• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOŞANACAĞIM KESİN KARARIM

Beni diğer konularımdan hatırlarsınız eşimle sorunlu bir evliliğim var ve kaçarak evlendim. Her gece konuşuyoruz kesin düzelir diyorum ama değişen bişey yok az önce işe gitti gitmeden kavga ettik annesi aradı hastaymışsın işe gitmemişsin diye o da geç gidicem demiştim ben dayıma dedi annesi de gitme istersen dedi gidicem erken daha dedi kapattı dün gece yatarken saat 1 de de aramıştı annesi ben de annen bu kadar sık aramaz ne oldu dedim bi başladı bağırmaya sen beni adam yerine koyup kafanı kapatıyor musun ki düşüncelerime saygı duyuyor musun diye bağırmaya istemşyorum istemiyorum örtünmek istemiyorum dedim iyi örtünme de o..pu ol dedi sen ne demek istiyorsun dedim sokakta başı açık gezen herkes o.pu mu dedim banane sokakta gezenlerden dedi ben de banane o zaman senin ailenin sığ görüşlerinden dedim vurdu bana el kaldırdı ailemin adını asla ağzına alma dedi ben boşanmak istiyorum vurduğu an benim iplerim bağlarım saygım sevgim koptu. Daha 18 yaşındayım. Bu yaşımda boşansam dul kaldım baba evine asla dönemem nasıl yol izlemeyelim düşüncelerinize ihtiyacım varmış boşanmış ablalar kardeşlerim nasıl geçti bu dönemiz toplumda hiç yaftaladınız mı yardımcı olun :KK43:
Sizi istemediğiniz birşeye zorlayacağına kapalı bir kadınla evlenseymiş o zaman madem ki ona göre açık kadınlar o.... bence kendinizi garantiye alın aileniz açısından ve o adamı bırakın.

Esinin zorla bi sey yaptirmak isteyip "dusuncelerime saygi duymuyorsun" demesi bile konusmanin, tartismanin ne kadar imkansiz oldugunun göstergesi.. Ne demek "o zaman o...u ol"?
Kapali bi eş isteyebilir, o zaman en başından kapali bi hanima yonelseydi.. Veya inancini yasasin, guzellikle anlatsin, belki sen de isteyeceksin bi gun? Dövmek sovmek ne demek..
Bosan veya bosanma demem, sadece şunu soyleyeyim, bosanmak cok zor bi surec, 24 yasinda bosandim, ama sukur ne ailem ne cevrem bi gun bile kendimi ezik, asagilik, degersiz hissettirmedi Allah razi olsun.. Cevreyle alakali biraz da bu durumlar..
Hayatınız şu anda nasıl

Bu zihniyetle ömür geçmez. Aileniz size kucak açacaktır. İşe girin ya da okuyun. Kimseye medeni haliniz hakkında bilgi vermek zorunda değilsiniz. Ama kendinize ve ailenize sözler verin. Bundan sonraki hayatınızda kendinizi böyle kötü durumlara düşürmeyeceğinize dair.

Bosan kuzum yasin küçük her şeye yeniden başla eğitimini tamamla.calis.

Eşinden bir cacık olmaz düzelmez.zihniyetine diyecek laf bulamıyorum.

Ailen kabul eder diye düşünüyorum.onlara git.

Hayatınız şu anda nasıl
Herkesin kosullari, ailesi, egitimi vs birbirinden farkli.. Dolayisiyla her bosanmis kadin ayni seyleri yasamiyor bosanma sonrasi..
Hamdolsun iyiyim, sevdigim seyleri yapiyorum, calisiyorum, mutluyum da..
Daha cok kucuksun, insaAllah ailen sahip cikar.. Bosanmayacaksan da cocuk dusunme lutfen..

Beni diğer konularımdan hatırlarsınız eşimle sorunlu bir evliliğim var ve kaçarak evlendim. Her gece konuşuyoruz kesin düzelir diyorum ama değişen bişey yok az önce işe gitti gitmeden kavga ettik annesi aradı hastaymışsın işe gitmemişsin diye o da geç gidicem demiştim ben dayıma dedi annesi de gitme istersen dedi gidicem erken daha dedi kapattı dün gece yatarken saat 1 de de aramıştı annesi ben de annen bu kadar sık aramaz ne oldu dedim bi başladı bağırmaya sen beni adam yerine koyup kafanı kapatıyor musun ki düşüncelerime saygı duyuyor musun diye bağırmaya istemşyorum istemiyorum örtünmek istemiyorum dedim iyi örtünme de o..pu ol dedi sen ne demek istiyorsun dedim sokakta başı açık gezen herkes o.pu mu dedim banane sokakta gezenlerden dedi ben de banane o zaman senin ailenin sığ görüşlerinden dedim vurdu bana el kaldırdı ailemin adını asla ağzına alma dedi ben boşanmak istiyorum vurduğu an benim iplerim bağlarım saygım sevgim koptu. Daha 18 yaşındayım. Bu yaşımda boşansam dul kaldım baba evine asla dönemem nasıl yol izlemeyelim düşüncelerinize ihtiyacım varmış boşanmış ablalar kardeşlerim nasıl geçti bu dönemiz toplumda hiç yaftaladınız mı yardımcı olun :KK43:

kusura bakma ama kuyruğunu kıstırıp baba evine dön.
okulunu bitir kendi hayatını kur .

Tabi ki boşan ve baba evine dön Annen istese de istemese de dön çünkü orası senin de evin Bir meslek edinmeye çalış Karşına daha neler neler çıkar daha hayatın başındasın

Yavrum 18 yas sen cocuksun daha herseye yeniden baslarsin ne istersen onu olursun hayatini mahvetme.bu igrenc iliskiyi sonlandir ailene dön mutlaka bir meslek edin ve gūclū ol sen kazanacaksin sana inaniyorum allah yolunu acik etsin.

Çok üzüldm bu zihniyette bir insanla nasil yillar gecer bilmiyorum. Ah be kuzum ne vardi da 18 inde evlendin daha genceciksin. Suan istersen o döl israfını hayatindan çikarip herseye en bastan baslayabilirsin. Daha herseyin cok basindasin

Yavrum 18 yas sen cocuksun daha herseye yeniden baslarsin ne istersen onu olursun hayatini mahvetme.bu igrenc iliskiyi sonlandir ailene dön mutlaka bir meslek edin ve gūclū ol sen kazanacaksin sana inaniyorum allah yolunu acik etsin.
Sanırım en doğrusu 2 sene dişimi sıkıp okulumu bitirmek :(

El oğlunun pisliğini dayagını çekecegine ailenin tavrını çek daha iyi.sokakta bırakacak halleri Yok senin.çok gençsin yazık günah kurtar kendini biran önce.evine dön oku meslek sahibi ol ozaman İnan herşey çok güzel olucak

Benimde kizim var 18 yasinda..onun boyle bir pislikle evli olmasini birak sadece evli olmasini bile kaldiramam bu yasinda..cocuksunuz siz daha.
Ailenden kurtulmak icin kacmissin belliki.Ama yagmurdan kacarken doluya tutulmussun.
Karsindaki konusarak kendini ifade edebilecegin biri degil.Algilari tamamen kapali.Yani tam bir kara cahil..en kotusude cahil oldugunun farkinda degil..onu duzeltmen mumkun gorunmuyor yani..
Bu durumda en dogrusu senin kendine yeni bir yol cizmen.
Ayril bu omur torpusunden..ailen kizsada seni kabul edecektir.
Okuluna devam et.Meslegin olsun.Parani kazan ve kimseye ihtiyacin olmasin.

yahu neden 18 yaşında evlendin. insan enden 18 inde evlenir anlamıyorum.ama çok rica ediyorum sakın çocuk yapma düzelir diye. düzelmeyecek çünkü. ben sana söyleyeyim adam ya seni döve döve kapaatacak. yada boşanacaksın. başka bir alternatifin yok.

1.si eşi ölene dul denir. Dul değil boşanmış oluyosun. Daha 18 yaşında evlilik için neden bu kadar acele ettin demiycem onu zaten mutlaka diyen olmuştur. Ailene dön. 18 yaşında eşinden ayrılmış baba evinde olmak böyle bir öküzle ömür geçirmekten çok daha iyidir. Buda genç kızlara örnek olsun. Asla meslek edinmeden kendi ayaklarının üzerinde duramadan ve en önemlisi aile onayı olmadan böyle bi hataya düşmesinler..

Su an bosanmak icin tam da zamani canim.

18 yasindasin yolun basindasin gec olmadan kendine yeni bir yol cizebilirsin.

Baban barismis emin ol annen de affeder bastan baslarsin hayatina.

Ailene bosanacagini soyle onlar da seni yonlendirir.okursun calisirsin.

Acilen bu adamdan kurtul sonra cok pisman olursun

Şimdi asıl bombayı patlatıyorum babam aylardır telefon alacak babama bugün telefon bulmuş almış şimdi babamın yanındaymış. Babam evlenmeden önce nefret ediyordu şimdi seviyor. Mesaj atmış bana akşam babangille misafirliğe gideceğiz bi arkadaşlarıma demiş çıldırıcam sabah yabani olan adam şimdi hayatım özür dilerim diye mesaj atıyor ben ne yapıcam :( anneme anlatıyorum bazı şeyleri senin kocan iyi bize saygısızlık yapmadı hiç sen kuruntu yapıyorsun adamın damarına kim bilir nasıl bastın diyor eşimde kişilik bozukluğu mu var anlamıyorum

Şimdi asıl bombayı patlatıyorum babam aylardır telefon alacak babama bugün telefon bulmuş almış şimdi babamın yanındaymış. Babam evlenmeden önce nefret ediyordu şimdi seviyor. Mesaj atmış bana akşam babangille misafirliğe gideceğiz bi arkadaşlarıma demiş çıldırıcam sabah yabani olan adam şimdi hayatım özür dilerim diye mesaj atıyor ben ne yapıcam :KK43: anneme anlatıyorum bazı şeyleri senin kocan iyi bize saygısızlık yapmadı hiç sen kuruntu yapıyorsun adamın damarına kim bilir nasıl bastın diyor eşimde kişilik bozukluğu mu var anlamıyorum
Bu tarz seylere aldanma derim..
Sen kararini vermemissin ki .bize soruyorsun.

Esin degismeyecek karar senin

Bu tarz seylere aldanma derim..
Sen kararini vermemissin ki .bize soruyorsun.

Esin degismeyecek karar senin
Oturuyorum empati yapıyorum o kara cahillerin yapmadığı şeyi yapıyorum eşimin ailesinde gelinler dahil herkes kapalı tüm sülalede bir tane açık yok ve o benim telefonda söyledim ben bu şekilde devam etmek istemiyorum dedim anlıyorum seni özür dilerim ama sen de beni anla ailem artık ağıza alınmayacak laflar söylüyor diyor ailesine de demiş erken daha zamanı gelince kapanır diye babası evladım değilsin artık diyip telefonu kapamış dün sebebi buymuş

Şimdi asıl bombayı patlatıyorum babam aylardır telefon alacak babama bugün telefon bulmuş almış şimdi babamın yanındaymış. Babam evlenmeden önce nefret ediyordu şimdi seviyor. Mesaj atmış bana akşam babangille misafirliğe gideceğiz bi arkadaşlarıma demiş çıldırıcam sabah yabani olan adam şimdi hayatım özür dilerim diye mesaj atıyor ben ne yapıcam :KK43: anneme anlatıyorum bazı şeyleri senin kocan iyi bize saygısızlık yapmadı hiç sen kuruntu yapıyorsun adamın damarına kim bilir nasıl bastın diyor eşimde kişilik bozukluğu mu var anlamıyorum
Kisilik bozuklugu degil o afedersin biz ona kisaca kuyruk sikismasi diyoruz..Rol yapiyor seni kaybetmemek icin.
Sen mutlu degilsin bu adamla..
Ailen eninde sonunda anlar seni.Ayril kurtul bundan.Kandirmasina izin verme ne seni nede aileni.

Back
X