtlama takibi yapabilirsiniz iyileşince.Amin inşallah, çok teşekkür ederim.
Of içimdeki boşluğu, burukluğu anlatamam. Özellikle kendimle baş başa kalınca hemen ağlamaya başlıyorum. Kendimi suçluyorum, hiç bir şey yapmıyordum zaten, sadece dinleniyordum.
Vitaminlerimi alıyordum,
Acaba yeterli beslenemedim mi? Acaba uyurken falan yanlış bir hareket mi yaptım? Kendimde suç arıyorum sürekli. Bebeğim için elimden geleni yaptım ama vicdanım rahatlamiyor bir türlü.
Gecicek mi bu his?
Haklısınız, zamanla biraz toparlanıp yumurtlama takibi, beslenme, takviye vs. başlayacağım. Gebe kaldığım ay ocean mumy ve ocean d vitamini kullanmıştım.Kendinizi suçlamayın. Muhtemelen sağlıksiz bir gebelikti ve sonlandı. Olumlu yönden bakın. Doğal yolla Gebelik oluyormuş demek ki. Yine olur Allah ın izniyle. Ama dediğim gibi kendinizi egzersiz ve sağlıklı beslenmeyle destekleyin. Ve yumurtlama takibi yapabilirsiniz iyileşince.
Geçme konusuna gelince benim 6 ay oldu hafifledi tabi ki ama insan yine de düşünüyor şuan gebeliğim devam etseydi 30. Hafta da olacaktım falan diyorum. Benimde çocuğum olmasına rağmen.
Rabbim tekrar aynı şeyi yaşatmasın. İyileşince tekrar denemelere başlarsınız. Bol bol inşirah okuyun. Ama şuan lohusa gibi oluyor gerçekten. Hormonlar hemen düzelmiyor. Adetle biraz kendine geliyor insan
Normaldir diye düşünüyorum ama bilemem tanii ki. Sen de içini ferah tut hayırlısıyla. Seni çok iyi anlıyorum ama inan ki bu kadar kafana takman işleri daha iyi hale getirmiyor tüm gücünle kendini düşünmemeye zorla. Baskılamaya çalış bir şekilde çocuk düşüncelerini. Allah yardımcın olsun en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallahAnladım canım benimki daha farklı yorulunca oluyor ve adete yakınken yorulunca oluyor değişik bir şey
Sen nasılsın bu arada. Kaç haftalık olsun nasıl gidiyorNormaldir diye düşünüyorum ama bilemem tanii ki. Sen de içini ferah tut hayırlısıyla. Seni çok iyi anlıyorum ama inan ki bu kadar kafana takman işleri daha iyi hale getirmiyor tüm gücünle kendini düşünmemeye zorla. Baskılamaya çalış bir şekilde çocuk düşüncelerini. Allah yardımcın olsun en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
12 haftalık olduk bakalım bir aydır kontrole gitmedim benim de haberim yok sağlıklı olduğunu ve her şeyin yokunda olduğunu varsayıyor ve buna inanıyorumSen nasılsın bu arada. Kaç haftalık olsun nasıl gidiyor
Maşallah iyidir iyi annesi merak etme12 haftalık olduk bakalım bir aydır kontrole gitmedim benim de haberim yok sağlıklı olduğunu ve her şeyin yokunda olduğunu varsayıyor ve buna inanıyorumsalı günü kontrole gideceğim inşallah hayırlı güzel haberler alırım. Mide bulantım hâlâ var ya bitmedi o onun dışında iyiyim çok şükür sen nasılsın
Amin Allah razı olsun canım. Yani elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum saçma sapan şeyler izliyorum falan. Bazen çok iyi hissediyorum bazen kötü dalgalanıyor duygu durumum ama iyi olacağım inşallahNormaldir diye düşünüyorum ama bilemem tanii ki. Sen de içini ferah tut hayırlısıyla. Seni çok iyi anlıyorum ama inan ki bu kadar kafana takman işleri daha iyi hale getirmiyor tüm gücünle kendini düşünmemeye zorla. Baskılamaya çalış bir şekilde çocuk düşüncelerini. Allah yardımcın olsun en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
Kürtajdan sonra oldu öncesinde yoktu hiçBenim de aynı böyle. Senin de kürtajdan sonra mı boyle oldu? Hep var mıydı
Maşallah maşallah. İyidir bebeğin de12 haftalık olduk bakalım bir aydır kontrole gitmedim benim de haberim yok sağlıklı olduğunu ve her şeyin yokunda olduğunu varsayıyor ve buna inanıyorumsalı günü kontrole gideceğim inşallah hayırlı güzel haberler alırım. Mide bulantım hâlâ var ya bitmedi o onun dışında iyiyim çok şükür sen nasılsın
Benim de öyle. İlginç gerçekten. Eskiden benim her adet dönemi öncesi göğüslerim ağırdı. Kürtajdan sonra o sıfırlanmıştı resmen. Bu ay yumurtlamadan sonra ağrımaya başladı ilk defa. Senin böyle bir durum var mı ?Kürtajdan sonra oldu öncesinde yoktu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?