Boşanacağim ama manipulasyonlar yordu.

zaten basliginizda "ama" var öncesi gecersiz oluyor . siz yine bosanmayacaksiniz daha kötü muamelere maruz kalacaksiniz. hasta olduugnuz halde maddiyati düsünen, küfür eden, Bosayacagimm seni diyen insandan hala ne bekliyorsunuz ki. yine kandiracak sizi iyi yüzünü gösterip ertesi gün yine ayni. bi bakmissiniz yaslanmissiniz geriye dönüp baktiginizda kocaman bir hic. hayat sizin hayatiniz umarim dogru karari verip maasi vb gibi unsurlari bahane etmeden önünüze bakarsiniz

Vicdan azabi cekecek birsey yok. Gercekten seven bunlari yapmaz. Bir protokol hazirla bir avukat ile, sen onunma muhatap olma, avukat aradin imzalatsjn. Sonra mahkemedrn gun alir avukat bosanirsiniz. Imzalamazsa da uzatma, cekismeli olarak ac davayi, siddetli gecimsizlikten. Once bir avukat bul ve konus.

Başka çarem yok

Peki dava ne kadar sürer ?Benim söylediklerim kanıt oluşturur mu yani bana ettiği hakaretleri nasıl kanıtlarım ya da gerek var mı

Manüpüle ediyor işte.
İyi ki öğrenmişsiniz siz bu manipuleyi yoksa napardınız? Manipulasyonu gördüğün andan itibaren o artık manipulasyon olmuyor. Sizin kocanız zaten sizin için bu kadar bile uğraşmıyor, açıktan dangozluğunu yapıyor ki.

Söylediklerini unutup sineye çekecekmişim evlilik böyle yürürmüş. SIinirlenditimde her lafı söylerim diyor bana bir de

Evi terk etme suç sayılır mi kızlar burda avukat da yok. Yüz yüze görüşmek istiyorum memlekete gidince görüşeceğim

Başından sonuna kadar okudum fikrim değişir belki diye öylede oldu "narsist" demissiniz ben böyle insanları tanırım kesinlikle değişmiyorlar. Böyle insanları bir çöp gibi silmek gerekiyor yoksa sizi yer bitirir o psikolojisiyle kafasına estiği zaman iyi kafasına estiği zaman durgun sessiz olurlar kendilerinde hata görmezler karşı taraf sinirlensin kızsın onlarla tartışmaya bile girmezler sessiz kalırlar bu bile insanı çıldırtır. Yani anı anına uymayan bir insan sizide hasta eder. Annenizi dinlemeyin sonuçta onunla yaşayan sizsiniz her davranışını görende siz sizi üzüp üzüp sürekli tamir etmeye mi çalışıcak bir üzülüp bir mutlu olmaya mı çalışıcaksınız inanın o hayatınızda olmasa daha mutlu olursunuz. İlk zamanlar zorlanırsınız belki yaşadığınız güzel anılar gelir aklınıza ama sonrasında o kafa dinginliğinide yaşayınca oh be dersiniz bundan eminim.

Sevmesem boyle yapar mıyım ne demek ya sevmek zorla döverek söverek yanında tutmak mıdır. Bakarsın eve gelirlet sohbet muhabbet yok kibarlık nezaket yok. Ama ne bileyim dısarıd bir kadın gorsunler yanlıs anlaşılmasın bir banka calısanı hastane veya vb. Kadın gorsunler kibarlıktan nezaketten kırılacaklar. İsteseler kadına kibar davranabişyorlar ama toplum erkekleri sadece evdeki kadına gelince hanzolar dısarıya kibarlık abidesiler. Valla cebremde hep boyle sezdim ya babamda az cok böyle. Sinir bozucu. Ve ulkede bosanmak o kadar zorki suna bak kadun bosanmak şstiyor tekme tokat doverim diyor pes ya vallahi toplum olarak bu erkekleri duzeltemeyiz en okumus en efendi iyi yetişmiş dedigimz adamlar bile iş bosanmaha gelince illa bir sıkıntı cıkarıveriyor. At imzanı yoluna bak git kimle evlenirsen evlen kimle takılırsan takıl kardesm zor mu ya

Özür dilerim ama Allah belasını versin demek istiyorum... çok tanıdık bir adam....
Tüylerim ürperiyor ruhum çekiliyor böyle adamlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…