Boşanacağim ama manipulasyonlar yordu.

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.831
815
73
34
Kızlar merhaba beni tanıyorsunuz. En son boşanacaktım ama pişman vs oldu.Bana iyi davrandı , el üstünde tuttu bu zarf içinde. .Arada kavga ediyorduk ama en son olay benim son zamanlarda iyi degildim.Dudaklarim uyuşuyor, başım dönüyordu Nörolojiye gitme kararı aldım .Eşimle hastaneye gittik (özel) parasını o verdi benim bu ay param olmadığı için. Girmeden beni ne kadar kaziklayacaklar diye girdi .Ona bozuldum zaten , muayene olduk ve emara gönderdi .O sürede yürürken senin hastaligin bitmiyor seni boşayacağım dedi .Ben de bugün boşa yoksa adam değilsin dedim .sonra ben ağladım zoruma gitti .Sadece önündeki çayı içti .Bağırdım cagirdim terk edecektim. Sonra mecbur kalıp eve döndük. Maaşımın yatmasını bekliyordum bunun yanından gitmek için. Hiç konuşmadım bu süre zarfında. Sonra bu hadi barışalım vs dedi yemek yap dedi ben de yapmicam dedim.Sonra işte kincisin,şinirden söyledim dedi .Kavgada beni boşayamazsın senden hincimi alıp tekme tokat döverim sıktır git der öyle ayrılırım dedi .Sonra sustu ben de eşyalarımı toplucam şimdi cumartesi arkadaşıma gitcem .Niye gitmedin demeyin deprem bolgesindeyim ev yok arkadaşım başka ilçede.Ailem biliyor onlarda ses kaydı vs al çıkmadan yaptıklarına kanıt oluştur dava için diyor.Size sorum bu adam gizli narsist çok manipüle ediyor beni. Sürekli yaptığı iy8liklerden bahsediyor,iyi davranıyor.Sinirden söyledim özür dilerim diyor. Kavga anında her şeyi söylerim diyor. Unut yaşanmadı say seni sevmesem bunları yapar miydim vs diyor .Sürekli vicdan azabı duyuyorum .Hiç bir şey yok sen büyütüyorsun diyor. Kasımda anlaşmalı boşanacağım herkes iyi düşün diyor. Kendimi hiç iyi hissedemiyorum .Nasıl yapayım ben bunları anlatsam mahkemede inanılırdı mi ve kanıt istenir mi .Annem arkamda ama yuva bozulacağı için iyi düşün diyor sürekli.

Korkudan yapamıyor tüm zihniyetini dökmüş pis herif. Kim kimi dövüyor hemen uzaklaştırma kararı aldırırdım hayatta en nefret ettiğim şey güç üzerinden aşağılanmaktır bir adam nasıl el kaldırabilir kendine nasıl adam diyebilir sonra?
Aşağılık adam çok sıkıcı hastahane de ki tutumları tamamen gerçek zihniyetinin dışa vurumu ne şaka ne sinirle alakası var ne sevgisi ne aşkı var size karşı? Boşanmakta fayda var zararının neresinden dönersen kardır.
Köle zihniyeti değildir evlilik.

Sen bosanmazsin bacım. En iyisi sizde yiyelim, bizde gülelim...

sizin evlilik laçkalaştı. Bugün olmazsa da bir gün boşanırsınız. Bak 10 yıl evli kaldım. Aldattı ve dolandırdı beni maalesef. Bana hiç hakaret etmedi kovmadı orda burda böyle rezil etmedi. Benim için yaşadıklarım tabi ki boşanma sebebiydi 2 minik çocukla boşandım ama senin yaşadıklarını da yaşasaydım boşanırdım. Deprem bölgesindeyim ben de ev var yani bahane arıyorsun sen. Vicdanımı sızlatıyor dediğin kişi sana hakaret ediyor kovuyor hastanede rezillik çıkarıyor saçma

Psikologa git imkanin varsa yasadiklarini anlat mahkemeye de evliligin psikolojini olumsuz yönde çok etkilediğini dair doktora rapor yazdir

Manüpüle ediyor işte.
Konu sahibi manipüle edildiğinizi anladığınız an artık edilmezsiniz .Sihirbazın hilesini anladiginizda artık etkilenmez sasirmazsiniz ya, öyle bir şey.Siz buna sığınarak boşanmaktan kaçiniyorsunuz.Kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz Adam zaten bile isteye kaldığınız farkında,gitseniz bile tıpış tıpış geri gelirsiniz çünkü böyle yaşamak size çok koymuyor............

Annemle babam neredeyse 35 senedir evliler. Özellikle son 5 senedir hastane hastane geziyoruz. Baba sen ne kral adammışsın. Boşa bu şerefsizi.

İyi valla sinirle herşeyi söyleyim şiddet uygulayım sonra sinirden öfkeden yaptım diyorlar hiçbirşey olmamış gibi kadının davranmasını bekliyorlar yemeğini yap çamaşırını yıka kadınlık yap ne güzel bir dünya ohhhh. Bunların parasını alacağına canını al daha iyi insan eşinin rahatsızlığına üzülür ödeyeceği paraya değil kaldıki siz çalışan birisiniz bu ay harçlığınız kalmamış çok doğal birşey. Hastalarsa gitsin tedavi olsunlar arkadaşım öfkeleri ne sinirlerine hakim olsunlar ilaç içsinler biz kadınlar kadın doğumlar da ne işlemler yaptırıp ne ilaçlar içiyoruz... Ardına bile bakma siniriyle otırsun g. 'ünün üstüne kucağınada alsın paralarını devam etsin yuvasız hayatına yemin ederim b.. Klarıyla oynuyorlar boşanan erkekler sadece görüntüde sosyal medyada çok iyiyim havasınlardalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…