Ayyy kıyamam çikolata yeseydin durmazdı yerindeBen de diyorum bana çektiyse inatçıdır tutunur benim kızım diyeultrason bakilirken uykusuz yorgun ve aç gitmiştim. Ondan mı bilmiyorum pek hareketli değildi. Net bakabildi o yüzden yüksek oranla konuştu bakalım nasip artık dediğin gibi sağlıklı olsun bize yeter
Aminnn hepimiz inşallahAyyy kıyamam çikolata yeseydin durmazdı yerindesağlıkla kucağınıza alın inşallah
Allah yardımcınız olsun. Sıcaklar bizim için bile zorlayıcı. Son dönemlerde daha daha zor. Benimki belli değil daha. biz miniğizValla öyle ya6. Haftalarda daha çok var ya dediğimi hatırlıyorum şimdi 33 müydüm 34 müydüm haftaları karıştırıyorum artık sizinde su gibi akacak. Ama ne güzel kışa denk geleceksiniz. Biz eylül anneleri yandık piştik kavrulduk
Senin cinsiyeti belli mi bi şey dedi mi doktor
Evet sağlıklı olsunda kızı da erkeği de birAllah yardımcınız olsun. Sıcaklar bizim için bile zorlayıcı. Son dönemlerde daha daha zor. Benimki belli değil daha. biz miniğiz
İçimden kız gibi geçiyor benim de ama nasip. Hayırlısı neyse o olsun
Oğlum olacak inşallahMaşallah, Rabbim sağlıkla kolaylıkla doğurmaya da nasip etsinCinsiyet neydi ya konuştuk mu hatırlamıyorum Sicaklar yüzünden burnumuzu cıkaramıyoruz evden yaa. Nöbetten eve evden nöbete benim de. Dediğim gibi kasık ve vajinal batmalar basladi bu hafta tedirgin ediyor beni ama kendimi hersey yolunda diye sakin tutmaya çalışıyorum onun dışında fena gitmiyordu aslında lekelenme de bitmisti. Progestanla devam ediyorum bakalım haftaya ne diyecek
YaaOğlum olacak inşallahbence içini ferah tut mümkün oldukça çünkü endişeler hiçbir zaman bitmiyor risk eşiği hiçbir zaman aşılmıyor gözümüzde doğurana kadar inşallah güzel haberler alırsın haftaya. Belki cinsiyeti de belli olur var mı tahminin
Her şey güzel olacak inşallah buna inanıyorumYaabenim de kız büyük ihtimalle yani tahmini ama cok yüksek oran verdi kesine yakın gibi bir dahaki kontrolde daha net konuşurum dedi. inşallah güzel haberlerle gelirim bu korku hiç geçmiyor haklisin geçmişteki olumsuz tecrubemizden mi bilmiyorum
Canım iyilik sağlık diyelim 33. Hafta içindeyim ben de baya ağırlaştım artık hissediyorum dışarı çıksam dil dışarda kalıyorum yoruluyorum hemen. Türkiye’ye geldim ben de ailemin yanına doğum için artık buradayımfufucum Tmd2020 Berceste3 slm nasilsiniz kızlar nasıl gidiyor kac gündür aklımdasınız anca yazabildim hersey yolundadır inşallah munzevimsi ile aynı topicteyiz haberdar oluyoruz birbirimizden ama sizleri de merak ediyorum
Çok sevindim Rabbim daha da iyi etsin hepinizi, hepimiziCanım iyilik sağlık diyelim 33. Hafta içindeyim ben de baya ağırlaştım artık hissediyorum dışarı çıksam dil dışarda kalıyorum yoruluyorum hemen. Türkiye’ye geldim ben de ailemin yanına doğum için artık buradayımeksikleri tamamlıyorum çok şükür çok az şey kaldı bitti gibi bişe. Erkenden başlayın yavaş yavaş alıp koyun size tavsiye kızlar hem maddi hem manevi olarak
P papatyamm13 bu arada çok sevindim sen de erkek anası kervanına hoşgeliyosun
Tmd2020 hastane çantanı hazırladın mı ben bu hafta hazırlayacağım
Senin oğlan şimdiden şakacı
Yaaa fufucum daha dün gibi türkiye ye gelmiştin. Test yapmıştın gitmeden doktora gideyim diyordun. Ne çabuk geçti kızzzCanım iyilik sağlık diyelim 33. Hafta içindeyim ben de baya ağırlaştım artık hissediyorum dışarı çıksam dil dışarda kalıyorum yoruluyorum hemen. Türkiye’ye geldim ben de ailemin yanına doğum için artık buradayımeksikleri tamamlıyorum çok şükür çok az şey kaldı bitti gibi bişe. Erkenden başlayın yavaş yavaş alıp koyun size tavsiye kızlar hem maddi hem manevi olarak
P papatyamm13 bu arada çok sevindim sen de erkek anası kervanına hoşgeliyosun
Tmd2020 hastane çantanı hazırladın mı ben bu hafta hazırlayacağım
Aaaa kız olabilir diyordun
Senin oğlan şimdiden şakacıhadi hayırlı olsun tekrardan
Teşekkür ederim kızlarAaaa kız olabilir diyordunsağlıkla gelsin inşallah
Taramaları yaptırıyo musun yoksa sen de fetal dna mı yaptırıcaksın? Ben 12. Haftada yaptırmıştım fetali. Bence detaylıyı bekleme derim araştırma yapıp karar verme sürecine girene kadar ağırlaşırsın zorlanırsın. Kıyafet işlerini cinsiyet tamamen netleştikten sonra yavaş yavaş almaya başla indirimlerimde kaçırmamış olursun. Bebek arabalarına bu ay yine zam gelecekmiş mesela kasım indirimlerini artım şişirip yeniden indiriyolar takip et tabi ama ona diye bekleme illa. Tavsiye tabiÇok sevindim Rabbim daha da iyi etsin hepinizi, hepimiziburda üzüntümüzü beraber yaşadık sizlerin yeri hep ayrı. Bu foruma girmesek yıllar geçse dahi hep aklımda kalacaksınız doğurunca da haberdar edin bizleri
Teşekkür ederim canım benimeşya işlerine detaylı ultrason sonrası girişelim diye düşündüm ama bilmiyorum daha 13 haftalığız bugün, tam 13+0
Tabi canım zaman gerçekten hızlı geçiyo. Bi de öyle bi sıcaklara geldim ki nem de çok mahvetti beniYaaa fufucum daha dün gibi türkiye ye gelmiştin. Test yapmıştın gitmeden doktora gideyim diyordun. Ne çabuk geçti kızzz
Bitmiyor alınacaklar bitmiyor. Bi ara hergün kargo geliyordu banabide güya 2. , ablasından kalanlar olduğu halde bitmedi al al al
Hastane çantam hazıilk doğum erken olunca bu sefer hemen hazırladım koydum.senin hazıd mı doğum normal mi olacak belli mi
Ben fetal istemedim yanılma payi onda da var ikiliye gore az olsa da. İkilide de sadece ultrason yaptırdım kan vermedim. Yaşım 34 ve aldirmayi düşünmüyorum ordaki oranlara bakarak. Ultrasonda şükür ense kalınlığı burun kemiği kafa kemikleri vs hersey olması gerektiği gibi dedi dr, parmaklarını vs baktı. Eşya olayında da tavsiyelerini dikkate alacağım mantıklı diyorsunTaramaları yaptırıyo musun yoksa sen de fetal dna mı yaptırıcaksın? Ben 12. Haftada yaptırmıştım fetali. Bence detaylıyı bekleme derim araştırma yapıp karar verme sürecine girene kadar ağırlaşırsın zorlanırsın. Kıyafet işlerini cinsiyet tamamen netleştikten sonra yavaş yavaş almaya başla indirimlerimde kaçırmamış olursun. Bebek arabalarına bu ay yine zam gelecekmiş mesela kasım indirimlerini artım şişirip yeniden indiriyolar takip et tabi ama ona diye bekleme illa. Tavsiye tabi
Çok çok sevindim çok şükürKızlaaaarrrr ha mi le yimmmmmmAllahım bunu yazmayı ne çok bekledim ne çok fufucum munzevimsi Tmd2020 diğerleri Eki Görüntüle 3630616
İnan çok sevindim. Rabbim hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinKızlaaaarrrr ha mi le yimmmmmmAllahım bunu yazmayı ne çok bekledim ne çok fufucum munzevimsi Tmd2020 diğerleri Eki Görüntüle 3630616
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?