• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOŞANACAĞIM KESİN KARARIM

Kisilik bozuklugu degil o afedersin biz ona kisaca kuyruk sikismasi diyoruz..Rol yapiyor seni kaybetmemek icin.
Sen mutlu degilsin bu adamla..
Ailen eninde sonunda anlar seni.Ayril kurtul bundan.Kandirmasina izin verme ne seni nede aileni.
Söyledim anneme babama da bugün onlara da demiş inanın üstüme düğünden sonra çok geldiler demiş babam telefonu kapattı bi karını kapatamadın evladım değilsin diyipte demiş babam diyor eşin gerçekten iyi ailesinde bitiyor olay babam doğruyu söyleme ama eşimi ailesinden koparamam

Kızıyorum ben size cidden çok kızıyorum. Evlenmeden önce görmüyor musun? 18 yaşındasın be çocuğum ne acelen vardı da evlendin?
Of cidden bıktım artık şu konulardan, kendinize gelin, hayır sizi evlendiren anne babada da sorun var.
Boşan gitsin Of, adamın ruhu o........, sana kulp takıyor!

bukelamun gibi eşin belli
Bu yaptığı çok çok iğrenç kesinlikle katılıyorum ama anlıyorum babası yüzünden böyle yapıyor onu sürekli üsterliyorlar onuru gururunu kırıp üstüme sürüyorlar

Söyledim anneme babama da bugün onlara da demiş inanın üstüme düğünden sonra çok geldiler demiş babam telefonu kapattı bi karını kapatamadın evladım değilsin diyipte demiş babam diyor eşin gerçekten iyi ailesinde bitiyor olay babam doğruyu söyleme ama eşimi ailesinden koparamam
Esini ailesinden koparma zaten.sen kop su adamdan diyorum sana..
Bak,yasin kucuk diye korkularin var anliyorum.ikilemde kalmissin ailen sana inanmiyor biliyorum.
Ilerde pisman olmayacaksan devam et.Baskilara boyun egebileceksen devam et.Birgun kendi kimligini ve kisiligini kaybedince uzulmeyeceksen devam et..sen bilirsin hayat senin.

Esini ailesinden koparma zaten.sen kop su adamdan diyorum sana..
Bak,yasin kucuk diye korkularin var anliyorum.ikilemde kalmissin ailen sana inanmiyor biliyorum.
Ilerde pisman olmayacaksan devam et.Baskilara boyun egebileceksen devam et.Birgun kendi kimligini ve kisiligini kaybedince uzulmeyeceksen devam et..sen bilirsin hayat senin.
Babası bana da açık açık söylemişti örtünmezsen seni sevmeyeceğiz diye o zaman kavga etmişti babasıyla sanane sanane diye şimdi babası bana sen bizi oğlumdan kopardın diyor bizi köpek gibi yiyor diyor ben dedim bana da öyle

Bence bigün oturup sakince hislerini söyle. Sana baskı yapmasının ondan soğumana yol açtığını, bu şekilde davranmasının evliliğinize zarar verdiğini, ailesine karşı net durursa kimsenin bişey diyemeyeceğini vs vs. Kapanmayı hiçbir şekilde istemediğini ve eğer kapansan da içinde ona karşı hep bir kızgınlık olacağını evliliğini bu şekilde mi sürdürmek istediğini sor.
Düzelene kadar bence çocuk yapma hiçbir şekilde ve eğitimini aksatma. Okuduğun bölüm mezun olunca kolaylıkla iş bulabileceğin bir bölüm mü o da önemli

Diğer arkadaşlar çok güzel ve net bir şekilde bilgi vermişler. Her şey sende başlıyor. 40 yaşına geldiğinde hayatından pişmanlık duymak mı, iyi ki kendi ayaklarımın üzerinde durmuşum diye gurur duymak mı istiyorsun?

Ailene donmen lazim.Baban arkandaysa hic dusunme git yanlarina, yoksa seni yasarken oldurur bunlar, simdiden her seyde seni sucluyorlar.

Evlenmeden önce asla asla asla böyle olmayan bir insandı ailesi sürekli ama sürekli bunu eşime diyor karını kapatamadın adam değilsin diye gerçekten tek sorun ailesinde

sana vuran birinin tek sorunu ailesi mi bir düşün ? sana hakaret ediyor ortada dayak var ve sen sorun ailesi diyebiliyorsan boşanamazsın daha çok küçüksün ne acelen vardı da evlendin dön babanın evine annen de affeder zamanla merak etme boşan ve oku kendine gerçek bir hayat çiz.

Evlenmeden once ortunmeyecegini suylemedin mi
Böle bir konu yoktu ailesi benim açık olduğumu biliyordu bişey demediler içime kötü kötü şeyler doğuyor ilk evlendiğimizde gitme gelme konusunda sıkıntı çektik ben her gün her gün birlikte olmak istemedim eşime önceden amcasının kızı teklif edilmişti düğünümüze de geldiler acaba diyorum benim farklı olduğumu görüp beni o kızla kıyas yapıp beni bıktırıp yollamaya mı çalışıyorlar kuruntu mu yapıyorum

Bu yaptığı çok çok iğrenç kesinlikle katılıyorum ama anlıyorum babası yüzünden böyle yapıyor onu sürekli üsterliyorlar onuru gururunu kırıp üstüme sürüyorlar
Eeeeee?

Anladik esin cok iyi ama ailesi kotu..

Sonuc?

Ya ailesine uyacaksin ya bosanacaksin.

Bence acilen bir karar ver

Bak ablacığım, sert ve açık konuşacağım çünkü belli ki boşanmayı düşünmüyorsun. İlk olarak ailesi aklını çelecek kadar akılsız ve kendi karakteri olmayan adamdan sana bir yol olmaz. İkinci olarak, inan ki ailesi bu konuda baskı yapıyor aklını çeliyor senin kocan sorunsuz olsa, bu mesele yüzünden sana o.. deyip şiddet uygulamaz en fazla tartışırdı, ses yükseltirdi. Üçüncü olarak, 18 yaşında okuman gerekirken evlenmek niye, Allah'ım çıldıracağım evliliği sadece cinsellik zannedip evleniyorsunuz minnacık yaşlarda, hem de bir şey varmış gibi kaçarak... Yakın zamanda ben de 18'dim aklımdan hiç bunlar geçmedi soluduğumuz hava mı farklı anlamıyorum...

Ailen istediği kadar sevsin, annenin zihniyeti de değişik hangi anne kızına biz kocanı seviyoruz sen kim bilir ne dedin de çıldırdı diyebilir ki? Tabii ki ilk başta açık olmana karışmayız dediler, tüm açıklara o... zihniyeti ile bakan aileden ne bekliyorsun dürüstlük falan mı? Kimse seni bıktırıp yollamak için uğraşmıyor, din din diye gezen ikiyüzlü ataerkil saçma sapan bir aile, emin ol o ailedeki değerin sıfır, sana sadece torun doğurur biz yaşlanınca bakar gözüyle bakıyorlar, tabii ki de düşüncelerin olamaz çünkü onların ailesinde sadece erkekler düşünebilir... Bu çocuk yaşta boşansan kimse sana niye boşandın demez, asıl niye evlendin derler. Boşanmayıp bir de çocuk yaparsan çok ağlarsın yıllar sonra, dul kadın olmayı bırak sen daha kadın diye nitelendirilebilecek yaşta değilsin. Boşan aklını başına topla koca merakını bırak ve okulunu bitir. İstersen yapabilirsin, yapan onca insan vardır bunu, ne ilk olacaksın ne son. Yeter ki gözlerini aç ve biraz büyü.

eşinizi ailesi ortaya almış belli ki.sürekli baskı altında tutmaya gayret ediyorlar.
siz validenize gidin gün içinde eşiniz yanınızda olmadan.
al karşına anlat ona tesettür zorla olacak birşey degildir Allah için yapılır.asla kapanmam demiyorum ama bu baskı yuvamıza agır geliyor.
evladınız sizi kırmak üzmek istemedigi için bunu size benim anlatmamı istedi gibi şeyler anlatın.
ama şunu unutmayın ses kaydı mutlaka yapın
sonrasında sözler çarpitilirsa delil olarak dinletirsiniz.
ve en önemlisi ailenizle aranızı düzeltin
onlarsız hayat olmaz eşiniz yanlız kalışınızdan faydalanmasın

Çark etmissin cok güzelll.acik oldugun icin or.pu oldun ustune tokat yedin simdi de yazikk adamcagza modundasin.Bir dahaki konunu dort gozle bekliyorum "bosanmak istiyorum ama hamileyim"olabilir :kahve:

Senden bi cacık olmaz. Otur oturduğun yerde.

Back
X