Bende de tam tersi adet öncesi asla ne hassasiyetim olurdu ne ağrım şimdi beş gün öncesinden başlıyorMaşallah maşallah. İyidir bebeğin debulantılar da yakında biter Allah ın izniyle. Ben de bildiğin gibi buraya bol bol yazıyorum zaten
Benim de öyle. İlginç gerçekten. Eskiden benim her adet dönemi öncesi göğüslerim ağırdı. Kürtajdan sonra o sıfırlanmıştı resmen. Bu ay yumurtlamadan sonra ağrımaya başladı ilk defa. Senin böyle bir durum var mı ?
AhhahaahBende de tam tersi adet öncesi asla ne hassasiyetim olurdu ne ağrım şimdi beş gün öncesinden başlıyor
Aynen öyle gerçekten bakalım ne olacakAhhahaahkısacası alt üst olmuşuz bakalım zaman ne gösterecek
Merhaba kaybınız için çok üzgünüm.Amin inşallah, çok teşekkür ederim.
Of içimdeki boşluğu, burukluğu anlatamam. Özellikle kendimle baş başa kalınca hemen ağlamaya başlıyorum. Kendimi suçluyorum, hiç bir şey yapmıyordum zaten, sadece dinleniyordum.
Vitaminlerimi alıyordum,
Acaba yeterli beslenemedim mi? Acaba uyurken falan yanlış bir hareket mi yaptım? Kendimde suç arıyorum sürekli. Bebeğim için elimden geleni yaptım ama vicdanım rahatlamiyor bir türlü.
Gecicek mi bu his?
Merhaba çok geçmiş olsunMerhaba. Dün düşük yapmaya başladım(geçen ay da düşmüştü) doktor bikaç gün kendiliğinden düşmesini bekleyelim dedi. Kürtaj olmaktan korkuyorum 6 haftalık hamileyim. Nasıl denir bilmiyorum ama benim yapabileceğim bişey var mıdır sizce?
Teşekkür ederim.Geçen ay kendiliğinden düşmüştü 4.haftadaMerhaba çok geçmiş olsunben anlayamadım 6 haftalık gebesiniz geçen ay düşük yapıp nasıl bu ayda düşük yapıyorsunuz?
Geçen ay kimyasal mi yaşadın ?Teşekkür ederim.Geçen ay kendiliğinden düşmüştü 4.haftadaüstüne tekrar hamile kaldım ama yine düşüyor. Salı gününe kadar kendiliğinden düşmesini bekleyeceğim Kürtaj olmak istemiyorum korkuyorum o yüzden inşAllah gerek kalmaz
Yaz Canım yaz konuşalım hala hamileliğimi kimseye söylemedim doğru dürüst o yüzden sorularım olunca falan size soruyorum ben deMaşallah maşallah. İyidir bebeğin debulantılar da yakında biter Allah ın izniyle. Ben de bildiğin gibi buraya bol bol yazıyorum zaten
Benim de öyle. İlginç gerçekten. Eskiden benim her adet dönemi öncesi göğüslerim ağırdı. Kürtajdan sonra o sıfırlanmıştı resmen. Bu ay yumurtlamadan sonra ağrımaya başladı ilk defa. Senin böyle bir durum var mı ?
Merhaba nasıl oldunuz? Doktora gittiniz mi?Teşekkür ederim.Geçen ay kendiliğinden düşmüştü 4.haftadaüstüne tekrar hamile kaldım ama yine düşüyor. Salı gününe kadar kendiliğinden düşmesini bekleyeceğim Kürtaj olmak istemiyorum korkuyorum o yüzden inşAllah gerek kalmaz
başınız sağ olsunAmin inşallah, çok teşekkür ederim.
Of içimdeki boşluğu, burukluğu anlatamam. Özellikle kendimle baş başa kalınca hemen ağlamaya başlıyorum. Kendimi suçluyorum, hiç bir şey yapmıyordum zaten, sadece dinleniyordum.
Vitaminlerimi alıyordum,
Acaba yeterli beslenemedim mi? Acaba uyurken falan yanlış bir hareket mi yaptım? Kendimde suç arıyorum sürekli. Bebeğim için elimden geleni yaptım ama vicdanım rahatlamiyor bir türlü.
Gecicek mi bu his?
biz iyiyiz şükür. aşıydı, kontroldü derken günler geçiyor kızzz
Oyy ne güzel maşallah. Tetanoz aşısı oldun değil mi? Ben hamile kalmadan bir ay önce olmuştum acaba yine yaptırmam gerekir mi ileriki haftalarda? Kocaman olmuş ya seninki maşallahbiz iyiyiz şükür. aşıydı, kontroldü derken günler geçiyor kızzz
31 inde randevum var 24 haftalık olucaz nasipse, sonra 1 ay daha atsa 29 olucaz. çabuk geçiyor zaman ya
ilk hamileliğim geçmiyordu bu akıyor maşallah
sen napıyorsun 12 olmuşsun
13 mü allahım bi bakıcaz doğurdum yazmaya başlıcaz nasipse :)Oyy ne güzel maşallah. Tetanoz aşısı oldun değil mi? Ben hamile kalmadan bir ay önce olmuştum acaba yine yaptırmam gerekir mi ileriki haftalarda? Kocaman olmuş ya seninki maşallahultrasonda 13 çıktı benimki de iyi bi şey mi bilemedim zaman çoook çabuk geçiyormuş gerçekten
Çok şükür yolunda iyi gidiyor canım. Sen nasılsın?? Cinsiyet belli oldu mu
Devlete gidiyorum cihazları biraz eski doktor da erken dedi bakalım bayramdan sonra özele gitmeye başlayacağım doğumu istediğim doktora. İnşallah sağlıkla gelsin çociklerimiz13 mü allahım bi bakıcaz doğurdum yazmaya başlıcaz nasipse :)
tetanoz geçen hafta oldum. benimde hamilelikten eylül ayında önce işyerinde yapmışlardı. hemşireye söyledim o zaman tek doz yapalım dedi.
sende haftan gelince söyle, boşuna 2 doz olmamış olursun.
cinsiyeti belli oldu mu ?
ya benide bak sezeryan olacaksın koruyuculuğun yok diye korkuttular. oldum hemenÇok şükür yolunda iyi gidiyor canım. Sen nasılsın?? Cinsiyet belli oldu mu
Ben de yarın akşam detaylı ultrasona gireceğim çok heyecanlıyım
Bu aradaTmd2020 ben tetanoz olmadım ve benim 10 senedir fazladır yok bana da ama aile hekimliği yurtdışına gelmeden önce 1 doz yaptırsan yeterli demişlerdi. Burada sordum devlet yapmıyo o yüzden özelde bulup yaptıracağım. Kaçıncı haftandayken yaptırdın canım? Herhangi bi yan etki oldu mu?
devlette 16 olmadan söylemiyorlarmış zatenDevlete gidiyorum cihazları biraz eski doktor da erken dedi bakalım bayramdan sonra özele gitmeye başlayacağım doğumu istediğim doktora. İnşallah sağlıkla gelsin çociklerimiz
MaşallahDevlete gidiyorum cihazları biraz eski doktor da erken dedi bakalım bayramdan sonra özele gitmeye başlayacağım doğumu istediğim doktora. İnşallah sağlıkla gelsin çociklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?