Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Ayyy kıyamam çikolata yeseydin durmazdı yerinde sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Allah yardımcınız olsun. Sıcaklar bizim için bile zorlayıcı. Son dönemlerde daha daha zor. Benimki belli değil daha. biz miniğiz
İçimden kız gibi geçiyor benim de ama nasip. Hayırlısı neyse o olsun

Allah yardımcınız olsun. Sıcaklar bizim için bile zorlayıcı. Son dönemlerde daha daha zor. Benimki belli değil daha. biz miniğiz
İçimden kız gibi geçiyor benim de ama nasip. Hayırlısı neyse o olsun
Evet sağlıklı olsunda kızı da erkeği de bir

Oğlum olacak inşallah bence içini ferah tut mümkün oldukça çünkü endişeler hiçbir zaman bitmiyor risk eşiği hiçbir zaman aşılmıyor gözümüzde doğurana kadar inşallah güzel haberler alırsın haftaya. Belki cinsiyeti de belli olur var mı tahminin

Yaa benim de kız büyük ihtimalle yani tahmini ama cok yüksek oran verdi kesine yakın gibi bir dahaki kontrolde daha net konuşurum dedi. inşallah güzel haberlerle gelirim bu korku hiç geçmiyor haklisin geçmişteki olumsuz tecrubemizden mi bilmiyorum

Her şey güzel olacak inşallah buna inanıyorum

Canım iyilik sağlık diyelim 33. Hafta içindeyim ben de baya ağırlaştım artık hissediyorum dışarı çıksam dil dışarda kalıyorum yoruluyorum hemen. Türkiye’ye geldim ben de ailemin yanına doğum için artık buradayım eksikleri tamamlıyorum çok şükür çok az şey kaldı bitti gibi bişe. Erkenden başlayın yavaş yavaş alıp koyun size tavsiye kızlar hem maddi hem manevi olarak
P papatyamm13 bu arada çok sevindim sen de erkek anası kervanına hoşgeliyosun
Tmd2020 hastane çantanı hazırladın mı ben bu hafta hazırlayacağım

Çok sevindim Rabbim daha da iyi etsin hepinizi, hepimizi burda üzüntümüzü beraber yaşadık sizlerin yeri hep ayrı. Bu foruma girmesek yıllar geçse dahi hep aklımda kalacaksınız doğurunca da haberdar edin bizleri
Teşekkür ederim canım benim eşya işlerine detaylı ultrason sonrası girişelim diye düşündüm ama bilmiyorum daha 13 haftalığız bugün, tam 13+0

Yaaa fufucum daha dün gibi türkiye ye gelmiştin. Test yapmıştın gitmeden doktora gideyim diyordun. Ne çabuk geçti kızzz
Bitmiyor alınacaklar bitmiyor. Bi ara hergün kargo geliyordu bana bide güya 2. , ablasından kalanlar olduğu halde bitmedi al al al
Hastane çantam hazı ilk doğum erken olunca bu sefer hemen hazırladım koydum.senin hazıd mı doğum normal mi olacak belli mi

Taramaları yaptırıyo musun yoksa sen de fetal dna mı yaptırıcaksın? Ben 12. Haftada yaptırmıştım fetali. Bence detaylıyı bekleme derim araştırma yapıp karar verme sürecine girene kadar ağırlaşırsın zorlanırsın. Kıyafet işlerini cinsiyet tamamen netleştikten sonra yavaş yavaş almaya başla indirimlerimde kaçırmamış olursun. Bebek arabalarına bu ay yine zam gelecekmiş mesela kasım indirimlerini artım şişirip yeniden indiriyolar takip et tabi ama ona diye bekleme illa. Tavsiye tabi

Tabi canım zaman gerçekten hızlı geçiyo. Bi de öyle bi sıcaklara geldim ki nem de çok mahvetti beni
Bana da kuzenim filan verecekti ayırmış ama bi hevesle hem buradan gitmeden hem de yurtdışından o kadar çok almışım ki kimseden bişe almama gerek kalmadı gerek duyarsam bakarız ayırdıklarına dedim kıyafet işim tamamen bitmişti zaten. Büyük şeyleri buraya bırakmıştım bebek arabası anakucağı bebek yatağı banyo falan gibi onları da hallettik çok şükür. pompa bezler ıncık cıncıklar da tamam. Geldiğimden beri kargo da eksik olmuyo dediğin gibi hastane çantası hazır değil önümüzdeki haftaya hazır olur artık yıkanıp ütülenecekler sadece.
evet canım normal doğum istiyorum inşallah, belki suda doğum da olabilir. Gittiğimde konuşacağız doktorlar daha doğum detayları üzerine konuşmadık.

Ben fetal istemedim yanılma payi onda da var ikiliye gore az olsa da. İkilide de sadece ultrason yaptırdım kan vermedim. Yaşım 34 ve aldirmayi düşünmüyorum ordaki oranlara bakarak. Ultrasonda şükür ense kalınlığı burun kemiği kafa kemikleri vs hersey olması gerektiği gibi dedi dr, parmaklarını vs baktı. Eşya olayında da tavsiyelerini dikkate alacağım mantıklı diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…