Bos yere terkedildim...

Eski konularını bilemem de,sorumsuz,onun için yapılan çabayı görmeyen,işine gelmeyince karşı tarafa beddua eden,aile bağı kavramı olmayan bir herifcikkk için bi de terkedildim diyorsun.
O zaman yaz yaz bekleme canımmmmm dayından özür dile dediğim için beni affet yaz.

nasıl bi insandır bu .
insan diyemiyorum. sabırsız , bencil, terbiyesiz üstelik.

böyle birinden özür beklemek , hamsinin kavağa çıkmasını istemek olur.

Daha önceki konularınıza baktım bu adam dengesiz, ne istediği belli olmayan küfürbaz daha öncede sizi aldatmış,bencil bu aşk ta hep sizden fedakarlık bekliyor,kendisi armut piş ağzıma düş kafasında ve diz boş yere terkedildim diyorsunuz....bence önceki konularınızı sakın kafayla açıp okuyun,ve ayrildiğiniz için sükredin....

Kaçarsan pişman olursun, ayrıca kufur edip terkediyor bu ısın suyu çıkmış zaten ne evlisin ne baska bisey bosver hayrına bak.

Boş yere büyütmüşsün haklı yere terkedilmişsin. Adam dayısına beddua etti diye sen niye dertleniyorsun kendi ailesi. Onu da gectim adamın üstüne git git sonra özür bekle. Adam da sağlam ayak değilmiş zaten.

Senin gibi kizlari tokatlaya tokatlaya kendine getiresim var. Sende de kisilik bozuklugu var. Adam sana kufur ediyo, seni surekli Terk ediyo, aldatiyo sen Hala pesinde kosuyosun. Bence o karaktersiz adam senden ayrilmak la cok iyi yapmis. Kizim kendi isine gunune bak. Senin annene babana cok uzuluyorum gercekten. Sen bu gidisle kacar evlenirsin, sonra buraya konu acarsin, kufur yedim dayak yedim Terk edildim diye. Annen baban hep uzulur sendeki bu kafayla. Sabah sabah sinir oldum.

Beddua ettiği kişi dayısı sizden niye özür dilesin bir kere sormuşsunuz cevap vermemiş ısrarla sormaya devam etmişsiniz sondada onu istemediğinizi belirtmişsiniz çocuk gibi sorgulamanız hoş değil tabi adamın yaptığına hoş değil ama sinirlendiğimiz zaman herkesin ağzından çıkabilir bazen böyle şeyler

Bitsin demek ne kolay sizin için? Dayısına bilmemne diyeni istemem bitsin,bilmemne oldu bitsin. Adamda ee yeter diye gitmiş,haklı.
Bitsin dediğinde peşinden koşacak sandın dimi,güzel yapmış valla.. bu hikayenin devamında bitsin diyen sen olmana rağmen adamın peşinden koşanda sen olacaksın yaz bunu

Ay koş peşinden yalvar dönsün diye.
Ağla zırla barışsın.
Sen hakarete terkedilmeye aşıksın.
Başka erkek yok zaten aman ha sakın bırakma peşini!

Erkekler rest çekilmesinden hoşlanmıyor.

Ben de vaktiyle erkek arkadaşıma rest çekmiştim. Ayrıldık. Bana dediği: "sürekli eli kapıda ve her an benden vazgeçmeye hazır imaji veren bir kadın istemiyorum" sonra barıştık ama çok zor bir dönemdi.

Yani kız, kavga et, hesap sor ama rest çekip hemen ayrılık lafını ağzına alma. Sonra pişman olursun.

Ayrılıkla tehdit edince daha kıymetli olmuyorsun..ya da karşı tarafı terbiye edemezsin bu yöntemle.

Ya adam sinirlenmis agzindan bi beddua cikmis uzatmis da uzatmis yetmemis bitirdim demissin o da bunalmis engeli basmis napsin yani
Yani bende de suculuk payi var. evet unalttim uzerine gittim belki.. cunku yazdiklarimi gormemezlikten geldi. Beddua etmesine takildim... vijdanim rahat etmedi.. yazdiklarimi okumayip aldirmadigi icin de ben okusun ve aldirsin diye "dayisina beddua eden adamla evlenmek istemiyorm dedim" ... belki sakinlesmesini bekleseydim Boyle olmazdi. ama demekki onun da terk edesi varmis demi? sonucta hemen vizesini iptal etmis.

ben de onun icin gizli turkiyeye gitmistim. Simdi onun gelip babamdan el opmesini istedim. alt tarafi bir vize alacakdi. o benim yazdiklarima aldiris vermedigi icin bende yazdigimi okusun ve hatasini gorsun diye "dayisina beddua eden insan istemiyorum" dedim. Simdi bende bir hata mi var? O vize icin ugrastigini mi dusunuyorusnuz? Bu kadar ugrasip beni istese vizeyi niye bir dakikada iptal etsin?

Valla haksızsın vıze ıslerı çok sıkıntı adam bır kızgınlıkla demıs sen de çok ustune gıtmıssın ustelemıssın.zaten taa oralara kadar gelecek uzatmsaydın keske

vize isleri sikintili ama ben de zamaninda ona cok yardim ettim. guya belgelerini toplayip basvuru etmis davetiye olmadan. peki insan Boyle bi kavga yuzunden aninda iptal mi eder? ben simdi ozur mu diliyeyim beddua ettigi icin ve bunun icin kizdigim icin uzerine gittigim icin? dayisi zamaninda onun icin 60km yol gitti davetiye cikartti, benimkisi de davetiyeyi cop etti. simdi birdaha davetiye istiyor adamlardan. Benimde vijdanim el vermedi o dayisina beddua etmesine. Ben ne yapailirim simdi haksiz miyi gercekten? Hem benim okadar fedakarliklarim varki buraya gelmesini istemem onun tek fedakarligi inanin buna.

ben eskiden Boyle degildim. gercekten hemen ayrilmazdim tek ayrilik sebebim onun beni aldatmasi olmustu. ama o beni her kavgada terk ediyordu. artik ben de sandim ki bu sekilde laf edersem ozur diler yazdigimi okur. cunku okadar cok yazdim "niye o adama beddua ediyorusun" diye. o okumadi gormemezlikten geldi. sonunda yazdigimi okudu ve ardindan bir ton kufur yedim ve terk edildim.

erkek arkadasin cok saygisiz ve terbiyesiz bir insan. Ve nedense bana vize basvurusu yaptigi konu hakkinda yalan söyledigini hissetirdi tabiki hakkina girmek istemem ama bana o olay hic inandirici gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…