bos yasamak..

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.972
3.745
333
Arkadaslar merhaba beni taniyanlar tanir cok seviyorum kk yi sorunum su ki kendimi hic bir yere ait hissetmiyorum bu gune kadar bi hayatim olmadi nefes almak icin yasadim gelecegim ile ilgili hic bir umudum yok sadece disaridan bitirmeye calisiyorum okulu o kadar bu gune kadar hic bir iliskim olmadi bundan sonra da olmayacak hic inancim yok artik ailevi sorunlardan bahsetmiyorum bile zor donemler geciriyoruz.. bazen bakiyorumda bazi insanlara hersey altin tepside sunulmus gibi evet herkes esit degil sukretmek lazim elindekilere bunu cok iyi biliyorum ama yapmak istediklerini yapmayinca zoruna gidiyor insanin okudugunuz icin tesekurler...

hemen hemen kimsnin hayatı kolay değil
hayatı kolay olanların ise ilk zorluklarında hemen darmadağın olduklarını gördüm
biraz zorlanmak iyidir bile o yüzden

Kendini kimlerle kıyaslıyorsun bilsek?
Çevremdeki kimseye altın tepsiyle sunulmuş bir şey yok da.
Para mı aşk mı nedir seni üzen?
Para degil hayat beni uzuyor butun arkadaslarim bir sekilde ya evlendi yada meslek sahibi oldular onlarin adina cok seviniyorum ama bosa gecen gunlerime uzuluyorum

Para degil hayat beni uzuyor butun arkadaslarim bir sekilde ya evlendi yada meslek sahibi oldular onlarin adina cok seviniyorum ama bosa gecen gunlerime uzuluyorum
Dışarıdan bitirmek için uğraşıyor olman bitireceğin anlamına gelir.
Bitirmeyi beklemeden de iş bulma özgürlüğün var.
Ya meslek ya evlilik diye hayatı ikiye ayırırsan zaten çok büyük hata edersin.Bir baltaya sap olmanın ölçütleri bunlar olmamalı.
Boşa geçen günlerine üzüleceğine yeni bir başlangıç yap,hiç bir şey için geç değildir.
Allah sağlığını bozmasın yeter ki,bu kadar gereksiz yere üzülürsen ondan da olursun yakında maazallah.

Geç olsun güç Olmasın . Hayatta kimin ne olacağı belli olmaz . Baştan ağır bir sınav yaşayın ki sonunuz iyi olsun . Kendinize acımak yerine , yapacaklarınızı yapıp dua edin . Takdir Allah'ındır .

Merhaba , bak ne güzel yazmışsın " dışarıdan okulu bitirmeye çalışıyorum " diye , bu boş değil ki , bi amacın ve bir hedefin olmasaydı eğer bunu da yapmazdın , tamam etrafındaki insanlar evli yada meslek sahibi olabilir ama onların da kendine göre sorunları vardır , dertsiz insan yok ki şu dünyada , inşallah okulunu başarıyla tamamlar sen de güzel bir meslek sahibi olursun ve hayırlı bir insanla yuva kurarsın

Boşa geçen bir şey yok ki dışardan okul bitirmek üzeresin. Okul bitince meslek sahibi olup ayaklarının üzerinde sağlam duracaksın bu en önemlisi gerisi zaten gelir.

Başkalarının hayatına bakıp kimseye imrenme. Belki de dışardan çok güzel görünüyor herşey ama içlerinde çok büyük sıkıntıları vardır. Herkesin hayatı mükemmel değil. Herkesin bu hayatta bi mücadelesi var. Sen de kendin için mücadele etmelisin. Okulumu bitirmeye çalışıyorum demişssin bu da bi mücadeledir hayat için.
Önce kendinin kıymetini bil, kendin için yaşa. Ailevi meseleler, arkadaş ilişkileri vs. herşey bir şekilde yoluna girer. Sen kendin için uğraş.

Sizi çoook iyi anlıyorum. Aynı durumdayım zaten. Ben en iyi okulları bitirdim de ne oldu. Hayatta şanslı olacaksın bir kere. Ama maalesef ne kadar uğraşırsam uğraşayım olmuyor. Ne iş ne aşk. Hayat işte gerçekten bazılarına bol kısmetiyle geliyor. Benim gibilere de hiç.

Ne insanlar tanıyorum yoksulluğun dibinden doktor olmuş, mühendis olmuşlar.
Evet hayat belki eşit değil ama hiçbir çaba göstermeyip oturursan bişey de elde edilmiyo bu hayatta maalesef.

Ne insanlar tanıyorum yoksulluğun dibinden doktor olmuş, mühendis olmuşlar.
Evet hayat belki eşit değil ama hiçbir çaba göstermeyip oturursan bişey de elde edilmiyo bu hayatta maalesef.
Caba gostermedigimi nerden biliyorsunuz ben elimden gelen herseyi yapiyorum ama olmuyor

şimdi bu ikisi için üzülüyorsan elbette mesleği seç öncelikle
gerisi zaten kısmetinde varsa gelir
meslek sahibi olursan mutlu olmak için koşulları her zaman sen belirlersin

Görünüşe aldanmayın

O çokkkkk mükemmel hayatların esasen mükemmel olmadıkları açık

Burada da bir çok dert var mesela

Kimse dört dörtlük bir hayat sürmüyor ki

bazen insan manevi olarak yorulduğunu hissediyor. işte böyle zamanlarda hedefler koyup daha çok bağlanmak lazım.

Bazen insan bunalima giriyor,yapdigi hic bir sey zevk vermeye bilir.ama hic bir zaman umudu kayb etmemek gerek.Bak ne guzel okoyursun,mesleini bir gun eline alacaksin.Ve hep iyi seyler dusun.Sahip olduklarina sukr et.inin her sey kececek

Herkes aynı canım benim dünyanın zaten civisi çıkmış ümidini kaybetme de karsina inşallah doğru bi insan çıkar evlenirsin çocuğun da olur benim çocuğum oldu hayata daha çok sarılıyor um mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…