- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi madamdaisy
bukelamun gibi eşin belli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyledim anneme babama da bugün onlara da demiş inanın üstüme düğünden sonra çok geldiler demiş babam telefonu kapattı bi karını kapatamadın evladım değilsin diyipte demiş babam diyor eşin gerçekten iyi ailesinde bitiyor olay babam doğruyu söyleme ama eşimi ailesinden koparamamKisilik bozuklugu degil o afedersin biz ona kisaca kuyruk sikismasi diyoruz..Rol yapiyor seni kaybetmemek icin.
Sen mutlu degilsin bu adamla..
Ailen eninde sonunda anlar seni.Ayril kurtul bundan.Kandirmasina izin verme ne seni nede aileni.
Bu yaptığı çok çok iğrenç kesinlikle katılıyorum ama anlıyorum babası yüzünden böyle yapıyor onu sürekli üsterliyorlar onuru gururunu kırıp üstüme sürüyorlarbukelamun gibi eşin belli
Esini ailesinden koparma zaten.sen kop su adamdan diyorum sana..Söyledim anneme babama da bugün onlara da demiş inanın üstüme düğünden sonra çok geldiler demiş babam telefonu kapattı bi karını kapatamadın evladım değilsin diyipte demiş babam diyor eşin gerçekten iyi ailesinde bitiyor olay babam doğruyu söyleme ama eşimi ailesinden koparamam
Babası bana da açık açık söylemişti örtünmezsen seni sevmeyeceğiz diye o zaman kavga etmişti babasıyla sanane sanane diye şimdi babası bana sen bizi oğlumdan kopardın diyor bizi köpek gibi yiyor diyor ben dedim bana da öyleEsini ailesinden koparma zaten.sen kop su adamdan diyorum sana..
Bak,yasin kucuk diye korkularin var anliyorum.ikilemde kalmissin ailen sana inanmiyor biliyorum.
Ilerde pisman olmayacaksan devam et.Baskilara boyun egebileceksen devam et.Birgun kendi kimligini ve kisiligini kaybedince uzulmeyeceksen devam et..sen bilirsin hayat senin.
Evlenmeden önce asla asla asla böyle olmayan bir insandı ailesi sürekli ama sürekli bunu eşime diyor karını kapatamadın adam değilsin diye gerçekten tek sorun ailesinde
Böle bir konu yoktu ailesi benim açık olduğumu biliyordu bişey demediler içime kötü kötü şeyler doğuyor ilk evlendiğimizde gitme gelme konusunda sıkıntı çektik ben her gün her gün birlikte olmak istemedim eşime önceden amcasının kızı teklif edilmişti düğünümüze de geldiler acaba diyorum benim farklı olduğumu görüp beni o kızla kıyas yapıp beni bıktırıp yollamaya mı çalışıyorlar kuruntu mu yapıyorumEvlenmeden once ortunmeyecegini suylemedin mi
Eeeeee?Bu yaptığı çok çok iğrenç kesinlikle katılıyorum ama anlıyorum babası yüzünden böyle yapıyor onu sürekli üsterliyorlar onuru gururunu kırıp üstüme sürüyorlar
Çark etmissin cok güzelll.acik oldugun icin or.pu oldun ustune tokat yedin simdi de yazikk adamcagza modundasin.Bir dahaki konunu dort gozle bekliyorum "bosanmak istiyorum ama hamileyim"olabilirBu yaptığı çok çok iğrenç kesinlikle katılıyorum ama anlıyorum babası yüzünden böyle yapıyor onu sürekli üsterliyorlar onuru gururunu kırıp üstüme sürüyorlar
Söyledim anneme babama da bugün onlara da demiş inanın üstüme düğünden sonra çok geldiler demiş babam telefonu kapattı bi karını kapatamadın evladım değilsin diyipte demiş babam diyor eşin gerçekten iyi ailesinde bitiyor olay babam doğruyu söyleme ama eşimi ailesinden koparamam
Eeeeee?
Anladik esin cok iyi ama ailesi kotu..
Sonuc?
Ya ailesine uyacaksin ya bosanacaksin.
Bence acilen bir karar ver