- 2 Aralık 2016
- 189
- 58
- 28
- Konu Sahibi rzgrgulu92
-
siz neden boyle birsey yaptınız onu anlamadım tamam dayısına beddua etmesi yanlısmıs hayatım bu sekilde konusma dayın o senin derdiniz de dayısına beddua eden adam istemiyorum kararım kesin deyip ayrılmıssınız sonrada umit ediyorsunuz ozur diler ne gerek var boyle birseye cozemedim oda size kufur etmis oda yanlıs durduk yere ayrılmıssınız..
Öfkeliyken öyle cümleler kurabiliyor. Ama özür dilemesini beklemiştim terk etmesini ve vizeyi iptal etmesini değilKendi dayisini senin kadar dusunmeyen birinden ne bekliyorsun ki?
onceki konularınızıda bilmiyorum adamın huyu suyu nasıldır gerci kacma durumu oldugunu yazmıssınız cokda mantıklı dusunen birisi degil sanırım..devamlı ayrılıp barısırmısınız boyle pekiDefalarca dayına neden beddua ettin diye yazdım ama o aldırmadı. Sonra artık yazdığımı okumadığı ve aldırmadıgi için ailesine beddua eden insan istemiyorum dedim. Ama özür dilemesini bekledim tabi içtençünkü o adam hak etmedi ki o bedduayı. Tamam erkek arkadaşım istediğini alamamış olabilir ama sonuçta insanları elinde oynatmış gibi gözüküyor. Dayısı boş yere 60 km yol gidip boş yere o davetiyeyi almıştı. Simdi de birdaha davetiye istiyor bizimki... adam haklı. Ama benimki beddua etti.
Şimdi kararım kesin demem yanlış oldu gururu mu incindi? Peki niye özür dilemedi etmedi.. kotu niyetim yokdu ki. Simdi hak mı ettim bu ayrılığı?
onceki konularınızıda bilmiyorum adamın huyu suyu nasıldır gerci kacma durumu oldugunu yazmıssınız cokda mantıklı dusunen birisi degil sanırım..devamlı ayrılıp barısırmısınız boyle peki
Bence çok iyi olmuş ayrılmanız.Sırf şu konuya bakınca bile adamın karakterinde bi problem olduğu ortada.Üşenmedim eski konularına da göz gezdirdim.Seni aldatan,küfür eden, ailenin de bu sebeplerle ısrarla karşı çıktığı bi insanla neyi sürdürmeye çalışıyorsun?
öfkeliyken öyle cümleler kurabiliyorsa niye bu kadar sıkboğaz ettin ki adamı bir de neden beddua ettin diye defalarca sormuşsun niye soruyosun sürekli cevabını bildiğin soruyuÖfkeliyken öyle cümleler kurabiliyor. Ama özür dilemesini beklemiştim terk etmesini ve vizeyi iptal etmesini değil
Eski konularina baktim. Iliskin kangren olmus. Bosuna uzuluyorsun.Öfkeliyken öyle cümleler kurabiliyor. Ama özür dilemesini beklemiştim terk etmesini ve vizeyi iptal etmesini değil
öfkeliyken öyle cümleler kurabiliyorsa niye bu kadar sıkboğaz ettin ki adamı bir de neden beddua ettin diye defalarca sormuşsun niye soruyosun sürekli cevabını bildiğin soruyu
ben bile biliyom dayısına niye beddua ettiğini
Eski konularina baktim. Iliskin kangren olmus. Bosuna uzuluyorsun.
Onun fazla gelme istegi yokmus bence senin beddua etmesine kizmanda tuzu biberi olmuş sanki . Okuyunca böyle bi izlenim bıraktı brnde. Ayrica seven adam sevdigine kiyamaz küfür de neyin nesi.Biliyorum ben gene çok aptalca düşünüyorum. Aff edin, ama kendime engel olamıyorum.. buraya da rahatlamak için yazıyorum..
Sevgilim ile barismistik. Ona kacmama karari almistim ve onu ikna ettim buraya gelmesi icin ve böylelikle ikimiz icin bir kavusma ümidi dogmustu. Buraya gelip babamin elini öpüp geçmişte yaptıkları için özür dilemesi için ikna olmustu sonunda.
Gelelim konuya... (azıcık uzun )
Buraya gelmesi için vize gerekli. Vize için de burada bulunan birisinden davetiye olursa avantajlı olur. Erkek arkadaşım davetiyeyi dayısından isteyecekti. Yalnız dayısından daha evvel de davetiye istedi ve aldı. Ama davetiyesini kullanmadığı için iptal oldu ve insanlar boşuna uğraşmış ve vakit harcamış oldu. Bundan dolayı erkek arkadaşım tekrar bu dayisini arayınca adam da suratına kapatmış sen benle dalga mı geçiyorsun diye.
Her neyse. Erkek arkadaşım bana yazdı... turistik vizeye başvurDUM davetiye olmadan dedi. Hani dedim dayindan alacakdin bi davetiye... yukarıdaki senaryoyu anlattı ardından Allah onun belasını versin dedi. Ben de sen ne hakla o adama bela okursun dedim. Devam konuştu 15 gün sürecek vs dedi. Sen duymuyor musn beni dedim.. o adama ne hakla beddua okudun dedim. Sonra bu yazdığımı hala görmemezlikten geldi ve ona ben dayısına beddua okuyan insan istemiyorum dedim. Kararım kesin dedim (ama ümit etmiştim ki özür diler ve bedduasının yanlış olduğunu anlar )
Ardından bi kaç saat geçti. Bana turistik vizeyi iptal ettirdim diye yazdı, parami da geri aldim diye yazdi, ardından defol git diyip bana küfür etti.
Sonra da beni engelledi.
Simdi bu adam neden hemen pes etti? Ben kızdım tabiiki davetiye alabilirdin vs dedim... çabalamadin vs diye kızdım. Ama terk edilmeyi hak ettim mi? Ben şimdi niye terk edildim? Kendime yediremiyorum. 1 gün dayandım gene ona yazmadan. Bugün ikinci gün sabrım çok zorlanıyorsanırım çok alışmışım veya sevmişim. Mantikli dusunemiyorum kendi konumla ilgili. Gecmis konularımdan da bellidir.
Neyse.. yazdım.. rahatladım..Herşeyin hayirlisi olsun.
Bu kızları anlamıyorum yeminle. İlla olduracaksınız olmayacak işleri. Adamdan koca olmayacağı brlli iken illa olsun diye baskı kurmak nedir? Hem adamdan ayrılmak istemiyorsunuz hemde habire sudan sebeplerle kavga çıkartıyorsunuz. Size olan sevgisini ölçüyorsunuz sanırım. Bence bu adamın sizin kaprislerinize dayanma sebebi almanya hayali. Hele bi kapağı atsın siz ondan sonra görürsünüz bu yaptıklarınızın acısını. Eminimki o vizeyi iptal etmemiştir. O evrakları toplayıp başvurduktan sonra neden şansından vazgeçsin? Size öyle söylemiştir. Sizde şimdi peşinde dolanıp' noluuurr gellll 'diye yaıvarırsınız resim tamamlanır artık .
Bunu da düşündüm.. çok ta gelmek istememiş ki bir küçücük şey de hemen vizeyi iptal etmiş değil mi? Ben onu istemeseydim bile.. eger beni sevseydi o vizeyi alip basıp gelirdi demi?Onun fazla gelme istegi yokmus bence senin beddua etmesine kizmanda tuzu biberi olmuş sanki . Okuyunca böyle bi izlenim bıraktı brnde. Ayrica seven adam sevdigine kiyamaz küfür de neyin nesi.
İstemiyormuşsunuz işte dayısına beddua eden bir adamı, kararım da kesin diyip bitirmişsiniz. Yalvarmasını mı bekliyordunuz beni bırakma diye anlamadım.Biliyorum ben gene çok aptalca düşünüyorum. Aff edin, ama kendime engel olamıyorum.. buraya da rahatlamak için yazıyorum..
Sevgilim ile barismistik. Ona kacmama karari almistim ve onu ikna ettim buraya gelmesi icin ve böylelikle ikimiz icin bir kavusma ümidi dogmustu. Buraya gelip babamin elini öpüp geçmişte yaptıkları için özür dilemesi için ikna olmustu sonunda.
Gelelim konuya... (azıcık uzun )
Buraya gelmesi için vize gerekli. Vize için de burada bulunan birisinden davetiye olursa avantajlı olur. Erkek arkadaşım davetiyeyi dayısından isteyecekti. Yalnız dayısından daha evvel de davetiye istedi ve aldı. Ama davetiyesini kullanmadığı için iptal oldu ve insanlar boşuna uğraşmış ve vakit harcamış oldu. Bundan dolayı erkek arkadaşım tekrar bu dayisini arayınca adam da suratına kapatmış sen benle dalga mı geçiyorsun diye.
Her neyse. Erkek arkadaşım bana yazdı... turistik vizeye başvurDUM davetiye olmadan dedi. Hani dedim dayindan alacakdin bi davetiye... yukarıdaki senaryoyu anlattı ardından Allah onun belasını versin dedi. Ben de sen ne hakla o adama bela okursun dedim. Devam konuştu 15 gün sürecek vs dedi. Sen duymuyor musn beni dedim.. o adama ne hakla beddua okudun dedim. Sonra bu yazdığımı hala görmemezlikten geldi ve ona ben dayısına beddua okuyan insan istemiyorum dedim. Kararım kesin dedim (ama ümit etmiştim ki özür diler ve bedduasının yanlış olduğunu anlar )
Ardından bi kaç saat geçti. Bana turistik vizeyi iptal ettirdim diye yazdı, parami da geri aldim diye yazdi, ardından defol git diyip bana küfür etti.
Sonra da beni engelledi.
Simdi bu adam neden hemen pes etti? Ben kızdım tabiiki davetiye alabilirdin vs dedim... çabalamadin vs diye kızdım. Ama terk edilmeyi hak ettim mi? Ben şimdi niye terk edildim? Kendime yediremiyorum. 1 gün dayandım gene ona yazmadan. Bugün ikinci gün sabrım çok zorlanıyorsanırım çok alışmışım veya sevmişim. Mantikli dusunemiyorum kendi konumla ilgili. Gecmis konularımdan da bellidir.
Neyse.. yazdım.. rahatladım..Herşeyin hayirlisi olsun.
Bunu da düşündüm.. çok ta gelmek istememiş ki bir küçücük şey de hemen vizeyi iptal etmiş değil mi? Ben onu istemeseydim bile.. eger beni sevseydi o vizeyi alip basıp gelirdi demi?kendimde suç arıyorum buluyorum. Sonra aptalca özür dinleyesim geliyor ona...
İnşAllah dayanırım yazmadan... dayısına beddua eden adamı tabiiki istemiyorum. Bu düşüncem değişmez. Ama işte ona defalarca neden dayına beddua ediyorsun dedim. Baktim ki okumuyor yazdığımı görmezden geliyor bende istemiyorum beddua eden adamı diye ağır cümle kurup okumasını ve özür dilemesini sağlamak istemiştim. Sonunda küfür yedim ve terkedildim... birdaha geri gelmeyecek demi?İstemiyormuşsunuz işte dayısına beddua eden bir adamı, kararım da kesin diyip bitirmişsiniz. Yalvarmasını mı bekliyordunuz beni bırakma diye anlamadım.
Eski konularınızı bilmiyorum sadece bu konuya dayanarak yorum yaptım. Size de küfür etmiş ayrıca bence iyi olmuş böyle olması üzülmeyin.
Yazmadan 1 gün dayandım demişsiniz yani yazmayın da. Sizi üzen, inciten insanlara gereğinden fazla değer vermeyin. Küfür ediliyor size ve yine siz üzülüyorsunuz. Sevmeyin böyle adamları daha fazla üzülmemek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?