Boşanacağim ama manipulasyonlar yordu.

Gizli narsist mi acik narsist mi her neyse ne önemi var ki, basbaya kötü herifin teki iste, ne mok oldugunu arastirmamiza gerek var mi?
Zarar gormeden bosanirsin umarim...

Bi kere daha baştan benim param senin paran olayından belli olmadığı bu evlilğin. Ne demek yani bu.. manipüle ediyor demeyelim de öfke kontrolü yok, beni böyle kabul et ya da boşanalım diyor diyelim. Ona karar verin, her tartışmada üzülmeyeceksin devam. Adam değişmez baştan söylüyor. Açıkçası sizi değilmeye değer de bulmuyor malesef, çok prim vermişsiniz ondan muhtemelen. Kaybetmekten korkmuyor sizi diyelim. Değerinizin olmadığı evlilikte kalmak da kendinize saygısızlık.. o yüzden bu ağlayıp üzülmeler, gitmeniz gerektiğini içten içe biliyorsunuz. Ya siz de ona hak ettiği değerden gr fazlasını vermeden, üzülmeden devam edeceksiniz ya da bitcek elbet. karar sizin tabii.

boşan ya da boşanma diyemem , ama hayatta bu adamla geçmez yaa, insanın eşi hayat arkadaşıdır hastalığın bitmiyor seni boşıycam nedir, çocuğu var mı bu arada

Adam gizli narsist falan değil ayan beyan hayvanoğlu hayvan. Aileniz neden sizi gelip almıyor ve o embesilin sizi tehdit ettiği gibi anasını belleyene dek tekme tokat dövmüyor.? Çok sinirlendim şuan ne demek tekme tokat hıncımı alırım.?? Anneniz neyi iyi düşün diyor anlamadım. Adam lütfeder gibi hastane paranızı veriyor tabiki verecek birde üzerine içinden düşündüğünü dışarı akıtıyor. Neyi bekliyosunuz? Babanızı arayın gelsin sizi alsın. Çocuk yok birşey yok beklemeyin. Hıncını almak için tecavüze kalkıyor böyleleri haberiniz var mı?

ne vicdanı sana değer vermeyen seni ezen üzen insan için mi vicdan yapıyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…