Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Ben de zararlı diye hiç talep etmedim. Lekelenmeler yüzünden ağlayarak gitmiştim bi kez. O gün ilk defa sesini çok kısa açmıştı kendisi. Yine ben istemedim. Ama daha çok ağlamıştım sesi duyunca

Ben de zararlı diye hiç talep etmedim. Lekelenmeler yüzünden ağlayarak gitmiştim bi kez. O gün ilk defa sesini çok kısa açmıştı kendisi. Yine ben istemedim. Ama daha çok ağlamıştım sesi duyunca
Zaten bana da doktorlarım riskli bi durum oluşabilmesi durumunda kısa dinlediklerini söylemişlerdi, ama risk görmüyolarsa hiç açmıyolar. Bazı doktorlar tabi
Sen nasılsın nası gidiyo mide bulantısı farklı bi şey var mı canım?

İyiyim şükür canım sen nasılsın geçen günlerde vajinal batma ve kramp yaşadım irkilecek derece falan oldu. Dr gazdandir dedi ultrasonda hersey yolundaydı şükür. Bulantilar sabah uyanınca var bi de ara sıra gelip gidiyor belli olmuyor ne zaman geleceği gün içinde de iştah hala yok ama en azından kilo vermem durdu. Koruyorum ne alıyorum ne veriyorum. İlk haftalar bulantidan kilo verdim de şimdilerde fitil zorlamaya başladı beni ya. Vajinal kullanıyorum oral alınca çok yan etki yapmıştı çünkü. Bu hafta artık sanki icerde şişkinlikler hissediyorum ve ilacı iterken hassasiyet oluyor acıyor. İlaçtan mi oldu kullana kullana yoksa zaten gebeliğin seyrinde normal mi bu onu bilmiyorum işte. Bilgin var mı neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…