- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
ben zaten zamanımı, emeğimi satıyorum bunun karşılığında paramı alıyorum. işlerımı bitirip bomboş durmam zarar vermiyorsa kitap okumam da zarar vermez, aksine personeline yarar sağlar. ıslerden sonra 20 dk kitap okusam yetiyor mesela. zihnim dinleniyor. mola yerıne kıtap okuyorum neden batıyor bu kadar?
özel sektörde kimse insan yerine konulmadığı için burda da bu yapılsın istiyorsunuz.
tıpkı cumartesi herkes calıssın olayı gibi. ama kimse cumartesi herkese tatil olsun demez.
bencilsiniz.
yoo gayet insan yerine konuluyorum. siz ama iş ve insan yönetimini belli ki bilmiyorsunuz.
siz ben kitap okuyarak dinleniyorum derseniz başkası ben dantelle dinleniyorum der. o yüzden belirli kurallar konur ki insanlar aşırı uçlara meyletmesin.
lütfen acitasyın yapmayın.
amiriniz size "gizliden kitabını oku" gibi birşey demiş. amirinizin de amirlikten bi haber olduğu aşikar.
cumartesi çalışılmayan, çalışılırsa extra mesaisi ödenen bir yerde çalışıyorum. ama cumartesi gelip işim bitti servisi bekleyene kadar kitap okuyayım demiyorum.
gün içerisinde de işim biterse işimle ilgili şeyler okumaya özen gösteriyorum.
hepimiz zaman ve bilgimizi satarak maaş alıyoruz. eğer zamanınız fazla geliyorsa iş yükünüze o zaman maaşınızda indirim talep edin. kitap okuduğunuz süreler için maaş almayı haketmiyorsunuz.
bana da bencil diyemezsiniz ben sizin kitap okuyup kafanıza göre takıldığınız işyerindeki çalışma arkadaşınız değilim.