Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

batmalarınız neredeydi ben de yumurtlama günümden bu yana sağ alt karın batmalarım oluyor dış gebelik geçirdim kendiliğinden betam düştü kanamam oldu. gri renkli et parçası da düşürdüm beyaz pelte şeylerde düştü. ama sağ alt karın batmam geçmedi

Verdim kan 1500 çıktı değer adetim iki gün geçti çok değil mi yaa
Maşallah bazen beta yüksek çıkıyor yaa. Burda bir kaç kişinin daha öyleydi sanki. Rabbim sağlıcakla kavuştursun. Bu ay farklı şeyler yapmış mıydın ?

Yok valla hiçbir şey yapmadım ovülasyon bile yapmadım sadece vitamin kullanıyordum işte diğer aylarda kullandım gerçi onu
İşin sırrı bu galiba. Stres yapmamayı başarmak akışına bırakmak o kadar zor ki. Ama bi saldın mi oluyor demek ki Allah in izniyle. Benim de aynı oldu

Amin inşallah ya çok korkuyorum ama inşallah çok güzel olacak her şeyy
Siz sağ Salim kucağınıza alın arkanızdan biz de bu durumları geçip sağ Salim kucağımıza alalım ya şükürler olsun

Korkma canım anı yaşa keyfini sür, öyle ya da böyle olacağın karşısına geçilmiyo o yüzden keyfini bilmek lazım zamanın hem ne kadar kafan rahatsa süreç o kadar kolay geçiyo ne zaman doktora gideceksin?

Evet öyle gerçekten ama durup durup ağlıyorum hem sevinçten hem korkudan çok karışık duygular ya kalp atışını duyamamaktan aşırı korkuyorum rabbim inşallah sağlıcakla nasip eder emanetini dua edin bana lütfen bunu yazarken bile ağlamam geldi
Ayy Salı günü gideceğim beta 6 bini geçmiş olur kese görünür artık doktorum kesen güzel yerleşmiş ise ve kanama alanın olmazsa coraspin başlarız her ihtimale karşı dedi ama aklım karışık o konuda zararı yoktur dimi olsa doktor vermez gerçi ama ne bileyim ayyy öyle işte karışığım ben

Coraspirinin hiçbi zararı yok canım doktorun ne veriyosa kullan riske atma. Pıhtılaşma testi yaptırdın mı sen gittiğinde iste ona da baksınlar.
Ben kalp atışını 3 ayı dolduktan sonra duymuşyum doktorum ilk 3 ay ses ısısını açmıyo. Usg de gözüküyo zaten yanıp sönüyo öyle takip etmiştik.
Öncesi boş gebelik olduğu için benim en büyük rahatlamam kese oluştuktan sonra yolk sac ve bebeği içinde görünce olmuştu. Dünyalar benim olmuştu resmen o o kadar stresli bi süreç ki seni çok iyi anlıyorum ama yine de en minimuma indir stresini kaygını, Allahın izniyle her şey yolunda gidecek senin de dualarım seninle canım

Pıhtılaşma testi verdim ilk düşükte riske atamadım. Sadece bir gen heterezigot çıktı. Doktor tek başına bu bir anlam ifade etmiyor temiz yani sonuçların dedi ben evham yaptım emin misiniz hocam bu sıkıntı olmamıştır dimi deyince yani keseyi görürüz olmadı cıraspin başlarız dedi sanki içim rahatlasın diye başlayacak gibi hissediyorum iki doktorun da görüşü aynı ve doktorlarımdan çok memnunum aslında ama yine de danışmak istedim size de hiç kan sulandırıcı coraspin vs kullanan biriyle konuşmadım zararı var mı yok mu bilmiyordum ayy inşallah kalp atışını hemen duyarım ben de rahatlayacağım o zaman bi de Salı günü gittiğimde duyuyormuşum ben şok ihtimal var mı ki ya Salı günü 5+2 oluyor

Canım bende de pıhtılaşma senin dediğin gibi çıktı. Genetik Dr u da kadın dogumcu da birseye gerek yok dediler birden fazla gende olmadığı için. Kullanan kişiler oluyor gruplarda sorabilirsin ya da konu aç istersen. Zarari olacak olsa Dr önermez ama içine sinmiyorsa bi dr a daha git. Başta ben de çok evham yapıp 2 kadın dogumcuya gittim bir devlet bir özelde. Lekelenmeler olmuştu hem. Sonra biraz daha düzene girince özelden tek Dr devam ettim. Ama gerekirse bi dr daha gidilir içine sinsin yeter. Bana kalp atışı da yetmemişti kayıp yaşadığım haftayı geçince biraz rahatladım ama hala evhamliyim yalan yok simdi de hareketlerini hissedince rahatlar miyim diye bekliyorum sanırım bu durum hiç geçmiyor hormonal birsey 5+2 erken olabilir kalp atışı için, korkma goremezsen ama yolk sac oluşmuş olur muhtemelen onu görürsün. Kalp atışı bize de 8. Haftadan sonra sesi saniyelik açtı çok çok kısa. O zamana kadar ekrandan atımı gösterdi

Yaa geçmiş olsuun ben de gerek yok ise boş yere kullanmak istemiyorum aslında. İki doktor görüşü aldım ikisi de önce gerek yok dedi ben çok evham yapınca keseyi gördükten sonra başlarız önlem amaçlı olmadı dedi ama sanki evham yaptığm için içim rahatlasın diye dediler gibi hissediyorum. Konu açmak istemiyorum ya o kadar kötü örnek var ki evham yapmak için yine bir şeyler bulmak istemiyorum inşalalh gebelik sürecimiz kolaylıkla geçer sağ Salim evlatlarımızı kucağımıza alırız ya anladığım kadarıyla sen kullanmadın dimi coraspin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…