Atanamayan sözel branş öğretmeniyimBundan sonrası için bir şeyler yapın mesleğiniz ne
Atanmaya çalışın tekrardan okuyun mesela özel eğitim ders saydırma vardır elbet kuzenim coğrafya öğretmenliği okudu atanamayınca özel eğitim okuduAtanamayan sözel branş öğretmeniyim
Biraz daha vakit kaybetmek istemiyorum okumakla, çalışmak istiyorum. 25, 30 yaslarinda olsaydim okurdum ama artık okumak istemiyorum zaman geçiyor.Atanmaya çalışın tekrardan okuyun mesela özel eğitim ders saydırma vardır elbet kuzenim coğrafya öğretmenliği okudu atanamayınca özel eğitim okudu
O zaman kpss çalışın son kez. Ben 95 alıp atandım diyetisyenim çok ama çok zordu. 6 ay sadece uyudum 2 gün çalışıyordum 1-22. En mantıklı seçenek bu. Başka yolu da yok bence iş bulamıyorum diyorsunuz bu süreyi boş geçirmeyinBiraz daha vakit kaybetmek istemiyorum okumakla, çalışmak istiyorum. 25, 30 yaslarinda olsaydim okurdum ama artık okumak istemiyorum zaman geçiyor.
Ölürlerse sen bakarsın bana deseydin madem derdine düşmüş bu kadarDün bir akrabam bak ablanlar abin evli kardeşinde yakında evlenir, Annen baban şimdi hayatta onlar ölünce ne yapacaksın dedi o anda içime bir taş oturdu.
Tebrik ederim siziO zaman kpss çalışın son kez. Ben 95 alıp atandım diyetisyenim çok ama çok zordu. 6 ay sadece uyudum 2 gün çalışıyordum 1-22. En mantıklı seçenek bu. Başka yolu da yok bence iş bulamıyorum diyorsunuz bu süreyi boş geçirmeyin
Yani kötü niyetle söylemedi kendince iş bul düzenini oturt demeye getirdi ama çok zoruma gitti zaten kafam bozuk.Ölürlerse sen bakarsın bana deseydin madem derdine düşmüş bu kadar
Dün bir akrabam bak ablanlar abin evli kardeşinde yakında evlenir, Annen baban şimdi hayatta onlar ölünce ne yapacaksın dedi o anda içime bir taş oturdu.
Şuan evdesiniz oturun ders başına. Başka türlü yok demek kiTebrik ederim siziÇok hazırlandım olmadı ama biraz daha iş bulamazsam yine ders başına gecicem gibi
Evet Vasfiye teyze benzetmesi cuk oturdu:)Akrabanız da Vasfiye Teyze gibiymiş =)
Şu hayatta 1 dakika sonra ne olacağını hiçbirimiz bilmiyorken böyle acıklı senaryolar kurmanın bir anlamı yok.
Ben de boşandım ve yalnız yaşıyorum, evet ara ara depresif hissettiğim oluyor, bu günlerde çok yoğun hissediyorum, 38 yaşındayım, onca sene boşa geçti, yalnız öleceğim diye geçiyor aklımdan, yalan yok. Ama bi yandan da bu düşüncelerimin çok dayanaksız temelsiz ve geçersiz olduğunu biliyorum. Zihnim olumsuz senaryolar üretiyor. Hayat neler getirir kim bilebilir ki ?
Bu düşünceler sadece geri çeker insanı.
Polyanna gibi her şey harika olacak diye ortada neşe topu gibi gezmek de böyle elimizi alnımıza koyup yalnız öleceğim diye kederlenmek de o kadar anlamsız ki.
İkisinin ortasında durmak lazım.
Ben kaderci bi insan oldum son zamanlarda.
Hayatımızda hiçbir şeyi boşuna yaşamıyoruz.
İnançlıysanız bol bol dualar ederek güne başlayın.
Allahım önce hayırlı bir iş kapısı açsın inşallah.
Sonrası sonra =)
Gelin sarılalım sizin konularınızi da hatırlıyorum benzer duygular yasiyoruzBen de sizin gibiyim. Üni zamanı bi ilişkim vardı sonradan uzaktana dönen . Keşke onunla olsaydım diye düşünüp duruyorum. İş güç de yok kardeşim de evleniyor. Akıl vermek isterdim ama bende de yok .. Sadece sizi çok iyi anlıyorum
Evet Vasfiye teyze benzetmesi cuk oturdu:)
İyi düşünmeye hayata iyi yönden bakmaya çalışıyorum ama olmuyor. Hani diyorum kiminin eşi olur işi olmaz, işi olur eşi olmaz bende yok yok maşallah İsmail yk'ya bagliycam iş yok güç yok para yok pul yok...
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Sizinde hersey gönlünüzce olsun
Olumlu bakmaya iyi düşünmeye çalışıyorum ama hic birsey yolunda gitmeyince modum düşüyor.Onceden her ortama ayak uydururdum ama şuan girmek bile istemiyorumÖncelikle çok karamsarsın direk bu kafadan çıkman lazım bu şekilde düşünürsen hep bu enerjiyi çekersin. 35 yaşındasın 70 değil, düzenini hala kurabilirsin. Bence tekrar okul vs okuma direk özeldede olsa çalışma hayatına gir, seyahat ve kurslara git, özgüvenli girişken davranmaya çalış, çevre kurdukca iş aşk hepsi rayına girer
Evet kafamı toparlayamıyorum ders çalışacak psikolojide değilim suanDers çalışmak sağlam bir psikoloji istiyor kendinizi toparlayana kadar özel ders ya da ödev ablalığı gibi işlere yöneltebilirsiniz. İlan verin
Fabrikaya başlayacağım hafta bir kurs merkezi aradı görüşmeye çağırdı. Benimde hiç içimden atmiyordu fabrika. Bende fabrikaya baslamayacagimi söyledim. Sonra görüşmeye gittim oradaki bi hoca arkadaşını tavsiye etmis onu almışlar. İşte böyle şeyler oluyor.Evet, insana koyuyor, anlıyorum.
Ama 35 yaş her şeye yeniden başlamak için mükemmel bir yaş inan.
Yaşadığın işsizlik gibi sorunlar aslında çok ciddi toplumsal sorunlar, bu da bizi etkiliyor işte bireysel olarak.
Yani coğrafya öğretmeni tarih öğretmeni başka ne iş yapabilir ki ?
ben de öğretmenim, özel sektörde anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.
48 yaşındaki coğrafya öğretmeni arkadaşım başka bölüm okuyor şu an, atanacaktı mülakatta elediler ..
Sen bi ara fabrikada çalışmayı düşünüyordun
Düşünebilirsin aslında, en azından kafan dağılır modun değişir.
İnsan evde oturunca daha çok sarıyor ve hep böyle kalacakmış gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?