hemen hemen kimsnin hayatı kolay değilArkadaslar merhaba beni taniyanlar tanir cok seviyorum kk yi sorunum su ki kendimi hic bir yere ait hissetmiyorum bu gune kadar bi hayatim olmadi nefes almak icin yasadim gelecegim ile ilgili hic bir umudum yok sadece disaridan bitirmeye calisiyorum okulu o kadar bu gune kadar hic bir iliskim olmadi bundan sonra da olmayacak hic inancim yok artik ailevi sorunlardan bahsetmiyorum bile zor donemler geciriyoruz.. bazen bakiyorumda bazi insanlara hersey altin tepside sunulmus gibi evet herkes esit degil sukretmek lazim elindekilere bunu cok iyi biliyorum ama yapmak istediklerini yapmayinca zoruna gidiyor insanin okudugunuz icin tesekurler...
Para degil hayat beni uzuyor butun arkadaslarim bir sekilde ya evlendi yada meslek sahibi oldular onlarin adina cok seviniyorum ama bosa gecen gunlerime uzuluyorumKendini kimlerle kıyaslıyorsun bilsek?
Çevremdeki kimseye altın tepsiyle sunulmuş bir şey yok da.
Para mı aşk mı nedir seni üzen?
Dışarıdan bitirmek için uğraşıyor olman bitireceğin anlamına gelir.Para degil hayat beni uzuyor butun arkadaslarim bir sekilde ya evlendi yada meslek sahibi oldular onlarin adina cok seviniyorum ama bosa gecen gunlerime uzuluyorum
Geç olsun güç Olmasın . Hayatta kimin ne olacağı belli olmaz . Baştan ağır bir sınav yaşayın ki sonunuz iyi olsun . Kendinize acımak yerine , yapacaklarınızı yapıp dua edin . Takdir Allah'ındır .Arkadaslar merhaba beni taniyanlar tanir cok seviyorum kk yi sorunum su ki kendimi hic bir yere ait hissetmiyorum bu gune kadar bi hayatim olmadi nefes almak icin yasadim gelecegim ile ilgili hic bir umudum yok sadece disaridan bitirmeye calisiyorum okulu o kadar bu gune kadar hic bir iliskim olmadi bundan sonra da olmayacak hic inancim yok artik ailevi sorunlardan bahsetmiyorum bile zor donemler geciriyoruz.. bazen bakiyorumda bazi insanlara hersey altin tepside sunulmus gibi evet herkes esit degil sukretmek lazim elindekilere bunu cok iyi biliyorum ama yapmak istediklerini yapmayinca zoruna gidiyor insanin okudugunuz icin tesekurler...
Para degil hayat beni uzuyor butun arkadaslarim bir sekilde ya evlendi yada meslek sahibi oldular onlarin adina cok seviniyorum ama bosa gecen gunlerime uzuluyorum
Caba gostermedigimi nerden biliyorsunuz ben elimden gelen herseyi yapiyorum ama olmuyorNe insanlar tanıyorum yoksulluğun dibinden doktor olmuş, mühendis olmuşlar.
Evet hayat belki eşit değil ama hiçbir çaba göstermeyip oturursan bişey de elde edilmiyo bu hayatta maalesef.
Para degil hayat beni uzuyor butun arkadaslarim bir sekilde ya evlendi yada meslek sahibi oldular onlarin adina cok seviniyorum ama bosa gecen gunlerime uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?