BOŞANACAĞIM KESİN KARARIM

madamdaisy

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2017
162
58
13
Beni diğer konularımdan hatırlarsınız eşimle sorunlu bir evliliğim var ve kaçarak evlendim. Her gece konuşuyoruz kesin düzelir diyorum ama değişen bişey yok az önce işe gitti gitmeden kavga ettik annesi aradı hastaymışsın işe gitmemişsin diye o da geç gidicem demiştim ben dayıma dedi annesi de gitme istersen dedi gidicem erken daha dedi kapattı dün gece yatarken saat 1 de de aramıştı annesi ben de annen bu kadar sık aramaz ne oldu dedim bi başladı bağırmaya sen beni adam yerine koyup kafanı kapatıyor musun ki düşüncelerime saygı duyuyor musun diye bağırmaya istemşyorum istemiyorum örtünmek istemiyorum dedim iyi örtünme de o..pu ol dedi sen ne demek istiyorsun dedim sokakta başı açık gezen herkes o.pu mu dedim banane sokakta gezenlerden dedi ben de banane o zaman senin ailenin sığ görüşlerinden dedim vurdu bana el kaldırdı ailemin adını asla ağzına alma dedi ben boşanmak istiyorum vurduğu an benim iplerim bağlarım saygım sevgim koptu. Daha 18 yaşındayım. Bu yaşımda boşansam dul kaldım baba evine asla dönemem nasıl yol izlemeyelim düşüncelerinize ihtiyacım varmış boşanmış ablalar kardeşlerim nasıl geçti bu dönemiz toplumda hiç yaftaladınız mı yardımcı olun :(

Elim ayağım buz gibi ne yapacağımı bilmiyorum oturdum ağlıyorum bi o..pu olmadığım kalmıştı

Simdiden bunlara maruz kaliyorsan zaten beni sineye cekiyor der senden daha da uzaklasir. Daha fenalarini yasayabilirsin... herkes hata yapar. Ailen arkanda mi? Asil 18 yasindayken bitirirsen bitirirsin. Henüz gencsin. Yeni bir yol cizebilirsin. Ilerde kendime bunu neden yaptim deme...
Babam benimle barıştı anan kesinlikle istemiyor :(

'sen beni adam yerine koyup kafanı kapatıyor musun ki düşüncelerime saygı duyuyor musun diye bağırmaya istemşyorum istemiyorum örtünmek istemiyorum dedim iyi örtünme de o..pu ol dedi'

Şu cümleden sonra ne desem bilemedim..
Sizin düşüncenize saygı duymayıp kendi düşüncesine saygı duyulmasından dem vurması mı...
Tüm açık kadınlara 0...spu demesine mi...

Ona göre saygı duyulacak tek düşünce kendi düşüncesi ve sizin var olmanız, bir düşünceye sahip olmanız asla kabul edilecek bişey değil.
Kaç bu adamdan.
Uzaklaş... Ardına bile bakma.
O kadar sinirlendim ki karşımda olsa kafa göz girişirdim bu adama!

Beni diğer konularımdan hatırlarsınız eşimle sorunlu bir evliliğim var ve kaçarak evlendim. Her gece konuşuyoruz kesin düzelir diyorum ama değişen bişey yok az önce işe gitti gitmeden kavga ettik annesi aradı hastaymışsın işe gitmemişsin diye o da geç gidicem demiştim ben dayıma dedi annesi de gitme istersen dedi gidicem erken daha dedi kapattı dün gece yatarken saat 1 de de aramıştı annesi ben de annen bu kadar sık aramaz ne oldu dedim bi başladı bağırmaya sen beni adam yerine koyup kafanı kapatıyor musun ki düşüncelerime saygı duyuyor musun diye bağırmaya istemşyorum istemiyorum örtünmek istemiyorum dedim iyi örtünme de o..pu ol dedi sen ne demek istiyorsun dedim sokakta başı açık gezen herkes o.pu mu dedim banane sokakta gezenlerden dedi ben de banane o zaman senin ailenin sığ görüşlerinden dedim vurdu bana el kaldırdı ailemin adını asla ağzına alma dedi ben boşanmak istiyorum vurduğu an benim iplerim bağlarım saygım sevgim koptu. Daha 18 yaşındayım. Bu yaşımda boşansam dul kaldım baba evine asla dönemem nasıl yol izlemeyelim düşüncelerinize ihtiyacım varmış boşanmış ablalar kardeşlerim nasıl geçti bu dönemiz toplumda hiç yaftaladınız mı yardımcı olun :KK43:

Git kızım babanın evine ya! 18 yaşına dert edindiğin şeylere bak. Ne yapacak baban zaten biliyordu döneceğini! Kaçma diye o kadar söylemiş ailen ne diye kaçtın?

O senin annen.. zamanla buzlariniz cözülür inan bana. Baban barismis hem. Annen de hayal kirikligina ugramis olabilir. Zamanla duzelir. En sagliklisi ailenin yani... bu zihniyetteki biri cok tehlikeli geldi bana.
Annem zaten babamdan şiddet gören birisi ağzı var dili yok konuşamaz

Beni diğer konularımdan hatırlarsınız eşimle sorunlu bir evliliğim var ve kaçarak evlendim. Her gece konuşuyoruz kesin düzelir diyorum ama değişen bişey yok az önce işe gitti gitmeden kavga ettik annesi aradı hastaymışsın işe gitmemişsin diye o da geç gidicem demiştim ben dayıma dedi annesi de gitme istersen dedi gidicem erken daha dedi kapattı dün gece yatarken saat 1 de de aramıştı annesi ben de annen bu kadar sık aramaz ne oldu dedim bi başladı bağırmaya sen beni adam yerine koyup kafanı kapatıyor musun ki düşüncelerime saygı duyuyor musun diye bağırmaya istemşyorum istemiyorum örtünmek istemiyorum dedim iyi örtünme de o..pu ol dedi sen ne demek istiyorsun dedim sokakta başı açık gezen herkes o.pu mu dedim banane sokakta gezenlerden dedi ben de banane o zaman senin ailenin sığ görüşlerinden dedim vurdu bana el kaldırdı ailemin adını asla ağzına alma dedi ben boşanmak istiyorum vurduğu an benim iplerim bağlarım saygım sevgim koptu. Daha 18 yaşındayım. Bu yaşımda boşansam dul kaldım baba evine asla dönemem nasıl yol izlemeyelim düşüncelerinize ihtiyacım varmış boşanmış ablalar kardeşlerim nasıl geçti bu dönemiz toplumda hiç yaftaladınız mı yardımcı olun :KK43:
Esinin zorla bi sey yaptirmak isteyip "dusuncelerime saygi duymuyorsun" demesi bile konusmanin, tartismanin ne kadar imkansiz oldugunun göstergesi.. Ne demek "o zaman o...u ol"?
Kapali bi eş isteyebilir, o zaman en başından kapali bi hanima yonelseydi.. Veya inancini yasasin, guzellikle anlatsin, belki sen de isteyeceksin bi gun? Dövmek sovmek ne demek..
Bosan veya bosanma demem, sadece şunu soyleyeyim, bosanmak cok zor bi surec, 24 yasinda bosandim, ama sukur ne ailem ne cevrem bi gun bile kendimi ezik, asagilik, degersiz hissettirmedi Allah razi olsun.. Cevreyle alakali biraz da bu durumlar..

Örtünmedik diye .rospu mu olduk yani biz şimdi? Zihniyetine tüküreyim..

Kendi kendini zora sokmuşsun. B.k mu vardı da bu adamla kaçarak evlendin? Hala toplum beni yaftalar mı diye telaş yapıyorsun. Kaç kurtul bu adamdan. Ailenin seni kabul etmeyeceğinden eminsen mecbur devlete sığınacaksın. Orada açıktan bitir okulunu. Düşünsene lise mezunu, üniversite mezunu olabilirsin. Meslek edinip iş bulup çalışıp kendi paranla kendi evini tutarsın. Kulağa çok zor geliyor biliyorum ve zaten bu yol zorluklarla geçecek ama bu hayattan başka türlü kurtulamazsın.

Bak birsey soyleyecegim. Yasiniz kucuk tamam kocanizda daha yetiskin olamamis olabilir. insan degismez diyorlar ama 30-lara yakinlasinca insanin kafasi basiyor bazi seyleri dogru yapmadigini anliyor. AMA bunlar cok az ihtimal. Esin cok anlayissiz, kaba ve okuzun teki. Bir kere el kaldirmissa o evlilikten birsey cikmaz, emin ol buna. Karsida seni cok uzer. Bak daha 18 yasin var, tum hayatin karsida. Baban oyle soylese bile seni sokakta koyacak hali yok ya? Elin adami sana kotu davraninca birak baban kotu davransin, 3-5 ay sonra zaten duzelecek, sende aklini basina toplamis olursun. Kimse seni fazla yargilamaz da. 18 yasta herkes hata yapar ve affedilebilir. Ailene don, hayatina daha iyi sekilde devam et. Karsida daha coook sanslarin, guzel gunlerin var yasanilasi. Bir zaman makinesi olsada sana 10 yil sonrayi gosterseler de nasil pisman olacagini anlasan. O zaman keske KESKE ilk tokati attiginda gideydim diyeceksin, emin ol...

Daha 18 yaşındayım.
Ablacım daha ne diyelim,
Hayat tecrüben yok,daha kendini bile tam tanıyamamışken gidip evlenmişsin.
Hem de kaçarak,iki kere hata.
Güçlü de olamazsın ki buradan şunu bunu yap diyelim,nasıl yapılacağını da bilemezsin.
Bunların hepsi küçük yaşta evlilikten.
Boşan git,bal gibi dönersin ailene,atamazlar ya sokağa,
Ama eşin az daha bu evlilikte inat edersen daha kötülerini yapacak gibi,
İfadeleri çok çirkin,isteklerini söyleme biçimi de.
Muhtemelen o da hala çocuk.
Milyon tane şey yazılır ama sen anlamamakta ısrar edersin gibime geliyor.
Boşanan kadının hala yaftalandığı nerede yaşıyorsun ,senin için en fazla evcilik bitti derler.
Boşanmazsan da yazık oldu kızcağıza derler.
İleride kendine acımak istemiyorsan kurtul bu evlilikten,

Tüm açıklara o... diyen bir insandan direk boşan direk. Sanırım çocuğun da yok. Iyi ki de yok kaç kurtar kendini. Daha 18 yaşındasın. Oku hayatına bak üniversiteye git. Baban affettiyse annen de affeder mutlaka. Annedir sonuçta. Hem dul kalmak ne demek. Öyle birşey yok ! Herkes evlenir ve bosanabilir

Tüm açıklara o... diyen bir insandan direk boşan direk. Sanırım çocuğun da yok. Iyi ki de yok kaç kurtar kendini. Daha 18 yaşındasın. Oku hayatına bak üniversiteye git. Baban affettiyse annen de affeder mutlaka. Annedir sonuçta. Hem dul kalmak ne demek. Öyle birşey yok ! Herkes evlenir ve bosanabilir
Evlenmeden önce asla asla asla böyle olmayan bir insandı ailesi sürekli ama sürekli bunu eşime diyor karını kapatamadın adam değilsin diye gerçekten tek sorun ailesinde

vay be
demek sacimi gordugu icin orospu oldugumu dusunen adamlar var bu ulkede
lanet olsun hepsine
cok agir laflar saydirmak geliyor icimden ama deger mi ofkeme onu da bilmiyorum

konu sahibi daha 18 yasinda bir cocuksun , hata yapmissin
bir an once git ailenin yanina ve bosanma davasi ac
cesur ol , bosanmakta korkulacak birsey yok

Evlenmeden önce asla asla asla böyle olmayan bir insandı ailesi sürekli ama sürekli bunu eşime diyor karını kapatamadın adam değilsin diye gerçekten tek sorun ailesinde
Canim ailesi gaz veriyor ama olsun onun kendi aklı yok mu ? Sonuçta öyle ya da böyle seni değiştirmeye çalışıyor. Ve ortada dayak var . Bak yeni evlisin ve küçüksün. Emin ol boşanırsan ilerde iyiki bosanmisim dersin

Back
X