- 22 Kasım 2020
- 6.508
- 93.436
- 498
- 32
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Psikologa git imkanin varsa yasadiklarini anlat mahkemeye de evliligin psikolojini olumsuz yönde çok etkilediğini dair doktora rapor yazdir
Bi kere daha baştan benim param senin paran olayından belli olmadığı bu evlilğin. Ne demek yani bu.. manipüle ediyor demeyelim de öfke kontrolü yok, beni böyle kabul et ya da boşanalım diyor diyelim. Ona karar verin, her tartışmada üzülmeyeceksin devam. Adam değişmez baştan söylüyor. Açıkçası sizi değilmeye değer de bulmuyor malesef, çok prim vermişsiniz ondan muhtemelen. Kaybetmekten korkmuyor sizi diyelim. Değerinizin olmadığı evlilikte kalmak da kendinize saygısızlık.. o yüzden bu ağlayıp üzülmeler, gitmeniz gerektiğini içten içe biliyorsunuz. Ya siz de ona hak ettiği değerden gr fazlasını vermeden, üzülmeden devam edeceksiniz ya da bitcek elbet. karar sizin tabii.Kızlar merhaba beni tanıyorsunuz. En son boşanacaktım ama pişman vs oldu.Bana iyi davrandı , el üstünde tuttu bu zarf içinde. .Arada kavga ediyorduk ama en son olay benim son zamanlarda iyi degildim.Dudaklarim uyuşuyor, başım dönüyordu Nörolojiye gitme kararı aldım .Eşimle hastaneye gittik (özel) parasını o verdi benim bu ay param olmadığı için. Girmeden beni ne kadar kaziklayacaklar diye girdi .Ona bozuldum zaten , muayene olduk ve emara gönderdi .O sürede yürürken senin hastaligin bitmiyor seni boşayacağım dedi .Ben de bugün boşa yoksa adam değilsin dedim .sonra ben ağladım zoruma gitti .Sadece önündeki çayı içti .Bağırdım cagirdim terk edecektim. Sonra mecbur kalıp eve döndük. Maaşımın yatmasını bekliyordum bunun yanından gitmek için. Hiç konuşmadım bu süre zarfında. Sonra bu hadi barışalım vs dedi yemek yap dedi ben de yapmicam dedim.Sonra işte kincisin,şinirden söyledim dedi .Kavgada beni boşayamazsın senden hincimi alıp tekme tokat döverim sıktır git der öyle ayrılırım dedi .Sonra sustu ben de eşyalarımı toplucam şimdi cumartesi arkadaşıma gitcem .Niye gitmedin demeyin deprem bolgesindeyim ev yok arkadaşım başka ilçede.Ailem biliyor onlarda ses kaydı vs al çıkmadan yaptıklarına kanıt oluştur dava için diyor.Size sorum bu adam gizli narsist çok manipüle ediyor beni. Sürekli yaptığı iy8liklerden bahsediyor,iyi davranıyor.Sinirden söyledim özür dilerim diyor. Kavga anında her şeyi söylerim diyor. Unut yaşanmadı say seni sevmesem bunları yapar miydim vs diyor .Sürekli vicdan azabı duyuyorum .Hiç bir şey yok sen büyütüyorsun diyor. Kasımda anlaşmalı boşanacağım herkes iyi düşün diyor. Kendimi hiç iyi hissedemiyorum .Nasıl yapayım ben bunları anlatsam mahkemede inanılırdı mi ve kanıt istenir mi .Annem arkamda ama yuva bozulacağı için iyi düşün diyor sürekli.
Kızlar merhaba beni tanıyorsunuz. En son boşanacaktım ama pişman vs oldu.Bana iyi davrandı , el üstünde tuttu bu zarf içinde. .Arada kavga ediyorduk ama en son olay benim son zamanlarda iyi degildim.Dudaklarim uyuşuyor, başım dönüyordu Nörolojiye gitme kararı aldım .Eşimle hastaneye gittik (özel) parasını o verdi benim bu ay param olmadığı için. Girmeden beni ne kadar kaziklayacaklar diye girdi .Ona bozuldum zaten , muayene olduk ve emara gönderdi .O sürede yürürken senin hastaligin bitmiyor seni boşayacağım dedi .Ben de bugün boşa yoksa adam değilsin dedim .sonra ben ağladım zoruma gitti .Sadece önündeki çayı içti .Bağırdım cagirdim terk edecektim. Sonra mecbur kalıp eve döndük. Maaşımın yatmasını bekliyordum bunun yanından gitmek için. Hiç konuşmadım bu süre zarfında. Sonra bu hadi barışalım vs dedi yemek yap dedi ben de yapmicam dedim.Sonra işte kincisin,şinirden söyledim dedi .Kavgada beni boşayamazsın senden hincimi alıp tekme tokat döverim sıktır git der öyle ayrılırım dedi .Sonra sustu ben de eşyalarımı toplucam şimdi cumartesi arkadaşıma gitcem .Niye gitmedin demeyin deprem bolgesindeyim ev yok arkadaşım başka ilçede.Ailem biliyor onlarda ses kaydı vs al çıkmadan yaptıklarına kanıt oluştur dava için diyor.Size sorum bu adam gizli narsist çok manipüle ediyor beni. Sürekli yaptığı iy8liklerden bahsediyor,iyi davranıyor.Sinirden söyledim özür dilerim diyor. Kavga anında her şeyi söylerim diyor. Unut yaşanmadı say seni sevmesem bunları yapar miydim vs diyor .Sürekli vicdan azabı duyuyorum .Hiç bir şey yok sen büyütüyorsun diyor. Kasımda anlaşmalı boşanacağım herkes iyi düşün diyor. Kendimi hiç iyi hissedemiyorum .Nasıl yapayım ben bunları anlatsam mahkemede inanılırdı mi ve kanıt istenir mi .Annem arkamda ama yuva bozulacağı için iyi düşün diyor sürekli.
Yokboşan ya da boşanma diyemem , ama hayatta bu adamla geçmez yaa, insanın eşi hayat arkadaşıdır hastalığın bitmiyor seni boşıycam nedir, çocuğu var mı bu arada
Adam gizli narsist falan değil ayan beyan hayvanoğlu hayvan. Aileniz neden sizi gelip almıyor ve o embesilin sizi tehdit ettiği gibi anasını belleyene dek tekme tokat dövmüyor.? Çok sinirlendim şuan ne demek tekme tokat hıncımı alırım.?? Anneniz neyi iyi düşün diyor anlamadım. Adam lütfeder gibi hastane paranızı veriyor tabiki verecek birde üzerine içinden düşündüğünü dışarı akıtıyor. Neyi bekliyosunuz? Babanızı arayın gelsin sizi alsın. Çocuk yok birşey yok beklemeyin. Hıncını almak için tecavüze kalkıyor böyleleri haberiniz var mı?Kızlar merhaba beni tanıyorsunuz. En son boşanacaktım ama pişman vs oldu.Bana iyi davrandı , el üstünde tuttu bu zarf içinde. .Arada kavga ediyorduk ama en son olay benim son zamanlarda iyi degildim.Dudaklarim uyuşuyor, başım dönüyordu Nörolojiye gitme kararı aldım .Eşimle hastaneye gittik (özel) parasını o verdi benim bu ay param olmadığı için. Girmeden beni ne kadar kaziklayacaklar diye girdi .Ona bozuldum zaten , muayene olduk ve emara gönderdi .O sürede yürürken senin hastaligin bitmiyor seni boşayacağım dedi .Ben de bugün boşa yoksa adam değilsin dedim .sonra ben ağladım zoruma gitti .Sadece önündeki çayı içti .Bağırdım cagirdim terk edecektim. Sonra mecbur kalıp eve döndük. Maaşımın yatmasını bekliyordum bunun yanından gitmek için. Hiç konuşmadım bu süre zarfında. Sonra bu hadi barışalım vs dedi yemek yap dedi ben de yapmicam dedim.Sonra işte kincisin,şinirden söyledim dedi .Kavgada beni boşayamazsın senden hincimi alıp tekme tokat döverim sıktır git der öyle ayrılırım dedi .Sonra sustu ben de eşyalarımı toplucam şimdi cumartesi arkadaşıma gitcem .Niye gitmedin demeyin deprem bolgesindeyim ev yok arkadaşım başka ilçede.Ailem biliyor onlarda ses kaydı vs al çıkmadan yaptıklarına kanıt oluştur dava için diyor.Size sorum bu adam gizli narsist çok manipüle ediyor beni. Sürekli yaptığı iy8liklerden bahsediyor,iyi davranıyor.Sinirden söyledim özür dilerim diyor. Kavga anında her şeyi söylerim diyor. Unut yaşanmadı say seni sevmesem bunları yapar miydim vs diyor .Sürekli vicdan azabı duyuyorum .Hiç bir şey yok sen büyütüyorsun diyor. Kasımda anlaşmalı boşanacağım herkes iyi düşün diyor. Kendimi hiç iyi hissedemiyorum .Nasıl yapayım ben bunları anlatsam mahkemede inanılırdı mi ve kanıt istenir mi .Annem arkamda ama yuva bozulacağı için iyi düşün diyor sürekli.
boşanmayı da düşünüyorsanda çocuğun yokken yap derim, şunu da düşünme çocuk yapayım düzelir diye çevremde öyleleri var düzelmiyor hiçbirşey değişmiyor çıkmaza düşersin
Yaşlanınca değişir. Altmışlı yaşları geçip götünü tutamayınca fazlasıyla değişir. Biraz sabretmeniz lazım.Sizce bu insan değişmez ya da düzelmez değil mi ?
Işte hastaneye götürdü,tatile felan .Ya da istediğim bir şey oluyor onu alıyor .Yapması gereken şeyler aslındaYüzüne vurduğu iyilikler neler?
ne vicdanı sana değer vermeyen seni ezen üzen insan için mi vicdan yapıyorsun ?Kızlar merhaba beni tanıyorsunuz. En son boşanacaktım ama pişman vs oldu.Bana iyi davrandı , el üstünde tuttu bu zarf içinde. .Arada kavga ediyorduk ama en son olay benim son zamanlarda iyi degildim.Dudaklarim uyuşuyor, başım dönüyordu Nörolojiye gitme kararı aldım .Eşimle hastaneye gittik (özel) parasını o verdi benim bu ay param olmadığı için. Girmeden beni ne kadar kaziklayacaklar diye girdi .Ona bozuldum zaten , muayene olduk ve emara gönderdi .O sürede yürürken senin hastaligin bitmiyor seni boşayacağım dedi .Ben de bugün boşa yoksa adam değilsin dedim .sonra ben ağladım zoruma gitti .Sadece önündeki çayı içti .Bağırdım cagirdim terk edecektim. Sonra mecbur kalıp eve döndük. Maaşımın yatmasını bekliyordum bunun yanından gitmek için. Hiç konuşmadım bu süre zarfında. Sonra bu hadi barışalım vs dedi yemek yap dedi ben de yapmicam dedim.Sonra işte kincisin,şinirden söyledim dedi .Kavgada beni boşayamazsın senden hincimi alıp tekme tokat döverim sıktır git der öyle ayrılırım dedi .Sonra sustu ben de eşyalarımı toplucam şimdi cumartesi arkadaşıma gitcem .Niye gitmedin demeyin deprem bolgesindeyim ev yok arkadaşım başka ilçede.Ailem biliyor onlarda ses kaydı vs al çıkmadan yaptıklarına kanıt oluştur dava için diyor.Size sorum bu adam gizli narsist çok manipüle ediyor beni. Sürekli yaptığı iy8liklerden bahsediyor,iyi davranıyor.Sinirden söyledim özür dilerim diyor. Kavga anında her şeyi söylerim diyor. Unut yaşanmadı say seni sevmesem bunları yapar miydim vs diyor .Sürekli vicdan azabı duyuyorum .Hiç bir şey yok sen büyütüyorsun diyor. Kasımda anlaşmalı boşanacağım herkes iyi düşün diyor. Kendimi hiç iyi hissedemiyorum .Nasıl yapayım ben bunları anlatsam mahkemede inanılırdı mi ve kanıt istenir mi .Annem arkamda ama yuva bozulacağı için iyi düşün diyor sürekli.
Börekçi playboy olan mı kocası?Nick değiştirmişsin. O adamdan koca olmaz. Yazdım bu sana geber diyen, gerçekten resmen taciz eden adam değil mi?
Yok benim aynı değiştirmedim.Börekçi playboy olan mı kocası?
Öğretmeniz ikimizdeYok benim aynı değiştirmedim.
Bilmiyorum ama mahkemede etkisi olduğunu duydumDevlet ya da özelde fark ediyor mu rapor için
Hım zaten psikiyatriye gitmek istiyorum bu raporu da yazdirsam iyi olurBilmiyorum ama mahkemede etkisi olduğunu duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?