Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Bende de tam tersi adet öncesi asla ne hassasiyetim olurdu ne ağrım şimdi beş gün öncesinden başlıyor

Merhaba kaybınız için çok üzgünüm. sağlıklı bir gebelik olsaydı bi şekilde yolunu bulup tutunacaktı acınızı bastırmayın yaşayın tabi ama bu yüzden kendinizi asla suçlayamayın kader bu. inanın geçiyor. Rabbim istiyorsanız tez zamanda yeniden nasip etsin. amh düşük çıkmış sizin evet ama maşallah doğal gebe kalmışsınız yeniden kalabilirsiniz birkaç ay deneyin olmazsa sonrasında yeniden tüp bebek düşünebilirsiniz. Bu süreçte de yumurta ve kalitesini arttırabilecek vitaminler var ben de öncesinde kullanmıştım. bi de prolaktininizi kontrol ettirin normal seviyeye indi mi diye. düşük sonrası ve stresle beraber düşmeyebiliyor. her şey güzel olacak olumsuzluğa kapılmayın ne kadar rahat olursanız o kadar güzel sonuca yaklaşmış olursunuz.

Merhaba çok geçmiş olsun ben anlayamadım 6 haftalık gebesiniz geçen ay düşük yapıp nasıl bu ayda düşük yapıyorsunuz?

Merhaba çok geçmiş olsun ben anlayamadım 6 haftalık gebesiniz geçen ay düşük yapıp nasıl bu ayda düşük yapıyorsunuz?
Teşekkür ederim.Geçen ay kendiliğinden düşmüştü 4.haftada üstüne tekrar hamile kaldım ama yine düşüyor. Salı gününe kadar kendiliğinden düşmesini bekleyeceğim Kürtaj olmak istemiyorum korkuyorum o yüzden inşAllah gerek kalmaz

Geçen ay kimyasal mi yaşadın ?
Kürtajdan ben de korkuyordum. Ama şehir Hastanesi'nde 10 15 dk falan sürdü. Uyuttular. Hiç bir şey hissetmedim. İnşallah gerek kalmaz ama ben ilacla düşük yaptım. yinede ne olur ne olmaz diye kürtaja aldılar.

Yaz Canım yaz konuşalım hala hamileliğimi kimseye söylemedim doğru dürüst o yüzden sorularım olunca falan size soruyorum ben de

Merhaba nasıl oldunuz? Doktora gittiniz mi?

başınız sağ olsun bende düşük yaptıktan sonra bu hisleri yaşamıştım. acaba ağır mı kaldırdım, dikkat etsem olur muydu vs. hepsi geçiyor. doktorumun şey demişti "seni burada pamuklara sarıp yatırsakta düşecek olan düşer "
çok doğru. yiyecek ekmeği olsaydı diyorlar ya
bi an önce toparlanırsınız inşallah

Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor FireflyDream Tmd2020 fufucum
biz iyiyiz şükür. aşıydı, kontroldü derken günler geçiyor kızzz
31 inde randevum var 24 haftalık olucaz nasipse, sonra 1 ay daha atsa 29 olucaz. çabuk geçiyor zaman ya
ilk hamileliğim geçmiyordu bu akıyor maşallah
sen napıyorsun 12 olmuşsun

Oyy ne güzel maşallah. Tetanoz aşısı oldun değil mi? Ben hamile kalmadan bir ay önce olmuştum acaba yine yaptırmam gerekir mi ileriki haftalarda? Kocaman olmuş ya seninki maşallah ultrasonda 13 çıktı benimki de iyi bi şey mi bilemedim zaman çoook çabuk geçiyormuş gerçekten

13 mü allahım bi bakıcaz doğurdum yazmaya başlıcaz nasipse :)
tetanoz geçen hafta oldum. benimde hamilelikten eylül ayında önce işyerinde yapmışlardı. hemşireye söyledim o zaman tek doz yapalım dedi.
sende haftan gelince söyle, boşuna 2 doz olmamış olursun.
cinsiyeti belli oldu mu ?

Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor FireflyDream Tmd2020 fufucum
Çok şükür yolunda iyi gidiyor canım. Sen nasılsın?? Cinsiyet belli oldu mu
Ben de yarın akşam detaylı ultrasona gireceğim çok heyecanlıyım
Bu arada Tmd2020 ben tetanoz olmadım ve benim 10 senedir fazladır yok bana da ama aile hekimliği yurtdışına gelmeden önce 1 doz yaptırsan yeterli demişlerdi. Burada sordum devlet yapmıyo o yüzden özelde bulup yaptıracağım. Kaçıncı haftandayken yaptırdın canım? Herhangi bi yan etki oldu mu?

Devlete gidiyorum cihazları biraz eski doktor da erken dedi bakalım bayramdan sonra özele gitmeye başlayacağım doğumu istediğim doktora. İnşallah sağlıkla gelsin çociklerimiz

ya benide bak sezeryan olacaksın koruyuculuğun yok diye korkuttular. oldum hemen
22 haftalıkken geçen hafta oldum. hiç bi şey olmadı. kolun ağrır iş yaptırmaz, ateş yapabilri dediler ama hiç anlamadım bile

Devlete gidiyorum cihazları biraz eski doktor da erken dedi bakalım bayramdan sonra özele gitmeye başlayacağım doğumu istediğim doktora. İnşallah sağlıkla gelsin çociklerimiz
devlette 16 olmadan söylemiyorlarmış zaten
devlet sırrı
hiç farketmiyor sağlıklı olsunlar da

Maşallah bende iyiyim sağol canım. 18 haftalık olduk bugün şaka gibi geliyor gerçekten inanamıyorum hala. Hareketlerini hissetmeye başladım bir haftadır. Çok güzel sürekli karnımı izliyorum. Benim doktorum bana tek doz aşı önerdi. Ben kendime yaptırmayacağım şeyi sana öneremem o yüzden sadece boğmacalı ol yeter dedi

Hanımlar merhaba ben bu ay yine negatifi gördüm rahim filmi çekileceğim artık belki bir sorun oldu belki bir şey var adetlerim düzenli ama kasık batmalarım var hep. Rahim filmi çekilip rahatlamak istiyorum bir şey yoksa da bileyim çok yoruldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…