- 20 Ağustos 2015
- 6.543
- 15.766
- 248
- Konu Sahibi rzgrgulu92
-
her şeye resti çekersen sana da bi gün resti çekerler işte böyle..
sonsuza kadar adam seni çekecek değil ya.
beddua etmek olur mu. ne dayısına ne de tanımadığı birine. bu çok çirkin .beddua edilen yerde içim daralır. olmaz öyle şey .Evet kurnaz gibi değil mi. Belkide ona ilk kez böyle yazmadığım ve onu rahatsız etmediğim için kendisini hatırlatıp canımı yakmak istedi. Sabah engeli kaldirdigi gibi benim uyanma saatimde gene engellemis beni. Şansıma gördüm. Çok karışık ve karaktersiz bi davranış gibi geldi bana.
Diğerlerini suçlu görmesinin sebebi benim onun o sinirliyken üzerine gitmem. Beddua ettiyse etmiş diyorlar herkes eder diyorlar onun dayısından sanane diyorlar. Ama ben başkalarını kendimden çok düşünüyorum. Bana ettiği bedduaları yutabiliyorumda. Kendi ailesine edilen bedduayı ilk kez duydum. Benim çevremde küfürlü konuşan beddua eden hiç kimse yok. Ben küfür falan bilmezdim ve onun sayesinde Google ile anlamlarına baka baka öğrendim. Malesef.
beddua etmek olur mu. ne dayısına ne de tanımadığı birine. bu çok çirkin .beddua edilen yerde içim daralır. olmaz öyle şey .
neyse ki anlamışsın . hala kör kütük aşık gibi davranıyordun da.
Uzatmanız mantıksız sizden nie özür dilesin dayısına beddua etmiş sizlik ne varYani benim ve çevremin sinir anında çıkmıyor. Ozaman özür dileseydi sonradan sınırı geçince.
Bende yaxiyi okuyunca ikinci yazdigin fikri dusundum belkide hic demedi dayisina oyle bisey seninde agzini aramis iste anladimi anlamadimi diye engelinkaldirip durmasida son gorulmene bakiyo drmek brnce don gorulmeni gizli tut anlasin onun son gorulmene baktigini anladigini bence bu cocuk ciddi drgil neden mi bak simdi sen babanla aralari fuzelsin de evlenelim diye caba yapiyosun adam da sacma sapan bisey yuzunden ayrildi oda seni getcekten karisi olarak gormek istese boyle seyleri yasamazdiniz gercekten cok basit bi lay insan boyle tartismada aksama kadar konuşmaz aksam nasilsin diye mesaj atar hic bisey olmamis gbi yani diycegim bu kadar basitken konu o uzattikca uzatiyo bjde sen dayisina yazsana acaba gercekyen dedimi dayisina oyle bisey eger dayisi ona derse oda seni arayip neden sordun falsn derse sen benim agzimi yokladin gibime geldi ondan aradim dersin ama sen bilirsin ilişkinizi bilemrm ama evlilik ciddi bi konu iyi dusun acaba dogru kisimi diye kimse vazgecilmez degil unutma bunuEdit: YENILIK:
Bugün beni aradı... Saat tr ye göre 11 civari. benim boşluğuma geldi çok müsait değildim odama koştum yinede açtım. Dayıma yazdın mı dedi, hayır dedim. Müsait değilim şuan aşağı inmem lazım arkadaş gelecek dedim. Ben onunla ilgilenmiyorum dedi. Dayım Turkiyeye gelmiş ona yazdın mı dedi. Hayır dedim... Kapatmam lazım aşağı inecem dedim kapattım. Sonra baktım engellememis saat 1 de yani uyku saatine kadar... sonra engellemis. Ona bir şey yazmaktan korktum tekrar bana kötü cümle kurarsa çok üzülürüm diye. Ve hiç bir şey yazmadım. O da engellemis işte saat gece bir de... Bu amaç nedir şimdi?
Dayısına sorsaydı ona yazmış miyim yazmamış miyim diye.
Bu işte ne var sizce? Belki hiç dayısı ile konuşmadı ve ortaya çıktı diye korktu. Sizce de beni arayıp sorması saçma değil mi? Garip geldi bana...
Ha şuan aradığı saate bakmak için sabahın yedisinde whatsappi açtım (bana göre saat 5). Baktim ki tam da şimdi (uyanma saatinde) engeli kaldirmis. Daha yarim saat once engelliydim. Benim en son görülmeme mi bakıyor? Keşke daha önce de dikkat etseydim sabahları kaldırıyor mu diye.
_______
Neleri çektiğimi bilseydiniz belkide sen bu adamı şimdiye kadar niye çektin derdiniz. Ben okadar da aşırı terk edilecek bir şey mi yaptım? Benim dediklerimi dinlemediği için ve görmemezlikten geldiği için, gözlerini böyle açacak şekilde birşey yazmak istedim ve istemiyorum dayısına beddua eden kişi dedim. Onu da aksine okudu ve gitti :)
bence senin agzini yoklamis gibi geldi banada sen yazmissin ya belkide hic demedi dayisina. Rnce son gorulmeni kapat inadina anlasin senin onun son gorlmrne baktigini anladigini kendini kötü hissetsin .bide dayisina yazadabilirsin gercekten soylemidmi doylememismi diye eger seni arayip sorarsa neden sordun falan diye agzimi yoklamaya calistin gibime geldi dersin hemde ogrenmis olursun ama sen bilorsin bilemem vede son olarak bak evlencegin kisiyi dogru secmelidin daha bu simdiden sana kufur ederk kucultuyosa seni ildrde dahada uzebilir ve unutma kimse vazgevilmez değilEdit: YENILIK:
Bugün beni aradı... Saat tr ye göre 11 civari. benim boşluğuma geldi çok müsait değildim odama koştum yinede açtım. Dayıma yazdın mı dedi, hayır dedim. Müsait değilim şuan aşağı inmem lazım arkadaş gelecek dedim. Ben onunla ilgilenmiyorum dedi. Dayım Turkiyeye gelmiş ona yazdın mı dedi. Hayır dedim... Kapatmam lazım aşağı inecem dedim kapattım. Sonra baktım engellememis saat 1 de yani uyku saatine kadar... sonra engellemis. Ona bir şey yazmaktan korktum tekrar bana kötü cümle kurarsa çok üzülürüm diye. Ve hiç bir şey yazmadım. O da engellemis işte saat gece bir de... Bu amaç nedir şimdi?
Dayısına sorsaydı ona yazmış miyim yazmamış miyim diye.
Bu işte ne var sizce? Belki hiç dayısı ile konuşmadı ve ortaya çıktı diye korktu. Sizce de beni arayıp sorması saçma değil mi? Garip geldi bana...
Ha şuan aradığı saate bakmak için sabahın yedisinde whatsappi açtım (bana göre saat 5). Baktim ki tam da şimdi (uyanma saatinde) engeli kaldirmis. Daha yarim saat once engelliydim. Benim en son görülmeme mi bakıyor? Keşke daha önce de dikkat etseydim sabahları kaldırıyor mu diye.
_______
Bende yaxiyi okuyunca ikinci yazdigin fikri dusundum belkide hic demedi dayisina oyle bisey seninde agzini aramis iste anladimi anlamadimi diye engelinkaldirip durmasida son gorulmene bakiyo drmek brnce don gorulmeni gizli tut anlasin onun son gorulmene baktigini anladigini bence bu cocuk ciddi drgil neden mi bak simdi sen babanla aralari fuzelsin de evlenelim diye caba yapiyosun adam da sacma sapan bisey yuzunden ayrildi oda seni getcekten karisi olarak gormek istese boyle seyleri yasamazdiniz gercekten cok basit bi lay insan boyle tartismada aksama kadar konuşmaz aksam nasilsin diye mesaj atar hic bisey olmamis gbi yani diycegim bu kadar basitken konu o uzattikca uzatiyo bjde sen dayisina yazsana acaba gercekyen dedimi dayisina oyle bisey eger dayisi ona derse oda seni arayip neden sordun falsn derse sen benim agzimi yokladin gibime geldi ondan aradim dersin ama sen bilirsin ilişkinizi bilemrm ama evlilik ciddi bi konu iyi dusun acaba dogru kisimi diye kimse vazgecilmez degil unutma bunu
Ozaman hayırlısı nediiyim canim hersey gönlüne gore olsunDayısına ulaşabilcek bir numara da yok elimde açıkçası sadece dayısının çocukları var onlara da yazıp dayısına ulaşmak aman aman uzak durayım... sonra o eski erkek arkadaşım evimi falan arar onu rahatsız ettiğimi söyler..
O engeli kaldırıp bakması ilgisini gösteriyor ama aksine de yazmıyor etmiyor. Belkide kendisini hatırlatmak için bahane buldu aramak için. Yada canımı yakmak istedi kısaca.
evet öyle ama sen bu adamın ne olduğunu bildiğin halde onu kabul ediyosun ve barışıyosun zaten.Adam bambaşka biriyken böyle olmuyo ki.Zaten bu.Bildiğin halde kabul ediyosan böyle kabul edeceksin rest çekip kendine etmek bişey kazandırmaz.Bunu niye söylüyorum çünkü sen adamdan yaptığı hareket karşılığında özür bekleyip seni aramasını istiyosun.
Gerçekten yaptığının arkasında da duramıyosun, dediğim gibi bu adamın ne halt olduğunu bildiğin halde başka bişey umuyosun.Elma ağacında armut olmaz.
Ozaman hayırlısı nediiyim canim hersey gönlüne gore olsun
Sen duymuyor musn beni dedim.. o adama ne hakla beddua okudun dedim. Sonra bu yazdığımı hala görmemezlikten geldi ve ona ben dayısına beddua okuyan insan istemiyorum dedim. Kararım kesin dedim (ama ümit etmiştim ki özür diler ve bedduasının yanlış olduğunu anlar )
Burdan sonrasını biraz okuyabildim.
Sana ne? Allah mısın se tövbe haşa..
Öyle adam istemem diyor bir yandan da özür diler diye ümit ettim diyorsun. Bu ilişki hiç sağlıklı gözükmüyor..
Beddua okuyan insan istemiyorum demişsin ya, sen diyorum Allah değilsin.Allah misin kısmını anlamadım? Sebep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?