- 16 Ekim 2016
- 3.401
- 2.772
- 133
Ben de zararlı diye hiç talep etmedim. Lekelenmeler yüzünden ağlayarak gitmiştim bi kez. O gün ilk defa sesini çok kısa açmıştı kendisi. Yine ben istemedim. Ama daha çok ağlamıştım sesi duyunca5+3’te yolk sac görmüştüm 6+4 ‘de kalp atışını ekrandan görmüştük biz dekalp atışını dinlemek için acele etme canım. Benim özeldeki 2 doktorum da biri prof bilerek açmıyolardı. ses dalgası için içeriye ısı gönderiliyomuş çünkü. 12. Haftada dinlemiştim çok kısa Devlete tahlil için gittiğimde de muayene olduğumda söylemiştim açmadılar doğru yapmış doktorun demişti, ama buraya her gelen dinlemek istiyo o yüzden kısa açıyoruz filan demişti. Sabret bak inan ki zaman çok hızlı geçiyo
Zaten bana da doktorlarım riskli bi durum oluşabilmesi durumunda kısa dinlediklerini söylemişlerdi, ama risk görmüyolarsa hiç açmıyolar. Bazı doktorlar tabiBen de zararlı diye hiç talep etmedim. Lekelenmeler yüzünden ağlayarak gitmiştim bi kez. O gün ilk defa sesini çok kısa açmıştı kendisi. Yine ben istemedim. Ama daha çok ağlamıştım sesi duyunca
İyiyim şükür canım sen nasılsınZaten bana da doktorlarım riskli bi durum oluşabilmesi durumunda kısa dinlediklerini söylemişlerdi, ama risk görmüyolarsa hiç açmıyolar. Bazı doktorlar tabi
Sen nasılsın nası gidiyo mide bulantısı farklı bi şey var mı canım?
Yok yok dinlemek için ısrar etmem ben kalp atışı var desinler bana yeter yeter ki olsun o atış5+3’te yolk sac görmüştüm 6+4 ‘de kalp atışını ekrandan görmüştük biz dekalp atışını dinlemek için acele etme canım. Benim özeldeki 2 doktorum da biri prof bilerek açmıyolardı. ses dalgası için içeriye ısı gönderiliyomuş çünkü. 12. Haftada dinlemiştim çok kısa Devlete tahlil için gittiğimde de muayene olduğumda söylemiştim açmadılar doğru yapmış doktorun demişti, ama buraya her gelen dinlemek istiyo o yüzden kısa açıyoruz filan demişti. Sabret bak inan ki zaman çok hızlı geçiyo
İnşallah amiiinnTeşekkür ederimevet çok deştikçe evham daha çok oluyor coraspin kullanmıyorum evet hiç kullanmadım. Lekelenmeler nedeniyle progestan kullanıyordum onu da 1-2 hafta içinde bırakacağım. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz aynı yollardan geçiyoruz seni çok iyi anlıyoruz. Kayıp yaşayan anneler olarak biraz daha zorlanmamiz çok normal. Ama hersey güzel olacak buna inan
MaşallahKızlaaarrrr kese göründübakar mısınız yolla saç da var yani sağlıklıdır dimiiiii 5+2 bugün Eki Görüntüle 3632348
Evet yolk sac var maşallahh hadi gözünüz aydın yeniden haftaya inşallah mini fasülye ve kalp atışı gözlemlenir hayırlısıylaKızlaaarrrr kese göründübakar mısınız yolla saç da var yani sağlıklıdır dimiiiii 5+2 bugün Eki Görüntüle 3632348
Yaa çok şükür yolk saç varsa artık boş gebelik değildir dimiMaşallahyolk sac ben bile gördüm burdan. Rabbim tamamına erdirsin
Ayy inşallah inşallahEvet yolk sac var maşallahh hadi gözünüz aydın yeniden haftaya inşallah mini fasülye ve kalp atışı gözlemlenir hayırlısıylabeslenmene dikkat et canım
Ben 6+4 te aldım kalp atışını. Duyulur Allahın izniyleYaa çok şükür yolk saç varsa artık boş gebelik değildir dimi
Ya kafam şeye takıldı. Bugün kese boyu 4 mm on gün sonra 14 mm olur kalp atışı da 18 19 mm den sonra duyuluyor deniliyor o zaman ben on gün sonra duyamayacak mıyım korkuyorum şu anBen 6+4 te aldım kalp atışını. Duyulur Allahın izniyle
Oyyyy minik fasülyeKızlaaarrrr kese göründübakar mısınız yolla saç da var yani sağlıklıdır dimiiiii 5+2 bugün Eki Görüntüle 3632348
Ayy inşallah ya kesem haftaya 14 mm falan olur kalp atışını keseniz kaç mm ken duydunuz kese 20 üstü olması gerek aslında kalp atımı için ya duyamazsamOyyyy minik fasülyehaftaya allahın izniyle duyulur kalp sesi
5+4 te 11 mm kese. 6+4 4 mm kalp atışı aldık ama vajinal duyuldu. Canım sen şimdiden dert etme 6+4 duyulmayabilir. İlk gebeliğimde 7+4 te anca duymuştumYa kafam şeye takıldı. Bugün kese boyu 4 mm on gün sonra 14 mm olur kalp atışı da 18 19 mm den sonra duyuluyor deniliyor o zaman ben on gün sonra duyamayacak mıyım korkuyorum şu ansenin kese gördüğün kese boyutu ve kalp atışı duyduğunda kaçtı acaba
Bir sonraki randevuda duysaydım içim çok rahat edecekti gerçekten beklemek çok zor5+4 te 11 mm kese. 6+4 4 mm kalp atışı aldık ama vajinal duyuldu. Canım sen şimdiden dert etme 6+4 duyulmayabilir. İlk gebeliğimde 7+4 te anca duymuştum
Ay ben öyle kese kaç mm di filan hatırlamıyorum. Beta 4000 geçince karından duyuluyor , hep öyle duydum. 6. Hafta da filan oluyor ama belli olmaz 8 de duyanda varAyy inşallah ya kesem haftaya 14 mm falan olur kalp atışını keseniz kaç mm ken duydunuz kese 20 üstü olması gerek aslında kalp atımı için ya duyamazsamçok stresli ve üzgünüm şu an
Çok haklısın. Olumsuz tecrübe de olunca insan daha çok endişeleniyor. inşallah sıkıntısız atlatacaksın süreciBir sonraki randevuda duysaydım içim çok rahat edecekti gerçekten beklemek çok zor
Anladım canım teşekkür ederim bakalım inşallah duyulur da tekrar beklemek zorunda kalmamAy ben öyle kese kaç mm di filan hatırlamıyorum. Beta 4000 geçince karından duyuluyor , hep öyle duydum. 6. Hafta da filan oluyor ama belli olmaz 8 de duyanda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?