- 28 Mayıs 2021
- 1.831
- 815
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Ben sinirlenince her şeyi söylerim unutacaksın diyor .Onemli olan sizin ne istediginiz. Annenizin ne dedigi değil.
Bir olay icin ozur dileniyorsa tekrarlanmamasi kaydiyla affedilir. Yapip yapip ozur dilemesinin anlami yok.
Tercih sizinBen sinirlenince her şeyi söylerim unutacaksın diyor .
Ben sinirlenince her şeyi söylerim unutacaksın diyor .
Psikologa git imkanin varsa yasadiklarini anlat mahkemeye de evliligin psikolojini olumsuz yönde çok etkilediğini dair doktora rapor yazdirKızlar merhaba beni tanıyorsunuz. En son boşanacaktım ama pişman vs oldu.Bana iyi davrandı , el üstünde tuttu bu zarf içinde. .Arada kavga ediyorduk ama en son olay benim son zamanlarda iyi degildim.Dudaklarim uyuşuyor, başım dönüyordu Nörolojiye gitme kararı aldım .Eşimle hastaneye gittik (özel) parasını o verdi benim bu ay param olmadığı için. Girmeden beni ne kadar kaziklayacaklar diye girdi .Ona bozuldum zaten , muayene olduk ve emara gönderdi .O sürede yürürken senin hastaligin bitmiyor seni boşayacağım dedi .Ben de bugün boşa yoksa adam değilsin dedim .sonra ben ağladım zoruma gitti .Sadece önündeki çayı içti .Bağırdım cagirdim terk edecektim. Sonra mecbur kalıp eve döndük. Maaşımın yatmasını bekliyordum bunun yanından gitmek için. Hiç konuşmadım bu süre zarfında. Sonra bu hadi barışalım vs dedi yemek yap dedi ben de yapmicam dedim.Sonra işte kincisin,şinirden söyledim dedi .Kavgada beni boşayamazsın senden hincimi alıp tekme tokat döverim sıktır git der öyle ayrılırım dedi .Sonra sustu ben de eşyalarımı toplucam şimdi cumartesi arkadaşıma gitcem .Niye gitmedin demeyin deprem bolgesindeyim ev yok arkadaşım başka ilçede.Ailem biliyor onlarda ses kaydı vs al çıkmadan yaptıklarına kanıt oluştur dava için diyor.Size sorum bu adam gizli narsist çok manipüle ediyor beni. Sürekli yaptığı iy8liklerden bahsediyor,iyi davranıyor.Sinirden söyledim özür dilerim diyor. Kavga anında her şeyi söylerim diyor. Unut yaşanmadı say seni sevmesem bunları yapar miydim vs diyor .Sürekli vicdan azabı duyuyorum .Hiç bir şey yok sen büyütüyorsun diyor. Kasımda anlaşmalı boşanacağım herkes iyi düşün diyor. Kendimi hiç iyi hissedemiyorum .Nasıl yapayım ben bunları anlatsam mahkemede inanılırdı mi ve kanıt istenir mi .Annem arkamda ama yuva bozulacağı için iyi düşün diyor sürekli.
Konu sahibi manipüle edildiğinizi anladığınız an artık edilmezsiniz .Sihirbazın hilesini anladiginizda artık etkilenmez sasirmazsiniz ya, öyle bir şey.Siz buna sığınarak boşanmaktan kaçiniyorsunuz.Kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz Adam zaten bile isteye kaldığınız farkında,gitseniz bile tıpış tıpış geri gelirsiniz çünkü böyle yaşamak size çok koymuyor............Manüpüle ediyor işte.
1- Her sinirlendiğinde küfür edip bağırma hakkı mı var bu hödüğün?Ben sinirlenince her şeyi söylerim unutacaksın diyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?